Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Pericim senın de Allah yardımcın olsun...
Esın adaletsız davranıyor...
Ya ben cıdden anlamıyorum erkekler neden su dusunceye sahıp: evlenelım karım aılesını sılsın tek benım aılem olsun :KK47:
Cidden anlamıyorum :63:

oy oy oy bulmuşum mis gibi kocayıı ne bi daha evlenirsem lafı aa? bak ben güzelim bekarım ama koca bulamıyorummm.. bu devirde kolay mı?
boşama kocayııı, o evlenir mutlu olur sen kalırsın... (bi de bunu denielim dedim)

sen yengenin telini ver. ben arayayım kocana sahip çık bi dost diyip tel.i kapatayım hemen geri çağrırır adamı valla:KK52: her şey düzene geri gelince tekrar arar yok karıştırmışız pardon derim:KK52:

valla iyi fikir :KK1::KK1: denemeye değer..

sağol canım benim :KK16: 2,5 yıllık evliyim..yukarda anlattıgım sadece son dönemde yaşadıklarım daha anlatsam neler var :KK5:

amin canım..inşallah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın..ailemde niye hak etmiş biliyormusun..ben arife günü eve yanlız gittiimde kocan nerdeyse oraya git dememişler de bana kapılarını açmışlar suçlarıda bu :KK5:

sen kaç senelik evlisin ve şu anki durum nedir?

evet canım aynen hepsi ayrı bir odun :KK47: eşin ne diyor yengem kapalı bide çalışıyor her akşam rahatsız edemem ee eşin neden her akşam senin rahatsız olmana ses etmiyor..empati yapsın o kadar rahatsız olursa eşimde olur..bide şu annemle yaşamak istiyorum ayrılamam demesi delirtti beni :KK47:

aman bunların hepsi aynı istediğin kadar şart koş evlenince değişiyorlar.boşanırsam çookk zor evlenirim sanırım :44:

işte eşime diyorum bak sen düşünüyorsun abin düşünmüyor diyorum abisine kızıyor e diyorum konuş ozaman ne deyim abime gelme diyememki... diyorum annenle konuş istersen sen bir hal çaresi bulursun ama istemiyorsun diyorum..

akşam o lafı bana kısasa kısas yaptı ben abisi yüzünden boşnmak isteyince sen benim anneme iyi davranmıyorsun güleryüz göstermiyorsuna getirdi.. sanki annesinin huylarını bilmiyor gibi haa..
yalnız annesine hiçbir saygısızlığım yoktur fiilen. sadece aynı ortamda yaşayableceğim anlaşabileceğim birisi değil e zaten herkes birbiriyle anlaşacak sevecek diye bir kaide yok..
bunu biliyor kendide kabul etti.. kendi ayrılmayı benden daha çok ister hale geldi ama beni sinirlendirmek için o lafı ettii..:KK47::KK47:

valla iyi fikir :KK1::KK1: denemeye değer..

işte eşime diyorum bak sen düşünüyorsun abin düşünmüyor diyorum abisine kızıyor e diyorum konuş ozaman ne deyim abime gelme diyememki... diyorum annenle konuş istersen sen bir hal çaresi bulursun ama istemiyorsun diyorum..

akşam o lafı bana kısasa kısas yaptı ben abisi yüzünden boşnmak isteyince sen benim anneme iyi davranmıyorsun güleryüz göstermiyorsuna getirdi.. sanki annesinin huylarını bilmiyor gibi haa..
yalnız annesine hiçbir saygısızlığım yoktur fiilen. sadece aynı ortamda yaşayableceğim anlaşabileceğim birisi değil e zaten herkes birbiriyle anlaşacak sevecek diye bir kaide yok..
bunu biliyor kendide kabul etti.. kendi ayrılmayı benden daha çok ister hale geldi ama beni sinirlendirmek için o lafı ettii..:KK47::KK47:

canım boşanma fikrini kafandan at. her şey düzene girince de bir daha boşanıyorum boşandım deme lütfen...

