Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Pisim, inanarak söylüyorum ki erkekler hatalı davrandıkları zaman bizim karşımıza kolay kolay çıkamıyorlar...
Cesaret mi edemiyorlar dersin yoksa yüzlerimi yok bilmem...
Ama tek bildiğim bizden bir yeşil ışık görmeden harekete geçemedikleri...
Bundan adım gibi eminim canım...

Seni gerçekten çok kırdıysa mümkün değil birden karşına çıkmaya, aramaya cesaret edemez...

Cidden çok kırıldım. Zaten dayanacak gücüm kalmış olsaydı koskaca kız gidip annemin kucağında zırıl zırıl ağlamazdım ki Madem yüzü yok neden pazartesi geldi okula, üstelik emri vaki yaparak geldi... İnan benim yeşil ışık yakmaya niyetim yok. Ben affedici oldukça, birşeyleri idare edip üstünü kapattıkça, alttan aldıkça iyice huyu suyu değişti. Artık idrak etsin istiyorum, biraz da o çabalasın, sabretsin, emek versin istiyorum

Son düzenleme:
valla nişan mişan olmasa bi şansını dene...bir rest çeker gibi yap ..oda anlasın artık .derdim...sen ıyı oldukcaa tepene cıkıyorrlar bunlarr bilirim...ama şudaa var...sen şimdii böylee uzak davranıcaksın...ama bir kadına göre bir erkek tarafından hiçbir zaman istediği bir biçimde gönlü alınamamıştır..yani şu durumda onun sana karşı yaptığı hiç bir durumdan hoşnut olmayacaksın..bence sana yaklaşmaya başladığında..ben bir yerde adam akıllı senle görüşmek istiyorum de..''ama sesinde ne trip nede sitemm olmadan'' sonraa bir bir dök içini bir rahatlaa sonraa biraz düzüne girerr ilişkinizzz moraliniz düzelir...moraller düzüngen ne konuda degısmes gerekıyorsaa o konudaa yonlendırmeye çalışş...o zaman dah agüzel işleniyorlar..

Zaten şu an çizginden sakın ödün verme canım...
Sonuna kadar haklısın her ne kadar ikimiz de üstü kapalı konuşsak da aslında çok şey yazdığımızı düşünüyorum...
Seni çok iyi anlıyorum...
En iyi erkek bile böyle bence...
Elbette yakma yeşil ışık, bırak biraz da o çabalasın...
Anlatmasam da belki üç sonra herşeyi unutacak olsam da şuan ben de yaşıyorum aynı durumları...
Bir söz duydum ve bayıldım '' BİRİNE VAZGEÇİLMEZ OLDUĞUNU HİSSETTİRDİĞİNİZDE İLK VAZGEÇECEĞİ KİŞİ SİZSİNİZ... ''

Ne diyordu şarkıda '' benden değerli değilsin ''
Canın, herşeyin bitanen de olsa kimse senden değerli değil...
Biz hatayı burda yapıyoruz...
Olsun hata yapa yapa doğruyu da öğreniyoruz işte...

Canım ben o resti bir kaç ay önce çekmiştim zaten. Yapı olarak itişip kakışmak sonra da barışmak bana pek uymuyor. Ben hep sorunlarımı kibarlıkla hanımefendilikle çözmekten yanayım. O resit çektiğim dönemde de asla kızgınlıkla bağırıp çağırmadım. Konuşalım dedim ve sıkıntılarımı dile getirdim, "seni suçlamak için anlatmıyorum seninle dertleşiyorum" dedim, "ben bu sorunları içimde büyütüyorum gel beraber çözelim bana yardım et" dedim. O konuşma iyi gelmişti. Epey bir süredir ses seda yoktu ta ki haftasonuna kadar. Yani bu benim ona verdiğim son şans ister farkında olsun ister olmasın artık gücüm kalmadı.

Sanırım akran olmamız ve aynı süreçte yol almamızdan ötürü ben de senin cümlelerinin altındakileri derinden seziyorum inan. İşin en komik tarafı ne biliyor musun ben hala onu sevmekten pişman değilim, yaptığım fedakarlıklardan pişman değilim... Of of bu benim akılsız başım... Zaten bunun son şans olmasının sebebi de bu; bu davranışlar benim onu sevmeme engel oluyor oysa benim hayattaki en değerli şeyim ona karşı olan duygularım. Sanki onu bu denli sevince içimdeki kötülükler kaybolacakmış gibi, günahlarımdan arınacakmışım gibi, iyi bir insan olabilirmişim gibi hissediyorum. Of diyorum ya bilmiyorum... Ve çok korkuyorum...

