Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

valla öyle oldu
gergin olmayanlarında anlatacak bişeyimi yok nedir

yorum yapmaya takatsız kaldık desek sanırım daha ıyı olur.ben kendı adıma oyleyım.gercekten cok guzel dostluklar kurduk burda..ve samımıyetle soyluyorum kı gercekten cokkkkk üzülüyorum..! (hepınızı o kadar sevdım kı sankı yıllardır tanıyorum.

Ya aslında en etkili ve benim en sevdiğim spor yüzme ama havuz olayından çok iğreniyorum

Kızlar çok dua edin bana acayip heycanlı ve gerginim. Erkek tarafıyla konuşulacak bu gece ve bir karar verilecek :26: Allahım ne olur sen aşkıma akıl fikir ver de hatalarını görüp geri adım atsın Yerimde duramıyorum böyle çok gerildim ben yaaa

pisim dualarım senınle canım
inşallah hıc ayrılmazsınız
ınsallah sevdıgın hatalarını gorur kardesım...

bızı habersız bırakma emı...

Ailem haber bekliyor şimdi. Onlar bu akşam şöyle bir toparlanır toparlanmaz arayacaklar annem de evlerine gidecek. Beni götürmüyor, açıkçası ben de gitmek istemiyorum

Ailem haber bekliyor şimdi. Onlar bu akşam şöyle bir toparlanır toparlanmaz arayacaklar annem de evlerine gidecek. Beni götürmüyor, açıkçası ben de gitmek istemiyorum

tamam canım sen madem evdesın o zaman, zaman gecırecek bırseylere ıhtıyacın var...

inşallh istediğin gibi olur canım

Kızlar annem çıktı yola. 10 dk sonra onlara varmış olur :18: Allahım sen büyüksün ne olur bu halimi gör nişanlımın kalbine merhamet şefkat ver

Bacılarr buraya yazdıkdan sonra komşum aradı beni benim evimin ordan karşı komşum (sever beni iyide anlaşırız)
Dışarıya çıkıcam işim var gelsene dedi..
Tamam dedim
Hzırlandım çıktık buluştuk oturduk bi yerde konuşalım felan dedi napmayı düşünüyorsun..
Dedim düşündüğüm bişe yok bekliyorum..
Eşim gittin sen gelceksin diyo dedim..
Bende biraz çaba göstersin diye bekliyorum ben keyfimden gitmedim biliyosun dedim..
sonra işte ağzından baklayı çıkardı..
Kaynanan geldi yine sizde dedi..
Utanmaz dedim bi de geliyoo
ee oğlu yalnız kaldı arkasını toplamaya gelmiştir dedim..
Komşuma girip sen onla konuşuyomusun
sana bişi söylüyomu diye ağzını aramış komşumun k.v
O da görüşüyorum nolcak demiş..
Bıraktım otursun diyo demiş.
ona bişi mi diyen oldu ona git mi diyen oldu kovan mı oldu da gitti felan demiş..
Ona göre dediklerinde bişe yok nolcak o der o yapar sen hiç alınmıcaksın yüzsüz olucaksın (ben böyle biri olamam)suscaksın o söylicek dicek yapıcak sen hep idare ediceksin..
Otursunun oğlunun dibinden ayrılmasın dedim..
kuluçkaya yatsın fln saydım..
gitmicem dedim kocam gelcek gönlümü yapacak eğer beni istiyorsa çabalıcak öyle sen gittin kimse sana git demedi sen yaptın demekle olmuyor dedim..
Hayatından memnunsa annesiyle otursunlar
Memnun değilse ben burdayım kaçak göçek değilim dedim..

Ya ne bela bi kadınben eve dönim diye gitti 10 gün baktı dönmüyorum olay ciddii geldi günah çıkarıyo şimdide..
Evin karısı o sanki oğluda kocası gitmiş üstünü başını yıkayıp yemek yapıyoo
Öyle içim yanıyokii sürünür inşallah o karı Rabbim rahat yüzü göstermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…