ARABAYI SÜRTTÜM :((((

he bu arada eşim söylendi o an ama ben sallamadım pek olabilir falan dedim.. sonra siniri geçince o da olabilir sıkma canını dedi.. içi kan ağlasa da :KK70:

Eşiniz tam bi odun.
Arabadan çok onu dert edin bence.
Benim eşim böyle davransa ağzının payını alır.
Eşimin arabasını pert ettim adam yinede canın sağolsun dedi.
adam söylendi canım haliyle açıktan almadım diye.. dövdü demedik :KK70: ben çok sallamadım sinirli diye :KK70: içini döksün diye :KK70:

merhaba herkese,
benim derdim araba kullanma korkusu. araba kullanmayı biliyorum... 15 senedir ehliyetim var... ama tek başına çıkamadım bir türlü trafiğe :KK43:
dün eşim yanımdayken arabayı dönüşte açıktan dönmedim diye sürttüm biraz.. çok kızdı. 50 kere söyledim açıktan al sola dönüşlerde falan söylendi tabi...
şimdi sorum şu...
ben bu korkumu nasıl yenerim... artık onsuz da araba kullanmak istiyorum.. şimdi böyle bir şey geldi başımıza :KK43: yarın bir gün kendim çıkınca da olursa neler der kim bilir :KK43: deliricem...

bu ufak tefek kazaları yapmadan ustalaşan var mı Allah aşkına bana söyler misiniz?
Yalnizken emin olun daha rahat kullanicaksiniz. Yaninizdaki kisi de sizi strese sokuyor cnku istet istemez odaginiz dagiliyor. Siz kendi basiniza bi cikin trafigin yogun olmadgi bi saatte kendinize guveniniz gelir. Garip bi ornek olucak ama iki durum da bende ayni etkiyi uyandrdgi icin yaziyorum. Annem oglum dogdugunda 2 ay benimleydi. O gdince napicam die cok korkuyordum bakamam tek basima diyordum. O gitti ve ben anne oldugumu anladim sanki birden herseyi bilir ve yapar hale geldim oglumla basbasa kalinca. Araba isi de oyle. Ne zamanki yanimda esim olmadan ciktim trafige kendime guvenim geldi ve hc bir sorun da yasamadim. Tek cikinca ogrendim araba kullanmayi 😄

merhaba herkese,
benim derdim araba kullanma korkusu. araba kullanmayı biliyorum... 15 senedir ehliyetim var... ama tek başına çıkamadım bir türlü trafiğe :KK43:
dün eşim yanımdayken arabayı dönüşte açıktan dönmedim diye sürttüm biraz.. çok kızdı. 50 kere söyledim açıktan al sola dönüşlerde falan söylendi tabi...
şimdi sorum şu...
ben bu korkumu nasıl yenerim... artık onsuz da araba kullanmak istiyorum.. şimdi böyle bir şey geldi başımıza :KK43: yarın bir gün kendim çıkınca da olursa neler der kim bilir :KK43: deliricem...

bu ufak tefek kazaları yapmadan ustalaşan var mı Allah aşkına bana söyler misiniz?
Kuzum hatayı eşle çıkmakla yapmışsın öncelikle. Eşle ve babayla trafiğe çıkılmaz. Ben 2019dan beri bir fiil araba kullanıyorum gayet iyiyim her sürüşte babamda eşimde şunu şöyle yap bunu böyle yap yok şunu ne biçim yaptın asla çenelerine hakim olamıyorlar erkeklerin genelinde var bu problem nedense 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Öncelikle sen kendin çık ya da korkuyorsan yanına araba kullanmayı bilem bir kız arkadaşınla çık.
Aa bak şimdi hatırladım ben ehliyeti ilk aldığımda bir kız arkadaşım vardı Allah ondna razı olsun onunla geziyorduk aynı zamanda bana pratik oluyordu bak şimdi sen önüne bak ben seni yönlendircem sakin ol derdi. Navşgasyona açardı sağa dön sola dön derdi sağdan araba geliyor solda motor var felan söylerdi. Zaten pratik yapa yapa oturuyor.

merhaba herkese,
şimdi sorum şu...

kocayla babayla araba mı surülurmus. rallici olsan bı kulp bulurlar. doncektın donmedın yolu kacırdın. onune neden bakmadın. vay efendım hızın cok. . hayt huyt :sopa::KK28:zamanla gecer kendı kendınıze sure sure :))

merhaba herkese,
şimdi sorum şu...

Açıktan dönmek ne demek?

merhaba herkese,
şimdi sorum şu...

Kendine güven yapabilirim diyerek otur sürücü koltuğuna ve trafik sakin olduğu zaman al anahtarını tek başı sür yavaş sür beklesinler istersen araba arkasına acemi yaz korna çalıp seni strese sokmasınlar
ama ilk trafiğin az olduğu zaman dene ben ilk aldığımda saat 11 12 gibi çıkardım sabahta çok erken ve 18 yıldır kazasız kullanıyorum.
Ama eş ile sürme onların bir kelimesi bile seni başa sarar
ben araç kullanırken seslenmez bende o kullanırken sürüşü hattında yorum yapmam sürücü kimse o arabayı yönetir.

