ayy hangi tarafı takip edeceğimi şaşırdım (
of be güzelim sen de git aç tv yi o zaman. otur başla seyretmeye. ters ters bakarsa sana sen de ona bak ve gülerek hayırdır abi başka bir program mı izlemeyi düşünüyordun de.
iyi valla.
pesssssssssssssssssssss
zaten gertginim dur ben geleyim açayım tv yi.
hayır o anası neden bişey demiyor. bu adam niye kendi evinde oturmuyor? karısı ne işe yarıyor?
ben bişey anlamadım...
aynen bende bişey anlamadım
ne evliliğimden birşey anladım ne evimin keyfinden
bacım düşün bi tv sehpasını gören bir 3 lü koltuk var adam ona yatıyor kitap okuyor..
diğer 2 liyede ben asla oturmam anasının yeri mazallah titiz ya pisliğim bulaşır kendisine hayatta hiçbir kuvvet beni onun oturduğu yere oturtamaz çünkü bi bakıyosun kalkar kalkmaz arkandan orayı siliyor önceleri eşimde diğer tarafa otur aç tv yi derdi oda artık anasının yaptığı şeyi gördü oda asla annesinin koltuğuna oturmaz ve arada da laf sokar biz pisiz ya şimdi arkamızdan silme diye..
diğer tekliler de zaten tv yi görmüyor
aslında bir etrafına baksa saygısız adam evde oturacak yer bırakmıyor madem kitap okuyacaksın geç diğer odaya uzanacaksan uzanmak için rahat bir yerde var çalışma odasında neden salonu işgal ediyorsun hayır bu bizim yaşam alanımıza saygısızlık değilde nedir ki?? neyse birde sorsan asla kimsenin hakkını yemez bilmem ne korkar allahtan ama sadece kendince öyle, sorsun bakalım benim yaşam hakkıma girip girmyormu
eşimde geç aç yokmuş gibi davran diyor ama ben hala onlar kadar saygısız olamadım bizde insana saygı var evet rahatsızım onun yaptığı davranıştan ama gidipte ona gıcıklığına tv yi açacak mizaç yok bende yapamam işte
kendisi görsün isterim
deseki kızım televizyon izleyecekseniz ben içeri geçeyim yada geç içeriye oku keyfine bak neden bizim rahatımızı bozuyorsun..
annesi oğluna hiçbişeycik demez ve birde sanki evde hasta bakıyoruz gibi beyzadenin bi eksiği olmasın diye koşturur ona tapıyor resmen o ne derse doğru benm eşim ne derse yanlış eşimde çok kızıyor duruma ama işte neyapsın annesi bi taraftan ama eşimde benden çok istiyor ayrı eve çıkmayı sadece diğer en büyük abi gelsin öyle diyor
şimdi maddi durumumuzda yok anası tek başına kalacak elalem ne der diyede istemiyor..
offf fıttırcam
zaten eltimde bir garip yani ha
oda anasının koynundan çıkmıyor
kocasıda burayı mekan belledi..
eltimi severim insan olarak
ama inzan azcık eşini evde tutmak istemezmi yahu sen ne gidiyorsun sürekli genç kadın var orda rahatsız olur demezmi ( belki diyordur bilemem) ama yok o anasının evinden çıkmıyor kocasıda bizden
onlar ayrı bir mevzu
35 yaşında çalışan kadın benden büyük bu mevzuya onun benden daha çok rahatsız olması gerekir zira kendisi bizim eve gelince eşimden rahatsız oluyor oturup kalkmasına dikkat ediyorsa bende sonuçta onun eşinin sürekli bizde olmasından rahatsızım
hani yanlış anlaşılmasın gelip gitmesin demiyorum
ama bukadar olmaz ki..
ayııp yaaa
allahım onları nasıl biliyorsa öyle yapsın
evliliğimin en güzel günlerini bu sıkıntılarla geçiriyorum ya..
eşim allahtan artık benim değerimi anladı
ne bir kötü söz söyler ne ilgisizlik
hiç evin işine yardım etmezmiş önceden
sofra kurup kaldırmama yardım eder
abisi dalga geçiyor ama yinede yapıyor.. sırf daha kolay sabredeyim diye ama ben 5 ayda kafayı yemeseydim
resmen abisi için iş bulsunda çalışsın diye dua eder oldum
sanki kendime çok hayrım varda..
of gülmek eğlenmek istiyorum yapamıyorum
hiçbirşey yapamıyorum
keyfim yerine gelmiyor
başladığım kitaba bile konsantre olamıyorum
ancak burda başkalarının derdini okuyup kendi derdimi unutarak avuntu veriyorum..
en çok senin evinde rahata kavuşmana sevinmiştm bizedde olacak diye çok seviniyordum
sizde şimdi bu raddeye gelince umudum bile kalmadı korkuyorum