Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

can dostlarr...havamızz değişssin dedimm..size güzel bir topic linkliyorum:) ben 1 aydır nerdeyse takıp edıyorum..en sonunda dayanamdım kendıme guzel bır word dosyası acıpp burdakılerın ıcınden en begendıklerımı ..favorı ev yemeklerı dıyee tarıflerı koydumm sımdıden 20 sayfayı aştı..üsenmedişm kapak bile yaptımm bayılıyorum bazen bu kk'yaa...yaşasın kkd...yaşasın kadınlar klubu dayanışması:))

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...rifleri-puf-noktalari-paylasalim-resimli.html

du bi bakıyım :) gece gece temizlik yaptığım yetmezmiş gibi bi kaçda yemek yapıyım benim şarteller anca iniyor

Canım bence eşin biraz pısırık ailesine karşı. Ya adam ölüm döşeğinde bile olsa sürekli herşeye karışmasına hergün hergün gelmesine bence ses çıkartmalıydı ki bu adamın depresyonunu sen çekmek zorunda değilsin. Bence ara karısını, sen de kadınsın halden anlarsın hergün geliyor tepemde bir adam aylardır böyle delircem de

eşi bence en küçük çocuk olmanın cezasını çekiyor. onun artık evli olduğunu ve o evin sadece annelerine ait değil anneleriyle beraber oğul/gelin evi olduğunun insanların farkına varması gerekiyor.

bunu en güzel kim belirtir? tabii ki anne...
anne yapmıyorsa demek ki halinden memnun, e tabi ona göre hava hoş...

kardeş biraz zor koyar tavrını gibi geliyor.
abinin de anlayacağı yok...

iş gene ya kayınvalidede ya da eltide bitecek.
ama nasıl:18:

ALA' cığım babandan eşinden ne haber canım........................

babamın sonuçları pazartesi günü çıkıcak inş. beklemedeyiz bitanem.

eşimle ilgili bir gelişme yok. yarın yurtdışına çıkıcak zaten biliyorsunuz
mail attım valize koymamı istediğin özel bişey var mı diye
o da sen daha iyi bilirsin neler koyman gerektiğini dedi
o kadar...

canım aynen öyle küçük çocuk olmanın ceremesi.. evin en küçüğü olunca evdeki herkesin gözbebeği gibi oluyor..
bunun yanı sıra eşim asla pısırık bir tip değil görseniz anlardınız ne demek istediğimi.. hiç görmediği bir insanı hiç inanmadığı bir fikre ayaküstü tanışıp ikna edebilir, sinirli hemde nakadar çok sokakta sen neden bana yan baktın deyip pat birini dövebilir, girişkendir sinirlerini ben daha yeni aldım okadar yanii..
abisine karşıda pısırık değil çok tartışıyorlar ama o artık bana bir söz verdi kimseyle kavga edip tartışmıycam snei üzmüycem diye. sırf tartışmamak için absinin hakaretlerine saçma sözlerine cevap vermiyor bile
bırakın he abi deyip kabul etmeyi..
yahu adam saygısız ve yüzsüz bunun başka bir açıklaması yok söylenen lafı anlamıyor eşim arada isyan çıkartıyor kızıyor ben senin oğlun değilim benim eşimin yanında böyle davranma diye öbürsügün aynı
artık oda bıktı onun tuhaf davranışlarından..
tuhaf davranışlarını falan geçtim insan herşeye alışıyorda ben her gün gelmesinden bıktım..
ozaman eşim diyorki ben nasıl evime gelme deyim o benim abim diyemem ki diyor
annenle konuş o adabıyla söyler diyorum konuşuyor annesiyle
ama sabah bi bakıyorum abisi evde
anne konuşmuyor gibi geliyor bana
sanıyorki bize gelmezse gelinin annesine gidecek diye yeminle kıskançlıktan yapıyor

