Merhaba kızlar
Alacım inan baban sağlığına kavuşacak, erken teşhis hayat kurtarır.
Trelli yapma böyle, üzme artık kendini. Herşey olacağına varıyor nasılsa...
Kızlar sormuşsunuz, merak etmişsiniz çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Annem sakin sakin durumu açıklamış.
"İlk defa ilişkinize müdahale ediyorum çünkü bunca yıldır ilk defa kızım benden yardım istedi" demiş.
Kah sitem etmiş, kah kızmış, kah anne şefkati göstermiş...
Erkek tarafı da hak vermişler...
Nişanlım ağlamaklı olmuş, bin pişanım demiş, sözler verilmiş...
Ama...
Ama dün beni hiç aramamıştı ve bugün de hala aramadı...
En son pazartesi akşamı beni okuldan almıştı, onda da küskündüm zaten.
Bir sorun çözmeden, doğru düzgün konuşmadan beni eve bırakmıştı...
Şimdi ne oldu anlamadım ben :26:
Ne yapmaya çalışıyor?
Of erkekler...
Pisim, inanarak söylüyorum ki erkekler hatalı davrandıkları zaman bizim karşımıza kolay kolay çıkamıyorlar...
Cesaret mi edemiyorlar dersin yoksa yüzlerimi yok bilmem...
Ama tek bildiğim bizden bir yeşil ışık görmeden harekete geçemedikleri...
Bundan adım gibi eminim canım...
Seni gerçekten çok kırdıysa mümkün değil birden karşına çıkmaya, aramaya cesaret edemez...
Cidden çok kırıldım. Zaten dayanacak gücüm kalmış olsaydı koskaca kız gidip annemin kucağında zırıl zırıl ağlamazdım kiMadem yüzü yok neden pazartesi geldi okula, üstelik emri vaki yaparak geldi... İnan benim yeşil ışık yakmaya niyetim yok. Ben affedici oldukça, birşeyleri idare edip üstünü kapattıkça, alttan aldıkça iyice huyu suyu değişti. Artık idrak etsin istiyorum, biraz da o çabalasın, sabretsin, emek versin istiyorum
valla nişan mişan olmasa bi şansını dene...bir rest çeker gibi yap ..oda anlasın artık .derdim...sen ıyı oldukcaa tepene cıkıyorrlar bunlarr bilirim...ama şudaa var...sen şimdii böylee uzak davranıcaksın...ama bir kadına göre bir erkek tarafından hiçbir zaman istediği bir biçimde gönlü alınamamıştır..yani şu durumda onun sana karşı yaptığı hiç bir durumdan hoşnut olmayacaksın..bence sana yaklaşmaya başladığında..ben bir yerde adam akıllı senle görüşmek istiyorum de..''ama sesinde ne trip nede sitemm olmadan'' sonraa bir bir dök içini bir rahatlaa sonraa biraz düzüne girerr ilişkinizzz moraliniz düzelir...moraller düzüngen ne konuda degısmes gerekıyorsaa o konudaa yonlendırmeye çalışş...o zaman dah agüzel işleniyorlar..
Zaten şu an çizginden sakın ödün verme canım...
Sonuna kadar haklısın her ne kadar ikimiz de üstü kapalı konuşsak da aslında çok şey yazdığımızı düşünüyorum...
Seni çok iyi anlıyorum...
En iyi erkek bile böyle bence...
Elbette yakma yeşil ışık, bırak biraz da o çabalasın...
Anlatmasam da belki üç sonra herşeyi unutacak olsam da şuan ben de yaşıyorum aynı durumları...
Bir söz duydum ve bayıldım '' BİRİNE VAZGEÇİLMEZ OLDUĞUNU HİSSETTİRDİĞİNİZDE İLK VAZGEÇECEĞİ KİŞİ SİZSİNİZ... ''
Ne diyordu şarkıda '' benden değerli değilsin ''
Canın, herşeyin bitanen de olsa kimse senden değerli değil...
Biz hatayı burda yapıyoruz...
Olsun hata yapa yapa doğruyu da öğreniyoruz işte...
Cidden çok kırıldım. Zaten dayanacak gücüm kalmış olsaydı koskaca kız gidip annemin kucağında zırıl zırıl ağlamazdım kiMadem yüzü yok neden pazartesi geldi okula, üstelik emri vaki yaparak geldi... İnan benim yeşil ışık yakmaya niyetim yok. Ben affedici oldukça, birşeyleri idare edip üstünü kapattıkça, alttan aldıkça iyice huyu suyu değişti. Artık idrak etsin istiyorum, biraz da o çabalasın, sabretsin, emek versin istiyorum
valla nişan mişan olmasa bi şansını dene...bir rest çeker gibi yap ..oda anlasın artık .derdim...sen ıyı oldukcaa tepene cıkıyorrlar bunlarr bilirim...ama şudaa var...sen şimdii böylee uzak davranıcaksın...ama bir kadına göre bir erkek tarafından hiçbir zaman istediği bir biçimde gönlü alınamamıştır..yani şu durumda onun sana karşı yaptığı hiç bir durumdan hoşnut olmayacaksın..bence sana yaklaşmaya başladığında..ben bir yerde adam akıllı senle görüşmek istiyorum de..''ama sesinde ne trip nede sitemm olmadan'' sonraa bir bir dök içini bir rahatlaa sonraa biraz düzüne girerr ilişkinizzz moraliniz düzelir...moraller düzüngen ne konuda degısmes gerekıyorsaa o konudaa yonlendırmeye çalışş...o zaman dah agüzel işleniyorlar..
