Kesinlikle pisipisi...
İlişkide dümen kadında kim ne derse desin...
Az surat assan o da devam eder ama bir gülsen o herşeyi unutmaya hazırdır...
Biz farklı şehirlerdeyiz canım mecburiyetten o yüzden böyleyim
terk etti. iyi insansın diyor. ailevi problemleri vardı.
her şeyini çektim. ve şuna bak. şimdi aradı konuştuk. beni iyi hatırla dedim bu ooooo sen de istedikçe istiyosun. ii hatırlıyorum da konuşuyorum dedi. askerdeyken terk etti.
aman ne anlatayım kızlar. yüreğim dolu ağlamaktan zırlamaktan sıkıldım işyerine rezil oldum.
daha birkaç hafta önce sana süpriz yapıcam hayatının en mutlu anıi.. hatalarımı telafi edicem diyen adama bak!!! bi arkadaşım kızım o askerlik psikolojisinden dedi. yani güzel sözleri ondanmış.
dönmesine yakın böyle oldu işte. bi de güzel konuştum ne üzgünüm dedim ne ağladım zırladım sesimi bozdum ve dedi kiaman sizi aramasam keyfim kaçmaz rahat geçiririm dedi.
bakar mısın? o terbiyesizi sil unut onu falan demeyin olmuyor. tabi onunla sonum yok ama kalbiem unut desem de unutamıyor.
Evet gerçekten çok samimi bir topic oldu burası. Sizlerle vakit geçirmekten çok mutluyum arkadaşlar. Canım benim mide bulantıların tez zamanda geçer inşallah. Eeee yeğenimizin böyle küçük süprizlerine katlanacaksın mecburen. İnşallah kolay bir doğum olur ve sağlıklı bir bebiş gelir aramıza. Normal mi düşünüyorsun yoksa sezeryan mi? Ben inşallah bir sorun çıkmazsa ilerde hep normal doğum yapmak istiyorum tabi sağlığım buna izin verirse.
her şeyini çektim. ve şuna bak. şimdi aradı konuştuk. beni iyi hatırla dedim bu ooooo sen de istedikçe istiyosun. ii hatırlıyorum da konuşuyorum dedi. askerdeyken terk etti.
aman ne anlatayım kızlar. yüreğim dolu ağlamaktan zırlamaktan sıkıldım işyerine rezil oldum.
daha birkaç hafta önce sana süpriz yapıcam hayatının en mutlu anıi.. hatalarımı telafi edicem diyen adama bak!!! bi arkadaşım kızım o askerlik psikolojisinden dedi. yani güzel sözleri ondanmış.
dönmesine yakın böyle oldu işte. bi de güzel konuştum ne üzgünüm dedim ne ağladım zırladım sesimi bozdum ve dedi kiaman sizi aramasam keyfim kaçmaz rahat geçiririm dedi.
bakar mısın? o terbiyesizi sil unut onu falan demeyin olmuyor. tabi onunla sonum yok ama kalbiem unut desem de unutamıyor.
geçmiş olsunkızlar meraba tüm gece sancı cektim sabah acile gittim iğne vurdular..şimdi tekrar gidiyorum dahiliye bakacak..umarım bişe cıkmaz
Ay ağlama canım. Bak tedavisi olan birşey, doktor da ilaçlarını vermiş. Şimdi hemencecik iğleşeceksin
Ne kadarlık ilişkiydi canım? Daha önceden de böyle dengesizlikleri var mıydı
Kızlar meraba..
Yeni geldim..dotkor kan tahlili ve ultrason verdi..yaptırdım kan cıkmadı, ultrason sonuclarına göre ilaç yazdı..Bagırsak enfeksiyonu dedi( suan cok halsiz, güçsüz ve ruhsuzum..kendimi hiç iyi hissetmiyorum ooofgfff aglamak geliyor içimdennnn
beni çok iyi anlamışsın ala
eşimde sandıki aralarında bişey olduğunu düşünüyorum. hayır düşünmüyorum...hatta olmadığına eminim ben eşimin düşüncesizliğine kızıyorum...
dışarı çıkma planı önceden vardı... gün içerisinde arayıp haber vermişti...
ama 12 de gelmek te ne demek... insan düşünür tartıştık zaten ortamı daha da germiyim erken gideyim gönlü olsun diye
ben mi çok ince düşünüyorum acaba anlamadım kii
bu akşamda dışarı çıkıcaktık bu gidişle o da yattı..
asker mi şmdi?
ay askerse laf yokona.
yeni döndüyse gene laf yok.
