Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Arkadaslar, kusura bakmayin ozeldede cevap vermedim biliyorum
simarik kaprisli ne dusunurseniz artik
o kadar sorununuzla gelip yazdiniz iyi niyetinizi korudunuz
ama iste cidden bunalim gecirdim bir hafta
inanirmisiniz bu hafta guzel gecti sadece kendimi ancak toparladim
haftada daha iyi olacagim insallah..
gecen hafta neydi oyle yaaa bunalim, stres, gozyasi
evde cok haps oldum yatak istirahatini verdigi icin doktor
esim deseniz gunduz uyuyor gece calisiyor
iki kap yemek dahi pisiremedim
mutfagim ocagim yatak odam cok berbat haldeydi
ustune gelip buraya yazdim
cevap alamayinca dogru durust bozuldum..
oysa inanin bu hafta hepinizi okudum ve hep hayirli haber alma umuduyla geldim baktim
Ala, meloseko, punchshe, aydasu, hytdnz, hypatia, pisipisi
hersey gonlunuze gore olsun ozelden cevap vermediklerim kusura bakmayin artik emi?
belki komsu sorunu ve cevre olmadigindan biraz fazla taktim burayi..
yakin gordum girip ciktim araniza
bu yuzden boyle kapris yapmayi hak gordum kendimde
hepiniz anlayisla karsiladiniz opuyorum sizi..

canım benim herşey geçti ben unuttum ve bu geçen süreçte sadece senin yeniden armıza dönmeni bekledim..
başka yerlerde yorumunu görüp alıntılyıp sana bişeyler yazmak istedim ama yapamadım dedim sildi tamamen bizi..
(
ama döndün ya aramıza çok sevindim anlatamam sana...

kızlar benim durumu anlatacağım ama şuanda müsait değilim biraz daha geçsin ozaman anlatacağım çok bir gelişme var diyemem ama onunlada konuştum ve açık açık söyledim dertlermizi ve neden boşanmak istediğimizi

canım sen şimdi iyi olduktan sonra hiçbirinin önemi yok, bebişimiz hatrına kapris yapabilirsinn.. ama doğduktan sonra bilemicem:) insanın böyle dönemleri oluyo çok normal.. toplanmayan yatağı evi de düşünme.. bunca zaman topladın da madalya mı taktılar? şimdi hastasın geçici dönem böyle idare edeceksin hiiiç kafana takma:) olmadı toplarım kk kızlarını temizliğe getiririm:) biz kahve içeriz onlar temizlik yapar ehhehe:))

hadi canım bekliyoruz güzel haberlerini. en azından elinden geleni yaptın herkese söyledin artık için rahat olmalı.. nasıl olacaksa...

Canım...
Hoşgeldin...
Ben kendi adıma sabırla senin bu yazıyı yazmanı bekledim, punchshe gibi ben de başka topiklerde yazmak istedim ama yapamadım...
Hepimiz kardeşiz değil mi burda...
E kardeş nazı çekmeyeceğiz de kimin nazını çekeceğiz...
Tekrar hoşgeldin, iyiki geldın...
Bebeğine de masallah, rabbım nazarlardan saklasın, Allah'ım kucagına aldıgın gunlerı gostersın ınsallah...

Punchshe hazır oldugunda beklıyoruz canım...

Hypatia canım nasıl oldun, daha ıyısın ya?

Naz nerelerde goren duyan var mı?

Peri kuzum sen ing nerde ogrendın bakiyim

Ay ben de bugün çok yoruldum, gözlerim çöktü resmen net başında ama hayla buralardayım
Gidiyim ben spor yapayım az biraz

ay valla ben çoook sabırsız bi insan olmuşum.. punch çabuk gel anlat artıkın ...

belki benim de yarın anlatacaklarım olabilir, bol dua edin nolursunuz...

