Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

canım şu kadar söyleyebilirim.
dün akşam ilk defa ayrı yattım eşimle.
10 senelik evliliğmde hiç yaşamadım bunu.
aslında konu çok uzun bir konu değil ama hayatımda ilk defa bu kadar kırıldığımı farkettim.
sanırım ikimiz de tüm bu yaşananlardan fazlasıyla etkilendik ve birikim patlaması yaşadık.
ayrılma kararı aldık.
daha önceden hazırladığım dilekçe vardı biliyorsunuz hani bir akşam ona gitseydim verecektim falan.
onu çıkardım verdim eline.
buyur sabah geçerken bırakırsın adliyeye dedim. tmm dedi.
sonra ben kızın yatağında uyudum.
o da bizim yatağımızda.
bu sefer bitti sanırım gerçekten bitti.
ikimizin de gücü kalmamış ve hayatımızda ters giden herşey için ikimiz de birbirimizi suçluyoruz içten içe.

çok geçmiş olsun :KK43:(
ne denilir bilemiyorum
senin için dua edeceğim ALA :KK43:( inan

canım boşver gerçekten bu konuyu daha fazla konuşmayalım...
olan oldu biten bitt.

hayırdır senin niye canın sıkkın?
sen niye ağlamak istiyorsun?
ben dün akşamdan beri ağlıyorum zaten.
sen ağlama ben senin yerine de ağlarım canım
asıl sen ağlamamalısın sen tam herşeyi çözmüşken..
benim daha çözüme 5-6 aylık sabretmem gerekiyordu sabredemiyorum artık..

canım bşalttım mesaj kutumu :KK25::KK25:

aslında konu çok uzun bir konu değil ama hayatımda ilk defa bu kadar kırıldığımı farkettim.
sanırım ikimiz de tüm bu yaşananlardan fazlasıyla etkilendik ve birikim patlaması yaşadık.
ayrılma kararı aldık.
daha önceden hazırladığım dilekçe vardı biliyorsunuz hani bir akşam ona gitseydim verecektim falan.
o da bizim yatağımızda.
ikimizin de gücü kalmamış ve hayatımızda ters giden herşey için ikimiz de birbirimizi suçluyoruz içten içe.

ayy canım bırden ruhen daraldıgımı hıssettım ınan yazıyı okuyunca.actın mı topık goremedm.

hoşgeldin canım..:KK71:

hoşgeldin arkadaşım...

ayy canım bırden ruhen daraldıgımı hıssettım ınan yazıyı okuyunca.actın mı topık goremedm.

açtım canım... http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/411092-tam-hersey-duzeldi-derken.html#post16935913

asıl sen ağlamamalısın sen tam herşeyi çözmüşken..
benim daha çözüme 5-6 aylık sabretmem gerekiyordu sabredemiyorum artık..

canım bşalttım mesaj kutumu :KK25::KK25:

gönderdim canım. hiç bişey çözülmemiş sadece çözülmüş zannetmişiz.

hoşbuldul a_l_a
msjını okudumda çok üzüldüm lütfn ağlama şöyle düşün hayırsı buymuş demekki ama arada bir bebek var isterseniz bir daha düşünün:KK43::KK43:

ayrılma kararı aldık.
o da bizim yatağımızda.

noluyo canım benim ya nazar değdi size
kapatırlarsa kapatsınlar ya anlatın siz nolur paylaşın bizimle
harap etmeyin kendinizi yine atlatırsınız yine ATLATACAĞIZ
kızlar biz burda paylaşmak için varız öyle değilmi arkadaşlar???????????????????????????????

noluyo canım benim ya nazar değdi size
kapatırlarsa kapatsınlar ya anlatın siz nolur paylaşın bizimle
harap etmeyin kendinizi yine atlatırsınız yine ATLATACAĞIZ
kızlar biz burda paylaşmak için varız öyle değilmi arkadaşlar???????????????????????????????

