ya çok üzüldüm
keşke konuşmasaydık orada diyorum keşke neye fayda
silemezlermiydi mesajlarımızı(
ve anlam veremediğim şey insanlar bir derdim varda konuşuyor diye sürekli ağlamaklı acılı mı olmak zorunda senin olayın mutlu sonla çözülmüş sonunda azcık eğlenmek hakkın olamazmı
hem başka insanlara da ne güzel örnek olurdu bak derdini çözdün huzura kavuştun diye...
(( ya zaten benimde çok canım sıkkındı birde sabah sabah senin konuyla ilgili durumu gördüm daha beter sıkıldım
e ozaman şimdi burası geyik topic ya burda dertleşmekte yasaktır
pizza... a döndü burası ordada sınırsız menüleri yanındaki kişiyle paylaşman yasakmış bir çatal tadına bile bakamıyormuşssun ya
burdada o hesap
geyikteysen hep geyik yapacaksın..
neyse
ama açıkçası senin konunun gedyiğe taşınması hiç hoş değil çünkü yaşadığın acı olayların geyik topicleri ile uzaktan yakından alakası yok
sonradan iş düzeldikten sonra konunun gidişatının değişmesi konunun içeriğini değiştirmiyor ama..
günaydın canım hoşgeldin.
valla hafta sonum güzeldi ama dün gece berbattı.
şu an konuşmaya mecalim yok bir ara anlatırım. önce kendi kafamda netleştirmem gerek
bu mantıkla bakarsak, bir derdim var daki bir sürü konunun geyiğe taşınması gerek.
ama nedense benim konum geyiğe geldi. kişisel algılamayın diyor moderatör arkadaş, mutlaka ki kişisel bir garezleri yoktur bana, ne ben onları tanırım ne de onlar beni ama aylarca içimizi döktüğümüz konumun sonunun bu olması fazlasıyla acıttı içimi.
2011 berbat geldi bana diyorum ya.
her şey ters gidiyor.
hayırlısı...
ya çok üzüldüm
keşke konuşmasaydık orada diyorum keşke neye fayda
silemezlermiydi mesajlarımızı(
ve anlam veremediğim şey insanlar bir derdim varda konuşuyor diye sürekli ağlamaklı acılı mı olmak zorunda senin olayın mutlu sonla çözülmüş sonunda azcık eğlenmek hakkın olamazmı
hem başka insanlara da ne güzel örnek olurdu bak derdini çözdün huzura kavuştun diye...
(( ya zaten benimde çok canım sıkkındı birde sabah sabah senin konuyla ilgili durumu gördüm daha beter sıkıldım
e ozaman şimdi burası geyik topic ya burda dertleşmekte yasaktır
pizza... a döndü burası ordada sınırsız menüleri yanındaki kişiyle paylaşman yasakmış bir çatal tadına bile bakamıyormuşssun ya
burdada o hesap
geyikteysen hep geyik yapacaksın..
neyse
ama açıkçası senin konunun gedyiğe taşınması hiç hoş değil çünkü yaşadığın acı olayların geyik topicleri ile uzaktan yakından alakası yok
sonradan iş düzeldikten sonra konunun gidişatının değişmesi konunun içeriğini değiştirmiyor ama..[/QU
merhaba arkadaşlar
konuşmalarımızın sonu nerelere geldi dayandı
trlelli yi kızdırdık tam onun gönlünü almışken şimdide ALA
evet mesajlarımızı silselerdi yada uyarsalardı keşke
Hoşbulduk.gordum canım neden mecalın olmadını anladım..yorumsuz kaldım canım ya aslında nıyetımız orda sadece bıraz neselendırmektı tr_lellıyı ama sonucu baska seyler dogurdu desene..
....açıkçası konu benim konum olsa konunun geyik bölümünde durmasındansa silinmesini tercih ederim...en mantıklı hareket bu..amaaa durr daha yawww negatiflerii cagırmaa kendıneee dahaa ayınn 3..berbat geldii 2011 diyosun ..olmadı ama bu alacım
haklısın canım olmusla ölmuse care yok..bende ınanmıyorum hıc bırımızın kotu nıyetlı olduguna zaten..canım zaten azıcık kalan mecalim bu konuyla tamamen bitti. lütfen kendinizi suçlamayın. hiç birinizin kötü niyeti olduğuna inanmıyorum böyle bir şeyi aklımdan geçirmedim bile.
ben günler önce madamiks isimli moderatör arkadaştan adı geçen resimlerin silinmesini rica etmiştim, kendisi de ilgileneceğini belirtmişti.
sanırım bu şekilde ilgilendi.
neyse konuyu uzatmayayım. olan oldu, biten bitti. olmuşla ölmüşe çare yok ne de olsa.
bu dakikadan sonra ne yeni topik açarım ne de derdimi paylaşırım.
nasılsa dertleri paylaştığımızda konu kilitleniyor.
o yüzden susmayı tercih ediyorum....
ben zaten berbat bir şekilde geçiriyorum yılbaşı gecesinden bu güne herşey sanki ter tepetaklak gidiyor
ağlamak istiyorum
iyide konu bukadar uzayana kadar neden uyarmamışlar
senin konunda tr_lelli nin konusu konuşulurken uyarı alsaydın en azından izin vermezdik devamını yapmazdık..
