Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

geçmiyo işte kahretsin geçmiyor..
evimle ilgili hayaller kurdukça daha çok yıpranıyor parçalanıyorum
sabah zil çaldığında direkt benim gözler açılıyor
reflüm azıyor
bugün yine reflüm en son boyuta ulaştı kahvaltıyı yapar yapmaz yediklerimin hepsini çıkardım.. yediklerimi içim bile kabul etmiyor
dşününki ne kadar gerginim
ya uzandı adam salona kitap okuyor güya tv kapalı
doğru biz bu evdeki mumluğuz ya biz tv izleyemeyiz beyzadenin canı istemeden.. yahu resmen adamdan soğudum..
başka şartlarda olsa bukadar soğumam ama bu durumda yeter noktasına ulaştım ya fıttırıyorum..
yarın ipleri kopartacam
sabah sabah eşime ya sen annenle konuş yada ben konuşcam dedim abinin bukadar gelmesini istemediğimi dedim hiçbirşey diyemedi, sabret neolur biticek diyor ama nereye kadar canım yaaa..
sanki adamın işsiz oluşunun kahrını ben çekmek zorundayım benim kahrım bana yetmiyor
sanki başımda bi o dert eksikti..
ama yakında iyice zayıfladığımda görecek eşimde ama geç olacak ne demek ya
her sabah ye geri çıkar hepsini sırf sinirden gerginlikten..

ayy hangi tarafı takip edeceğimi şaşırdım (

of be güzelim sen de git aç tv yi o zaman. otur başla seyretmeye. ters ters bakarsa sana sen de ona bak ve gülerek hayırdır abi başka bir program mı izlemeyi düşünüyordun de.

iyi valla.
pesssssssssssssssssssss
zaten gertginim dur ben geleyim açayım tv yi.

hayır o anası neden bişey demiyor. bu adam niye kendi evinde oturmuyor? karısı ne işe yarıyor?
ben bişey anlamadım...

aynen bende bişey anlamadım ne evliliğimden birşey anladım ne evimin keyfinden
bacım düşün bi tv sehpasını gören bir 3 lü koltuk var adam ona yatıyor kitap okuyor..
diğer 2 liyede ben asla oturmam anasının yeri mazallah titiz ya pisliğim bulaşır kendisine hayatta hiçbir kuvvet beni onun oturduğu yere oturtamaz çünkü bi bakıyosun kalkar kalkmaz arkandan orayı siliyor önceleri eşimde diğer tarafa otur aç tv yi derdi oda artık anasının yaptığı şeyi gördü oda asla annesinin koltuğuna oturmaz ve arada da laf sokar biz pisiz ya şimdi arkamızdan silme diye..
diğer tekliler de zaten tv yi görmüyor
aslında bir etrafına baksa saygısız adam evde oturacak yer bırakmıyor madem kitap okuyacaksın geç diğer odaya uzanacaksan uzanmak için rahat bir yerde var çalışma odasında neden salonu işgal ediyorsun hayır bu bizim yaşam alanımıza saygısızlık değilde nedir ki?? neyse birde sorsan asla kimsenin hakkını yemez bilmem ne korkar allahtan ama sadece kendince öyle, sorsun bakalım benim yaşam hakkıma girip girmyormu eşimde geç aç yokmuş gibi davran diyor ama ben hala onlar kadar saygısız olamadım bizde insana saygı var evet rahatsızım onun yaptığı davranıştan ama gidipte ona gıcıklığına tv yi açacak mizaç yok bende yapamam işte
kendisi görsün isterim
deseki kızım televizyon izleyecekseniz ben içeri geçeyim yada geç içeriye oku keyfine bak neden bizim rahatımızı bozuyorsun..
annesi oğluna hiçbişeycik demez ve birde sanki evde hasta bakıyoruz gibi beyzadenin bi eksiği olmasın diye koşturur ona tapıyor resmen o ne derse doğru benm eşim ne derse yanlış eşimde çok kızıyor duruma ama işte neyapsın annesi bi taraftan ama eşimde benden çok istiyor ayrı eve çıkmayı sadece diğer en büyük abi gelsin öyle diyor
şimdi maddi durumumuzda yok anası tek başına kalacak elalem ne der diyede istemiyor..
offf fıttırcam
zaten eltimde bir garip yani ha
oda anasının koynundan çıkmıyor
kocasıda burayı mekan belledi..
eltimi severim insan olarak
ama inzan azcık eşini evde tutmak istemezmi yahu sen ne gidiyorsun sürekli genç kadın var orda rahatsız olur demezmi ( belki diyordur bilemem) ama yok o anasının evinden çıkmıyor kocasıda bizden
onlar ayrı bir mevzu
35 yaşında çalışan kadın benden büyük bu mevzuya onun benden daha çok rahatsız olması gerekir zira kendisi bizim eve gelince eşimden rahatsız oluyor oturup kalkmasına dikkat ediyorsa bende sonuçta onun eşinin sürekli bizde olmasından rahatsızım
hani yanlış anlaşılmasın gelip gitmesin demiyorum
ama bukadar olmaz ki..
ayııp yaaa
allahım onları nasıl biliyorsa öyle yapsın
evliliğimin en güzel günlerini bu sıkıntılarla geçiriyorum ya..
eşim allahtan artık benim değerimi anladı
ne bir kötü söz söyler ne ilgisizlik
hiç evin işine yardım etmezmiş önceden
sofra kurup kaldırmama yardım eder
abisi dalga geçiyor ama yinede yapıyor.. sırf daha kolay sabredeyim diye ama ben 5 ayda kafayı yemeseydim
resmen abisi için iş bulsunda çalışsın diye dua eder oldum
sanki kendime çok hayrım varda..

