eminsin dimi evli olduğuna?
bu mu evlilik?
her sabah işe gider gibi çık evden
annenin evine git
orada kardeşe/yengeye hayatı zindan et
ye iç ...(anladınız burayı)
eve git karınla oynaş
sabah tekrar çık evden
faturalara karış
laışverişe karış
kendi karın anasının evinde
sen kendi ananın evinde
evli dimi bu adam
hıııııımmmmmmmmmmmmm
o zaman ben harbi kendi kendime kaşınıyorum
ben öpüp başıma koyayım kendi evliliğimi
kızlar bu arada babamı 3.kez pet e sokuyorlar.
delirmek üzereyim.
aynı günde bu kadar arka arkaya niye sokuyorlar?
ayy allak bullak oldum.
nolur dua edin yalvarıyorum.
allahım kızımın gözyaşına kıymasın inşallah.
dedişkom diye ağlatmasın
amin
:26:
canım ben biliyorum zaten 5 ay sabretmemiz gerektiğini
eşime diyorum ki
konuş allah rızası için abinle ve annenle
en azından 5 ay azcık huzurlu sabredelim diyorum
abin bukdar gelmesin konuş diyorum
ev işine burnu sokmasın ben gidince ne yapacasalar yapsın diyorum o yüzden kızıyorum
yoksa ben eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor..
ayrı eve çıksak varya hiçbişey yapmıycam eşime
ne gitme ne gelme demiycem
gitsin
şöyle evimde gerine gerine geceliğimle dolaşıp kısa şortumla tv izleyip keyifle kahvaltı edicem ya onu bilmek bile bana yetiyor
kimseye bağlı olmadan tasarrufumu müsrifliğimi kendimce yapıcam..
evime istediğim arkadaşımı rahatlıkla davet edicem..
eşimle arkadaşlarımızı çağırıp hep beraber eğlenicez ( çok severiz)..
sabahlara kadar sessiz olmak zorunda olmadan oturup film izliycem
gecenin bir yarısı aman ses yapmayım demeden mutfağa gidip tıkıncam..
sabah istediğim saatte kalkıcam..
canımın istediği yere gezmeye gitmeyi istiycem canım istemiyorsa gitmemek için kıvranmıycam
gitmek istemiyorum deyip gitmiycem
ya herşeyden öncesi kafam rahat olucak
haftnın 2 günü evde annesi abisi olmuyor
okadar huzurlu oluyoruz ki
ama sürekli evde olduklarından resmen tartışma günlerimiz bu günlere döndü
yalnız kaldığımız ügnler tartışıcaz diye korkuyoruz
sürekli yalnız kalsak tartışma olmayan günlerde geçiricez..
salonda eşimle elele oturup ona istediğim zaman sarılabilicem..
ya bunlar sanki bana özgürlükler gibi geliyor
bukadar basit şeyler istiyorum yani..
çok şey değil
eşim sana şunu alıcam ayrılınca diyor diyorum ki ayrılalım da o olmasada olur
ben huzur istiyorum sadece diyorum okadar..
delirmek üzereyim.
ayy allak bullak oldum.
dedişkom diye ağlatmasın
amin
delirmek üzereyim.
ayy allak bullak oldum.
dedişkom diye ağlatmasın
amin
yaa bişeyy diycemm..sen malum abinin karısıylaa hiç görüşmuyormusun?... kızlaraa sizde yorumlayın bır fıkırr onericem de...
bir gun kadının yanına ındıgındee yada bor puntuna geldıgınde...bısey sorucamm senınle bısey konusmak ıstıyorum de..rahat genişçe bir zamanda...canım de..başım üstünee yeni evli olmama rağmen eşimin abisidir diyorum sesim cıkmıuyor ama merak ettim aranızda bir sorun mu var..bir eş normalde bu kadar uzak olmak ıstemezz..anlayamadım durumu bana tuhaf geldi desen nasıl olur acaba yada bunun gıbı daha usturuplu seyler..belkii kadınn evınee cagırır adamıda kurtulursun...içine kurt dusur kadının..bak mıllet arkamısdan neler dusunuyorr desınn..ama mutlakaa basım ustune benım ıcın sorun degıl sonucc ev hem benım evım hemde onların evıı tabıkı gelıp gıdecek ama bana bıraz garıp geldı..benım eşim sabahtan aksama kadar senın evınde otursaa sende aramızda bısey oldugunu dusunmezmıydın dıye sorsan?
ya yalan yok arasıra şeytan aklımı dürtüyo diyorum gidip eşine deyim rahatsız oluyorum ben eşinden deyim diyorum ama olmaz bana yakışmaz..