yengenin ev telefonunu abinin de adını yolla şekerim sen, bak bakalım bi daa sokağa çıkabiliyo muu:KK37: bi de karısı evden kovar size valiziyle gelirmişşş:KK52: beni kıtır kıtır kesersin:KK76:

canım boşanma fikrini kafandan at. her şey düzene girince de bir daha boşanıyorum boşandım deme lütfen...

yengenin ev telefonunu abinin de adını yolla şekerim sen, bak bakalım bi daa sokağa çıkabiliyo muu:KK37: bi de karısı evden kovar size valiziyle gelirmişşş:KK52: beni kıtır kıtır kesersin:KK76:

:))) valla eğer o olursa ben kendimi camdan aşağı atarımm :KK1::KK1:
boşanma fikrini pek atamayacağım kafamdan..
az önce eşim geldi avukatla konuşmuş
vekaleti verince eşim gidebilirmi gelmesine gerek kalmıyor değil mi diye sormuş..
avukat şunu demiş..
anlaşmalı evliliklerde dahi hakim her iki eşi de görmek istiyormuş.. anlaşmaya zorlandımı falan filan için emin olmak istiyormuş. eşlerden birisi olmazsa mahkeme ertelenirmiş.. ankaradan da bir şey yapamazmışım..
mahkeme günüde 1-2 ay sonraya verilirmiş..
eşim geldi neyapalım şimdi hemen ankaraya gidecekmisin.. yoksa 1-2 ay durup mahkemeden sonramı gidersin dedi.. git gel yapacakmısın dedi.. bilmiyorum dedim.. ben öyle planlamamıştım dedim.. hemen biter işim giderim diye düşünüyordum dedim..
oda güya laf atmak için ;
zaten sen mahkeme gününe kadar kalsan biz boşanmaktan vazgeçeriz dedi...
birde dalga geçiyor görürsün hakim bizi boşamaz diyor.. böyle bir sebepten boşanılırmı diyor..
:KK4::KK4::KK4:
benden bişey talep edecekmisin diyor
diyorumki hiçbişeyini istemiyorum ben bir an önce herşeyi unutmak istiyorum diyorum.. olmaz ben sana her ay para göndericem diyor deli oluyorum yaaaaaaa:KK47::KK47::KK47:

Pericim senın de Allah yardımcın olsun...
Esın adaletsız davranıyor...
Ya ben cıdden anlamıyorum erkekler neden su dusunceye sahıp: evlenelım karım aılesını sılsın tek benım aılem olsun :KK47:
Cidden anlamıyorum :63:

sağol canım..niaşnlılık evlilik 5 yılı geçti hiçbir konuda haklı olamadım ben..hep o haklı hep ailesi haklı..bide anne baba kardeşle bitse dayılar amcalar var..herşeyin içindeler :KK47:

ahhh Punchshe sen o evden ayrılsan eşinle gül gibi geçinr gidersinizde eşin ayrılmaz annem demiş..bu kaynının eşi rahatsız olmuyormu bu kadar gelip gitmesinden sonuçta oda kocasını göremiyor :44:

sabahtan beri sinirimden çatlıyordum size anlattım az rahatladım sağolun :KK16:

sağol canım..niaşnlılık evlilik 5 yılı geçti hiçbir konuda haklı olamadım ben..hep o haklı hep ailesi haklı..bide anne baba kardeşle bitse dayılar amcalar var..herşeyin içindeler :KK47:

ahhh Punchshe sen o evden ayrılsan eşinle gül gibi geçinr gidersinizde eşin ayrılmaz annem demiş..bu kaynının eşi rahatsız olmuyormu bu kadar gelip gitmesinden sonuçta oda kocasını göremiyor :44:

sabahtan beri sinirimden çatlıyordum size anlattım az rahatladım sağolun :KK16:

fıstığım :) bir kaç püf noktayı tekrar hatırlatayım :KK1:
eltim çalıştığından dolayı gündüz bizde olduğundan pek haberi olmuyor karısı geleceği zaman gidiyor zaten evine..
:))
birde eşini pek dinlemez zaten..
:KK4::KK4:
orası kesin ayrı eve çıksak kocamla geçinirdikte ayrı eve çıkamıyoruzki...:KK53::KK53:
en az 4-5 ay çıkamıyoruz..
annesinden ayrılmıyor değil ayrılıyor ama büyük abisi istanbula gelince hem annesi yalnız kalmamış olacak hemde maddi yönden rahatlıycaz büyük abi ile dükkan açacaklar..
ama ben sadece annesi olsa katlanırdım 4-5 ay..
abisine dayanamıyorum deli oluyorum :KK47::KK47::KK47:

abisine bu durumu söyleyelim o halde... sen odanda delireceğine o delirsin. bir kere gecelil sabahlık gez yanında biri laf ederse... laf söyle.
ya da karısını ara.

ya da delir delir delir ve en sonunda güzelim evliliğini bitir. olacak işş mi?????

sana destek çıkan kimse yok mu? büyük abiyi ara nasılsın falan derken kardeş işsiz hep evde oyuna sardı de.. ne bileyimmm

fıstığım :) bir kaç püf noktayı tekrar hatırlatayım :KK1:
eltim çalıştığından dolayı gündüz bizde olduğundan pek haberi olmuyor karısı geleceği zaman gidiyor zaten evine..
:))
birde eşini pek dinlemez zaten..
:KK4::KK4:
orası kesin ayrı eve çıksak kocamla geçinirdikte ayrı eve çıkamıyoruzki...:KK53::KK53:
en az 4-5 ay çıkamıyoruz..
annesinden ayrılmıyor değil ayrılıyor ama büyük abisi istanbula gelince hem annesi yalnız kalmamış olacak hemde maddi yönden rahatlıycaz büyük abi ile dükkan açacaklar..
ama ben sadece annesi olsa katlanırdım 4-5 ay..
abisine dayanamıyorum deli oluyorum :KK47::KK47::KK47:

abi olunca gündüz çalışıyor sandım..ana gündüz geliyor hemde :KK53: çalışmıyormu?delimidir nedir adam:KK52:

Buldum!!!!!!!
hem düşünücem hem artık dayanamıyorum de kanamayı vs bahane et
vee ailenin yanına dinlenmeye git. azıcık ferahlar rahatlarsın hm?? ne dersib? 2-3 hafta falan kalsan ilaç gibi gelir sana. sonra kocan seni almaya gelse birlikte de 1 hafta kalsanız oh mis mis...

abiye iş bulalım ya da olmadı iş görüşmesi ayarlayalım..... en azından randevulara gidecek diye evde kalmazz, hazırlanır haızrlanır çıkar...

akşamları spora yazılsana ibb'nin. hem uygun da fiyatları hem evde olmazsın hem beden ruh zihnini güçlendirirsin..

abi olunca gündüz çalışıyor sandım..ana gündüz geliyor hemde :KK53: çalışmıyormu?delimidir nedir adam:KK52:

çalışmıyor..
3-4 aydır işsiz malesef kafayı bizim eve taktı işte..
neyse ya kızlar çok konuşacak birşey yok
yani ne yapıyım nasıl uzaklaştırıyım evden desem fikir verirsinizde artık iş işten geçti ben çektim restimi
bu saatten sonra sözümü yiyipte ben vazgeçtim demem.. desemde bu işin cılkı çıkar zatn ileri bir zamanda eşim benim fikirleirme saygı göstermez nasılsa vazgeçiyorsun diye
neyse hadi güle güle hepinize şimdi bi çıkıyorum bakalım:KK58:

çalışmıyor..
3-4 aydır işsiz malesef kafayı bizim eve taktı işte..
neyse ya kızlar çok konuşacak birşey yok
yani ne yapıyım nasıl uzaklaştırıyım evden desem fikir verirsinizde artık iş işten geçti ben çektim restimi
bu saatten sonra sözümü yiyipte ben vazgeçtim demem.. desemde bu işin cılkı çıkar zatn ileri bir zamanda eşim benim fikirleirme saygı göstermez nasılsa vazgeçiyorsun diye
neyse hadi güle güle hepinize şimdi bi çıkıyorum bakalım:KK58:

ben geçmişi okudumda çokta geriye gidemedim :KK17: allahım yardımcın olsun bakalım bizim evde bu akşam neler olacak :44:

merhabaaaa ben geldimm..bir cırpıdaa hepicinii okudumm ..hangi ara bu kadar sayfaa doldurdunuz...
prenses peri,ve diğer kızlar allah yardımcınız olsun vallaa ...

valla aydasu sen yazdın heralde canım dıyee...gecmısee takılmayınn..fedakarlık yapıyorsakk onlarda değişecekler diye...bende sunu soruyorum....eğer seni seviyorsaa değişirr ama yaa seni sevmekten aslında vazgecmişse o zamanda değişir mi? sonucta bişr erkek benım yavrum var bır aılem var evet karıma artık sevgı beslemıyorum ama onlardan ayrılamam arttık bır bağım var dıyebılır ...ama duyguları eskısı gıbı olmayabilir..o zamandaa değişir mi? yada nasıl değiştirebiliriz?

PUNCSHE....yaww ben anlamadım kii senii valla kızıyom artık hee...Kocamdan ayrılcamm baba evine geri dönerimm ama halaa abisinee saygısızlık edemem mi dıyosun...evliliğimii yıkarımm onaa bize kendimizee saygısızlık ederimm...gemilerii yakar yıkarımm amaa abisiyle kavga cıkaramam mı dıyosun...yada karısınaa gıdıpp ..boyle boylee dıyememmi dıyosunn...Ben hayatımda hiç şavaşa girmeden savaşı kaybetmiş bir ülke görmedim? Kocanın gidip bir avukatla konuşması bile ne kadar ayıp bir durum yaa..oturup bunları konuşuyor olmanızz...sen 5 ay bekleyecegını bıle bılee ...b bosanmayı bu kadar uzun soluklu olmayan bır evlılıktee bu kadar dillendirmen..gülümmm.canımm bakk kendinee gel...şakayken kaka olmasın bu durumm....Sen ciddi ciddii ben bu adamdan boşanıcam 5 ay bekleyemem diyosann o zamann bassana cıngarııı ..abısıylede anasıylada agzına gelenı saysana...belkı o zaman işler değişir gıder kendınıze ev tutarsınız... ee hıc ses cıkarmadan bosanıcamksanda zaten onların yzunu bır daha gormeyeceksın ne kaybedeceksın anlamıyorum...ayrıcaa bı cokk yol varr bas çek git hıc kavga etmeden ananın evınde 2 hafta dur..oda desınkı karım benı terkettı artık dayanamıyor desın danısıklı dovüşüklü iş yapın....

PUNCSHE....yaww ben anlamadım kii senii valla kızıyom artık hee...Kocamdan ayrılcamm baba evine geri dönerimm ama halaa abisinee saygısızlık edemem mi dıyosun...evliliğimii yıkarımm onaa bize kendimizee saygısızlık ederimm...gemilerii yakar yıkarımm amaa abisiyle kavga cıkaramam mı dıyosun...yada karısınaa gıdıpp ..boyle boylee dıyememmi dıyosunn...Ben hayatımda hiç şavaşa girmeden savaşı kaybetmiş bir ülke görmedim? Kocanın gidip bir avukatla konuşması bile ne kadar ayıp bir durum yaa..oturup bunları konuşuyor olmanızz...sen 5 ay bekleyecegını bıle bılee ...b bosanmayı bu kadar uzun soluklu olmayan bır evlılıktee bu kadar dillendirmen..gülümmm.canımm bakk kendinee gel...şakayken kaka olmasın bu durumm....Sen ciddi ciddii ben bu adamdan boşanıcam 5 ay bekleyemem diyosann o zamann bassana cıngarııı ..abısıylede anasıylada agzına gelenı saysana...belkı o zaman işler değişir gıder kendınıze ev tutarsınız... ee hıc ses cıkarmadan bosanıcamksanda zaten onların yzunu bır daha gormeyeceksın ne kaybedeceksın anlamıyorum...ayrıcaa bı cokk yol varr bas çek git hıc kavga etmeden ananın evınde 2 hafta dur..oda desınkı karım benı terkettı artık dayanamıyor desın danısıklı dovüşüklü iş yapın....

