- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar. Puncshe canım bence madem bu kadar kararlısın ve işin boyutu değişti, dön canım kendi memleketine. Canına yazık. Sence normal mi bir kadının durduk yere stresten kanama geçirmesi? Belli ki eşin senden dağlar boyu fedakarlık istiyor ama kendisi hiç çaba göstermiyor.
Ala canım sen ne durumdasın? Eşinle konuşabildiniz mi hiç? Babandan haber var mı? Genel durum ne?
Bana gelince kızlar... İşler biraz karıştı. Bir kaç güne kadar nişanlımın ailesiyle benim ailem görüşecek ve "tamam mı yoksa devam mı" diye karar vereceğiz. Çok sevdim, çok emek verdim ancak ne yaptım ne ettimse kimseye yaranamadım. Ben çok üzgünüm, ailem çok üzgün, ailesi çok üzgün... Ama olmayınca da olmuyor işte Herkes bana hak veriyor ama benim biricik aşkım nedense ne kadar incindiğimi bir türlü göremiyor Benim için eğer inanıyorsanız dua edin, inanmıyorsanız evrene pozitif duygularınızı gönderin. Ayrılmak hiç istemiyorum ama gücüm kalmadı artık... Allahım sen bize güç kuvvet akıl fikir ver, aramıza sevgi saygı muhabbet aşk sadakat ver
canım babamın sonuçları bugün alınıyor. bana haber gelir gelmez ben de size ileteceğim.
bu arada sizin hep var mıydı problemleriniz yoksa yeni yeni mi çıktı?
of kızlar bir tane akıllı uslu haber duyamıcakmıyız ya
İnşallah temiz çıkar sonuçlar, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Bu nişan olayından beri var bir gerginlik. Önce strestendir, erkek milleti evlilik kararını kolay benimseyemez ondandır dedim geçtim ama bu durum kronikleşmeye başladı. Sürekli gergin, sinirli üstelik ortada doğru düzgün bir sebep de yok. Baktım bu böyle olmayacak aldım karşıma konuştum usulca, o da dinledi durumu çözdük. Uzun bir süredir herşey yolundaydı ama ne olduysa bu hafta sonu oldu ve yine bir kriz yaşadık. Tek fark benim artık dayanacak gücüm yok. Artık huzur istiyorum. Sürekli gergin nereye kadar. Ben de hayatımda ilk defa aramızdaki bir sorunu oturdum anneme anlattım. Anne dedim bak böyle böyleydi ben konuştum düzeldi ama şimdi yine başladık ve artık dayanamıyorum,tek başıma da çözemiyorum bana destek ol dedim. Annesi aradı beni "haklısın kızım biz de laf söz anlatamıyorz" diyor, "ayrılmayın ne olur" diyor, "konuşalım çözelim" diyor, "kapat telefonunu açma, dinlen bu arada bizimki de pişman olsun" diyor. Tamam kayınvalidemle aram öyle güllük gülistanlık değil ama kadın biliyor ki bu koca çocuğu adam edersem bir tek ben ederim bir de ayrılıkrsak onun ne kadar pişman ve perişan olcağını biliyor o yüzden istemiyor ayrılık filan. Ne yapacağımı şaşırdım ben de. Of aklım çok karışık...
İnşallah temiz çıkar sonuçlar, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Bu nişan olayından beri var bir gerginlik. Önce strestendir, erkek milleti evlilik kararını kolay benimseyemez ondandır dedim geçtim ama bu durum kronikleşmeye başladı. Sürekli gergin, sinirli üstelik ortada doğru düzgün bir sebep de yok. Baktım bu böyle olmayacak aldım karşıma konuştum usulca, o da dinledi durumu çözdük. Uzun bir süredir herşey yolundaydı ama ne olduysa bu hafta sonu oldu ve yine bir kriz yaşadık. Tek fark benim artık dayanacak gücüm yok. Artık huzur istiyorum. Sürekli gergin nereye kadar. Ben de hayatımda ilk defa aramızdaki bir sorunu oturdum anneme anlattım. Anne dedim bak böyle böyleydi ben konuştum düzeldi ama şimdi yine başladık ve artık dayanamıyorum,tek başıma da çözemiyorum bana destek ol dedim. Annesi aradı beni "haklısın kızım biz de laf söz anlatamıyorz" diyor, "ayrılmayın ne olur" diyor, "konuşalım çözelim" diyor, "kapat telefonunu açma, dinlen bu arada bizimki de pişman olsun" diyor. Tamam kayınvalidemle aram öyle güllük gülistanlık değil ama kadın biliyor ki bu koca çocuğu adam edersem bir tek ben ederim bir de ayrılıkrsak onun ne kadar pişman ve perişan olcağını biliyor o yüzden istemiyor ayrılık filan. Ne yapacağımı şaşırdım ben de. Of aklım çok karışık...
tipik bir özgürlüğünü kaybetme korkusu vakası daha.
ne tek yapabilirler, ne de çift...
bütün pozitiflerim sana ve babama güzelim bugün...
canım k.vlide bunu görüp böyle demişse bence ailelerle birlikte sorun halledilir ama bi de damat bey kendini çemberde hissetmesin sakın?
anlamıyorum ki evlenince ev t emizliği yemeğini sanki onlar yapacak bekar hayatın güzelliklerine sanki onlar veda edecek doğumu onlar yapacak, onlar ailelere hizmet edecek sanki... ne geriliyolar anlamış değilim brrrr. tek yapacakları göbek yapmak olacak!!
günaydın kızlar,
kaç gündür internet yoktu iş yerinde giremedim.
herkesin moraller bozuk.. puncshe cnm hakkında hayırlısı olsun durumun gerçekten zor.
bende evliliğimde sona geldiğimi hissediyorum artık.
c.tesi akşamı eşimle bozuştuk. konuşmuyoruz. ve boşanmaya kendimi ilk defa bu kadar yakın hissettim.
anlaşamıyoruz. anlamıyorum ki birbirimizden bu kadar mı farklıydık biz. nasıl bunca yıl bunu farketmedik.
canım sıkkın. birde ay sonunda kayınvalidem gelmeyi düşünüyomuş.görümce ve kızyla yine..
birde bmyle kalabalık gelmiyolarmı hiç çekemiyorum yani..
annemde gelmek istiyodu. 15 tatil tarihine annemi mi denk getirsem diyorum...
Günaydın..
sorun ne?
Cok üzülüyorum evliliklerin bu sekilde sona yaklastıgını duyunca..
Sevgi, saygı olduktan sonra çözülemeyecek ne var kji?
Mutlu olmak için kurulan evlilikler neden bu sekilde son buluyor(