eşimin pısırık olduğunu bilsem sizler beni tanımıyosunuz kimseden utancak çekincek halim yok
eşim pısırık diye söylerim..
kimseden lafını esirgemez
ama kırarmıyım diye düşünür,
bense mesela hiç kıracaksamda kırmayacaksamda söyleyemem (ben pısırık olabilirim tabiri caizse)
ama ailemden öyle görmedim ki
öyle kimseye laf sokuyum pat pat düşünmeden söyleyim falan ben yapamam
ben normal sohbet edeyim isterim.
öyle yani,

neyse uzatmayımda dün akşam eşimle konuştuk kararımızı aldık sizede birazdan anlatırım

canım allah sabır versin beklemek zaten en sinir bozucu durum :26: allah acil şifalar versin:26::26:

canım pısırıklıktan değil o zaten.
dedim ya en küçük olmanın dezavantajı.
hep küçük görürler gözlerinde.

Allahım yardımcın olsun inş...

bir kadınımıza bak sen.
çocukcağızı kapılarda bırakmış
acıdım yaaaa

buna yakın bir pazar anısı da benim var.
alışverişi %99 marketten yaptığım için pazar kültürüm yok.
yani eşya, süs püs bölümlerini gezerim de sebze bölümlerini çok gezmem.

neyse bir gün sebze bölümündeyim.
pazardakiler daha taze, organik falan diyorlar ya yeni trende uyucam ben de geziniyorum ne var ne yok.
baktım bir sepetin içinde yeşil yeşil bişeyler.
dedim amca bu nasıl yapılıyor?
zeytinyağlısı mı olur falan.
etikete bakmak aklıma gelmiyor hiç
eşim de kıs kıs gülüyor yanımda (uyuz işte diyorum size uyuzzzzzz)

amcacağız önce bana uzaydan gelmişim gibi baktı
sonra en babacan sesiyle
yenge bezelye bu
ister pilava koy ister yemeğini pişir
dedi..

ben dumur
aaaa ama bu kabuklu dedim
ne sandın sen yenge bezelye üzüm gibi salkımda mı olur sandın dedi

nasıl kaçtım ordan bilmiyorum
hala gülerim cahilliğime

kızlar süprsiniz yaa..alacım hele o topık varya koptum gülmekten yok bole bişey ıyıkı bulmussun canım benım..:)

kızlar süprsiniz yaa..alacım hele o topık varya koptum gülmekten yok bole bişey ıyıkı bulmussun canım benım..:)

aynen canım.
nasıl buldum ben de bilmiyorum ama süper geldi

rezilliklerim var bir kaç tane hem buraya hem oraya yazarım

yani sizin çok da kafanızda canlandırdığınız gibi
halis muhlis kibarcık bir salon kadını değilim

çatır çatır sakarlıklarım, pot kırmışlıklarım vardır

hangimizin yok kı canım yaa boswer yaz gıtsın ınan kopuyorum suan ev ıslerı benı beklıyo kalkmadım bı turlu pc basından :))

bu en büyük rezilliklerimden biridir.
hala güleriz aklımıza geldikçe...

2 sene önce tatile gidiyoruz.
kızı anneme bırakmışız, başbaşa 4 gün kaçamak yapıcaz.
yaz günü, doğal olarak askılı bluz var bende...
fonda levent yüksel çalıyor,
ben dalmışım camdan dışarı bakıyorum.
bir anda şaaaaaaaaaaappppppppppppppp diye bir ses duydum
ve aynı anda eşimle gözgöze geldik.

"o ses benden çıkmadı dimi" dedim
gülmekten cevap veremiyor sadece kafa sallıyor

meğer ben artık nasıl bir aşkla daldıysam
cama yasladığım sağ kolumu
omuz hizasından
büyük bir iştahla öpmüşüm
ertesi gün mosmordu, öyle böyle değil yani..

Son düzenleme:
canııımmmm süpersın yaaa :)))üzgunum ama çook fena guldm ama cok tatlısın ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…