of gülmek eğlenmek istiyorum yapamıyorum
hiçbirşey yapamıyorum
keyfim yerine gelmiyor
başladığım kitaba bile konsantre olamıyorum
ancak burda başkalarının derdini okuyup kendi derdimi unutarak avuntu veriyorum..
en çok senin evinde rahata kavuşmana sevinmiştm bizedde olacak diye çok seviniyordum
sizde şimdi bu raddeye gelince umudum bile kalmadı korkuyorum

valla bitanem susmanın bir halta faydası olmadığını gördün bende.
susuyorsun da ne oluyor?
GİDEN GENE SENDEN GİDİYOR İŞTE...
susma. geç tvnin karşısına olmadı bir sandalye çek tam tv nin önüne eline de al bir bardak kahve hem iç hem seyret.
böyle terbiyesizlik ne gördüm ne duydum.
bu insanların kendiliğinden bir şey anlamasını bekleme hayatım anlamıyorlar çünkü.
biliyorlar ki punch tepki vermicek, iyice biniyorlar tepene.
yapma güzelim.
bak senden büyüüm abla sözü dinle yapma...
kendine, sağlığına, sinirlrine yazık....

bu arada benimde dilim yavaştan çözülüyormu ne
dün sofrayı kurduktan sonra kaynanama yine laf soktum gol attım benden adam olacakta bende görecem
neyse sofrayı hazırldım dışardan gelmiştik salata yapamadım turşu çıkardım asla elimle çıkarmamda :))
bizim kaynana gelip turşuyu yıkamazmı
dellendim ben sırf ben elimle çıkardım diye yıkıyor haa bu arada arayada kılıf sokuyor alınmayım diye yok turşu çok tuzluymuşta yıkamadan yiyemezmişte
valla benim anam babam aşçı hiç turşuyu yıkadıklarını duymadım turşununtadı zaten suyunda mayhoş asitli dedim.. elimle çıkardım diye yıkadıysan boşuna yıkadın elimi sürmedim merak etme dedim. lafı soktum sonrada suratımı başka yöne çevirdim
arkamdan hala yok işte onun için yapmamışta bilmem nede..
bir insan birşeyio niyetle yapmamışsa yok kızım nerden çıkardın der konuyu uzatmaz..
ama foyası ortaya çıkan kendini haklı göstermek için yarım saat konuşur
eşim sofraya oturana kadar turşuyu niye yıkadığını tekrar tekrar dedi.. bende turşudan hiç yemedim

yapmamayı okadar çok istiyorumki tahmin edemezsin ALA ama ben öyle yetişmedim kahretsin işte yetişmedim sevgi dolu herkesin birbirine saygı duyduğu bi ailede büyüdüm kimse birinin oturacak yeri kalmadan öyle uzanmaz hele gelin yanında asla
anneminde 2 tane eltisi var birininde bizden rahatsız olduğunu hissetmedik hissetmeyizde.. yapılmaz çünkü ayıp yahu..
hayır başkaları görse bilse yanlış anlar bu adamın bu kızda gözümü var diye
huyunu bilmesem bende şüphelenecem valla okadar yani..
allah kahretsin beni ben neden yapamıyorum neden saygısızlıksa saygıszlık deyip tvyi inadına açamıyorum ki..
hayır mevzu tv izlemek değil tv diye ölmemde zaten ama insan evde oturunca bişeylerle vakit geçirmek zorunda yani evde rahat bir temizlik bile yapamıyorum
sağım solum açılcak evde adam var diye
adama eve girerken ne güleryüz ne hoşgeldin diyorum okadar yani
ama adam yüzsüz..
ben asla evime gelen misafiri hoşgeldinsiz karşılamam bana bunu bile yaptırdı

üzülme o misafir değil nasılsa

valla hiç misafir değil maşşallah evin reisi o eşimde sabahları sinirden patlyor
geçen menemen yaptık kahvaltıa sıcağıyla tam sofraya getiriyorum anası xxxx i bekleyin şimdi gelir dedi yiyemedik soğudu ısındı beyefendi eve teşrif edince sofraya oturullup yemek yendi
eşimde kızdı ya yemek yiyecekse tam saatinde gelsin yada kimse beklemek zorunda değil diye

