Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Anladım canım...
Esının hatası dusuncesızlık olmus, halıyle bu da canını sıkıyor...
Ama ben otesı olmaz dıye dusunuyorum...

beni çok iyi anlamışsın ala
eşimde sandıki aralarında bişey olduğunu düşünüyorum. hayır düşünmüyorum...hatta olmadığına eminim ben eşimin düşüncesizliğine kızıyorum...
dışarı çıkma planı önceden vardı... gün içerisinde arayıp haber vermişti...
ama 12 de gelmek te ne demek... insan düşünür tartıştık zaten ortamı daha da germiyim erken gideyim gönlü olsun diye
ben mi çok ince düşünüyorum acaba anlamadım kii
bu akşamda dışarı çıkıcaktık bu gidişle o da yattı..

Bu yılınızı iyi geçirdiniz mi? Sağlıklı olduğunuz için hiç sevindiniz mi? Bu yıl hiç Gün ışığı ile uyandınız mı? Kaç kez güneşin doğuşunu izlediniz? Bir neden yokken kaç kişiye hediye aldınız? Kaç sabah yolda bir kediyi okşadınız? Bu yıl yeni doğmuş bir be...bek parmağınızı sıkıca tuttu mu hiç? Ve siz onu hiç kokladınız mı? Yaz gecelerinde ne çok yıldız olduğuna hiç şaşırdınız mı? Kendinize bu yıl kaç oyuncak aldınız? Kaç kez gözlerinizden yaş gelinceye kadar güldünüz? Yaşlı bir ağaca sarıldınız mı bu yıl? Çimlere uzandığınız oldu mu? Çocukluğunuzdan kalan bir şarkıyı söylediniz mi hiç? Hiç Suda taş kaydırdınız mı bu yıl? Kaç kez kuşlara yem attınız? Bir çiçeği dalındayken kokladınız mı? Bu yıl kaç kez gökkuşağı gördünüz? Ya da hediye alan bir çocuğun gözlerindeki ışığı? Kaç kez mektup aldınız bu yıl? Eski bir dostunuzu aradınız mı hiç? Kimseyle barıştınız mı bu yıl? Aslında mutlu olduğunuzu kaç kez farkettiniz bu yıl? İyi bir yılın, bunlar gibi birçok "küçük şeye"e bağlı olduğunu hiç düşündünüz mü bu yıl? Yayılın çimenlerin üzerine Acele edin. Er veya geç Çimenler yayılacak üzerinize

CAN DÜNDAR

yok yok bu akşam yatmadı bence.
Bu arada bursadasın sanırım.
Arada benim kocayı da bi kolaçan ediversen

Günaydın kızlaaaarrr. Ay sabah sabah coşmuş topic yine.
Ayrılanlar: "Yeni bir aşk yeni bir iş yeni gülecek bir neden" diyor ya şarkı işte bu sene size öyle olur inşallah
Bebiş bekleyenler: Allah sağlıkla miniklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş. Bizleri habersiz bırakmayın.
Kocadan dertli olanlar: Allah bu adamlara akıl fikir versin diyorum başka da birşey demiyorum. İnceliğin "i"si yok. Ben nişanlımdan biliyorum; tam birşeyleri anlattım kendimi beklentilerimi ifade ettim o da beni anladı diyorum ama noluyor hooooop beyfendinin başka bir el değmemiş yanı ortaya çıkıyor, uğraş uğraş bitmiyor. Amaaaaaa napmıyoruz. Kafaya takmıyoruz Ne diyor şarkıda "Hiç öyle güvenme aşkıma hiç öyle sağlam da değilsin titrerim kendi üstüme benden değerli değilsin "

Son düzenleme:
yok yok bu akşam yatmadı bence.
Bu arada bursadasın sanırım.
Arada benim kocayı da bi kolaçan ediversen

bakalım görücez sabah ben yokum bu akşam dedim..

edeyim canım ne demek... gözüm üzerinde olur merak etme..

Ay ben bunların hepsini yapmışım bu yıl

oyyyyyy süper lafmış güzelim bu bayıldım.
eeee ben kimseden ayrılmadım, bebeiş beklem,yorum, kocadan da dertli değilim,
bana ne diliyosun

Aynen pisipisi kız içimi okudun
Ona kızdığımda bağıra bağıra söylediğim şarkıdır bu benim...

Aynen pisipisi kız içimi okudun
Ona kızdığımda bağıra bağıra söylediğim şarkıdır bu benim...

Ben içimden söylüyorum bu şarkıyı. Duyar da incinir minik kuşum diye Ben kıyamıyorum ne yazık ki yaaa. Kendi kendime sinirden çatlıyor, küsüyor, barışıyorum. O da deli mi bu kız diye kara kara düşünüyor garibim Ama az kaldı çözcek beni yakında

Son düzenleme:
Sana sağlık diliyorum bir de bol bol aşk canım

offff hala hediye alamadım.
dün gezindim gezindim hiç bişey sinmedi içime.
üstelik normalinde çok kolay beğenirim.
hayır bir şey değil.
şu olacak:
akşamüstü iş çıkışı önüme gelen ilk mağazadakini alıcam mecbur
hay kafama

Yok kuzum be ben de asla ona dıyemem, kendı kendıme takılıyorum ıste
Senınkı yanında sanırım ne guzel

Ben eminim sen çok ince bir hediye seçersin canım, istediği kadar son dakkaya kalsın, işlemez sana

Günaydınn!!!!!!

Hedefsiz hiç birşey yapıılmaz.. 2011 Yılında tüm hedeflerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.. Mutlu yıllarr..

Kızlar meraba..
Yeni geldim..dotkor kan tahlili ve ultrason verdi..yaptırdım kan cıkmadı, ultrason sonuclarına göre ilaç yazdı..Bagırsak enfeksiyonu dedi ( suan cok halsiz, güçsüz ve ruhsuzum..kendimi hiç iyi hissetmiyorum ooofgfff aglamak geliyor içimdennnn

Ay ağlama canım. Bak tedavisi olan birşey, doktor da ilaçlarını vermiş. Şimdi hemencecik iğleşeceksin

Kesinlikle pisipisi...
İlişkide dümen kadında kim ne derse desin...
Az surat assan o da devam eder ama bir gülsen o herşeyi unutmaya hazırdır...

Biz farklı şehirlerdeyiz canım mecburiyetten o yüzden böyleyim

terk etti. iyi insansın diyor. ailevi problemleri vardı.

her şeyini çektim. ve şuna bak. şimdi aradı konuştuk. beni iyi hatırla dedim bu ooooo sen de istedikçe istiyosun. ii hatırlıyorum da konuşuyorum dedi. askerdeyken terk etti.
aman ne anlatayım kızlar. yüreğim dolu ağlamaktan zırlamaktan sıkıldım işyerine rezil oldum.

daha birkaç hafta önce sana süpriz yapıcam hayatının en mutlu anıi.. hatalarımı telafi edicem diyen adama bak!!! bi arkadaşım kızım o askerlik psikolojisinden dedi. yani güzel sözleri ondanmış.

dönmesine yakın böyle oldu işte. bi de güzel konuştum ne üzgünüm dedim ne ağladım zırladım sesimi bozdum ve dedi kiaman sizi aramasam keyfim kaçmaz rahat geçiririm dedi.

bakar mısın? o terbiyesizi sil unut onu falan demeyin olmuyor. tabi onunla sonum yok ama kalbiem unut desem de unutamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…