Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Geldim bacım yamacına 3 ayda incelt bakalım beni. Aslında spor da yapıyorum ama... :2: Ay ağlıyacağım yine

Geldim bacım yamacına 3 ayda incelt bakalım beni. Aslında spor da yapıyorum ama... :2: Ay ağlıyacağım yine

spor yapıcaz hareketleri öğretcem bölgesel zayıflıcaz..
SIKILAŞCAZZ
popo yan cansimitleri ve karın zayıflatcaz yüzdeyüz sonuç..
Ispanak çorbası, kereviz çorbası, brokoli çorbası tariflerim var..
Ekmek yok..
Şeker yok..
hamur işi yok..
Form çayı içicez..
Meyve yicezz..
bisküvi, galeta, tavuklu salatalarla ara öğünleri geçiştircez..
Çorbalar koyu olucak koca bir kase içiceksin tok tutcak.
Yağlı yemek yok patates dahi kızartma yok herşey fırında ızgarada..
Gitsin kilolarrrrrrr yallahhh...

Son düzenleme:

O tarifleri bir alim ben yaa valla sığamicam gelinliklere yoksam

tam benim ihtiyacım olan şey zayıflama can simitleri.............
ayrıca canım takılarına baktım sondaki yüzük ne güzelllll

bişey sorucam bacım sen onlar hangi aşamada alıp hanngi aşamaya getiriyosun merak ettim

Son düzenleme:
O tarifleri bir alim ben yaa valla sığamicam gelinliklere yoksam

tek tek verim balım..
......ISPANAK ÇORBASI.....
Ispanak
havuç
soğan
TERBİYESİ İÇİN
yoğurt
un
yumurta sarısı(isteğe bağlı)

soğanı kıyıyoruzz ve hafif kavuruyoruz az yağda.. içine rendelediğimiz havuçları koyup biraz öldürüyoruz sonra su ilave ediyoruz bi güzel blendrdan geçiriyoruzz..
Sonra terbiyeyi çırpıp ekliyoruz.. ince ince kırdığımız bi tabak ıspanağı ilave ediyoruz ıspanak ölünceye kadar biraz fokurdatıyoruz pul biber nane tuz atıp ocaktan alıyoruz..
koyu kıvamlı oluyoo vede ıspanakları blandrdan çekmiyoruz ki içinde parça parça olsun ağıza gelsin ve toktutsun
Bu çorba hazımsızlığa birebir kabızlık sorunu olan günde 3-4 tabak içsin doğruu wc yee
Şiddetle tavsiye ederimm..
.......................................................................................................................................
KEREVİZ ÇORBASI..
kereviz 1 tane..
Soğan
havuç
Limon suyu
yumurta sarısı

Soğanı kıyoyoruz az yağla kavuruyoruz içine havuz rendeliyoruz öldürüyoruz soyup ince ince kıydığımız kerevizleride atıp suyunu ayarlayıp iyice pişiriyoruz..
blandırdan geçiriyoruz sonrasında yumurta sarısı ve limonu çırpıp terbiye yapıyoruz..
.......................................................................................................................................
BROKOLİ ÇORBASI
patates
havuç
soğan
brokoli
soğanlar kavruluyor havuç ve patates rendeleniyor.. kavurmaya devam
suyunu koyup biraz haşlıyoruz sonrasında brokolilerimizi ekliyoruz..
yoğurt ve undan terbiye yapıyoruz blendırdan geçiriyoruz..
Miss gibi bi brokolili sebze çorbası oluyor..
sabah akşam form çayı iç canım benim..
sonra yediklerini çıkarmaya yallahhh wc ye
beyaz lahana yemeği (kapuska)
fırında patates cips yerine
patatesleri kızartmalık gibi doğra istersen içine baharat (kekik. bul biber , tatlı kırmzıı biber) at fırına yağlı kağıt döşe üzerine paptesleri diz kızara kadar fırına ver
ben cips kuruyemiş yerine bunu yerdim çokda güzel oluyor çıtır çıtır

süpersin çok saol canım

bişey sorucam bacım sen onlar hangi aşamada alıp hanngi aşamaya getiriyosun merak ettim

canım oğluma hamileyken 50 kiloyla kaldım
73 kiloyla doğuma girdim tam 23 kilo almıştım resimlerimi koysam yuhh derrsiniz..
Muayineye gitmeye utanıyodum kadın kızıyodu hep kendine kilo alıyorsun çocuk 3.450 doğdu.. gerisi bende
Hastanedne çıktım sezeryan birde eve geldim 60la
2 sene 60 gezdim
36 beden ben 42 oldum
2 sene veremedim gitmedi..
sonra hırs yaptım vericem dedim bu arada 3. senemdeyim
hala 60larda
sonra vermey bi kalktım 57 oldum 55 sonra 53..
şimdi 49 (bu aralar kötü ya herşey 49 a düştüm)
normal kilom 52 3 yıldır 52 kiloyum hepde sabitim..
Hareketleride anlatıcam hergün 1 saat yapın farkı görün
yaptım direndim aç kaldım ama alıştım şimdi midem küçüldüğü için yiyemiyorumz aten midem almıyor..
Burda önemli olan mideyi küçültmek
Küçülttümmü olay bitti az bişile doyucaksınız zaten fark ediceksinizz
Kimse inanmıyo benim evli ve çocuğum olduğuna size fizikden bi foto koyam bi ara görersiniz..