şimdi yalan yok yediği yemekte değilim karısı çalışıyor adam evde tek başına hani yapamıyordur gelsin yapsın bizde ama hergün olmaz bir geliyorsa 2 gelmesin geliyorsa arasın önden kimseyi sofrada bekletmesin
birgün ben kızdım eşime sen dedim beni hiç mi düşünmüyosun benim ilaç içmem gerekiyor aç aç abin gelecek derken mide ağrısından ölücem dedim oturduk yedik
tam bir saat sonra abisi gelmiş
aşkolsun bilmem ne beklemediniz
insan olan beklenir insanda o hürmeti saygıyı bırakmıyorsunki
arayıp geç geleceğim siz başlayın demek bukadar zormu
biz neden sofra serip senin keyfinin gelmesini bekliyoruz
valla inanmazsın çay bile ikram etmez oldum
önceden yapardım çayını meyvesini severim ben ikram yapmayı ama içimden gelmiyor
karısı ben kadar hizmet etmişmidir acaba diye soruyorum

ben alıştırdım herhalde adamı rahata
gak deyince suyu guk deyince aşı hazır nede olsa

bu kadar yüzsüzlüğe gerçekten pes.
yüz verince astar istemek dedikleri bu olsa gerek.

bu kadar yüzsüzlüğe gerçekten pes.
yüz verince astar istemek dedikleri bu olsa gerek.

aynen öyle canım ya
ben ne ailemden böyle bişey gördüm ne akrabalarımdan
herşeyin bir adabı vardır
herkesin aile bağları farklıdır ama saygı herzaman aynıdır..
yok bizi saymıyor bence bizi insan yerinede koymuyor
yahu bi bayanın evinde özel işi olamazmı belki ağda yapacam kendime töve estağf...

yazılarını okudukkca ooooooooooooooooofffffffffffffffffffff cekmek geldi içimden..
benki sadece okuyarak bunalıyorsam seni düşünemiyorum bile..
allah sabır versin sana kaynına da akıl dicem artık..
bu kadar umursamaz olmamalı bir insan..düşünce hiçmi yok bir adamda..
eşi anasında ya oda bulmus rahat edecek bir yer ki evi yok mu nasıl bu kadar çörekleniyor anlamadım..
eşinde zor durumda aslında tekyapabileceği seni yatıstırmak ve zamanını beklemek..
umarım bu zaman cabuk gecer..
ne diyim

ala seninki hiç aramadı mı?

eğlenceli olacak eminim.) sonra duyduk dumadık demeyin:)

Son düzenleme:
kıyameti kopardım yine off off
şöyle bir doyasıya bağırmak istiyorum çığlık atmak

Son düzenleme:
Noldu canım? Anlat bakim neler dönüyo o evde? Ya hiç mi huzur olmaz yaaa

hiçbirşey konuşmak istemiyorum oturup bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
eşime kızdım bir ton en sonunda yeter dedim katlanmak zorunda değilim dedim
onlar benim ailem dedi
bende senin ailen diye benimde vıcık vıcık olmam gerekmiyor
senin 1. dereceden ailense benim 2.3 derece dedim senin ailen benim asıl dedim..
ben abinle evli değilim gitsin karısınının yanına evinde ne istiyorsa öyle yapsın dedim buraya gelip burayı yönetmeye çalışmasın dedim..
burda ben olmasam anasının evi ne hali varsa görsün dedim burda ben varım burası benim evim onun evi değil dedim kızdım kıyameti kopardım ya çok sinirliyim..

ay dur okuyamadım bile...

eşin ne dedi?
ayyyy yani dediğin her kelimede haklısın. hem de sonuna kadar.
şimdi çıkıyorumcanım işten.
anneme gidip oradan gireceğim.

sakinleş nolur...

ya burayıda kapatcaklar diye korkuyorum topic mi açsam ne yapsam ama ozamanda çok yargılıyorlar offf offff..
yazasımda yok zaten en iyisis oturup ağlamak..
okadar sıkıntı yapmışım ki bugün adet kanaması dışında bir kan geldi
sıkıntıdan olduğuna okadar eminim k,i
birden çok sinirlendim ve vücudumda bir yumuşaklık bir uyuşukluk hissettim ve bir ıslaklık
akıntıdır diye düşündüm ama kan gelmiş
bir yerde okudum hormonal dengesizlikler etkiliyormuş
malum bende bu sıralar bol dengesizlik var..

eşin ne dedi?
ayyyy yani dediğin her kelimede haklısın. hem de sonuna kadar.
şimdi çıkıyorumcanım işten.
anneme gidip oradan gireceğim.

sakinleş nolur...

tamam canım sakinleşirsem neden bukadar delirdğimide yazarım zaten şimdi böyle havada kaldı mevzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…