Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

birimiz konuyu açsın :) hocalarımız da bize ders ve çalışma programı verirse ben seve seve uyarım :))
üstelik dedikodularımızı bile ingilisce yaparız

vuvvv yaratıcılık dıye buna derım
ıngılızce dedıkodu yapma kıvamına gelmek ıstıyorum

hello bayanlarrr ( bakın ben başladım bilee )

sizleri moralli görmek benide mutlu ettiii
aydasucumm geldim kuzumm ama çıkıcam mesai saatim bitiyorr

sevocan hello şekerim :))

topiccenek normal olmadığımız konusunda bende hemfikirim

Çok hızlısınız kızlar hemn topicleracilmiş konular pekiştirilmiş hatta dedikodulara bile ingilizce niyetlenilmiş

Hypatia onlinesın gördüm şekerim. Hiç kaçarın yok gel şöyle bir anlat noldu ne bitti

sözcüklerim bitmiş tükenmiş gibi. hiç konuşasım yok. koşup kapısına gidesim bir sürü söz söyleyesim var. bunca zaman aman üzülür aman kırılmasın ya da onu kaybederim diye sustuklarımı yüzüne haykırasım var.
ama sonra sarsın sarmalasın beni bırakmasın((

içim yanıyor. zaman diyorsunuz be de zaman diyorum kendime ama beş dk. ateşte yürü sonra her şey güzel olacak beş dk. dayan diyebilir miyiz?

dayanamıyorum ben( içim yanıyor gece uyuyamıyorum kapıyı çarpıp çıkmaktan ona gitmekten korkuyorum. of. öldüm ben ölüyorum ben.

Canım harap etme kendini böyle. Eminim çok acıyordur canın ama çaresi yok işte

hypatia canım ne oldu ben mi kaçırdım
biliyorsun bir dönem çok kötüydüm hiçbirşey okumamıştım ne oldu özetlermisin hangi sayfada bulamadım.. (

yinede çok üzüldüm gerçekten dayanmak çok zor hele yüreğinizi elinde o sıkarken yine sadece ondan medet ummak bi sarılmasını istemek çok zor ve dayanması çok zor offf off:26::26:

çok canın yanıyo
bitip tükendiğini hissediyosun belki
ama yapacak bişeyin yokki canım benim
sabır başka yolu yok sabır

kızlaaaar ortanca abi benle konuştu
çok heyecanlıyım
sakinleşince ve müsait olunca anlatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…