Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

ben düzenli spora gidiyorum

ibb'nin spor yerlerini araştırın istanbuldaysanız. sevgilime söz verdim diye zayıflayacaktım ama o sözünü tutmadı ki :KK43:(((((

önce kendine söz ver insan başkasını her daim kandırabilir kendini asla
kendi kendine kız sözünü tutmadığında :))

sonra zayıflayınca sevgilinede baaaak ben sözümü tuttum zayıfladım senin sözüne güvenmem de artık çatlat :))

biiri sözünü tutmadı diye öbürüde sözde cayarmı kız :))

Merhaba arkadaslar,

Bu topic super olmus bence.. tum sayfalari okudum bize gerekende bu sanirim
guzellik, saglik, spor, moda, yemek, sac, girgir samata, olaylara farkli bakis acilari
herseyi paylasabilecegim bir yer olsun burasi..
Tr telli takilarina bayildim marifletli ciktin masallah
pispisi ve aydasu ceyizleriniz, gelinlikleriniz hakkinda yardimci olacak arkadaslar var
el birligigiyle gelin edicez sizi insallah :)
hytdnz bilgilerini bizden eksik etme ne derdin varsa careside pesinden gelir umarim..
Alacim kaz tuyunden ceket bulamazsan tavsan kürklü patik al enisteye :)
nasil fikir ama :KK53:
hediye paketlerini parcalarcasina acmayi bende cok severim hatta
ailemin ve esimin "yavas yavas" demelerini duyar gibi oluyorum :)
hamile oldugum icin icemeyecegim ben ne sarap ne vodka
aman eksik kalsin su mide bulantilarim gitsinde baska bir sey istemiyorum.. birde pazartesi
sonuclarim guzel ciksin doktordan..
melo seko ve diger arkadaslar paylasima devam :)

Evet gerçekten çok samimi bir topic oldu burası. Sizlerle vakit geçirmekten çok mutluyum arkadaşlar. Canım benim mide bulantıların tez zamanda geçer inşallah. Eeee yeğenimizin böyle küçük süprizlerine katlanacaksın mecburen. İnşallah kolay bir doğum olur ve sağlıklı bir bebiş gelir aramıza. Normal mi düşünüyorsun yoksa sezeryan mi? Ben inşallah bir sorun çıkmazsa ilerde hep normal doğum yapmak istiyorum tabi sağlığım buna izin verirse.

önce kendine söz ver insan başkasını her daim kandırabilir kendini asla
kendi kendine kız sözünü tutmadığında :))

sonra zayıflayınca sevgilinede baaaak ben sözümü tuttum zayıfladım senin sözüne güvenmem de artık çatlat :))

biiri sözünü tutmadı diye öbürüde sözde cayarmı kız :))

yok canım ben zayıflayacaktım o da bana zayıflarsam diye bir söz vermişti. ama ben zayıfladım fakat o sözünü tutmadı. bunu demek istiyorum :KK43:((((

iyi akşamlar :))

zaten deli gibi aşık olsan bile
evlilik çok farklı birşey ya..
ailesi yetiştirilme tarzı herşey önemli aşkından deli olsan bile bıçak kemiğe dayanabilyor
sevgi aşk bazen herşeyin üstesinden gelmiyor
sevdiğiniz kişinin keşke aile yapısını da çözebilsek ooffffffff of

ne diyeyimki şimdi seni ne teselli eder
bildiğim birşey varki
güçlü ol
kapat telefonu o bitti diyorsa sen iki kez bitir
ne arkadaşlığı ya
öyle saçma şey mi olur
elini tuttuğum adam iki gün sonra başka kızla yanıma gelecek veben hala arkadaşız deyip bu duruma seyirci olucam asla.
o bitti dediyse sen iki kez bitir
seviyorsa döner dolaşır gelir
sakın sen kendini hırpalama harap etme
peşinden koşma
koşarsan kaybedersin
koşarsan kazandım zannederken bile kaybedersin
bilir ki
herzaman ne yapsa katlanacaksın
bırak gittiyse gitti
otur ağla dertleş ama sakın konuşup iletişim kurma
önce o dönsün.