birde hani uzun zoluklu sohbet ve başbaşa kalma gibi bir durum olsa bir punduna getirip dediğin gibi sorarım o çalışıyor ve bizede çok gelmiyor
diyorum ya sürekli her akşam yemeğe bize geldiler ben rahatsız olup biraz surat astım insan olan anladı anlamayan onun eşi..
birde kadın gündüz çalıştığından eşinin sürekli bizde olmasından rahatsız neden olsunki akşam eve gideceği saat kocası evine geçiyor zaten
kendiside yemek yapmamak için annesinde yemek yyip çocuğu alıp öyle gidiyor neden bizdeki durumu bilsin ki..
ama benim eşim okadar inceki
diyorum neden biz bukadar sık onlara gitmiyoruz diyorum (anlasın diye)
olurmu hiç öyle şey yengem kapalı insan evinde saçını açmak ister rahat etmek ister zaten çalışıyor neden rahatsız edeyim ki der..
dedim abin neden hep geliyor bende rahat edemiyorum belki özel bir işim var dedim
abim saygısız çünkü
anlayışsızın teki dedi.. bukadar net.
canım benım cok yakınımdan bılıyorum üzülmee ..belki bıseyler bulamadıkalrından arayıp tarıyorlarrdır...cok cok geçmiş olsun dualarım senile...
canım kendime bi hayrım yok bol bol sizlere dua ediyorum
allahım herkesi sevdiklerine bağışlasın herkese huzurlu mutlu günler versin.. gerisi boş
onca paranız olasada huzur yoksa boşş :26::26:
dualarımız babanla canım
bu arada gelp buraya siz çok harcıyorsunuz bilmem ne diye müdahale eder
eşi herşeyini marka takılır haa yanlış anlamayın sadece yatak odalarını 8 bin tl ye almışlar
ben eşime kıyamadım yerde yatsak bile olur dedim ne farkederki senle olunca dedim yine olsa yine derim yine derim sadece huzurumuz olacağını bilsem ömür boyu yerde de yatarım kıskanmıyorum aslada kıskanmam
ama hani bir laf vardır dinime küfreden müslüman olsa diye..
her giydiği en dandik tişörtü bile (günlük) lacoste
geçen yaz köye gittik eşine getirdiği günlük giyecekler bir baktım benim eşimin tişörtleri şok oldum
abisi bize geldiğinde terlemiş olursa üstünü eşimin tişörtüyle değiştirr unuturdu..
bu ne biçim bir yüzsüzlüktür
köye geliyorsun ya doğru benim eşimin tişörtü markalı değil köye ozaman onu giysin
yazık yaaa valla yazık
ben çok bozuldum
eşim boşver aldırma dedi...
bende dedim sana yenilerini alıcam boşver dedim.. (ozaman çalışıyordum)
ne kadar büyük bir görgüsüzlüktür
hani temizlik yaparken kötü elbisenizi giyersiniz ya onun gibi benim eşimin tişörtü köye giyilebilir
insan demezmi bunlar senin değil yıkayalımda geri götürelim giy kirlet birde sahiplen..
ay yok az sakinleşiyordum köy macerası aklıma gelince iki katı dellendim
kaynanamada hakkımı helal etmiyorum
köyde resmen bana iftira attı..
canım bak eşin de durumun farkında senden bi müddet istemiş
ya hiç bişeyin farkında olmasaydı seni suçlasaydı
çok zor ama sabır saygı bunları kaybetme eşine karşı
a0yrı eve çıkınca gönlünün yuvanın rahatı huzuru için eşine çok yüklenme kendini de yıpratma
şöyle çok yakın arkadaşların ahbapların yokmu arada çağır otursunlar gülün eğlenin
belki rahatsız olur
Alacım çok geçmiş olsun canım. Ne olur gelişmelerden haberdar et bizi de :26: Puncshe bak canım sen böyle yaptıkça ezilmeye devam edeceksin. Madem eşin konuşamıyor sen de sana batan herşeyde aklına geleni say bu "abi"ye. Bu nasıl bi saçmalıktır ya. Eşin hiç mi kıskanmıyor rahatsız olmuyor sürekli seninle dip dibe olup herşeyine karışmasına. Benim bildiğim erkek dediğin tabi zaman zaman karışır ama kimseyi karıştırmaz karısının işine. Madem eşin birşey diyemiyor sen cevap ver abisine. Belki kavgalı olur küser sana da gelmez bir daha. "Sen karışma burası benim evim yetti artık" de. Burda ben çatladım ya elin adamı tüm gün çekilir mi? Dedem emekli olunca annanem delirdi, adamcağızı hergün evden kovuyordu. Biz de kızdık ne zararı var sana diye, "hergün hergün tepemde ne bu ya bir komşumla çay bile içemez kendi işlerimi halledemez oldum" dedi. Düşün 48 yıllık kocası için söylüyor bunu. Sen neiye tahammül edesin ki elin adamına?
canımsınız canımsınız..