bu kacdar geç olmasıda ilginç
tabiki bir garezleri olduğunu düşünmüyorum sonuçta kimseyi tanımıyoruz ama yani hakikaten çoğu konuda insan azcık geyik yapıyor azcık işi dalgaya vuruyor hergün mutsuz üzgün olunmuyorki bazen çözüm üretirken bazen üzülmeyin diye dalgaya vuruyoruz bilemiyorum..
kafam iyice karıştı
yani neden daha baştan seni uyarmamışlar
burası sana ait bir konu tr_lelli kendi sıkıntısı için başka bir topik açsın deselerdi sanırım işi baştan çözmüş olurlardı..
neyse canımı dahada sıkmak istemiyorum..
oldu işte olan oldu telafi edemiyoruz
en azından bari mesajları düzenleme hakkımız olsa oturur tek tek konu dışı olan mesajlarımı silerdim diğer arkdaşlarda yapardı ozaman konunun biryere taşınmasına gerek kalmazdı onuda yapamıyoruz ..(
ben zaten berbat bir şekilde geçiriyorum yılbaşı gecesinden bu güne herşey sanki ter tepetaklak gidiyor
ağlamak istiyorum
iyide konu bukadar uzayana kadar neden uyarmamışlar
senin konunda tr_lelli nin konusu konuşulurken uyarı alsaydın en azından izin vermezdik devamını yapmazdık..
bu kacdar geç olmasıda ilginç
tabiki bir garezleri olduğunu düşünmüyorum sonuçta kimseyi tanımıyoruz ama yani hakikaten çoğu konuda insan azcık geyik yapıyor azcık işi dalgaya vuruyor hergün mutsuz üzgün olunmuyorki bazen çözüm üretirken bazen üzülmeyin diye dalgaya vuruyoruz bilemiyorum..
kafam iyice karıştı
yani neden daha baştan seni uyarmamışlar
burası sana ait bir konu tr_lelli kendi sıkıntısı için başka bir topik açsın deselerdi sanırım işi baştan çözmüş olurlardı..
neyse canımı dahada sıkmak istemiyorum..
oldu işte olan oldu telafi edemiyoruz
en azından bari mesajları düzenleme hakkımız olsa oturur tek tek konu dışı olan mesajlarımı silerdim diğer arkdaşlarda yapardı ozaman konunun biryere taşınmasına gerek kalmazdı onuda yapamıyoruz ..(
senin yeni yılın güzel geçmemişmiydi iddialar falan eşinle noldu arkadaşım
canım boşver gerçekten bu konuyu daha fazla konuşmayalım...
olan oldu biten bitt.
hayırdır senin niye canın sıkkın?
sen niye ağlamak istiyorsun?
ben dün akşamdan beri ağlıyorum zaten.
sen ağlama ben senin yerine de ağlarım canım
o kısmı güzeldi :)) sonrası canım ya asabım bozuldu bana azcık mutluluk çok görülüyor malesef..
yeniyıla zaten giremedik bizim sıkıntımız o oldu :)) o kısmı sonra anlatırım malum burası geyik topic neye kızarlar neye kızmazlar bilemiyorum
bende yeniyılda ve devamında biraz stres yaşadım
bu arada 1-0 ben öndeyim eşime karşı :)
canım şu kadar söyleyebilirim.
dün akşam ilk defa ayrı yattım eşimle.
10 senelik evliliğmde hiç yaşamadım bunu.
aslında konu çok uzun bir konu değil ama hayatımda ilk defa bu kadar kırıldığımı farkettim.
sanırım ikimiz de tüm bu yaşananlardan fazlasıyla etkilendik ve birikim patlaması yaşadık.
ayrılma kararı aldık.
daha önceden hazırladığım dilekçe vardı biliyorsunuz hani bir akşam ona gitseydim verecektim falan.
onu çıkardım verdim eline.
buyur sabah geçerken bırakırsın adliyeye dedim. tmm dedi.
sonra ben kızın yatağında uyudum.
o da bizim yatağımızda.
bu sefer bitti sanırım gerçekten bitti.
ikimizin de gücü kalmamış ve hayatımızda ters giden herşey için ikimiz de birbirimizi suçluyoruz içten içe.
canım şu kadar söyleyebilirim.
dün akşam ilk defa ayrı yattım eşimle.
10 senelik evliliğmde hiç yaşamadım bunu.
aslında konu çok uzun bir konu değil ama hayatımda ilk defa bu kadar kırıldığımı farkettim.
sanırım ikimiz de tüm bu yaşananlardan fazlasıyla etkilendik ve birikim patlaması yaşadık.
ayrılma kararı aldık.
daha önceden hazırladığım dilekçe vardı biliyorsunuz hani bir akşam ona gitseydim verecektim falan.
onu çıkardım verdim eline.
buyur sabah geçerken bırakırsın adliyeye dedim. tmm dedi.
sonra ben kızın yatağında uyudum.
o da bizim yatağımızda.
bu sefer bitti sanırım gerçekten bitti.
ikimizin de gücü kalmamış ve hayatımızda ters giden herşey için ikimiz de birbirimizi suçluyoruz içten içe.