Allah allah acaba annen gidince buyuktur diye alttan almış falan olmasın yani aslında niyeti yokturda anneler falan işin içine girince mecburiyetten evet tamam haklısınız durumuna düşmüş olmasın!!!
pisipisi yüzük işi noldu
pisipisi üzülme tatlım yhaa ahh erkekler..
kızlar bide bu utanmaz k.v komşuma şey demiş "ben başta söyledim bize göre değil diye o okumuş bizim köyümüz var yerlerimiz var o çalışamaz yapamaz bizimle dedim" demiş..
Yaa sanki gelin değil bunlar ırgat arıyolarmış yaa
Ki ben köylerine gittim hiç bilmediğim halde hayatımda fındık dalı görmediğim halde fındık topladım ordaki insanlar şahidim kollu komşu şaşırdı sen bilmiyosunda nasıl topladın becerdin diyee yine de böyle demiş yazıklar olsun.. ettiklerime emeğime yazıklar olsun..
Offf bugünde benim oğluşun sınıfın velileri(5-6 kişi) toplancaklarmışş
Daha önce 1 tanesinde toplanmıştık kaynaşmak amaçlı ama ben 1 tanesi hariç diğerleriyle pek anlaşabilceğimi sanmıyorum..
Ama gel diye ısrar ediyorlar..
durumumuda sezinliyolar yani bunun eşiyle problemi var evinde kalmıyo annesinde kalıyo gibi bişe demedim o 1 arkadaşıma hariç oda söylemez zaten söylemedide ama ona soruyolarmış niye annesinde kalıyo diye oda ben görüşmüyorum siz ne biliyosanız onu biliyorum demiş..
Ne meraklı milletiz yaa
Bugün gitmezsem kaçıyo gibi olucak
Gitsem soru sorcaklar
Akıl verin ne diyipde geçiştirim..
Mevzuyu anlatmak istemiyorum
insanları kırmakda stemiyorum
ama merak ediyolar evim yakınken niye annemde kaldığımı oğlumun servisle gittğini
Offf yalanda beceremem ne desem kii geçiştirmek için....?
canım annenin ya da senin her gün iğneye gittiğini o yüzden birbirinizi yalnız bırakmadığınızı falan söyle. sen ne diyeceğim diye korkarsan net olmazsan millet daha çok üsteler haberin olsun.
Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın
Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın
Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı
Beni bensiz bıraktın; beni sensiz bıraktın
Dailymotion - Alp ARSLAN-Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın - Müzik Kanalı
Allahım gücüm kalmadı artık
offffffff Allahım benimde gücüm kalmadıı mübarek gün cumaya bağlayan bu mübarek günde nolur artık tüm şerleri hayra yor yüzümüzü güldür içimize huzur ver hastalara şifa dertlilere deva ver YARABBİİ..
Artık benimde gücüm kalmadı..
offffffff Allahım benimde gücüm kalmadıı mübarek gün cumaya bağlayan bu mübarek günde nolur artık tüm şerleri hayra yor yüzümüzü güldür içimize huzur ver hastalara şifa dertlilere deva ver YARABBİİ..
Artık benimde gücüm kalmadı..
Pisim...
Sabretmek çok zor bilirim...
Dakikalar saate dönüşür aramadığı her an...
Öyle bir düğüm oturur ki boğazına gel de nefes al...
Bilirim...
Pes etmek yok...
Destek olacaz burdan birbirimize tamam mı canım...
Sıkılmak yok...
Sen sessizliğini koruyorsun, elin telefona gidiyor mu bilmiyorum ama kıran o olduğu için illa ki ondan bekliyorsun ilk adımı...
Zor olsa da bekliycez canım...
Yanındayım tamam mı
tr_lelli sana diyecek hiç bir şey bulamıyorum arkadaşım...
Rabbim eşinin de kayınvaldenin de kalbine yumuşama versin...
Huzura, hakettiğin mutluluğa kavuş inşallah...
