- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
selam şekerler nasılsınız ben geldim :)
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam şekerler nasılsınız ben geldim :)
teşekkür ederim canım bende iyiyim. uğraşyoz işte :)hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
hee bir de bunun bana bir süprizi olacaktı..... bi gelinlik oldu bi yüzük oldu bi çok büyük süpriz oldu bi başbaşa yemek oldu.... derken en son bugün tel.de 30 sn öpecektim seni diyo.....
süprizi bile yok. kesinleştirmemiş yani kafsında. doğru olan bir şeyi yok.
maddi bi hediye almadım şu zamana kadar ondan zaten. doğumgünüm tekinde askerdi. tekinde de açıköğretim sınavlarına çalışıyordu. falan filan. işin kötüsü beklemiyordum da:)
BEN HİÇ DEĞER GÖRMEMİŞİM. SEVİLMEMİŞİM!!!
elindeki çöpü bile alıp çöpe ben attım. ÇOCUĞUM GİBİ BAKTIM. ne salakmışım!!!!
teşekkür ederim canım bende iyiyim. uğraşyoz işte :)
aynen öyle. oturması kalkmasını bıraktım çalışmıyor. bin kez iş buldum istemedi iki milyarlı iş istiyormuş. ben en iy iokullarda yurtdışında okudum da ilk işe başlarken alamadım bu parayı o illa bu para diyo :/ hani rahatta olursun seçme şansın olur anlarım da...
alkol problemi vardı şimdi askerde bırakıcam diyor gerçi ya. öyle işte.
benim ailem rahat ileri görüşlü ama inançlı bir aile.
onlar da yobaz geri kafalı ama öte yandan inançsız yani dayılar yeğenler kötü kadınlara gidebiliyor:/ öyle bi aile. ama karısı oje süremezmiş, sigara içemezmiş gbii saçma şeyler.
benim ailem de de kız halde yurtdışında her yere gittim onu yaparım hürüm babam sağolsun hep önümüzü açtı ama ahlaksız ve inançsız da yetiştirmedi :S
hee bir de bunun bana bir süprizi olacaktı..... bi gelinlik oldu bi yüzük oldu bi çok büyük süpriz oldu bi başbaşa yemek oldu.... derken en son bugün tel.de 30 sn öpecektim seni diyo.....
maddi bi hediye almadım şu zamana kadar ondan zaten. doğumgünüm tekinde askerdi. tekinde de açıköğretim sınavlarına çalışıyordu. falan filan. işin kötüsü beklemiyordum da:)
Şu yazdıklarından sonra hayırlı olmuş diyorum arkadaşım...
Eminim kıymetini bilen ve yanına yakışan biri karşına çıkacaktır...
Şuan belki bunları duymak bile istemiyorsundur ama zaman herşeyin ilacı diye boşa söylemiyorlar tatlı arkadaşım...
Şu yazdıklarından sonra hayırlı olmuş diyorum arkadaşım...
Eminim kıymetini bilen ve yanına yakışan biri karşına çıkacaktır...
Şuan belki bunları duymak bile istemiyorsundur ama zaman herşeyin ilacı diye boşa söylemiyorlar tatlı arkadaşım...
ayy canım yüreğin mi buruk senin
niye salak olasın ki o senin insanlığından
çok şımartmışsın canım
kimim verdiğimiz değeri hakettiğini anlasak bunların hiçbiri olmaz
ozamanda hayatın tadı tuzu olmaz
yok canım. ona ilk aşık olduğumu anladığım dönem eve geldim annemebeni skaın ona vermeyin. aklım başımdayken söylüyorum vermeyin dedim. sonra aşık olurum ağlarım zırlarım isterim iknaya çalışırım ama vermeyin demiştim
sonra aşık oldum. bir de bana seni bu gelinliklerin içinde görmek nasip olur derken o gün ablamı aramış (ablam karşıydı ona serseri kızım o derdi) ben evlilik düşünmüyorum demiş. neden aradınm küçük düşürdün beni dedim?. öyle kalmıştı o mesele. ne de olsa hayatımın aşkı ya:))) AHH ahhh...
evet canım sana katılıyorum. Ben adalet kavramına inanıyorum. hayatın bazı kesimlerinde üzülürsün çok sevdiğin halde değer görmeyip şanssızlığa uğrarsın ama bazen adalet yerini bulup şansın sna güleceğini umut ediyorum tatlım. sende o tatlı canını sıkma diyecem ama üzülmen normal.
herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.
Şuan yaptığın çok güzel birşey biliyormusun...
Acına rağmen gerçekleri görüp öz eleştiri yapabilecek kadar güçlüsün...
ben ona inanmıyorum. bi insan hep enayi ise hep enayi. sitede güvenlik var herkesin otopark kapısını açıyo benim saf annem adama yazık diyip yemek gönderiyo tatlı gönderiyo vs. adam bi tek bizim kapımızı açmıyo.. nerde adalet yaptığım iyilik?
tamm karşılık beklemiyorum allah rızası için ama enayi yerine konmaktan da çook bıktım artık ya.
iyilik yapınca bu dünyada karşılığını sadece kullanılmak olarak görüyorsun malesef. her şeyin bir sınırı var. o sınırı bilmek lazım
ben ona inanmıyorum. bi insan hep enayi ise hep enayi. sitede güvenlik var herkesin otopark kapısını açıyo benim saf annem adama yazık diyip yemek gönderiyo tatlı gönderiyo vs. adam bi tek bizim kapımızı açmıyo.. nerde adalet yaptığım iyilik?
tamm karşılık beklemiyorum allah rızası için ama enayi yerine konmaktan da çook bıktım artık ya.
iyilik yapınca bu dünyada karşılığını sadece kullanılmak olarak görüyorsun malesef. her şeyin bir sınırı var. o sınırı bilmek lazım
malesef güçsüzüm. ama güçlü olucam. benim de bir değerim var! ailem arkadaşlarım herkes bana değer verirken ben neden değersiz olayım ki onun yanında öyle hissedeyim?
güzel giyinince hep teyze gibi olmuşsun derdi. meeğer bi daa öyle giyinmeyeyim diye dermiş. hep kendimi kötü hissettirdi o kötü döneme girdikten sonra..
öncedense ya çok iyiydi ya da ben göremiyorum hatırlamıyorum o dönemi.
hoşgeldin böceğim :90:gunaydın hanımlar..muhabbet koyulasmıs gec kalmısım bı tarafından tutuyım barı bende..