öğlene kadar alayabilirsin canım.
sonra toplıcaksın kendini.
yeni seneye yepyeni gireceksin...
yok canım umursayıp umursamama meselesi değil. bitti gerçekten de.
yok canım asker 20 gün sonra dönecek ama o kafasında bitirmiş. askere gitmeden de terk etti sonra barıştı falan. yok yani.
doğumgünümde bile seni seviyorum demedi. iyi k ivarsın dedi. ben anlamamışım hep gözden kaçırmışım.
bir de ailem zaten vermez ona. insanları ayırmıyorum ynalış anlamayın ama kültür meselesi vs. ala'nın ailesi gibi ailesi ama eşi gibi değil sevgilim.
ben küfür tartışma duymadım annem paşa torunu gerçek istanbullu ama uymuyor aile yapılarımız davranışlarımız.
ben iyi niyetliyim doğam gereği o bunu hep enayilik görürdü mesela. falan filann. askerliği bahane etmeyip kabullenmem lazım.
Sağol canım, Allah razı olsun...Allah kavuştursun üzme kendini bak az kaldı. Çeyizlerin bile hazır ya
Kızlar meraba..
Yeni geldim..dotkor kan tahlili ve ultrason verdi..yaptırdım kan cıkmadı, ultrason sonuclarına göre ilaç yazdı..Bagırsak enfeksiyonu dedi( suan cok halsiz, güçsüz ve ruhsuzum..kendimi hiç iyi hissetmiyorum ooofgfff aglamak geliyor içimdennnn
yok canım asker 20 gün sonra dönecek ama o kafasında bitirmiş. askere gitmeden de terk etti sonra barıştı falan. yok yani.
doğumgünümde bile seni seviyorum demedi. iyi k ivarsın dedi. ben anlamamışım hep gözden kaçırmışım.
bir de ailem zaten vermez ona. insanları ayırmıyorum ynalış anlamayın ama kültür meselesi vs. ala'nın ailesi gibi ailesi ama eşi gibi değil sevgilim.
ben küfür tartışma duymadım annem paşa torunu gerçek istanbullu ama uymuyor aile yapılarımız davranışlarımız.
ben iyi niyetliyim doğam gereği o bunu hep enayilik görürdü mesela. falan filann. askerliği bahane etmeyip kabullenmem lazım.
biz unut desekte zamanı gelmeyince aklını rahat bırakmayacak anıların
zaman herşeyin ilacı
işte bizim tek hatamız bu kocalarımızın yada erkek arkadaşlarımızın aynı bizim gibi düşünmesini bekliyoruz ama erkek mantığı işte onlar düz düşünüyo
böyle oluncada biz çok kırılıyoruz ama asıl neye kızdığımızı bile anlamıyolar
O zaman hayırlısı olmuş sanki... Biliyorum canın çok acıyacak ama bir süre sonra onun hatalarını daha da net göreceksin ve oh be diyeceksin. Bir arkadaşım vardı, tam seninki gibi bir ilişkisi vardı. Arkadaşım köklü bir aileden çocuk da hayatta hiç kendini geliştirmemiş oturmayı kalkmayı dahi bilmeyen bir çocuk. Gönül bu dedik arkadaşımıza birşey söylemedik ilişkileri tam başlayınca. Sonra çocuk arkadaşı terk etti. O da senin gibi "siz beni uyardınız dinlemedim de bunun bana dediklerini nasıl duymamış kulaklarım, nasıl anlamamışım değer vermediğini" diyordu. Çok üzüldü ağladı sonra da şöyle bir silkindi kendine geldi kısa sürede. Şimdilerde de "Kurban kesicem, eskiler büyük kaza belalardan sonra kurban kesip dağıtırlarmış" diyip işi geyiğe vuruyor. Demem o ki geçecek üstelik sen ne zaman unuttuğunu bile hatırlamayacaksın