eşim ve annesi doktora gitmişlerdi malum abiside bizde
bende odamda hem forumu taip ediyorum hem ingilizce çalışıyorum neyse çay almak için mutfağa gittim
o da beni çağırdı
punchshe bi dakika gelirmisin dedi
efendim ..... abi dedim ( birşey istiyor sandım allah bilir ya)
otur şöyle dedi biraz konuşalım dedi (çok ciddi bir ses tonuyla zaten o an anladım)
oturdum
o başladı konuşmaya işte boşanmaya karar vermişsiniz duydum dedi zaten dedi eşin dedi evlenirkende bana sormamıştı boşanırkende hiçbirşey söylemiyor dedi.. biz sormasak hiç kimse burada bir büyük var belki onların bildikleri vardır deyip birşey anlatmıyor dedi.. hadi o burnunun dikine gidiyor sende birşey demiyorsun dedi işte biz sizin abiniz değil miyiz dedii
hayatta sizden daha tecrübeliyiz belki yapabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz birşeyler vardır dedii
bende doğru söylüyorsun .... abi de dedim benim gelip bu meseleyi sizlere anlatmamı eşim hoş karşılamaz ki bunu tutupda sizden duyarsa gelip bana kızar neden anlatıyorsun diye dedim
ben o yüzden sizin taraftan hiç kimseye sorunlarımı anlatamıyorum ki dedim..
ne demek o istemiyor hiçbirşey anlatmanı dedi boşanınca öğrenmeyecek miyiz sanki dedi..
bende öğreneceksiniz ama boşanmış olduğumuzu ve eşim ne anlatırsa meselenin o olduğunu öğreneceksiniz
eşim bizim boşanma sebebimizin ne olduğunu anlatmama kızar dedim duyarsa dedim..
neyse yine sordu nedir sebep dedi bir yuva kurmuşsunuz okadar çabalamışsınız bir aile olmuşsunuz bunu bozmanız için gerçekten gerekli sebebiniiz var mı dedi..
bende ortada 3 ana sebep var dedim
birincisi eşimin ürettiği geleceğe yönelik fikir çatışması kaygısı
biz dedim farklı düşüncelere sahibiz ilerde çocuğumuz olursa onun eğitiminde falan çatışacağız anlaşamıyoruz diye istemiyor dedim ama bence gerçek sebep bu değil dedim
ikincisi onun 2 yıldır düzenli bir işinin olmaması ve aile sorumluluğunu üstlenememesi ve ben artık ona güvenmiyorum hiçbirşey için çabalamıyor böylesi nasılsa rhat evi birileri geçindiriyor annesi var başı sıkışırsa abileri var neden uğraşsın ki dedim bu yüzden ben artık ona güvenmiyorum dedim..
üçüncüsü de ben dedim evlenirken beraber yapabilirz diye düşünmüştüm beraber iyi olmak için çabaladımda ama yapamadım yapmak istedim ama olmadı.. bunu onunla konuştuğumda aileyi terketmek gibi algılıyor ama ailesini terketmiyor ki
ben burdayım ailem ankarada ben ailemi terk mi ettim onlar yine enim annem babam dedim
zaten ben ona km lerce uzağa gidleim demedim ki altlı üstlü yada karşılıklı daireler tutalım dedim istemiyor dedim vicdanen tehdit ediyor beni dedim ben burada bir çalışma odasına bile sahip değilim yatak odamda yatağımın üzerinde çalışıyorum dedim sadece kendime ait bir alan istedim dedim yapamadım bu şekilde kalabalık dedim..
ama dedim eşimin korkusu ayrı eve çıkarım aman annem ne yapar değil ki dedim onun korkusu sorumluluk almak dedim sorumluluklardan korktuğu için buraya sırtını dayıyor sağlam birde bahanesi var dedim annemi bırakamam..
ben kimseyi terketmesini istemiyorum ki istediği kadar gitsin gelsin görüşsün ben sadece kendime ait bir alan istiyorum dedim..
üstelik dedim eşim bu düşünceye sahipken biz ayrı eve çıksak bile evliliği ne derece sağlıklı yürütürüz bilemiyorum dedim çünkü ona güvenmiyorum dedim..
o da ; bak ne kadar güzel birşey söyledin o 2 yıldır böyle değil 30 yıldır böyle dedi hiçbir zaman sorumluluklarını bilmedi dedi tam birşeyler diyecekken zil çaldı konuşma yarım bitti
gerçi bittiğine sevindim çünkü söyleyeceklerini duymak istemiyordum nasihatler vercek bilmem ne
ben sadece içimdeki derdi söyledim anlayan anlar..
doktordan geldikleri içinde tekrar konuşma fırsatımız olmadı..
ama söylediklerimi kafasında tartıp düşünecektir en azından

Son düzenleme:
punch canım yaa abisinin evde olmasından rahatsız olmadığını söyleseydin keşkeee canım ya... evde birlikte yaşamanın huzursuzluğundan bahsetseydin...

