- 26 Şubat 2007
- 1.420
- 6
anaaaa milletteki keyfe bak
durun birde ben geçen günki iş görüşmemi anlatıyım
evde delirmektense dedim ulan yaza kadar bir işe giriyim
kursa gitcektim vaz zgeçtim hem para biriktirirz sonuçta daha eşyamız yok
neyse :)) nişantaşında bir yer :)
12 öğrencileri var
bunlarda zaten sen josef falan gibi yerlerde öğrencilermiş :))
fransızca fen bilgisi dersi anlatacak hoca arıyorlarmış
gül gibi işi kaçıııırdddıııım
anaaaa kızlar yeri görseniz lüküs resmen
öfff öfff
derslikler tek öğrenci için
rahat 3-4 bin tl maaşı var
bize devlette okadar vermiyorlar yaw
var var da..
patron İstanbul'da.ayrıca müdürün samimi bir arkadaşı olur kendisi.
ben şimdi patrona anlatsam olayı,ortalık karışacak.
müdür bana bi ton laf sölicek ondan sonra.
iki ucu.... değnek yani..
dün akşam dizlerim ağrıdı ya.evde bile kaç kat giyiniorum ,ısınamıorum bitürlü,koca gün donunca burda.
Niye kabul etmedin işi canım
Braun satin hair varmış bi de. O nasıl kızlar? Ben braun epilatör kullanıyorum 10 yıldır tıkır tıkır çalışıyor makine
iyi yıllar arkadaşlar ,,inşallah bu yıl herşey gönlünüzce olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ağlamaaaaaa.:2:
bak ne güzel kötü bir şey çıkmamış işte. ilaçlarla düzelir enfeksiyonun geçer. sen de sağlıklı mutlu olursun.
Beterin beteri var haline şükret dostum
Daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım
Genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım
yok canım umursayıp umursamama meselesi değil. bitti gerçekten de.
Sağol canım, Allah razı olsun...
Hepimiz kavuşalım inşallah
Naz canım gecmıs olsun, ben de netten arastırıyordum sımdı, korkma kız, doktorun verdıgı ılacları ıc, bır de bıtkısel tedavısı de kolaylastırıyormus bır goz at ıstersen netten
Ya netten bakmaya korkuyorum acıkcası bazı seyler cok abartılıyor ya ama seni dinlicem tabiki canım
Hakkınızda hayırlısı ne ıse o olsun arkadasım, her ne olursa olsun zor bır donem...
bende herkese mutlu saglıklı yıllar dılerm..benmkı oturuyo ole bende dogal olarak oturuyorum..ay ne guzel walla canım ıyımıs süprız...hedıye olmasa da olur onemlı olan dusunmesı..tadını cıkar hayatm..bütün bacılarımın kardeşlerimin yeni yılını canı gönülden kutluyorum arkadaşlar
hepinizin daha nice nice mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllar geçirmesini dilerim :))
kocam bana süpriz yapmış :) benim en çok gitmek istediğim yere önce bir yemeğe gideceğiz ardından da bir arkadaşının evine gideceğiz tam havai fişek saatinde de dışarı çıkıp seyredeceğiz..
:)
kocam şunu söyledi aslında hediyeleşmeyiz biz bu günlerde ama sana gül alacaktım ama bugün sırf heryer kazıkçı olmuş gıcıklığına almadım ben sana sahteden almış gibi yapıyım sende :) çok beğenmiş gibi yap dedi küçük bir :) oyun oynadık o bana olmayan çiçeği verdi bende olmayan çiçeği aldım
(yanlış anlaşılmasın eşim cimri değildir olmadık şeylere olmadık paralar verir :)) ama böyle günlerde herkes alıyor diye fahiş fiyatlara yükselen şeylere gıcık oluyor :) sevgililer gününüde hep 1 gün önce hediye verir kutlar :)) )
aslında sadece evde oturcaktık ama nerden estiyse böyle bir program yapmış herhalde ben önceden ailemle kalabalık eğleniyoruz dedim diye :) bugüne böyle birşey yaptı
kocacım benim yaaaa bitanem benim
arada odunkafalığı tutsada seviyorum onu ben yaaa
bende herkese mutlu saglıklı yıllar dılerm..benmkı oturuyo ole bende dogal olarak oturuyorum..ay ne guzel walla canım ıyımıs süprız...hedıye olmasa da olur onemlı olan dusunmesı..tadını cıkar hayatm..
yahu hevesim kursağımda kaldı :))
tam hazırlandık çıkıyoruz eşim rahatsızlandı
neyse dedik yemeğe gitmeyelim bari
eve bişeyler sipariş ettik yedik neyse arkadaşını aradık geliyoz napıyonuz diye
çocuk kitap okurken uyuyakalmış :)) gitsekmi gitmesek mi karar veremedik yarında çalışıyormuş bugünde çalışmış baktık çok yorgun sırf yalnız olmayalım diye davet etmiş bizi
neyse hadii sen uyu :) aten benim kocişkoda rahatsızlandı
:))) aldık cips mips
en iyisi evim güzel evim oldu
11 buçukta az dışarı çıkıp hava alıp turluycaz
havai fişek falan izliycez deniz kenarında okadar iştepek bi mutlu oldum ya kursağım da kaldı
Seninki yanında ama en azından. Şükret canım benim