tek tek verim balım..
......ISPANAK ÇORBASI.....
Ispanak
havuç
soğan
TERBİYESİ İÇİN
yoğurt
un
yumurta sarısı(isteğe bağlı)
soğanı kıyıyoruzz ve hafif kavuruyoruz az yağda.. içine rendelediğimiz havuçları koyup biraz öldürüyoruz sonra su ilave ediyoruz bi güzel blendrdan geçiriyoruzz..
Sonra terbiyeyi çırpıp ekliyoruz.. ince ince kırdığımız bi tabak ıspanağı ilave ediyoruz ıspanak ölünceye kadar biraz fokurdatıyoruz pul biber nane tuz atıp ocaktan alıyoruz..
koyu kıvamlı oluyoo vede ıspanakları blandrdan çekmiyoruz ki içinde parça parça olsun ağıza gelsin ve toktutsun
Bu çorba hazımsızlığa birebir kabızlık sorunu olan günde 3-4 tabak içsin doğruu wc yee
Şiddetle tavsiye ederimm..
.......................................................................................................................................
KEREVİZ ÇORBASI..
kereviz 1 tane..
Soğan
havuç
Limon suyu
yumurta sarısı
Soğanı kıyoyoruz az yağla kavuruyoruz içine havuz rendeliyoruz öldürüyoruz soyup ince ince kıydığımız kerevizleride atıp suyunu ayarlayıp iyice pişiriyoruz..
blandırdan geçiriyoruz sonrasında yumurta sarısı ve limonu çırpıp terbiye yapıyoruz..
.......................................................................................................................................
BROKOLİ ÇORBASI
patates
havuç
soğan
brokoli
soğanlar kavruluyor havuç ve patates rendeleniyor.. kavurmaya devam
suyunu koyup biraz haşlıyoruz sonrasında brokolilerimizi ekliyoruz..
yoğurt ve undan terbiye yapıyoruz blendırdan geçiriyoruz..
Miss gibi bi brokolili sebze çorbası oluyor..
sabah akşam form çayı iç canım benim..
sonra yediklerini çıkarmaya yallahhh wc ye
beyaz lahana yemeği (kapuska)
fırında patates cips yerine
patatesleri kızartmalık gibi doğra istersen içine baharat (kekik. bul biber , tatlı kırmzıı biber) at fırına yağlı kağıt döşe üzerine paptesleri diz kızara kadar fırına ver
ben cips kuruyemiş yerine bunu yerdim çokda güzel oluyor çıtır çıtır