şimdi eşin sorumsuz'a gelecek olay. halbuki onlar eşine sorumluluk fırsatı vermiyorlar ki(( ne bileyim inş. güzel olur.. :)

valla canım o anda o heyecanla bunlar geldi aklıma (
bende kendime kızdım sonra ama en azından söyledim ya hiç yoktan iyidir
dedim yapamadım aynı evde oturmayı çok istedim evet evlenirken ben kabul ettim ama yapamadım dedim ( anlamıştır herhalde
birlikte oturmak istemediğimi
çalışma odam yok dedim.. ( ne bileyim kaz kafalıyım ben
keşke deseydim rahat edemiyorum bilmem ne bunların hiçbiri aklıma gelmedi işte :84::84::84:

bir_kadın canım tekrardan hoşgeldin canım
maşallah ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
punch canım en azından içindekilerin birazını olsun boşaltıyosun
"arif olan anlar "inşallah onlarda anlar
herşeyden önemlisi eşin anlar

Birkadın sana kızgınım seni geçiyorum, sen bizi terk ettin gittin
Bebiş hoşgeldin meleğim aramıza aman da aman ne kadar da fotojenik çıkmış valla ultrasonda böyle çıktıysa ilerde model olur bu
Puncshe canım keşke abiyle olan sıkıntılarını da dile getirseydin ama sıkma kendini anlayan anlar, zaten bu sözlerinden de üzerine alınmayan adam açık açık söylesen de anlamayacaktır.
Hypatia sen nasıl oldun canım?
Herşey unutulur, herkes unutulur ama işte mesele aradaki zaman...
Sabret biz yanındayız

hepinizi anı anınaa takip ediyorumda bir türlü yazmaya fırsat bulamıyorum kızlarr...

Bir kadın..canımm sen gecen haftalarda cidden cok gergindin sadece bu topicte değil diğer topiclerinin yorumları da cok sertti..ama sanırım artık cok daha ıyı olduunn buna cok sevındım:)))))

bebişşşş yerimm ben onuuu.....

puncshee abisiylee konuşman harikaa olmuşş..bence konuşmaların cok yumuşak ve gerçekçi..suçlarr amaclı değil kendini savunurr tarzda bencee hiç merak etmee konuşman cok ıyıymışş..en azından abisinin cok kaba olmadıgını sizleri sevdiğini anlamış bulunduk..!! sizin iş düzelmezse ben neyim:))

inşallah bizim iş düzelir ama ayrı eve çıkarak
yoksa düzelmesin istemiyorum :86::86:
sen nasılsın canım ya ???

valla canım hiç demeyeceğine efendi efendi derdini söylemişsin, yapamadığını kendi alanın olmadığını, bunları onlarla paylaşırsan eşinin kızacağını demişsin. ince düşünceli insana bunlar da yeter... evet demişsin sen.. ama onlar bunlardan anlıcak gibi durmuyor. o yüzden dedim daha açık söyleseydin ben tek kız büyüdüm erkekle aynı ortamda rahat edemiyorum sizin eşiniz kapalı diye bnm kocam çok sık ziyarete gelmiyor sizi vs. deseydin bence. denir mi bilmiyorum belki de denmez ayıptır, evliler akıl versin.
bir de eşinin sorumluluk almadığını söylemişsin abi de hemen atlamış o hiiç almadı ki diye. utanmaz adam sen evli barklı adamın alışverişine gidip karışıyorsun fırsat vermiyorsun ki. asıl sorun sensin!!! kardeşin değil. demek istiyorum kendisine:)

punchım sen elinden geleni yaptın sabır gösterdin aileyle yaşamayı denedin küslük olmasın tabiki görüşeceğiz ama her şeyin dozu var dedin iki abiye ve eşine de rahatsızlığını dile getirdin.. bundan sonrası allah kerim. inş. allah yardımcın olacak ve her şey yoluna girecek. ben böyle inanıyorum. bu yuvayı kimse yıkamayacak allahın izniyle. güzel haberlerle geleceksin :)