evet ya paylaşmak dertleşmek için bu konular açılıyo

Ay neler olmuş inanamadım. Alacığımın konusunu resmen katletmişler. Kızlar ya noluyo daha yeni yılın ilk haftası bile dolmadan herkeste(ben de dahil) bir hüzün. Ay hemen Alanın yeni konusuna geçiyorum

valla bende bilemiyorum
yeniyılda resmen döküldük
ALA bi geldi onun moral kötü benim zaten öyle bir kaç arkadaş daha öyle
anlamadık ki arkadaşım
yılbaşına doğru demekki bastırıp gizledik şu zamanımız güzel geçsin diye ama
içimde birşey isyan etme noktasına geldi..
ben çarşambayı bekliyorum konuşmak için ev müsait olacakta konuşacağız..:KK43::KK43:

valla bende bilemiyorum
anlamadık ki arkadaşım
ben çarşambayı bekliyorum konuşmak için ev müsait olacakta konuşacağız..:KK43::KK43:[/

sende anlat dinliyelim arkadaşım

valla bende bilemiyorum
anlamadık ki arkadaşım
ben çarşambayı bekliyorum konuşmak için ev müsait olacakta konuşacağız..:KK43::KK43:[/

sende anlat dinliyelim arkadaşım
ne anlatayım ki anlatmak istediğimde birşey bulamıyorum ama içim sıkılıyor bunalıyorum kaçıp kurtulmak istiyorum
beklemek çok zor :KK43:
5-6 ay sabret dayan herşeyi görmezden gel diyor ama batıyor işte herşey batıyor
birden agresif moda geçiyorum dayanamıyorum
sayılı zaman çabuk mabuk geçmiyor
geçen benim ömrümden geçiyor :KK43::KK43:

Ya yeni yıl yeni umutlar derken resmen döküldük hepimiz. Nazarlara geldik valla

ya valla sanki bşrden hepimize kötü bir nefes üfledi
bir bir sarsılıyoruz...

biz çarşamba konuşacağız çarşambaya kadar şimdilik iyi ama eşimin konuşmayı ertelemesi benim sinirlerimi daha çok bozuyor
ona göre hava hoş ne oluyorki 2 gün daha dayansan diyor ama
içim içimi yiyor bilmiyorki..bilemiyorum konuşsak ne olacak ki yine aynı terane
bir şekilde sabret geçicek dayan azcık 5-6 aycık dayanamadın gitti diyecek..
ama her gün gidiyor ve hergün hiçbirşey değişmeden gidiyor..
hani yanlış anlaşılmasın
eşimin huyu suyu maşallah nazar değmesin çok değişti:nazar:
eskiden konuşamazdık bile çok sinirliydi kendi doğruları vardı şimdi o sinirini yendi baktıki o sinirlendikçe ben yıpranıyorum o benim için yendi sinirlerini ben bağırsam bile o alttan alıyor sakin ol hayatım konuşarak çözebiliriz diyor ama ben daha çok sinirli olmaya başladım
çünkü hiçbirşeyi çözemiyoruz
ne annesini değiştirebiiyoruz ne abisine evimize gelme diyebiliyoruz
sabah kapı zili çalar çalmaz uyanıyorum sinirim zıplıyor ve sabahın ilk saatinden reflüm azıyor bir ağrı giriyor dayanamıyorum deliriyorum abisinin düşüncesizliğine :KK43::KK43:
benim sorunum eşimle değilki ailesiyle
şu büyük abisi gelsede bende bir kurtulsam

ya valla sanki bşrden hepimize kötü bir nefes üfledi
bir bir sarsılıyoruz...