Hep onlar haklı
Onların gururu var
Bizim yok bende artık kendime dicek bişe bulamıyorum annem doğru söylüyor galiba kızlar
Hep anneme hayır yanlışsın dedim o bizsiz yapamaz
Annem hep
Gördün seni seven kocanı aramıyo bile hala bunu bekliyosun deyip söyleniyordu..
Haklı çıktı
Beklemem için neden yok artık..
tr_lelli'cim,
annem rahatsız de. kardeşim de var ama kız evlat başka geyiği yap bence. akıllarına evde sorun var'ı getirme.
kendi evlerinde konuşurken çocuktna çocuğa falan gider gerek yok. kaldı ki her şey düzeldiğinde oğlun okulda kavga etse çocuk hırçınlaştı bık bık olur.
bence en güzeli annem rahatsız demen.
Desteğin için çok teşekkür ederim Aydasu. Benim için anlamını tahmin bile demezsin. Teselliye şefkate o kadar çok ihtiyacım var ki her bir cümlen ayrı kıymetli benim için. Elim telefonlara gitmiyor, o durumda bile değilim... Dün gece yarısı biraz msjlaştık. Ben yine nazikçe anlattım sıkıntımı o da "ama sen de şöyle, ama ben de böyle...vs" cümlelerle karşılık verdi. Hala "ben sana kırıldım" diyorPeki benim kırıklarım?...
Aynen öyle bişi uydurmam lazım çocuğuma asla yansımamalı..
öğretmen felan bilmiyo zaten sadece o arkadaşım biliyo ve hep haberim yok bilmiyorum cevabını veriyor..
Hatta okulda bizi pısır pısır görünce diğerleri sinir oluyo sezebiliyorum aramızın bukadar iyi olmasını kıskanıyorlar sanırım..
Saat 1 de gidicem uff sonuç belli olsada yalan söylemekden kurtulsam
Yalanada bulaştım iyi mi..
:95:kocaman bi çığlık atasım var
Bu adamın sessizlii beni sinir ediyoo
Hep susar zaten ben konuştukça o susar ve ben sinir olurum..
Bildiği için yapıyor sanırım aklınca cezalandırıyor benii bre adam için içini yiyor işte biliyorum ne olur gelsen adım atsan yok efendim onun gururu var
Hay ben onun gururunaaa..
Allahım günahlarımı affet yalana bulaştırma benii yol göster
Pisim...
Biraz olsun destek olabiliyorsam ne mutlu bana...
Keşke elimden daha fazlası gelse...
Sen derdini anlatıyorsun ve amayla başlayan cümleler duyuyorsun...
Şuna inanıyorum ki amayla devam ediyorsa bir cümle öncesi geçersizdir...
Ama diyecem ben deerkekler genelleme yaparsak böyleler...
Anlamasam da...
Yahu be adam sana derdimi anlatıyorum sen hala ne diyorsun diyorsun değil mi
Onlar sadece kendi kırgınlıklarını düşünüyorlar, masum bebekler, kendileri kıramaz ki ama pisi ablası
Resmen çocuklar...
Fakat acilen büyümeleri gerekiyor...
Asıl sorun da bu galiba...
Biz daha olgun düşünüyoruz, daha mantıklı adımlar bekliyoruz...
Onlar dışardan bakınca kocaman birer adam olsalar da aslında daha olgunlaşamamış çocuklar...
canımcım konunun ne olduğunu tam anlamadım ama Allahım bir an önce dualarını kabul eder inşallahzaman herşeyin ilacıdır biraz daha bekle sonuçta çocuğun var erkekler malesef bizim gibi değiller bazen tam bir odun oluyorlar (sözüm meclisten dışarı) halbuki 1-2 kelime ile bütün buzları eritebilirler sadece bi adım gelse seni dinlese anlamaya çalışsa tüm sorunlar bir anda çözüleverecek...dualarım seninle bebişim inşallah en kısa zamanda herşey istediğin gibi olur....