Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

yani gerçekten kötü br niyetimiz yoktu tamamen işi espiriye vurduk sadece yüzü biraz gülsün istedik yani gerçek amacımız arkadaşımızı tabki kocasının yanına göndermek aman giyin kuşan git demek değildi o kararını zaten vermişti
biz üzerine espri yaptık
ama tabiki düşünemedik işte o şuanda durumu yaşadığı için kaldıramadı ben çıkçası kendi adıma çok üzüldüm keşke bukadar üstelemeseydim..
ama ne bileyim kendiside katılınca uzattıkta uzattık :KK43::KK43:

neyse ben bir süre susma kararı aldım
bazen farkında olmadan kırıveriyorum çünkü

yani gerçekten kötü br niyetimiz yoktu tamamen işi espiriye vurduk sadece yüzü biraz gülsün istedik yani gerçek amacımız arkadaşımızı tabki kocasının yanına göndermek aman giyin kuşan git demek değildi o kararını zaten vermişti
biz üzerine espri yaptık
ama tabiki düşünemedik işte o şuanda durumu yaşadığı için kaldıramadı ben çıkçası kendi adıma çok üzüldüm keşke bukadar üstelemeseydim..
ama ne bileyim kendiside katılınca uzattıkta uzattık :KK43::KK43:

neyse ben bir süre susma kararı aldım
bazen farkında olmadan kırıveriyorum çünkü

niye kırıveresin canım kasıtlı yapılmış bişey yokki bir sürü şey konuşuldu karşılıklı ve resimler konuldu
tabi çok hassas bi dönemden geçiyo tr lelli oda bize eşlik edince bu durumu unuttuk galiba hepimiz üzgünüz niyrtimiz kırmak incitmek değildi:KK17::KK17::KK17:

ben hiç birinizin en ufak bir kötü niyeti olduğuna inanmıyorum.
her birinize ayrı ayrı kefilim.
şu anda yaşadığı durumdan, içinden çıkamadıı git-gellerden dolayı yaşıyor bu duygu girdabını,
o da düşündüğü zaman anlayacaktır hiç birimizin kötü bir amacının olmadığını

umarız hepimiz bunun için günlerce yorum yapmadıkmı zaten
o resimler falanda onu kırmak yada dalga geçmek için konmadı
yada altına yazdığımız yorumlar

amacımız tabiki dalga geçmek değildi
arkadaşımız zaten güzel bakımlı hoş bir bayan e zaten kocasıda onu seviyor ona bağlansın falan demedik ki
biz sadece yılbaşı adına biraz yüzü gülsün diye biraz bukonuda üsteledik
onuda gerçekten kalk git anlamında değil yani zaten gitmiycem diyordu
bizde yüzü gülsün dedik
çünkü bazen çok kötü oluyor foruma yazdığı mesajlardan da görüyoruz

neyse sürçülisan ettiysek affola :KK43::-)43::KK43::KK43:

arkadaşımız zaten güzel bakımlı hoş bir bayan e zaten kocasıda onu seviyor ona bağlansın falan demedik ki
bizde yüzü gülsün dedik

gerçektende öyle

bizde yüzü gülsün dedik

dun sende demıstın cnm bız senle aynı seyı dusunuyoruz dıye bugunde ben dıyorum ala da sende dusuncelerımın aynısını soluyoruz bende sızınle katıldım o konusmalara bugunde duygularıma tercuman oluyosunuz..

Hadi kızlar asmayın suratınızı bakim. Aaaaaa kızıyorum ama :KK47: Biz arkadaşımızın samimiyetine güvenerek birazcık takıldık, o da samimiyetimize güvenerek bize kırıldığı noktaları açıkladı ve biz yine tüm samimiyetimizle durumumuzu açıkladık. Eminim trlelli de biliyor iyi niyetimizi ki biz bugün özelden birkaç mesaj yolladık zaten birbirimize. İnsanız biz olur böyle şeyler arada. Hadi moral bozmayalım. Sonuçta birbirimize can yoldaşı dert ortağı olalım diye burada toplandık, üzülelim diye değil. Alacım sen de birşeyler söyle üzülmesin kimse