PET CT DE HASTA ALINMASI:Randevu kriterlerine uygun olarak gelen hastaya önce şeker ölçümü yapılır.Şekerin normal degerde (60-150 mg/dl)olması gerekmektedir.Daha sonra 1,5 lt su icerisine konulup hazırlanan oral kontrastı hastanın yavas yavas icmesi istenir.Suyun 2 bardak kadarı çekim öncesi icin ayrılır.Hasta icin hazırlanmıs odada hastanın kilosuna göre hesaplanan FDG damar yolundan enjekte edilir.Hastanın 60 dakika mümkün oldugunca hareketsiz ve konusmadan istirahat etmesi saglanır.Süre doldugunda hasta tuvalete gönderilip mesanesi bosalttırılır ve çekim odasına alınır.Çekimden önce kalan kontrast maddeyi içmesi istenir.Hasta pozisyonlanır ve çekime baslanır.Çekim süresi 30-45 dakikadır.önce CT sonra PET çekimi yapılır.Hastanın cekim esnasında hic hareket etmemesi söylenir.Çekim bittikten sonra ekcekim gerekip gerekmedigine bakılması icin bir süre bekletilir.Eger gerekmiyorsa hasta gönderilir.
ben çok anlamıyorum bu işlerden yani bişeymi çıktıda yeniden yapıyolar diyosun
canım benim bütün eşim dostum akrabalarım okul arkadaşlarım samimi arkadaşlarım ankarada
burada çalıştığım dönemden bir iki arkadaşım oldu onlarlada çok uzun görüşemedim hep işyeri diyaloğu kayınvalidemden sebep eve çağırmayada çekinince çok samimi olamadık
keşke burada şöyle olsa 1-2 samimi arkadaşım
çağırırm
hemde hergün çağırım
yeterki anlasın
2 yıldır istanbuldayım 1 yılı alışma dönemiydi çevreyi daha yeni tanıdım birde burda komşuluk pek yok komşuma falan gitsem
annemler keşke burda otursalar en azından arada onlara gider kalırım falan ama öyle bir imkanım yok..
yaşadıklarımdan yola çıkarak evet korkum bu yönde.
3 kere durduk yere o radyasyonu vermezler.
alınan radyasyonu hesap edin, 5-6 saat hamile/küçük çocuklarla temas edilmemeli deniyor.
babam 3 kere aldı bugün.
durduk yere kimsenin o kadar radyasyon yükleyeceğini sanmıyorum.:2:
Alacım çok geçmiş olsun canım. Ne olur gelişmelerden haberdar et bizi de :26: Puncshe bak canım sen böyle yaptıkça ezilmeye devam edeceksin. Madem eşin konuşamıyor sen de sana batan herşeyde aklına geleni say bu "abi"ye. Bu nasıl bi saçmalıktır ya. Eşin hiç mi kıskanmıyor rahatsız olmuyor sürekli seninle dip dibe olup herşeyine karışmasına. Benim bildiğim erkek dediğin tabi zaman zaman karışır ama kimseyi karıştırmaz karısının işine. Madem eşin birşey diyemiyor sen cevap ver abisine. Belki kavgalı olur küser sana da gelmez bir daha. "Sen karışma burası benim evim yetti artık" de. Burda ben çatladım ya elin adamı tüm gün çekilir mi? Dedem emekli olunca annanem delirdi, adamcağızı hergün evden kovuyordu. Biz de kızdık ne zararı var sana diye, "hergün hergün tepemde ne bu ya bir komşumla çay bile içemez kendi işlerimi halledemez oldum" dedi. Düşün 48 yıllık kocası için söylüyor bunu. Sen neiye tahammül edesin ki elin adamına?
Yok canım ben kıskanmak derken öyle asılmak manasında demedim. Hem Allah korusun hem de zaten benim aklımın almadığı birşey yengeye asılmak vs bana iğrenç geliyor. Benim kıskanmaktan kastım şu: benim bildiğim bir kadın ancak kocasına hesap verir, koca da ancak karısına. Senin sürekli abisine rapor vermen, abinin her işe burnunu sokması eşini rahatsız etmiyor mu, herkes kendi karısına karışsın sen benim karımsın sana benden başkası karışamaz demiyor mu eşin? Bana bu durum tuhaf geldi açıkçası :26: