Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

can dostlarr...havamızz değişssin dedimm..size güzel bir topic linkliyorum:) ben 1 aydır nerdeyse takıp edıyorum..en sonunda dayanamdım kendıme guzel bır word dosyası acıpp burdakılerın ıcınden en begendıklerımı ..favorı ev yemeklerı dıyee tarıflerı koydumm sımdıden 20 sayfayı aştı..üsenmedişm kapak bile yaptımm bayılıyorum bazen bu kk'yaa...yaşasın kkd...yaşasın kadınlar klubu dayanışması:))

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...rifleri-puf-noktalari-paylasalim-resimli.html

can dostlarr...havamızz değişssin dedimm..size güzel bir topic linkliyorum:) ben 1 aydır nerdeyse takıp edıyorum..en sonunda dayanamdım kendıme guzel bır word dosyası acıpp burdakılerın ıcınden en begendıklerımı ..favorı ev yemeklerı dıyee tarıflerı koydumm sımdıden 20 sayfayı aştı..üsenmedişm kapak bile yaptımm bayılıyorum bazen bu kk'yaa...yaşasın kkd...yaşasın kadınlar klubu dayanışması:))

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...rifleri-puf-noktalari-paylasalim-resimli.html

du bi bakıyım :) gece gece temizlik yaptığım yetmezmiş gibi bi kaçda yemek yapıyım :KK1::KK1: benim şarteller anca iniyor :KK1::KK1::KK37::KK37:

ya zaten eşimin bu yönden bana diyecek birşeyi yok ki ben zaten asla eşimden başka birine hesap vermem
abiside bana değil ki eşime annesine karışıyor ben arada kaynıyorum sorun şu abisinin karıştığı mekan onun evi değil.. benim evim
ister doğalgazı 50 de yakarız ister 30 da onaneki işte sorun buu..
eşimde sanane yaw burası bizim evimiz dmeiyor
bende deliriyorum söyle diyorum karışmasın diyorum
bazen eşim annesiyle konuşuyo abime söyle karışmasın bilmem ne
ama annesi abisiyle konuşuyormu bilmiyorum
eşim ben abime evime gelme diyemem diyor doğru yalan yok
insan diyemez gelme diye..
ama bu insanın eşi anası var onlar der..
benim eşim çok fazla birisinin hayatına müdahale etse çeker eşimi uyarırım oda beni...
abisi direkt gelip sen yapıyosun diye bana demiyor dese yaparım diycem canım istiyor diycem.. markette çıldırdım ben alıyorum koyuyorum sepete adam bu listede yok diyor
bende diyorum ki listede yok ama evdede yok alınacak eksik diyorum
tutup annesini arıyor telefonda
punchshe bundan şundan aldı doğrumu diye kızdığım şy bu..
aksi gibi bu olay tam eşim başka bir reyondayken oluyor bende sinirlendim bıraktım market arabasını eşimin yanına gittim kızdım ya herşeye karışıyor deliricem dedim sinirlendi sen canın ne istiyorsa onu al karışma gerisine dedi.. hep benim yanımda durdu onun sonrasında ama benim fıttırmama yetti..
anlatabiliyormuyum..
sanırım ben anlatamıyorum
yani ben artık okadar kaale almıyorum ki adamı bırakın konuşmayı sohbet etmeyi eve girerken hoşgeldin demiyorum
insan bir tuhaf olmazmı kapıyı açan kişi size hoşgeldin demiyorsa
1 gidersiniz
2 gidersiniz
üçüncüde ne gidicem istenmediğim yere dersiniz annenizin evide olsa
annesi zaten haftada 2 gün onlara gidiyor
:KK43:
eşimle tartışmamnın onu bunaltmamın ana nedeni zaten çek diyorum açık açık söyle
halden anlayacağı yok abinin diyorum..
ya ayıp diyor ben ne deyim diyor
oda burası kalabalık diye buraya geliyor kafasını dağıtıyor diyor
diyorum bizim hiç özelimiz olmayacakmı zaten annenle hergün beraberiz birde abin çıktı bunaldım artık diyorum
bende bunaldım ama şartlar bize başka birşeyi sunmuyor diyor..
ya zaten eşim abisiyle çok konuşmaz konuştuğu zaman tartışırlar
abisi sürekli bir bağırma sürekli bir hep ben haklıyımlar
eşimde aman lanet olsun deyip bişey demiyor
kahvaltımızı rezil ediyor her sabah..
geçen gün beklemedik eşim ben yedik anneside baktı biz yiyoruz yedi
kahvaltıya 1 saat geç geldi pişkin pişkin beni niye beklemediniz diyor
eşim biz seni arayalı kaç saat oldu erken gelseydin seni mi bekliycez aç aç diyor
böyle şeyleri direkt söylüyor
ama insan olan kendine pay çıkartır
çıkarmıyor..