Hadi kızlar asmayın suratınızı bakim. Aaaaaa kızıyorum ama :KK47: Biz arkadaşımızın samimiyetine güvenerek birazcık takıldık, o da samimiyetimize güvenerek bize kırıldığı noktaları açıkladı ve biz yine tüm samimiyetimizle durumumuzu açıkladık. Eminim trlelli de biliyor iyi niyetimizi ki biz bugün özelden birkaç mesaj yolladık zaten birbirimize. İnsanız biz olur böyle şeyler arada. Hadi moral bozmayalım. Sonuçta birbirimize can yoldaşı dert ortağı olalım diye burada toplandık, üzülelim diye değil. Alacım sen de birşeyler söyle üzülmesin kimse

ne söyliyim canım.
bitti bendeki kelimeler.
2 gündür o kadar gerildik ki
önce psikiyatrın bir kadına ettiği hakaret
sonra bugün benim gene bir arkadaştan işittiğim azar
en son olarak da tr_lellimin kırılması

valla süper oldu süpeerrrrr:KK5:

Son düzenleme:
caım bişeyi yanlış yapmadık.
durum direk onun psikolojisiyle alakalı.
asma suratını:KK5:

aylardır hep okuyorum çok az yorum yapıyorum bi kaç topikte yorum yaptım sonra devam etmedim okuyup geçtim taki ALA nın sıkıntısına kadar hep okuyarak devam etsem iyi olacakmış galiba

ne söyliyim canım.
bitti bendeki kelimeler.

göze geldi muhabbetimiz

ne söyliyim canım.
bitti bendeki kelimeler.

Alacım nolur sen de üzme kendini. Daha önce de konuşmuştuk senin sinire strese gelmeyen rahatsızlıkların olduğunu hatırlıyorum. Tamam haklısın ortalarda uçuşan hakaretler çok çirkindi ve yakışmadı ama ancak olumsuz şeyleri görmezden gelerek olumlu şeyleri yeşertebiliriz. Öğlen de söyledim yine söylüyorum: dar görüşlü, saygısız, önyargılı insanları kafalarında boğulmaya bırakalım, umursamayalım canlarım

Son düzenleme:
baklava yapıcak olan arkadaşım ben gecen bayram yaptım
Malzeme listemi nasıl yapacağımızı anltattım resimde koydum yemek bölümünde tatlılarda var linkini bulim kopilim
Valla kıtır kıtır oldu yemeye doyamadık 1 tepsi kendime 1 tepsi anneme yapmıştım istersen bi bak belki yapmak istersin resminide görünce..:KK17:

Son düzenleme:
baklava yapıcak olan arkadaşım ben gecen bayram yaptım
Malzeme listemi nasıl yapacağımızı anltattım resimde koydum yemek bölümünde tatlılarda var linkini bulim kopilim
Valla kıtır kıtır oldu yemeye doyamadık 1 tepsi kendime 1 tepsi anneme yapmıştım istersen bi bak belki yapmak istersin resminide görünce..:KK17:

biz tembeliz link isteriz :):21:

Olmadı hanımlar. Gelinlik diyorum, içine nasıl sığcam diyorum siz de birbirinize baklava tarifleri veriyorsunuz. Baktım trlellicim valla şahane gözüküyor baklavan. Ben yiyemiyorum bari siz benim yerime de yiyin kızlar :KK56:

Olmadı hanımlar. Gelinlik diyorum, içine nasıl sığcam diyorum siz de birbirinize baklava tarifleri veriyorsunuz. Baktım trlellicim valla şahane gözüküyor baklavan. Ben yiyemiyorum bari siz benim yerime de yiyin kızlar :KK56:

bacım ben 8 kilo verdiydim 3 sene önce diyetle bakarız ona ayıpsın 3 ayda inceltiriz senii..
ilacın bizdee gel yamacımıza
Birde oğlumun kurabiyesi diye açtım kurabiyelerde oğlum seviyoo
durun durun sıkı durun size kendi yaptığım takıların linkini verin bi bakın bakemmm:KK17:

X