Ya ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama trlelli şimdi kendi gitse bile eşinin gözünün yeterince korktuğunu düşünüyorum...
Yorum yapmak benim boyumu aşar, evli değilim ama adamın kapasitesi bu...
Sanmıyorum acı çekmesin çocuğunu karısını özlemesin...
E o zaman birşey yapsın dıyorsunuz da yapamıyor işte adam...
O da karım evi ne olursa olsun terketmemeliydi diye kurguluyor, bir büyüğün devreye girmesi lazım...
ALDIM CANIM ALDIM KORKTU GÖZÜcanım koskoca bi ayda insan sevdiğini karısını yanında koynuıda oğlunu gözünün önünde ister adam umursamıyo bile. babana dedim bi de annene mi diyeceğim diyor. dese ne olur? annen onu yiyecek mi?
sen onun annesiyle yaşamak zorudna bırakılırken o iki dk annenin karşısına mı çıkamıyor? in aşağı imiş. sahipsiz köpekler öyle emirle hareket eder. sen bir evin kızısın. inme aşağı. gelsin alsın seni yukarıdan. ay çok sinirlendim.
neyse.
bence eve gidip eşyalarını ve nüfus cüzdanını al gözü korksun. boş boş bekliyorsun sanmasın.
Bugün neşeli uyandım
Kahvaltımı yaptım
Duşumu aldım
Saçlarımı kuruttum
Hadi kızlar ben bir koşu spora gideyim,
Biraz ter
Terle beraber stres atıp geleyim
Öpüyorum herbirinizi
Ya ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama trlelli şimdi kendi gitse bile eşinin gözünün yeterince korktuğunu düşünüyorum...
Yorum yapmak benim boyumu aşar, evli değilim ama adamın kapasitesi bu...
Sanmıyorum acı çekmesin çocuğunu karısını özlemesin...
E o zaman birşey yapsın dıyorsunuz da yapamıyor işte adam...
O da karım evi ne olursa olsun terketmemeliydi diye kurguluyor, bir büyüğün devreye girmesi lazım...
tr_lelli, sunu da göz önünde bulundur..
O seni almadan sen gidersen, Bundan sonra senin yoklugundan korkmayacaktır..
cünkü gözünde nasılsa gider geri gelir düşüncesi hakim olacak ona göre karar ver lütfen
hayatım acı çekmesinin bi faydası yok ki. çeker çeker geçer..
önemli olan evliliklerde ÇABALAMASI. adamda bu yok işte!!!
O ne güzell..
Spor da cok daha iyi gelecektir..
Cok pozitif olarak dön
herkeslere selamlar canlarım.
tek tek bütün mesajları okudum,
ne güzel dostluklar kuruldu burada...
nazarlar değmesin...
bu aralar biraz yoğunum iş yerinde.
o yüzden konuları yakip ediyor ama çok yorum yapmıyorum bilginize...
kalbim sizinle...
herkeslere selamlar canlarım.
tek tek bütün mesajları okudum,
ne güzel dostluklar kuruldu burada...
nazarlar değmesin...
bu aralar biraz yoğunum iş yerinde.
o yüzden konuları yakip ediyor ama çok yorum yapmıyorum bilginize...
kalbim sizinle...
Bu çaba olayına kesinlikle katılıyorum keza benim de bugünlerde nişanlımla aramdaki sorun çaba kavramlarımızın farklılığı üzerine ve geri adım atmaya hiç niyetim yok
Çok iyi geldi zaten inan rahatladım da geldimKızlar size de tavsiye ederim ne olursa olsun spor yapın, insanın hem fiziksel hem ruhsal sağlığını düzenliyor çünkü.
Alacım böyle bir selam çakıp kaçmakla olmazBizi hem baban hem de eşinle ilgili gelişmelerden mutlaka haberdar et. Evet ben de çok mutluyum burda bu kadar seviyeli bir ortam yakalayabildiğimiz için. İyi çalışmalar canım öpüyorum kocaman
Aynen öyle ne de olsa gidiyo geliyo gidiyo geliyo dicek o yüzden gitmiyorum sömestra kadar burdayım ayın 28inde yarıyıl tatili bakalım 1 ay daha dahada gel derse ben sövecemm
Bugünlük yetsinde yarınaa yine depolarsın
Ayyss..iki gün sonra nişan..
Heycanlandım yavvv:)
Slm kızlar nasılsınız bakalım??kımsede ıyı yonde bı gelısme yok mu alacıgım var mı bi gelişme??nazcım sewındm senn adına ınsallah hayırlısı olur..
Ewet ewet
Bende nedense heycan var:))
Damat ben kadar heycanlı değil ama
Slm kızlar nasılsınız bakalım??kımsede ıyı yonde bı gelısme yok mu alacıgım var mı bi gelişme??nazcım sewındm senn adına ınsallah hayırlısı olur..