birde psikolojisi çok iyi değil ilaç falan içiyor psikolojik
eşim birde bundan sebep konuşmak istemiyor anlamıyorum..
onun o haline veriyor herhalde..
ama ben alışık değilim ben buna katlanmaya mecburda değilim o yüzden kızıyorum:KK47::KK47::KK47:

Canım bence eşin biraz pısırık ailesine karşı. Ya adam ölüm döşeğinde bile olsa sürekli herşeye karışmasına hergün hergün gelmesine bence ses çıkartmalıydı ki bu adamın depresyonunu sen çekmek zorunda değilsin. Bence ara karısını, sen de kadınsın halden anlarsın hergün geliyor tepemde bir adam aylardır böyle delircem de

Canım bence eşin biraz pısırık ailesine karşı. Ya adam ölüm döşeğinde bile olsa sürekli herşeye karışmasına hergün hergün gelmesine bence ses çıkartmalıydı ki bu adamın depresyonunu sen çekmek zorunda değilsin. Bence ara karısını, sen de kadınsın halden anlarsın hergün geliyor tepemde bir adam aylardır böyle delircem de

eşi bence en küçük çocuk olmanın cezasını çekiyor. onun artık evli olduğunu ve o evin sadece annelerine ait değil anneleriyle beraber oğul/gelin evi olduğunun insanların farkına varması gerekiyor.

bunu en güzel kim belirtir? tabii ki anne...
anne yapmıyorsa demek ki halinden memnun, e tabi ona göre hava hoş...

kardeş biraz zor koyar tavrını gibi geliyor.
abinin de anlayacağı yok...

iş gene ya kayınvalidede ya da eltide bitecek.
ama nasıl:18:

ALA' cığım babandan eşinden ne haber canım........................

babamın sonuçları pazartesi günü çıkıcak inş. beklemedeyiz bitanem.

eşimle ilgili bir gelişme yok. yarın yurtdışına çıkıcak zaten biliyorsunuz
mail attım valize koymamı istediğin özel bişey var mı diye
o da sen daha iyi bilirsin neler koyman gerektiğini dedi
o kadar...

eşi bence en küçük çocuk olmanın cezasını çekiyor. onun artık evli olduğunu ve o evin sadece annelerine ait değil anneleriyle beraber oğul/gelin evi olduğunun insanların farkına varması gerekiyor.

bunu en güzel kim belirtir? tabii ki anne...
anne yapmıyorsa demek ki halinden memnun, e tabi ona göre hava hoş...

kardeş biraz zor koyar tavrını gibi geliyor.
abinin de anlayacağı yok...

iş gene ya kayınvalidede ya da eltide bitecek.
ama nasıl:18:

canım aynen öyle küçük çocuk olmanın ceremesi.. evin en küçüğü olunca evdeki herkesin gözbebeği gibi oluyor..
bunun yanı sıra eşim asla pısırık bir tip değil görseniz anlardınız ne demek istediğimi.. hiç görmediği bir insanı hiç inanmadığı bir fikre ayaküstü tanışıp ikna edebilir, sinirli hemde nakadar çok sokakta sen neden bana yan baktın deyip pat birini dövebilir, girişkendir sinirlerini ben daha yeni aldım okadar yanii..
abisine karşıda pısırık değil çok tartışıyorlar ama o artık bana bir söz verdi kimseyle kavga edip tartışmıycam snei üzmüycem diye. sırf tartışmamak için absinin hakaretlerine saçma sözlerine cevap vermiyor bile
bırakın he abi deyip kabul etmeyi..
yahu adam saygısız ve yüzsüz bunun başka bir açıklaması yok söylenen lafı anlamıyor eşim arada isyan çıkartıyor kızıyor ben senin oğlun değilim benim eşimin yanında böyle davranma diye öbürsügün aynı
artık oda bıktı onun tuhaf davranışlarından..
tuhaf davranışlarını falan geçtim insan herşeye alışıyorda ben her gün gelmesinden bıktım..
ozaman eşim diyorki ben nasıl evime gelme deyim o benim abim diyemem ki diyor
annenle konuş o adabıyla söyler diyorum konuşuyor annesiyle
ama sabah bi bakıyorum abisi evde
anne konuşmuyor gibi geliyor bana
sanıyorki bize gelmezse gelinin annesine gidecek diye yeminle kıskançlıktan yapıyor :KK43::KK43:

eşimin pısırık olduğunu bilsem sizler beni tanımıyosunuz kimseden utancak çekincek halim yok
eşim pısırık diye söylerim..
kimseden lafını esirgemez
ama kırarmıyım diye düşünür,
bense mesela hiç kıracaksamda kırmayacaksamda söyleyemem (ben pısırık olabilirim tabiri caizse)
ama ailemden öyle görmedim ki
öyle kimseye laf sokuyum pat pat düşünmeden söyleyim falan ben yapamam
ben normal sohbet edeyim isterim.
öyle yani,

neyse uzatmayımda dün akşam eşimle konuştuk kararımızı aldık sizede birazdan anlatırım:KK43::KK43:

babamın sonuçları pazartesi günü çıkıcak inş. beklemedeyiz bitanem.

eşimle ilgili bir gelişme yok. yarın yurtdışına çıkıcak zaten biliyorsunuz
mail attım valize koymamı istediğin özel bişey var mı diye
o da sen daha iyi bilirsin neler koyman gerektiğini dedi
o kadar...

canım allah sabır versin beklemek zaten en sinir bozucu durum :26: allah acil şifalar versin:26::26:

canım pısırıklıktan değil o zaten.
dedim ya en küçük olmanın dezavantajı.
hep küçük görürler gözlerinde.

Allahım yardımcın olsun inş...

benimki rezillikle beraber basima bela almakti resmen eski sevgilimden ayrildim
o hala pesimde ara ara beni ariyor neyse ben simdiki esimle cikiyorum o sirada
bana mesaj gonderdi seni seviyorum sende benim gibi sev fazla dusunme diye mesaj yolladi
neyse ilk defa bende ona sevdigimi yazacagim dusundumde seni cok seviyorum vazgecilmezimsin diye yazdim ama nasil bir sey allahim hangi akla hizmet eski sevgilimin numarasini yazdim.. 'ki aklimda bile degil o sadece o gunun sabahinda sacma sapan seyler yazmisti sanirim onun etkisinde kaldim.. Neyse ablamda kaliyorum o zaman ex sevgili elinde bir cicek ablamin kapisinda.. Ablam geldi diyor x geldi barismissiniz ben anlamadim simdi daha demin (esimden icin) onunla konusuyordun askim cicim diye ne oldu? Ben sok tabii ne barismasi yaa dedim disari ciktim bir yandan acidim bir yandan sinri oldum ne isin var dedim.. durdu durdu mesaj gonderdin ya dedi ben onu sana gondermedim ona gonderdim dedim.. Allah belani versin dalgami geciyon benimle deyi cicegi yere atti gitti.. Ablamda pencereden bakiyor diyor sende bu kafa varken daha basina neler gelir

bir kadınımıza bak sen.
çocukcağızı kapılarda bırakmış
acıdım yaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1:

Ben sevgilime değilde Pazarcı adama rezil oldum bu seferde. Annemle pazara gittik. Dolaşıyoruz. Bi baktım leğenlerin içinde böle yuvarlak bişeler yüzüyo. Biraz dikkatli baktım. Kavonoz kapakları. Gittim adamın yanına hayırdır kapaklarımı temizliyosunuz, ondanmı suyun içine koydunuz bu kavanoz kapaklarını dedim. Adam bi bana baktı bi leğendeki kapak sandığım ENGıNARLARA Kızım iyi misin dedi? Senin kapak ddiklerini evde pişirip yiyolar dedi. Ben zaten sizi denemiştim diyebildim ancak adama. sempatiksalakcinni