offf offf...
kızlar hepimize allah sabır versin valla hali vakti iyi olanlar durumuna şükretsin..
en çok gelişmeyi bu günlerde pisipisi kaydetmiş en azından annen oraya gittiğinde hatalı olduğunu düşünen bir nişanlın varmış yarın öbür gün seni arar özür iler inşallah..
neyse gelelim bana bende pek bir ilerleme yok.. tam biz bu kararı aldık iş ciddiye binecekti
sadece allahım bana bir mucize gönder işler benim çizdiğim seyirde değilde kendi çizdiği yolda yürüsün ayrılıksa sonucu kabulum diye dua etmiştim
bununla bağdaştırmak istemesemde.. bu duayı ettiğim gece..
3 te bir telefon geldi;
eşimin dayısı beyin kanaması geçirmiş
öbürsü gun annesine ilaç verip haberi verdiler..
abisi ve annesi memlekete gitti
4 gündürde ordalar, hayatta kalma ihtimali çk düşükmüş ama bugün yoğun bakıma almışlar..
sonuçta koyun can derdinde kasap et derdinde olmasın diyede pek bir tartışma yapmamaya hiçbirşeyi gündeme getirmek istemiyorum bende insanlık var işte..
neyse allah eşimin dayınada acil şifalar versin,
bizde durumlar böyle
herşey askıya alınmış gibi ama + bir düzelme sorarsanız yok.. telafi affetme özür dileme yok..
bende zaten artık düzeltmek için konuşmıycam çunku öyle bir konuşma yapmak bataklıkta debelenmeye benziyor beni çaresiz görüpte daha fazla istifade edip herşeyi kabul ettirmesini kabul etmiycem..
abisi gelir gelmez o benle konuşmasada onunla konuşacam kimsenin olmadığı bir yerde
durum buyken bu bu sebepten boşanıyoruz eşimi çok seviyordum ama bunlara dayanamadığım için boşanıyorum
şimdi neden seninle konuşuyorum biliyormusun..
zaten ip koptu inceldiği yerden bana daha kötü bir zararı dokunamaz bu konuşmanın ve faydası olacağı varsada sizinle konuşmayıp ilerde keşke konuşsaydım dememek için konuşuyorum diycem.. ve bu konuşmadan eşimin haberinin olmaması istiycem.. söz taşıyan biri değildir bilirim..
sizin dediğiniz gibi ilerde keşke dememek için bir bunu yapmamıştım onuda yapıcam..
benden durumlar bu sadece içimdeki neşe alındığı için foruma girmek bile bana eziyet gelmeye başladı nedendir anlayamıyorum
hiçbirşeyden zevk almıyorum
CANIM ÖNCELİKLE ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.
EVET NE OLURSA OLSUN BU BİR İŞARET.
İŞARETİ TAKİP ETTİĞİNDE GÖRÜYORSUN Kİ HAYATINDA İSTEMEDİĞİN HER İKİ KİŞİ DE YOK.
BİR DE BU YÖNDEN BAK.
DEMEK Kİ SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERECEK...
kırmızı ile belirttiğim cümlenin 100% arkasındayım. sanki beni anlattın...
BEN ADAM OLMAM ÇÜNKİ..
1: İnsanları kendim gibi zannediyorum hala!
2: İnsanları kendim gibi zannedip,kendim gibi ilgileniyorum hala!
3: Sevdiklerimi kendi kurduğum yalancı bir dünyada yalancı bir yere koyuyorum hala!
4: Sevdiklerim beni üzüyor hala!
5: Beni üzenleri çok seviyorum hala!
6: Aptalım hala!
7: Dostluklar yalanmış öğrenemedim hala!
8: İnsanların ne kadar menfaatçi olduğunu öğrenemedim hala!!
canımcım ellerine sağlık kendimi buldum bu yazıda
bende bi yerde okudum burda paylaştım kendimi buldum..
rica ederim canımm hepimiz biraz kör biraz sağır biraz dilsiz değilmiyiz..
3 maymunu oynamaya devam..
Adamdan ses seda herhangi bir yaşam belirtisi yok :26:
yok güzelim biz bu oyunu devam ettirdiğimiz sürece olan bize oluyor hep üzülen taraf biz oluyoruz millet zevki sefadakarar verdim artık bende çok kötü olucam değerinden fazla değer vermeyeceğim kimseye
çok haklısın canm..bende artık bole dusunuyorum kım bana nasılsa ben de ona öleyım..ne bır eksik ne bir fazla..
inşallah bu defa akıllanmışızdır ama biriktire biriktire içimde dağ oldu artıkhep aman büyüklük bende kalsın yok o cahildir dedik durduk olan bize oldu ayyyyy gaza gelelim hep beraber kimseye taviz vermeyelim artık güzelim
ıkı hafta oldu ben bu kararı alalı kı hala dewam edıyor bencede öle tavız verdık ne kazandık aksıne hep giden bizden gitti.akıllandık gibime geliyo ama bakalm.zaman neler göstercek..bazen aklıma geliyo da olanlar yaşananlar hep ben iyi tarafından bakmışım ama insanların niyetını yada ne demek istediklerini sonradan anlıyosun..TAVİZ VERMEK YOK