Valla spora da gidiyorum epey faydasını gördüm ama sonra duru benim zayıflama. 2 aydır tık yok. E vakit de daralıyor biran önce göbüşü eritmem lazım

süpersin çok saol canım

rica ederim şimdi hareketlere geçiyoruzz..
POPO SIKILAŞTIRMA KALÇA
elleri arkaya bağla hani erkekler ellerini arka beline bağlarya kenetler o şekilde dimdik dur..
Kafan sabit dik
bacaklarını dizlerde kırarak kendine çek hani uygun adım ileri marş modeli varya sen yerinde durucan ve o adımları daha yukarı yapıcan çekebildiğin kadar yukarı dizinden kırarak bir sağ bir sol
50 tane yerinde adımla başla 100-150-200 gün gün çoğalt birden yapma hamlıosun kalçan çok ağrır
....................................................................................................................................... YAN CANSİMİTLERİ YAN YAĞLAR..
Bi sandalye yada düz dolap al önüne ellerini tut ordan dik dur yine
sağ bacağını yana kaldır kaldırabildiğin kadar indir aşşa
her ayağa 20 şer tane yap (yanların ağrıcak yanmayı hissetceksin)
bir sağ bacak 20
sol bacak 20 başla
30-40 çıkar gün gün
KARIN YAĞLARI
yatağa uzan dimdik ellerinle yatağın başlığı tut ayaklar birleşip sabit havaya kaldır indir yere değdirme sakın kaldır indir kaldırabildiğin kadar karnın acıcak yabdığını yağların hisedicen azla başla çoğalt sayıyı gün gün mutlaka görcen etkilerini ama hergün yap..

Gitsin kilolarrrrrrrrrrr

Ay hadi inşallah bir de bunları deneyeyim

tam benim ihtiyacım olan şey zayıflama can simitleri.............
ayrıca canım takılarına baktım sondaki yüzük ne güzelllll

dimi canım pantolon giyeriz yandan fışkırı löp löp kat kat hepsi gidicek yan bacak açma hareketi sper o bacak açmayı öne arkayada uygulayın dik durun eller arkadan kenetlenmiş ön tarafa kaldır indir
Arkaya (popo erisin) kaldır indir yapabildiğin kadar acıyana kadar acıdığını hissedersin zaten işte ozaman yağlar yanıyomuşş

Valla spora da gidiyorum epey faydasını gördüm ama sonra duru benim zayıflama. 2 aydır tık yok. E vakit de daralıyor biran önce göbüşü eritmem lazım

spora hiç gitmedim bunuda tv de gördüm ve uyguladım..
Ve hatta oğlumda benle yapıyordu gündüz evde yapıyordum hiç bırakmadan hergün akşam sabah..
yememide kıstım vallahi gitti bende anlayamdım bakın kilolar ilk 1 ayda gitmez beklemeyin ben acıma ölüyodum 1 ay boyunda tık yok gram gitmiyoo 1 aydan sonra bi başladı gitmeye çıkıyom tatıya 57 çıkıom 55 anam dedim gidiyo baya baya sonradan gitmeye başlıyo yemim 1 ayda gitsin gitmezz yılmayın..

Merhaba arkadaslar,

Bu topic super olmus bence.. tum sayfalari okudum bize gerekende bu sanirim
guzellik, saglik, spor, moda, yemek, sac, girgir samata, olaylara farkli bakis acilari
herseyi paylasabilecegim bir yer olsun burasi..
Tr telli takilarina bayildim marifletli ciktin masallah
pispisi ve aydasu ceyizleriniz, gelinlikleriniz hakkinda yardimci olacak arkadaslar var
el birligigiyle gelin edicez sizi insallah :)
hytdnz bilgilerini bizden eksik etme ne derdin varsa careside pesinden gelir umarim..
Alacim kaz tuyunden ceket bulamazsan tavsan kürklü patik al enisteye :)
nasil fikir ama
hediye paketlerini parcalarcasina acmayi bende cok severim hatta
ailemin ve esimin "yavas yavas" demelerini duyar gibi oluyorum :)
hamile oldugum icin icemeyecegim ben ne sarap ne vodka
aman eksik kalsin su mide bulantilarim gitsinde baska bir sey istemiyorum.. birde pazartesi
sonuclarim guzel ciksin doktordan..
melo seko ve diger arkadaslar paylasima devam :)

ben düzenli spora gidiyorum

ibb'nin spor yerlerini araştırın istanbuldaysanız. sevgilime söz verdim diye zayıflayacaktım ama o sözünü tutmadı ki (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…