Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

kesinlikle aynı fikirdeyim. konu ile ilgili moderatörden gelen cevap aynen şu şekilde:
Malesef bu isteğiniz mümkün değil
derdim var başlığının amacı insanların dertlerini paylaşıp destek aramak ve fikir almak
konu sahibi konusunu mutlu sonla sonlandırsın ya da sonlandırmasın
konu dışı mesaj yazmak yasaktır. tr lellim arkadaşımızın sorunu da günlük muhabbetler de
şu an sizin konunuzun dışındadır haliyle.

bu mantıkla bakarsak, bir derdim var daki bir sürü konunun geyiğe taşınması gerek.
ama nedense benim konum geyiğe geldi. kişisel algılamayın diyor moderatör arkadaş, mutlaka ki kişisel bir garezleri yoktur bana, ne ben onları tanırım ne de onlar beni ama aylarca içimizi döktüğümüz konumun sonunun bu olması fazlasıyla acıttı içimi.

2011 berbat geldi bana diyorum ya.
her şey ters gidiyor.
hayırlısı...

bu mantıkla bakarsak, bir derdim var daki bir sürü konunun geyiğe taşınması gerek.
ama nedense benim konum geyiğe geldi. kişisel algılamayın diyor moderatör arkadaş, mutlaka ki kişisel bir garezleri yoktur bana, ne ben onları tanırım ne de onlar beni ama aylarca içimizi döktüğümüz konumun sonunun bu olması fazlasıyla acıttı içimi.

2011 berbat geldi bana diyorum ya.
her şey ters gidiyor.
hayırlısı...

[/QUOTE]

....açıkçası konu benim konum olsa konunun geyik bölümünde durmasındansa silinmesini tercih ederim...en mantıklı hareket bu..amaaa durr daha yawww negatiflerii cagırmaa kendıneee dahaa ayınn 3..berbat geldii 2011 diyosun ..olmadı ama bu alacım

günaydın canım hoşgeldin.
valla hafta sonum güzeldi ama dün gece berbattı.
şu an konuşmaya mecalim yok bir ara anlatırım. önce kendi kafamda netleştirmem gerek

Hoşbulduk.gordum canım neden mecalın olmadını anladım..yorumsuz kaldım canım ya aslında nıyetımız orda sadece bıraz neselendırmektı tr_lellıyı ama sonucu baska seyler dogurdu desene..

....açıkçası konu benim konum olsa konunun geyik bölümünde durmasındansa silinmesini tercih ederim...en mantıklı hareket bu..amaaa durr daha yawww negatiflerii cagırmaa kendıneee dahaa ayınn 3..berbat geldii 2011 diyosun ..olmadı ama bu alacım[/QUOTE]

ben de zaten
1-konunun kapatılmasını rica ettim. Amonra saolsun kapattı.
2-konunun arşive taşınmasını rica ettim. Bunu daha yetkili moderatörler yapabiliyormuş. onu da başka bir arkadaştan rica ettim inaşallah konu arşive taşınıcak. kesinlikle böyle bir konunun geyikte olması hoş değil.

evet bugün daha yeni yılın 3. günü ve inan 3 gün 3 aya bedeldi...

ben zaten berbat bir şekilde geçiriyorum yılbaşı gecesinden bu güne herşey sanki ter tepetaklak gidiyor

ağlamak istiyorum

iyide konu bukadar uzayana kadar neden uyarmamışlar
senin konunda tr_lelli nin konusu konuşulurken uyarı alsaydın en azından izin vermezdik devamını yapmazdık..
bu kacdar geç olmasıda ilginç

tabiki bir garezleri olduğunu düşünmüyorum sonuçta kimseyi tanımıyoruz ama yani hakikaten çoğu konuda insan azcık geyik yapıyor azcık işi dalgaya vuruyor hergün mutsuz üzgün olunmuyorki bazen çözüm üretirken bazen üzülmeyin diye dalgaya vuruyoruz bilemiyorum..
kafam iyice karıştı
yani neden daha baştan seni uyarmamışlar
burası sana ait bir konu tr_lelli kendi sıkıntısı için başka bir topik açsın deselerdi sanırım işi baştan çözmüş olurlardı..
neyse canımı dahada sıkmak istemiyorum..
oldu işte olan oldu telafi edemiyoruz
en azından bari mesajları düzenleme hakkımız olsa oturur tek tek konu dışı olan mesajlarımı silerdim diğer arkdaşlarda yapardı ozaman konunun biryere taşınmasına gerek kalmazdı onuda yapamıyoruz .. (