canım erkekler hatalarını bilirler, farkederler ancak karşı tarafa bunu aksettirmezler. Neden? Çünkü erkek onlar, onlar mükemmeldirler, hata yapmazlar...

o yüzden mutlaka ki ilk adımı gene snden bekleyecektir. alıştığı bu çünkü... alıştığını alamayınca bir kendine gelip "ne oluyor" diye düşünecektir, diye düşünüyorum.

bazen erkeklerin ezberini bozmak gerekiyor sanırım. ben çok beceremedim bunu. gizemim, sırrım olmadı hiç evlilik hayatımda. benim atacağım bir sonraki adımdan eşim o kadar emindi ki o yüzden hiç bir yağtığım şaşıortıp düşündürtmedi onu.

şimdi ben de değiştim rolümü. susan, önemsemeyen, ilgilenmeyen taraf olmayı tercih ettim. ezberi bozuldu onun da. bildiği ALA dan bildiği tepkileri alamamak şaşırtıyor onu farkındayım. ancak hala adım gelmedi bekliyorum...

sen de bekle bakalım, elbet adım atmak zorundalar. negatif ya da pozitif...

canım diğer tarafa yazmışsın ancak ben buradan cevap vermeyi uygun gördüm.
evet gerçekten susmayı tercih ediyorum bu aralar.
yaşadıklarım, yaşattıklarım gerçekten çok yordu beni.

ne kendime hayrım dokundu, ne de sizlere...
o sebepten biraz mola verdim herşeye....

tekrar ediyorum,
hepinizi çok seviyorum...

iyi ki varsınız....

offf offf...
kızlar hepimize allah sabır versin valla hali vakti iyi olanlar durumuna şükretsin..
en çok gelişmeyi bu günlerde pisipisi kaydetmiş en azından annen oraya gittiğinde hatalı olduğunu düşünen bir nişanlın varmış yarın öbür gün seni arar özür iler inşallah..
neyse gelelim bana bende pek bir ilerleme yok.. tam biz bu kararı aldık iş ciddiye binecekti
sadece allahım bana bir mucize gönder işler benim çizdiğim seyirde değilde kendi çizdiği yolda yürüsün ayrılıksa sonucu kabulum diye dua etmiştim
bununla bağdaştırmak istemesemde.. bu duayı ettiğim gece..
3 te bir telefon geldi;
eşimin dayısı beyin kanaması geçirmiş
öbürsü gun annesine ilaç verip haberi verdiler..
abisi ve annesi memlekete gitti
4 gündürde ordalar, hayatta kalma ihtimali çk düşükmüş ama bugün yoğun bakıma almışlar..
sonuçta koyun can derdinde kasap et derdinde olmasın diyede pek bir tartışma yapmamaya hiçbirşeyi gündeme getirmek istemiyorum bende insanlık var işte..
neyse allah eşimin dayınada acil şifalar versin,
bizde durumlar böyle
herşey askıya alınmış gibi ama + bir düzelme sorarsanız yok.. telafi affetme özür dileme yok..
bende zaten artık düzeltmek için konuşmıycam çunku öyle bir konuşma yapmak bataklıkta debelenmeye benziyor beni çaresiz görüpte daha fazla istifade edip herşeyi kabul ettirmesini kabul etmiycem..
abisi gelir gelmez o benle konuşmasada onunla konuşacam kimsenin olmadığı bir yerde
durum buyken bu bu sebepten boşanıyoruz eşimi çok seviyordum ama bunlara dayanamadığım için boşanıyorum
şimdi neden seninle konuşuyorum biliyormusun..
zaten ip koptu inceldiği yerden bana daha kötü bir zararı dokunamaz bu konuşmanın ve faydası olacağı varsada sizinle konuşmayıp ilerde keşke konuşsaydım dememek için konuşuyorum diycem.. ve bu konuşmadan eşimin haberinin olmaması istiycem..
söz taşıyan biri değildir bilirim..
sizin dediğiniz gibi ilerde keşke dememek için bir bunu yapmamıştım onuda yapıcam..
benden durumlar bu sadece içimdeki neşe alındığı için foruma girmek bile bana eziyet gelmeye başladı nedendir anlayamıyorum
hiçbirşeyden zevk almıyorum

BEN ADAM OLMAM ÇÜNKİ..

1: İnsanları kendim gibi zannediyorum hala!

