Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

evet yanımda :) ve hergün şükrediyorum :)) ama herzaman beklentiler değişyor
sevgili olursunuz evlenelim düğüne ne gerek var nişan takılır düğünde yapalım düğün olur ayrı ev tutalım ayrı ev olur çocuk yapalım eş yanında olunca da beklentiler değiişiyor işte
insan yanyana otur outr sıkılıyor yahu değişik birşeyler istiyor :))

gerçi evdeki durağan tip benim bunalımlardayım eşim ne teklif etse hayır istemiyorum canım istemiyor diyende benim ama olsun yinede :)) ısrarcı olsa yapcam

birde kızlar eşimle hem ladese girdik hemde el şakası cezasına
ay fıtık oluyordum sürekli el şakası yapmasına gelip geçerken şaka yollu vurmasına çimdiklemesine o benim cnaımmı yakınca ben bir hışımla akşam bi vurmuşum az kaldı kırıyordum kolunu sabaha kadar ağrıdı kolu uyuyamadı resmen :))
ve sabah anlaşma yaptık
eğer el şakası ağız şakası çimdikleme mıncıklama tırmıklama ve envai çeşit uygulamalardan birini yapan diğerine yemek ısmarlıycak :KK47: ben zaten o bana yapmadan asla yapmazdım benim tuzum kuru :KK47: ama o bitti ve ilk cezayı da aldı bile ya nolur affet valla bidha yapmıycam unuttum ben diye kıvranıyor :KK37::KK37:

:KK55: afiyet olsun canım bedava yemek baldan tatlı olurmuş.

günaydınlar kızlar. diğer konu da geyiğe taşınmış. sinirim bozuldu onunla uğraşıyorum

yok halledilecek bi şey yok. moderatörlerin dediğine göre konu geyiğe dönmüş o sebepten ya kilitlenecekmiş ya da geyik bölümünde kalacakmış.
2011 ne kadar berbat geldi bana ya....

yok halledilecek bi şey yok. moderatörlerin dediğine göre konu geyiğe dönmüş o sebepten ya kilitlenecekmiş ya da geyik bölümünde kalacakmış.
2011 ne kadar berbat geldi bana ya....

ya kitlenmesin şeker yaa uff :KK43::18: niye kitleniyo ki

ya kitlenmesin şeker yaa uff :KK43::18: niye kitleniyo ki

çünkü konu geyiğe dönmüş. konuyu bir derdim var a taşımaları imkansızmış. ya kilitlenecekmiş ya burda kalacakmış.
kusura bakmayın da benim için bu kadar öncemli bir konu mizah/geyik bölümünde olmamalı.
o sebepten kilitlenmesi ve arşiv e taşınması daha az içimi acıtacak.
konumun bu hale gelmesine yeterince üzüldüm zaten bir de geyik bölümünde görmeye dayanmıcam. :KK43:

Cümleten günaydın :KK3:
Rabbim hepinize sağlıklı, huzurlu bir sene nasip etsin...

Günaydın arkadaşım.
Amin.

Not: diğer konuyu yorumlara kapattırdım bilginize...

günaydın canlarım hafta sonu kımsecıkler yoktu naptınız bakalm?

günaydın canım hoşgeldin.
valla hafta sonum güzeldi ama dün gece berbattı.
şu an konuşmaya mecalim yok bir ara anlatırım. önce kendi kafamda netleştirmem gerek :KK5:

ya çok üzüldüm
keşke konuşmasaydık orada diyorum keşke neye fayda
silemezlermiydi mesajlarımızı :KK43:(
ve anlam veremediğim şey insanlar bir derdim varda konuşuyor diye sürekli ağlamaklı acılı mı olmak zorunda senin olayın mutlu sonla çözülmüş sonunda azcık eğlenmek hakkın olamazmı
hem başka insanlara da ne güzel örnek olurdu bak derdini çözdün huzura kavuştun diye...
:KK43:(( ya zaten benimde çok canım sıkkındı birde sabah sabah senin konuyla ilgili durumu gördüm daha beter sıkıldım
e ozaman şimdi burası geyik topic ya burda dertleşmekte yasaktır

pizza... a döndü burası ordada sınırsız menüleri yanındaki kişiyle paylaşman yasakmış bir çatal tadına bile bakamıyormuşssun ya
burdada o hesap
geyikteysen hep geyik yapacaksın..
neyse
ama açıkçası senin konunun gedyiğe taşınması hiç hoş değil çünkü yaşadığın acı olayların geyik topicleri ile uzaktan yakından alakası yok
sonradan iş düzeldikten sonra konunun gidişatının değişmesi konunun içeriğini değiştirmiyor ama.. :KK43::KK43:

X