ARABAYI SÜRTTÜM :((((

merhaba herkese,
benim derdim araba kullanma korkusu. araba kullanmayı biliyorum... 15 senedir ehliyetim var... ama tek başına çıkamadım bir türlü trafiğe :KK43:
dün eşim yanımdayken arabayı dönüşte açıktan dönmedim diye sürttüm biraz.. çok kızdı. 50 kere söyledim açıktan al sola dönüşlerde falan söylendi tabi...
şimdi sorum şu...
ben bu korkumu nasıl yenerim... artık onsuz da araba kullanmak istiyorum.. şimdi böyle bir şey geldi başımıza :KK43: yarın bir gün kendim çıkınca da olursa neler der kim bilir :KK43: deliricem...

bu ufak tefek kazaları yapmadan ustalaşan var mı Allah aşkına bana söyler misiniz?
Bir eğiticiden destek alın bence eşle olmuyor gerçekten . Bende çok usta değilimdir ama eşim yokken daha rahat kullanıyorum. Eşim varken car car car susmuyo tahminimce sizinki de öyledir.

merhaba herkese,
benim derdim araba kullanma korkusu. araba kullanmayı biliyorum... 15 senedir ehliyetim var... ama tek başına çıkamadım bir türlü trafiğe :KK43:
dün eşim yanımdayken arabayı dönüşte açıktan dönmedim diye sürttüm biraz.. çok kızdı. 50 kere söyledim açıktan al sola dönüşlerde falan söylendi tabi...
şimdi sorum şu...
ben bu korkumu nasıl yenerim... artık onsuz da araba kullanmak istiyorum.. şimdi böyle bir şey geldi başımıza :KK43: yarın bir gün kendim çıkınca da olursa neler der kim bilir :KK43: deliricem...

bu ufak tefek kazaları yapmadan ustalaşan var mı Allah aşkına bana söyler misiniz?
Mümkün. Daha sakin biriyle trafiğe çıkarak.

15 yıldır araba kullanıyorum eşimle araba kullanmaktan nefret ediyorum. Mümkünse eşiniz varken araba kullanmayın çünkü söylenirler. Onun dışında da hemen kullanmaya devam etmeniz lazım mümkünse bugün çıkmanız lazım korkunuzu kullana kullana yeneceksiniz.

15 yıldır araba kullanıyorum eşimle araba kullanmaktan nefret ediyorum. Mümkünse eşiniz varken araba kullanmayın çünkü söylenirler. Onun dışında da hemen kullanmaya devam etmeniz lazım mümkünse bugün çıkmanız lazım korkunuzu kullana kullana yeneceksiniz.
evet pes etmedim. hafta sonu da kullandım.. bakalım inşallah daha iyi olacak :)

Uzun süredir ehliyet almayı o kadar istiyordum ki sınavlarımı tek seferde verdim..Ehliyeti aldığım gün trafiğe çıkmaya başladım unutmamalıyım diyerek.. ilk haftalarda aynen senin gibi köşeyi dönerken acıyı ayarlayamayip arabayı sürttüm inip baktığımda öyle boydan boya hemde sinirim bozuldu başladım ağlaya ağlaya eve gittim :)) eşim güldü çünkü araba onun değil babamındı sağolsun babamda hiç bisey demedi.. ondan sonra daha dikkatli devam ettim sürdükçe başardıkça kendine güvenin gelecek yanlız çıkmaya çalış ben yanlız sürdüm hep daha rahat hissettim kendimi kısa kısa yollara bile arabayla git..ben yer bulamam korkusuyla okulun alt sokağına park ederdim zamanla kapısına kadar geldim:)) kendine güven insan isterse yapıyor hatalar oluyor ama ders oluyor şuan tek isteğim kendi arabam olması bende tazeyim1 yıl oldu alalı :))

Benim de 13 yıldır ehliyetim var ama hiç kullanmadım bu sürede.Eşimle 4 kere çalıştık,o kadar kötü ve eksik gösteriyor ki her şeyi.Bir şey sorunca”sence?”deyip cevap vermiyor.Nefret ettim ondan.Saati 750 liraya özel hoca ile anlaştım

merhaba herkese,
şimdi sorum şu...

Bu ufak tefek kazalar illaki olacak.Ben de senin gibiydim bir sene kullanamadım arabamı çok korkuyordum.En son bir şeye sinirlendim bir özgüven geldi aldım anahtarı tek başıma tamda trafik saatinde çıktım.Sonra sonra alıştım.Hergün kendiniz tek başına çıkın sürtmeler illaki olacaktır.Zamanla alışıyorsunuz zaten.Kullandıkça alışacaksınız.

Size en iyi gelecek bence özel bir hoca gibi .Aslında beraber birkaç pratikten sonra güveniniz yerine gelir. Çok geçmiş olsun 💐

X