ben düzenli spora gidiyorum
ibb'nin spor yerlerini araştırın istanbuldaysanız. sevgilime söz verdim diye zayıflayacaktım ama o sözünü tutmadı ki(((((
Merhaba arkadaslar,
Bu topic super olmus bence.. tum sayfalari okudum bize gerekende bu sanirim
guzellik, saglik, spor, moda, yemek, sac, girgir samata, olaylara farkli bakis acilari
herseyi paylasabilecegim bir yer olsun burasi..
Tr telli takilarina bayildim marifletli ciktin masallah
pispisi ve aydasu ceyizleriniz, gelinlikleriniz hakkinda yardimci olacak arkadaslar var
el birligigiyle gelin edicez sizi insallah :)
hytdnz bilgilerini bizden eksik etme ne derdin varsa careside pesinden gelir umarim..
Alacim kaz tuyunden ceket bulamazsan tavsan kürklü patik al enisteye :)
nasil fikir ama
hediye paketlerini parcalarcasina acmayi bende cok severim hatta
ailemin ve esimin "yavas yavas" demelerini duyar gibi oluyorum :)
hamile oldugum icin icemeyecegim ben ne sarap ne vodka
aman eksik kalsin su mide bulantilarim gitsinde baska bir sey istemiyorum.. birde pazartesi
sonuclarim guzel ciksin doktordan..
melo seko ve diger arkadaslar paylasima devam :)
evet canım gittim..
ah ah şu anda da ağlıyorum((((
önce kendine söz ver insan başkasını her daim kandırabilir kendini asla
kendi kendine kız sözünü tutmadığında :))
sonra zayıflayınca sevgilinede baaaak ben sözümü tuttum zayıfladım senin sözüne güvenmem de artık çatlat :))
biiri sözünü tutmadı diye öbürüde sözde cayarmı kız :))
Neden ağlıyorsun canım? Noldu anlat bakayım
Akıllı bi yalnızlık aptal bi ilişkiden iyidir. Ya Kralın yanında kraliçe olursun, Yada soytarının yanında maskara. Tercih Senin
kızlar meraba tüm gece sancı cektim sabah acile gittim iğne vurdular..şimdi tekrar gidiyorum dahiliye bakacak..umarım bişe cıkmaz
tercih bana kalsa her şeye değer'i seçerdim ama tercihi o yaptıç işyerinde şiş gözlerle çok salak durumdayım. artık kendimi toplasam ii olacak. böyle olacağı belliydi zaten ama konduramıyorum. o kadar asker yolu beklemişken terk edilmek koyuyor işte.
aydasu selam canım,
iyiyim çok şükür.
işteyim napim.
kendime gelmeye çalışıorum.
sabah alarmı duymamışım azcık geç kaldık işe..
anlatıp rahatlamam lazım çok moralim bozuk...
bunaldım... ruh sağlığım yerinde değil artık...
eşimin iş yeri,nde patronun ablası 50 yaşında dengesiz bir kadın var
eşim orada işe başlamadan önce de dengesizliğini duymuştuk zaten..
ona buna asılmalar falan... eşimede teline saçma sapan mesajlar falan attı..
mailine şiir falan gönderdi...işte yazıda birinin kadını olmak istiyorum falan yazıyordu. eşim okumamaış bile mailine ben bakarken gördüm... kadın rahatsız eşimin bişeyi olmadığını biliyorum ama kadına takığım.
dün sabah işe hazırlanırken şeytan dürttü... eşimin telefonuna baktım foto kısmında kadının fotoğrafı var.diyorum ya kadın dengesiz... kesin hadi benide çek diye zorlamıştır eşimi eşimin gel çekeyim demeyeceğinden eminim... kızdığım neden daha sonra silmedi.. benim hassas ollduğumu biliyor...
kızdım.. kavga ettik..nitekimde kadın demiş fotoğrafımı bluetootla göndereyim diye...
akşamda ne var bunda diye yine tartıştık... dışarı çıkıcaktı... arkadaşlarıyla çıkmasına kızmamada bozuluyordu.. dışarı çıktı. saat 12 de geldi...çok moralim bozuk ruhum daralıyor artık.
anlatıp rahatlamam lazım çok moralim bozuk...
bunaldım... ruh sağlığım yerinde değil artık...
eşimin iş yeri,nde patronun ablası 50 yaşında dengesiz bir kadın var
eşim orada işe başlamadan önce de dengesizliğini duymuştuk zaten..
ona buna asılmalar falan... eşimede teline saçma sapan mesajlar falan attı..
mailine şiir falan gönderdi...işte yazıda birinin kadını olmak istiyorum falan yazıyordu. eşim okumamaış bile mailine ben bakarken gördüm... kadın rahatsız eşimin bişeyi olmadığını biliyorum ama kadına takığım.
dün sabah işe hazırlanırken şeytan dürttü... eşimin telefonuna baktım foto kısmında kadının fotoğrafı var.diyorum ya kadın dengesiz... kesin hadi benide çek diye zorlamıştır eşimi eşimin gel çekeyim demeyeceğinden eminim... kızdığım neden daha sonra silmedi.. benim hassas ollduğumu biliyor...
kızdım.. kavga ettik..nitekimde kadın demiş fotoğrafımı bluetootla göndereyim diye...
akşamda ne var bunda diye yine tartıştık... dışarı çıkıcaktı... arkadaşlarıyla çıkmasına kızmamada bozuluyordu.. dışarı çıktı. saat 12 de geldi...çok moralim bozuk ruhum daralıyor artık.
Aynı durum bende de var canım...
Bir insan evladı uyanmak için 12 tane alarm kurar mı
Merhaba bulutolsam...
Eşiniz kac yasında?
Haklısınız can sıkıcı bır durum fakat anladıgım kadarı ıle esınıze guvenınız tam...
Var cıdden boyle catlak kadınlar...
Lise de bır hocamız vardı, resım oğretmenıydı 50ye yakındı...
Kapıdan ıcerı gırer saclarını belıne kadar egılerek one arkaya savurur, erkeklere bakarak NASILIM GUZELMIYIM BUGUN derdı
Onlar da gaz vermek ıcın alkıs, kıyamet...
Kadın kendını o sekılde mutlu ederdı...
Belkı resmı sılmeyı unutmustur ısten gucten arkadasım...
Sız soyleyınce bırden o catlak kadın canlandı gozumde...