2: İnsanları kendim gibi zannedip,kendim gibi ilgileniyorum hala!
3: Sevdiklerimi kendi kurduğum yalancı bir dünyada yalancı bir yere koyuyorum hala!
4: Sevdiklerim beni üzüyor hala!
5: Beni üzenleri çok seviyorum hala!
6: Aptalım hala!
7: Dostluklar yalanmış öğrenemedim hala!
8: İnsanların ne kadar menfaatçi olduğunu öğrenemedim hala!!

canımcım ellerine sağlık kendimi buldum bu yazıda

CANIM ÖNCELİKLE ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.
EVET NE OLURSA OLSUN BU BİR İŞARET.
İŞARETİ TAKİP ETTİĞİNDE GÖRÜYORSUN Kİ HAYATINDA İSTEMEDİĞİN HER İKİ KİŞİ DE YOK.
BİR DE BU YÖNDEN BAK.
DEMEK Kİ SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERECEK...

kırmızı ile belirttiğim cümlenin 100% arkasındayım. sanki beni anlattın...

saolasın canım amiin..
yani ne zaman kime ne olacağı belli olmuyor eşimin bu dayısı sanırım en küçük olanı eşimin annesi daha büyük kimin başına ne zaman bişey geleceği belli olmuyor...
bana verdiği sözlerden cayan eşimide açıkçası daha ne kadar eskisi gibi sevebilirim kafamda onu tartıyorum
eskisi gibi sevip ona güvenemem.. gibi geliyor...
neyse bunların hepsini yaşayıp görücem zaten boşanma fikrinde o ısrarcı olursa karşısında da ısrarcı bir eş görecek boşanma konusunda.. ona karşı konuşalım tartalım diyen birini değil.. ben onunla konuşacağım herşeyi konuştum..
dediğim gibi abisiyle konuşup anne mevzusunu anlatıcam..
eşimin annesiyse eğer abisinin de annesi.. eğer siz bilirsiniz derse onunda keyfi bilir vicdanen rahat edecekse benimde elimden gelen herşeyi yapmış olduğum için içim rahat olur bukadar iştee..

neyse ben azcık zaman geçirmek için
project runway diye bir yarışma var modacıların yarısması onu izleyeceğim netten :))
tavsiye ederim çok eğlenceli bir yarışma

bende bi yerde okudum burda paylaştım kendimi buldum..
rica ederim canımm hepimiz biraz kör biraz sağır biraz dilsiz değilmiyiz..
3 maymunu oynamaya devam..

bende bi yerde okudum burda paylaştım kendimi buldum..
rica ederim canımm hepimiz biraz kör biraz sağır biraz dilsiz değilmiyiz..
3 maymunu oynamaya devam..

yok güzelim biz bu oyunu devam ettirdiğimiz sürece olan bize oluyor hep üzülen taraf biz oluyoruz millet zevki sefada karar verdim artık bende çok kötü olucam değerinden fazla değer vermeyeceğim kimseye

Adamdan ses seda herhangi bir yaşam belirtisi yok :26:

Allah allah acaba annen gidince buyuktur diye alttan almış falan olmasın yani aslında niyeti yokturda anneler falan işin içine girince mecburiyetten evet tamam haklısınız durumuna düşmüş olmasın!!!

yok güzelim biz bu oyunu devam ettirdiğimiz sürece olan bize oluyor hep üzülen taraf biz oluyoruz millet zevki sefada karar verdim artık bende çok kötü olucam değerinden fazla değer vermeyeceğim kimseye

çok haklısın canm..bende artık bole dusunuyorum kım bana nasılsa ben de ona öleyım..ne bır eksik ne bir fazla..

çok haklısın canm..bende artık bole dusunuyorum kım bana nasılsa ben de ona öleyım..ne bır eksik ne bir fazla..

inşallah bu defa akıllanmışızdır ama biriktire biriktire içimde dağ oldu artık hep aman büyüklük bende kalsın yok o cahildir dedik durduk olan bize oldu ayyyyy gaza gelelim hep beraber kimseye taviz vermeyelim artık güzelim

ıkı hafta oldu ben bu kararı alalı kı hala dewam edıyor bencede öle tavız verdık ne kazandık aksıne hep giden bizden gitti.akıllandık gibime geliyo ama bakalm.zaman neler göstercek..bazen aklıma geliyo da olanlar yaşananlar hep ben iyi tarafından bakmışım ama insanların niyetını yada ne demek istediklerini sonradan anlıyosun..TAVİZ VERMEK YOK

bi iki zorlansada insan hakkını nolursa olsun aramayı öğreniyo
isterdikki iyi laftan anlasınlar ama naparsın onların anladığı dil bu değilse yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…