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Hoşbulduk.gordum canım neden mecalın olmadını anladım..yorumsuz kaldım canım ya aslında nıyetımız orda sadece bıraz neselendırmektı tr_lellıyı ama sonucu baska seyler dogurdu desene..

canım zaten azıcık kalan mecalim bu konuyla tamamen bitti. lütfen kendinizi suçlamayın. hiç birinizin kötü niyeti olduğuna inanmıyorum böyle bir şeyi aklımdan geçirmedim bile.
ben günler önce madamiks isimli moderatör arkadaştan adı geçen resimlerin silinmesini rica etmiştim, kendisi de ilgileneceğini belirtmişti.
sanırım bu şekilde ilgilendi.
neyse konuyu uzatmayayım. olan oldu, biten bitti. olmuşla ölmüşe çare yok ne de olsa.

bu dakikadan sonra ne yeni topik açarım ne de derdimi paylaşırım.
nasılsa dertleri paylaştığımızda konu kilitleniyor.
o yüzden susmayı tercih ediyorum....

ben de zaten
1-konunun kapatılmasını rica ettim. Amonra saolsun kapattı.
2-konunun arşive taşınmasını rica ettim. Bunu daha yetkili moderatörler yapabiliyormuş. onu da başka bir arkadaştan rica ettim inaşallah konu arşive taşınıcak. kesinlikle böyle bir konunun geyikte olması hoş değil.

evet bugün daha yeni yılın 3. günü ve inan 3 gün 3 aya bedeldi...

[/QUOTE]

hayrolsun ALA noluyo canım

ayrıca derdim var topiğinde halen duran ve geyiğe dönen bir sürü konu örneği verebiliriim.
neden benim konum?
diye soruyor işte o zaman insan kendine...

neyse vardır her işte bir hayır...

haklısın canım olmusla ölmuse care yok..bende ınanmıyorum hıc bırımızın kotu nıyetlı olduguna zaten..

[/QUOTE]

hayrolsun ALA noluyo canım[/QUOTE]

valla buraya yazamam e malum burası geyik topiği. hem geyik topiğinde dert konuşmak da yasaktır, hem de derdim geyik yapılabilecek bir konu değil.
e derdim varda yazsam sonu malum kapanıp gidiyor.

o yüzden ne siz sorun, ne ben söyleyeyim...

hayrolsun ALA noluyo canım[/QUOTE]

valla buraya yazamam e malum burası geyik topiği. hem geyik topiğinde dert konuşmak da yasaktır, hem de derdim geyik yapılabilecek bir konu değil.
e derdim varda yazsam sonu malum kapanıp gidiyor.

o yüzden ne siz sorun, ne ben söyleyeyim...
[/QUOTE]

senin de amacın konuyu geyiğe açarken herşeyi rahatça konuşabilmemiz değilmiydi canım sen anlatacaksın biz dinliycez yeri gelecek biz anlatacağız sen dinliyceksin
biz yinede soruyoruz çünkü bütün kızlar toplandık can dostlarımızla paylaştık konusundayız adı üstünde

Son düzenleme:

senin yeni yılın güzel geçmemişmiydi iddialar falan eşinle noldu arkadaşım

canım boşver gerçekten bu konuyu daha fazla konuşmayalım...
olan oldu biten bitt.

hayırdır senin niye canın sıkkın?
sen niye ağlamak istiyorsun?
ben dün akşamdan beri ağlıyorum zaten.
sen ağlama ben senin yerine de ağlarım canım

senin yeni yılın güzel geçmemişmiydi iddialar falan eşinle noldu arkadaşım

o kısmı güzeldi :)) sonrası canım ya asabım bozuldu bana azcık mutluluk çok görülüyor malesef..
yeniyıla zaten giremedik bizim sıkıntımız o oldu :)) o kısmı sonra anlatırım malum burası geyik topic neye kızarlar neye kızmazlar bilemiyorum
bende yeniyılda ve devamında biraz stres yaşadım
bu arada 1-0 ben öndeyim eşime karşı :)

hayır hayır kızlar hıc biriniz ağlamayın yaaa lütfen..

canım özel mesaj kutunu boşatırmısın. atamıyorum cevabımı ((

şimdi bunun burda konuşulması da ters anlaşılır.
bir derdim vara konu olarak açıyorum oradan bakarsınız canlarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…