Akıllı bi yalnızlık aptal bi ilişkiden iyidir. Ya Kralın yanında kraliçe olursun, Yada soytarının yanında maskara. Tercih Senin

kızlar meraba tüm gece sancı cektim sabah acile gittim iğne vurdular..şimdi tekrar gidiyorum dahiliye bakacak..umarım bişe cıkmaz:KK43:

Akıllı bi yalnızlık aptal bi ilişkiden iyidir. Ya Kralın yanında kraliçe olursun, Yada soytarının yanında maskara. Tercih Senin

tercih bana kalsa her şeye değer'i seçerdim ama tercihi o yaptıç işyerinde şiş gözlerle çok salak durumdayım. artık kendimi toplasam ii olacak. böyle olacağı belliydi zaten ama konduramıyorum. o kadar asker yolu beklemişken terk edilmek koyuyor işte.

tercih bana kalsa her şeye değer'i seçerdim ama tercihi o yaptıç işyerinde şiş gözlerle çok salak durumdayım. artık kendimi toplasam ii olacak. böyle olacağı belliydi zaten ama konduramıyorum. o kadar asker yolu beklemişken terk edilmek koyuyor işte.

ayy kim terketmiş benim arkadaşımı. kıyamama o gözyaşlarına ben. gel :nazar:

aman boşver giderse gitsin. sana da yenil yılda taptaze sıcacık içini ısıtıcak aşk dileriz.
bundan sonra aşkınız için savaşın falan demicem feministler başıma ekşiyo yoksa:KK1:

anlat canım anlatttttttt. dök içinii.
ayy kıyamam ben yaaaa:2:

A_L_A'cım günaydın. :KK3:
dün elektrikler bir kesildii bir daha da gelemedi malesef.. :KK31:
ne kadar çok muhabbetler edilmiş.ben yokken. :KK51:
günaydın diyorum herkese... :KK34:
hayırlı Cumalar.
:KK70:

Cümleten günaydın :KK3:

Naz, canım geçmış olsun, bızı habersız bırakma emi...

Bir kadın, kuzum...
Ne tatlı bir duygu yasadıgın, Rabbım kazasız belasız kucagına almayı nasıp etsın ınsallah...

hypatia...
Kendini uzme demekten baska bısey gelır mı elımden bılmıyorum arkadasım, anlatmak rahatlamak ıstersen senı dınlerız :KK34:

ALA gunaydın canım...

Şeker sey nasılsın :KK3:

aydasu selam canım,
iyiyim çok şükür.
işteyim napim.
kendime gelmeye çalışıorum.
sabah alarmı duymamışım azcık geç kaldık işe..
:KK53:

anlatıp rahatlamam lazım çok moralim bozuk...
bunaldım... ruh sağlığım yerinde değil artık...
eşimin iş yeri,nde patronun ablası 50 yaşında dengesiz bir kadın var
eşim orada işe başlamadan önce de dengesizliğini duymuştuk zaten..
ona buna asılmalar falan... eşimede teline saçma sapan mesajlar falan attı..
mailine şiir falan gönderdi...işte yazıda birinin kadını olmak istiyorum falan yazıyordu. eşim okumamaış bile mailine ben bakarken gördüm... kadın rahatsız eşimin bişeyi olmadığını biliyorum ama kadına takığım.
dün sabah işe hazırlanırken şeytan dürttü... eşimin telefonuna baktım foto kısmında kadının fotoğrafı var.diyorum ya kadın dengesiz... kesin hadi benide çek diye zorlamıştır eşimi eşimin gel çekeyim demeyeceğinden eminim... kızdığım neden daha sonra silmedi.. benim hassas ollduğumu biliyor...
kızdım.. kavga ettik..nitekimde kadın demiş fotoğrafımı bluetootla göndereyim diye...
akşamda ne var bunda diye yine tartıştık... dışarı çıkıcaktı... arkadaşlarıyla çıkmasına kızmamada bozuluyordu.. dışarı çıktı. saat 12 de geldi...çok moralim bozuk ruhum daralıyor artık.

aydasu selam canım,
iyiyim çok şükür.
işteyim napim.
kendime gelmeye çalışıorum.
sabah alarmı duymamışım azcık geç kaldık işe..
:KK53:

Aynı durum bende de var canım...
Bir insan evladı uyanmak için 12 tane alarm kurar mı :KK53:

mailine şiir falan gönderdi...işte yazıda birinin kadını olmak istiyorum falan yazıyordu. eşim okumamaış bile mailine ben bakarken gördüm... kadın rahatsız eşimin bişeyi olmadığını biliyorum ama kadına takığım.
dün sabah işe hazırlanırken şeytan dürttü... eşimin telefonuna baktım foto kısmında kadının fotoğrafı var.diyorum ya kadın dengesiz... kesin hadi benide çek diye zorlamıştır eşimi eşimin gel çekeyim demeyeceğinden eminim... kızdığım neden daha sonra silmedi.. benim hassas ollduğumu biliyor...
kızdım.. kavga ettik..nitekimde kadın demiş fotoğrafımı bluetootla göndereyim diye...
akşamda ne var bunda diye yine tartıştık... dışarı çıkıcaktı... arkadaşlarıyla çıkmasına kızmamada bozuluyordu.. dışarı çıktı. saat 12 de geldi...çok moralim bozuk ruhum daralıyor artık.

Merhaba bulutolsam...
Eşiniz kac yasında?
Haklısınız can sıkıcı bır durum fakat anladıgım kadarı ıle esınıze guvenınız tam...
Var cıdden boyle catlak kadınlar...
Lise de bır hocamız vardı, resım oğretmenıydı 50ye yakındı...
Kapıdan ıcerı gırer saclarını belıne kadar egılerek one arkaya savurur, erkeklere bakarak NASILIM GUZELMIYIM BUGUN derdı :KK37:
Onlar da gaz vermek ıcın alkıs, kıyamet...
Kadın kendını o sekılde mutlu ederdı...
Belkı resmı sılmeyı unutmustur ısten gucten arkadasım...

Sız soyleyınce bırden o catlak kadın canlandı gozumde...

gene feministleri toplıcam başıma ama hep derim
KADININ EN BÜYÜK DÜŞMANI GENE BİR KADIN.
kadınlar dengesiz, erkekler düşüncesiz.
Ne iğrenç, ne saçma sapan bir dünya olduk çıktık biz.

Hadi kadın gönderdi bluetooth la, eşin niye silmedi? silmedi çünkü önemsemedi.
e be adam, tmm sen önemsemiyorsun da eşinin bu konudaki hassasiyetini biliyorsun, bari sırf onun için dikkatli ol biraz dimi...?
ama yok nerde onlarda o ince düşünce.
bir de üstüne dışarı mı çıktı?
valla ben çıkmıcak diceksin diye bekledim... işte bir düşüncesizlik örneği daha...

offfff offf.
üzülme arkadaşım.
tabii ki 50 yaşındaki kadının kendince bazı kompeksleri vardır, kadın konusunda rahat ol, ferah tut içini.
eşine geince. e bugün alır herhalde gönlünü diye düşünmekteyim...

Aynı durum bende de var canım...
Bir insan evladı uyanmak için 12 tane alarm kurar mı :KK53:

Merhaba bulutolsam...
Eşiniz kac yasında?
Haklısınız can sıkıcı bır durum fakat anladıgım kadarı ıle esınıze guvenınız tam...
Var cıdden boyle catlak kadınlar...
Lise de bır hocamız vardı, resım oğretmenıydı 50ye yakındı...
Kapıdan ıcerı gırer saclarını belıne kadar egılerek one arkaya savurur, erkeklere bakarak NASILIM GUZELMIYIM BUGUN derdı :KK37:
Onlar da gaz vermek ıcın alkıs, kıyamet...
Kadın kendını o sekılde mutlu ederdı...
Belkı resmı sılmeyı unutmustur ısten gucten arkadasım...

Sız soyleyınce bırden o catlak kadın canlandı gozumde...

%100 elbette kimseye güvenmediğim gibi eşimede güvenmiyorum..
ama 50 yaşındaki bi kadınada yakın olmayacağından eminim..
eşim 30 yaşında...
kadının dengesizliği dillere destan zaten dediğim gibi daha eşim orada işe başlamadan önce duymuştuk.
bi çok erkek çalışma arkadaşına böyle davranıyormuş..

X