biz çarşamba konuşacağız çarşambaya kadar şimdilik iyi ama eşimin konuşmayı ertelemesi benim sinirlerimi daha çok bozuyor
ona göre hava hoş ne oluyorki 2 gün daha dayansan diyor ama
içim içimi yiyor bilmiyorki..bilemiyorum konuşsak ne olacak ki yine aynı terane
bir şekilde sabret geçicek dayan azcık 5-6 aycık dayanamadın gitti diyecek..
ama her gün gidiyor ve hergün hiçbirşey değişmeden gidiyor..
hani yanlış anlaşılmasın
eşimin huyu suyu maşallah nazar değmesin çok değişti:nazar:
eskiden konuşamazdık bile çok sinirliydi kendi doğruları vardı şimdi o sinirini yendi baktıki o sinirlendikçe ben yıpranıyorum o benim için yendi sinirlerini ben bağırsam bile o alttan alıyor sakin ol hayatım konuşarak çözebiliriz diyor ama ben daha çok sinirli olmaya başladım
çünkü hiçbirşeyi çözemiyoruz
ne annesini değiştirebiiyoruz ne abisine evimize gelme diyebiliyoruz
sabah kapı zili çalar çalmaz uyanıyorum sinirim zıplıyor ve sabahın ilk saatinden reflüm azıyor bir ağrı giriyor dayanamıyorum deliriyorum abisinin düşüncesizliğine :KK43::KK43:
benim sorunum eşimle değilki ailesiyle
şu büyük abisi gelsede bende bir kurtulsam

Canım abisine sen söylesen "abi ayıp değil mi bizim de bir aile hayatımız var hergün gelinir mi benim de rahatsız olduğum günler oluyor" desen eşin kızar mı? Eğer eşin kızmazsa, aranızdaki sorunlar daha da artmazsa böyle söyle. Bunun ayıbı yok canım

Canım abisine sen söylesen "abi ayıp değil mi bizim de bir aile hayatımız var hergün gelinir mi benim de rahatsız olduğum günler oluyor" desen eşin kızar mı? Eğer eşin kızmazsa, aranızdaki sorunlar daha da artmazsa böyle söyle. Bunun ayıbı yok canım

eeşim kızar aslada öyle birşey söylettirmez sen söyle diyorum ne deyim diyor oda haklı burası ana evi işte ben bu yuzden ayrı eve çıkmak ıstıyorum yoksa neden ısteyım rahatım yerinde değilki..
ben sinirleniyorum eşim ozaman diyorki tamam sen hiçbirşey yapma bugün herşeye yardım ediyor ama benim sinirim geçmiyor
resmen abisiyle hiç konuşmuyorum
hoşgeldin bile demiyorum
kaynanamada kızıyrum
insan bi oğlunu çeker der ayıp hergün gelinmez bu evde gelin var olmasa bende kal ama olmaz ayıp kaçar kızda rahat edemez senin yanında demesi lazım ama kimse demiyo adamda resmen anlayışsızın teki bedduada etmek istemiyorum ama neden görmüyor işte
bariz rahatsız oluyorum bukadar zormu odamdan çıkmıyorum
ama kaynanam bana neden çıkmıyosun dese keşke bi kez daha diycem rahat edemıyorum hergün oğlun geliyor sanki eşimle değilde onunla evliyim bu ne yahu belki açık saçık giyinecem evimde belki uzanacam belki arkadaşımı çağırcam
hiç saygı yok..:KK43::KK43:

PUNCHSH, canım cok üzüldüm durumuna ama sen cidden sabırlısın..
seni öyle iyi anlıyorum ki, üstelik benim koşullarım seninkinden cok daha rahatken ben senin su durumunu, hislerini yasamıstım..ve ozamanlarda cok yıranmıstım..cazgırlıklarımla gecti ama benden de cok sey gitmişti..neyse suanda sen avantajlısın sebebi eşin sana belirli bir zaman vermiş..benim eşimden en cok istediğim sey belirli bir zaman..yeterki belirsiz olmasın..odanda kal yeni evin için planlar yap..ama lütfen takma artık..sonucta gecici bunu böyle düşün..

Bu yılbası benim için kötüden öte değişik duygular ve saglık yüzünden tuhaf bir psikolojiyle gecen tuhaf bir geceydi:KK43:

X