:KK1::KK1::KK1:

buna yakın bir pazar anısı da benim var.
alışverişi %99 marketten yaptığım için pazar kültürüm yok.
yani eşya, süs püs bölümlerini gezerim de sebze bölümlerini çok gezmem.

neyse bir gün sebze bölümündeyim.
pazardakiler daha taze, organik falan diyorlar ya yeni trende uyucam ben de geziniyorum ne var ne yok.
baktım bir sepetin içinde yeşil yeşil bişeyler.
dedim amca bu nasıl yapılıyor?
zeytinyağlısı mı olur falan.
etikete bakmak aklıma gelmiyor hiç
eşim de kıs kıs gülüyor yanımda (uyuz işte diyorum size uyuzzzzzz)

amcacağız önce bana uzaydan gelmişim gibi baktı
sonra en babacan sesiyle
yenge bezelye bu
ister pilava koy ister yemeğini pişir
dedi..

ben dumur
aaaa ama bu kabuklu dedim
ne sandın sen yenge bezelye üzüm gibi salkımda mı olur sandın dedi

nasıl kaçtım ordan bilmiyorum
hala gülerim cahilliğime
:KK1::KK1::KK1:

kızlar süprsiniz yaa..alacım hele o topık varya koptum gülmekten yok bole bişey ıyıkı bulmussun canım benım..:):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK71::KK64::KK62:

kızlar süprsiniz yaa..alacım hele o topık varya koptum gülmekten yok bole bişey ıyıkı bulmussun canım benım..:):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK71::KK64::KK62:

aynen canım.
nasıl buldum ben de bilmiyorum ama süper geldi

rezilliklerim var bir kaç tane hem buraya hem oraya yazarım

yani sizin çok da kafanızda canlandırdığınız gibi
halis muhlis kibarcık bir salon kadını değilim

çatır çatır sakarlıklarım, pot kırmışlıklarım vardır
:KK1:

aynen canım.
nasıl buldum ben de bilmiyorum ama süper geldi

rezilliklerim var bir kaç tane hem buraya hem oraya yazarım

yani sizin çok da kafanızda canlandırdığınız gibi
halis muhlis kibarcık bir salon kadını değilim

çatır çatır sakarlıklarım, pot kırmışlıklarım vardır
:KK1:

hangimizin yok kı canım yaa boswer yaz gıtsın ınan kopuyorum suan ev ıslerı benı beklıyo kalkmadım bı turlu pc basından :)):KK1::KK1::KK1:

bu en büyük rezilliklerimden biridir.
hala güleriz aklımıza geldikçe...

2 sene önce tatile gidiyoruz.
kızı anneme bırakmışız, başbaşa 4 gün kaçamak yapıcaz.
yaz günü, doğal olarak askılı bluz var bende...
fonda levent yüksel çalıyor,
ben dalmışım camdan dışarı bakıyorum.
bir anda şaaaaaaaaaaappppppppppppppp diye bir ses duydum
ve aynı anda eşimle gözgöze geldik.

"o ses benden çıkmadı dimi" dedim
gülmekten cevap veremiyor sadece kafa sallıyor

meğer ben artık nasıl bir aşkla daldıysam
cama yasladığım sağ kolumu
omuz hizasından
büyük bir iştahla öpmüşüm
ertesi gün mosmordu, öyle böyle değil yani..
:KK17::KK52::KK52:

Son düzenleme:
bu en büyük rezilliklerimden biridir.
hala güleriz aklımıza geldikçe...

2 sene önce tatile gidiyoruz.
kızı anneme bırakmışız, başbaşa 4 gün kaçamak yapıcaz.
yaz günü, doğal olarak askılı bluz var bende...
fonda levent yüksel çalıyor,
ben dalmışım camdan dışarı bakıyorum.
bir anda şaaaaaaaaaaappppppppppppppp diye bir ses duydum
ve aynı anda eşimle gözgöze geldik.

"o ses benden çıkmadı dimi" dedim
gülmekten cevap veremiyor sadece kafa sallıyor

meğer ben artık nasıl bir aşkla daldıysam
cama yasladığım sağ kolumu
omuz hizasından
büyük bir iştahla öpmüşüm
ertesi gün mosmordu, öyle böyle değil yani..
:KK17::KK52::KK52:
canııımmmm süpersın yaaa :))):KK1:üzgunum ama çook fena guldm ama cok tatlısın ya :))

X