Bütün Problemler birleşti...

Cinsellikte libidom yüksek olmasına rağmen koala gibi olan bana bile, haftaiçi, "No sexuality" olayı garip geldi.

Anı yaşayın yahu! Çocuk falan yokken tadını çıkarın.

Okurken ben bunaldım allah adama sabır versin.

Yeni evli bir çift, kurallar üzerine kurulmuş bir cinsel yaşam ve bu cinsel yaşamın iyi olduğuna inanan bir kadın. Üzüldüm. Cinsellik öyle planlı programlı, süslenip püslenip hazırlanıp icraate geçilen bir şey olmamalı.

Bütün kadınlar sizin kocanıza asılmak için sırada bekliyordur eminim. Ama siz kapmışsınız ne mutlu.

Bir de gerçekten kurs bahçesinde eşinizle tokalaştınız mı? İnsan eşiyle tokalaşır mı?

Cinselliği yaşayış biçiminiz bana hiç normal gelmedi.
Günleri belli, saati, dakikası belli. Çok takıntılı geldiniz bana karşılıklı.

Diğer şeylerde ise güven probleminiz var.
Eşiniz veya eşinizin karşısındaki kadınlar da bunu tetiklemiş.
"Gözde" leri çıkarın hayatınızdan

Hemen git ve ertesi günü hapı al. 72 saati geçirme. Tek bi hap veriyolar 60 tl olur en fazla. Ayrıca da doğum kontrol hapı al. Neyse ben de olsam ben de sinir olurdum. Benim sevgilimin de eskiden konuştuğu kız sarışındı ve pisliğin tekiydi. Giyiminden insan ayırmam ama araştırınca gerçekten de gevşek bi kızmış(banlanmamak için açık konuşmuyorum). Bana denseydi sarı atsana ben heralde saçlarımı kazıtıp olmasını istemediği yerlere yerleştirirdim. Ama siz o kızın bu kız olduğunu düşündüğünüzü ondan rahatsız olduğunuzu söyleyin. Bence adam hala anlamadı

Bu kadar kafayı yemişini nadir gördüm burda.

Banyo yapmamak için ilişkiye girmemek nedir yahu yani ilişki yoksa banyoda mı yok esinizin eski sevgiliyle evde yaşadıklarına kadar ne yaşadığını bilmek ne kadar saçmaysa mesaj atmasıyla özgüveninizin sarsılmasıda o kadar saçma. Bence ne eşinize ne de kendinize güveniyorsunuz. Biraz rahat olun, bu kadar kuralla yaşamaya çalışmayın..

Ayrica ne kadar koca delisi kadin var etrafimiz da. Bu kadar ustlerine dusmeyin. Tamam cok seviyorsunuz da, sanki dunyada O msjlari atacak yuzu bulmus demekki. Esiniz biraz tepki gösterip tavrını koyarsa kimse o sekil de msj atamaz. Ki siz msj iceriginden bahsetmemissiniz. Sirf esinizle konustu diye deliren siz bu msjlara nasil bukadar sakin tepki verdiniz sasirdim.

Banyo yapmamak için ilişkiye girmemek nedir yahu yani ilişki yoksa banyoda mı yok
Banyo yapmamak için değil de, o banyo kısmı bana da inanılmaz zor geliyor. Çoluk çocuk olunca

yazılan gerçekse ben kadında bi sıkıntı göremedim.

neden konu sahibine yüklenilmiş anlamadım.

kocasıyla konuşmak için bekleyen bi kadın olsa herkes sinir olur.

saçını sarı yap vs kısmı zaten fiyasko

sizin bi işiniz yok mu ilişkinizin dengesi çok bozulmuş bence.

Bu kadar takıntılı olmak zor değil mi? Bu olanları ben okurken sıkıldım bir de bu durumları yaşayan eşinizi düşünemiyorum bile. Şöyle oldu ağladım, böyle oldu kriz geçirdim... Biraz sakin olun.

Banyo yapmamak için değil de, o banyo kısmı bana da inanılmaz zor geliyor. Çoluk çocuk olunca
Yazmayayım yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi madem konu sahibi bu kadar ayrıntılı. Zor tuttu kendini ben yaklaşınca falan demesinden anlaşılan “banyo”ya girilmesini gerektiren şeyler olmuş aslında adamda. Olur da yani illa birleşme mi olması gerekiyor. Banyo bahane. Konu sahibini kendi kurallarına göre yaşatmak da adama şahane herhalde.

Baya ayrıntılı olarak anlatmıssın tebrik ediyorum öncelikle inat ettim hepsini okudum. Şunu söylemek istiyorum ; eşin senden habersiz birsey yapmamıs herseyı sana gösterip duruyo kızlar ona yaklasmaya calısıyo evet kocan baya yakısıklı anlasılan.. ama eşin masum kendini de paronayak edip esiinide kendinden sogutma derim ben. Birde istegi bekletmek yerine direk reddedip engellemelisin.. çook basın agrır kızın ar damarı çatlamıs belli..

O kadar çok yazı ve konu birbirine girmiş ki o detayı ben kaçırmışım.

Evet o noktaya gelindiyse, birliktelik olmasa bile şüpheli olur ve banyo yapmak gerekir. Hatta rüya görerek olursa bile banyo yapmak şart.

Kaldı ki çocuk falan yok. Din açısından sanırım dikkat ediyorlar ama çocuk olmasa, emzirmiyor olsam ben çok kasmam doğrusu.

Hafta içi Cinsellik yok kuralı da ne ola ki...
Çok monotonsunuz...

Öncelikle o kuralı birimiz tek başına koymadı beraber konuşarak aldık. Sebepleri de birincisi eşim polis olduğu için yorgun bitkin düşüyor evde dinlenmesi gerekiyor. Çünkü İş saatlerinde sürekli sıkıntı stres. Tabii ki bu Kural devlet yasası değil yani hafta içi de olabilir neden olmasın ama genelde hafta sonu yapmaya çalışıyoruz, bunu çok monotonluk gibi düşünmüyorum. Şöyle de bir şey var hafta içi eğer o yaklaşırsa kesinlikle hayır demem niye diyeyim sonuçta kendi kararı, ben de çok açık olmadan ifade etmem gerekirse ona yaklaşmak istediğimde ima etmeden önce ruh haline bakıyorum olabilirse olur olmazsa hiç açmıyorum konuyu. her cuma cumartesi akşamı yapacağız diye de bir şey yok bazen 13 - 14 gün oluyor fırsat bulamıyoruz gecemiz gündüzümüze karışıyor. Cinsellik için böyle bir yol haritası uygularken birbirimizi özlemek açısından da faydalı olacağını düşünmüştük.

Başta dediklerinize katılıyorum erkekler cinselliğe düşkün benim eşim de öyle ama işi de önemli sonuçta adamın bir sorumluluğu var ev geçindiriyor bunun farkında bilincinde olduğu için dikkat ediyor işe yorgun gitmemeye çalışıyor. Sanki o bana hafta içi gelse ben ona hayır diyeceğim, kesinlikle demem kendi bileceği iş, ama onu da düşündüğüm için hafta içi sabrediyorum ben de. Neden bu konu bu kadar uzadı onu da anlamadım bence çok abartılacak bir şey yok sadece kontrollüyüz hepsi bu..

1. Tek iliskide hemen hamile kalmak cok zordur.
2. Hayatinin her detayini anlatmak zorunda degildin.
3. Esin olani biteni sana anlatmis ve mesaji gostermis zaten. Yersiz kiskanclik yapiyorsun.
4. Kendine kocandan baska mesgale bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…