Hypatia sen nasıl oldun canım?
Herşey unutulur, herkes unutulur ama işte mesele aradaki zaman...
Sabret biz yanındayız

içim çook yanıyor. nasıl sabredeceğim bilmiyorum

hypatia;
saolasın canım,
işte bende diyebileceğimin en iyisi şeklinde dedim bundan daha cazgırcası daha açık sözlüsü daha dobra dobrası benden çıkmazdı
yapamıyorum kahretsin huyum kurusun evliliğim yıkılırken bile aman kalp kırmayım yanlış konuşmayım derdindeyim salağım ben salak
evet gerçekten bazen düşünüyorum açık açık eşim senin yüzünden sorumluluklarını alamıyor düş yakamızdan desem iyi olurmuydu bunu dedikten sonra bu abiyle ilişkimiz sağlıklı olurmuydu yada bana karakterli bir insan gözüyle bakılırmıydı bilemiyorum

ben açık açık sorunu en kibar dille söyledim
eşim sorumluluk alamıyor
bunun sebebide onlar
sorumluluk vermedikleri için alamıyor
küçük bir çocuk gibi azarlanıyor bilmem ne
1 haftadır hiçbirşey demiyorum hepten saldım
oda abisine falan kızınca gelip bişey diyemiyor
yesinler birbirlerini banane

ama umarım birisi artık bir şekilde bir hareket yapmak ister
yarın eşimi çekip konuşacağım ne yapacaksak yapalım artık diyeceğim
ne bekliyoruz neyi bekliyoruz benim bekledğim birşey yok diyeceğim
benim ne umudum ne dayanmak için gücümm nede kabullenecek bir mizacım var
,ben buyum eğer sen kabul ediyorsan buyur etmiyorsan artık bitirelim seni de ailenide artık görmeye tahammül edemiyorum diyeceğm

hypatia sabret canım sabret ama sabretmek gerçekten çözüüm olurmu bilemiyorum
sabrederken benim gibi süprizlerle karşılaşma
ben şimdi aileme nasıl açıklayacağım diye deli gibi düşünüyorum
çünkü annemlere söylemiştim oda artık ayrı eve çıkmak istiyor dmeiştim
şimdi yan çizdiğini duyarlarsa birdaha barışsak bile hayatta yüzlerine bakmaz
sırf eğer bir gelişme olacaksa diye onlara söylemiyorum ama artık söylemem gerekiyor

kızlar hiç ses soluk yok sizden noluyo bakıyım.......
ben dün spor dönüşü ayağımı burktum çok kötü yatıyorum
nezaman düzelecek bakalım.......

canım böyle durumlarda insanın birkaç saat,birkaç gün beklemeye bile gücü olmuyor ne olacaksa olsun diyoruz ama erkekler kazanıyorsa hep sabırlarından kazanıyor. ve seni de bu zamana kadar beklediğin için ayrıca tebrik ediyorum. azıcık daha sık dişini. ne olacaksa olacak, ip kopacak, illaki bir sonuç çıkacak sonucunda. sonuç çıktıktan sonra ailenle paylaşsan çok daha güzel olur bence, ileride barışırsanız aileler durumu bilmezse daha çabuk toparlanırsınız ama bu olayı aileler bilirse daha çok incinirsiniz ve dallanır budaklanır. bu cumaya kadar bekle bakalım, ondan sonra bir gelişme olmazsa zaten bir şey yapmayı düşünmüyorlar demektir, ama belki seni karşılarına alıp bir aile meclisi kurarlar vs. konuşurlar. azıcık daha sabret... inş. güzel sonuçlar çıkacak.. :)
güçlü olmaya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…