Kendine güven yapabilirim diyerek otur sürücü koltuğuna ve trafik sakin olduğu zaman al anahtarını tek başı sür yavaş sür beklesinler istersen araba arkasına acemi yaz korna çalıp seni strese sokmasınlar
ama ilk trafiğin az olduğu zaman dene ben ilk aldığımda saat 11 12 gibi çıkardım sabahta çok erken ve 18 yıldır kazasız kullanıyorum.
Ama eş ile sürme onların bir kelimesi bile seni başa sarar
ben araç kullanırken seslenmez bende o kullanırken sürüşü hattında yorum yapmam sürücü kimse o arabayı yönetir.
HARİKASINIZ... bu acemi sürücü yazısını düşündüm ama acemiyiz diye daha çok üstüme gelirler diye vazgeçtim.. öylesi de var biliyosunuz... ben cesaret edip sakin zamanlarda kendim turlayacağım kararımı verdim :)

merhaba herkese,
şimdi sorum şu...

Ayy bizim de hep konumuz bu açıktan almıyorsun o arabayı surtersen o zaman görürsün diyor. 🤦‍♀️ açıktan aldan kastı ne onu bile tam anlayamadım yaniii. Çok kısa mesafe olsa bile tek başına çıkmaya çalış. Bir de eski bir araba alabilirsiniz onu surtsen de fazla sıkıntı çıkmaz sonra yavaş yavaş öğrenirsin zaten. Bende seninle aynı durumdayım.

Ayy bizim de hep konumuz bu açıktan almıyorsun o arabayı surtersen o zaman görürsün diyor. 🤦‍♀️ açıktan aldan kastı ne onu bile tam anlayamadım yaniii. Çok kısa mesafe olsa bile tek başına çıkmaya çalış. Bir de eski bir araba alabilirsiniz onu surtsen de fazla sıkıntı çıkmaz sonra yavaş yavaş öğrenirsin zaten. Bende seninle aynı durumdayım.
bu arabayı yeni aldık zaten ve benim yaptığım efsoo oldu :KK70: araba kullanmak zor işmiş ama her tarafı düşünmek gerekıyor.. ama biz istersek halledebiliriz diye düşünüyorum.. sadece gereken şey cesaret :KK43:

Olabilir ya, benin esim park ederken arkasini tasa capmis, 1 sene oldu hala yaptiracak, bizin ev yamac asagi park ettigimiz yer cok dardi. Neyse garaj yaptirdik bu sene, carpmiyoruz saga sola 🤣Ben sadece bir kere surttum, cok onemli degildi benimki, belli olmuyor, ufak tefek kazalar olabilir insanin canina zarar gelmesin yeter ki, degil ki acemilikte olur. Biz ikimiz de acemi degiliz oysa ama insanlik hali oluyor.

merhaba herkese,
şimdi sorum şu...

Böyle kazalari yaparak ustalaşan var olur mu ? 😂 ben bu sekilde uzmanlastim...arabayı kendim aldığım için kimse bişey diyemedi, onunda rahatlığı oldu bende.

Şimdi kocani kesinlikle dikkate almıyorsun, kendini yirtsin dursun. Önce iyi bir hoca ile ders alarak ise başla, sonra tek başına ufaktan trafiğe cik... Bir süre sonra nasıl ustalastigina sen bile şaşırırsın. Allah yeterki büyük kaza bela göstermesin, ufak kazalardan bişey olmaz.

bu arabayı yeni aldık zaten ve benim yaptığım efsoo oldu :KK70: araba kullanmak zor işmiş ama her tarafı düşünmek gerekıyor.. ama biz istersek halledebiliriz diye düşünüyorum.. sadece gereken şey cesaret :KK43:
İşte yeni alınca daha da kıymete binmistir araba. Valla bende öyle düşünüyorum heralde bu arabayı süren insanlar benden daha zeki değil bende başarırım heralde diyorum. İnsaAllah başarırım ama biraz da zorunlu olmak gerekiyor bence cocuk felab olunca zorunlulukla daha iyi öğreniriz gibi geliyor.

İşte yeni alınca daha da kıymete binmistir araba. Valla bende öyle düşünüyorum heralde bu arabayı süren insanlar benden daha zeki değil bende başarırım heralde diyorum. İnsaAllah başarırım ama biraz da zorunlu olmak gerekiyor bence cocuk felab olunca zorunlulukla daha iyi öğreniriz gibi geliyor.
zaten ondan gaza geldik.. çocuğu spora getirip götürmek istiyorum.. artık kimseye bağımlı olmak istemiyorum:KK43:

Erkekler anca bize laf söylese benimki geçen siteden çıkarken ağaca çarptı.arabayi haşat etti ama hiç umursamadi.aaa nasi oldu hemen halolur bu diyip geçiştirdi.ben olsam kıyameti koparirdi o yüzden hiç takmayin eşinizi

adam söylendi canım haliyle açıktan almadım diye.. dövdü demedik :KK70: ben çok sallamadım sinirli diye :KK70: içini döksün diye :KK70:

Böyle güzellemeye devam et.
Onun için söyleniyorsa demekki malı senden daha kıymetli.
Bugün söylenir, yarın bağırır, ertesi gün arabayı vermez.
Ama dediğim gibi siz mutluysanız sorun yok😁

X