HELAL OLSUN valla...

merhabaaaa ben geldimm..bir cırpıdaa hepicinii okudumm ..hangi ara bu kadar sayfaa doldurdunuz...

valla aydasu sen yazdın heralde canım dıyee...gecmısee takılmayınn..fedakarlık yapıyorsakk onlarda değişecekler diye...bende sunu soruyorum....eğer seni seviyorsaa değişirr ama yaa seni sevmekten aslında vazgecmişse o zamanda değişir mi? sonucta bişr erkek benım yavrum var bır aılem var evet karıma artık sevgı beslemıyorum ama onlardan ayrılamam arttık bır bağım var dıyebılır ...ama duyguları eskısı gıbı olmayabilir..o zamandaa değişir mi? yada nasıl değiştirebiliriz?

Yok canım ben demedıydım onu...
Ben hayatımızın merkezındeler dıye cok sey beklıyoruz dedım :26:

Kesinlikle katılıyorum :KK19:

Kızlar ya güya yeni arkadaşlara hoşgeldin demek için girmiştim ama baktım ki hoşgeldinden çok "geçmiş olsun" demek gerekiyormuş. Prensesperi çok üzüldüm Allah yardımcın olsun canım. Punchshe sen de takma kafana artık üzme kendini bak hasta oluyorsun canım

Kızlar ya güya yeni arkadaşlara hoşgeldin demek için girmiştim ama baktım ki hoşgeldinden çok "geçmiş olsun" demek gerekiyormuş. Prensesperi çok üzüldüm Allah yardımcın olsun canım. Punchshe sen de takma kafana artık üzme kendini bak hasta oluyorsun canım

sağolun canlarım benim :KK16: sizler olmasanız ne yaparım ben :KK5:

2 buçuk saattir kafamı dinlendirmek için gittim bir alışveriş merkezine gezdim tek başına.. yolda giderken.. böyle ne kadar yalnız olduğumu bu şehirde şöyle gidip gelebileceğim bir akrabamın olmadığını falan düşünüyordum.. şans ya bu alışveriş merkezinde bi mağazada kızın biri aa naber punchshe dedi bakdım efendim dedim.. dedi tanımadın mı? yok tanıyamadım.. sen şuşu değilmisin şunun kızısın bilmem ne.. evet benimde o dedim ben senin kim olduğunu bilmiyorum tanıyamadım kusura bakmayın dedin..
kız kendini tanıttı :))
benden bir yaş büyük
aynı köylüymüşüz :)) benim halamı falan çok iyi tanıyor ben çocukken oynarmışım onlarla ama hatırlamıyorum çocukken köyden ayrılmıştı babamlar :))
neyse telefon numarasını aldım facebookunu aldım ayaküstü konuştum falan..:))
yaaa çok sevindim artık benimde bu şehirde bir akrabam eşim dostum var ya :KK16::KK16:
boşansakta boşanmasakta (boşanma ihtimalimiz %99) koca istanbulda eşim dostum olmadı demiycem beee :KK9::KK9:
neyse bir ara elim değerse *** beyefendi ile son konuşmamızı anlatırım. son derken gerçekten sona yakın yanii
suçlamadan fedakarlık beklemeden ne olacak demeden..
gözümün açılmasına yardım eden bir konuşma.. gezerken hep düşündüm ve ona hak verdim :KK47:

X