Adamı tam bir yıl yola getircem diye uğraştım
kötü huylarını bir bir yonttum
ev işine yardım etmez erkek yaparmı diyordu yardım etmeye başladı.. sigara içiyordu bıraktı..
bir online oyuna bağımlıydı resmen ondan vazgeçti.. sinirliydi acayip sinirini kestim aldım..
ama bir huyunu çıkartamadım..
hami gene yanlış anlaşılmasın.. ben ailesi ile görüşmesin annesini sokağa atsın annesini görmesin gibi şeyler söylemiyorum..
annesinin huuylarınıda bal gbi biliyor..
hatta kendisi benden daha az tahammül edebiliyor...
tahammül et demiyorum diyor..
ben kendi düzenimi istiyorum diyorum burda da kurabilirdik diyor..
ben annenle anlaşamıyorum diyorum.. neyse bunuda kabul etmişti.. evet haklısın bende ayrı evimiz olsun istiyorum demişti.. üstelik olabileceği zamanı bile belirlemiştik..
eşimin benden istediği şuymuş anneme iyi davran
diyorum ki annene kötü mü davranıyorum da bunu söylüyorsun.. varya diyorum siz gelin görmemişsiniz başkası nasıl davranırdı annene.. az yırtık bişey olsaydı ne annenin fikrine saygı gösterirdi ne birşey annene anne derdi ama burnundan getirirdi seninde haberin olmazdı dedim.. siz beni sessiz buldunuz hele annen güya kaynanalık yapmıyor ama sessizim diye herşeyi resmen kabul ettirdi dedim.. benim daha ona saygısızlığım olmadı dedim.. annenin hep ben dili yüzünden ayrı ev istedim.. konuşmaları saptırması yzünden konuşmaktan vazgeçtim.. şimdi sen diyorsinki annemle iyi geçin ben herşeyi yaparım diyosun dedim..
sen benim için hiçbirşey yapmayacaksın ki kendin için yapacaksın..
üstelik bana resmen yalaka ve ikiyüzlü olmamı teklif ediyorsun dedim..
bizim annenle eskisi gibi olmamız imkansız dedim.. bunuda kabul etmişti haklısın demişti..
ben eğer ikimizide seviyorsan ikimizinde üzülmemesi için ikimizi ayrı yerlere yerleştirmelisin ben gidip gelmeyelim demiyorum ki..
ozaman gelsemde annenin zevkleri düzeni yaptıkları bana batmazki karışmam görüşmem nasıl derse öyle yaparım kendi evimde de kendi istediğim gibi yaparım dedim..
evet haklısın en iyisi dedi..
ama bu seferki boşanma mevzusu olunca ne oldu bilmiyorum..
sanırım annesi acıtasyon yaptı.. annesinin haberi varsa
kesin benim yüzümden mi ben ne istedim güler yüz bilmem ne diye girmiştir kanına yoksa neden çark etsin üstelik kendisininde haklı bulup kabul ettiği sebeplere..