Bütün hamileler böyle mi ?

bazıları nazlı oluyor evet ben takmamayı öğrendim. aynı şirkette 3 hamileyiz 2 si yerinden kalkamaz off fanyım midem fena halim yok diye. ben nerdeyse karnım burnumdayım kan iğnesi yarptrımak isterim 2 saat erken çıkmak için izin alırım suratları değişir. ki kendileri 15 gün buradaysa 10 gün rapor alırlar. takmamayı öğrendim.

Sigara olayını ben kaçırdım herhalde, tekrar tekrar okudum ama göremedim.
Ben de 2 hamilelik geçirdim. İkisinde de ilk 3 ay lavabodan çıkamadım o yüzden bulantı ve yorgunluğu anlarım. Açlıktan ağladığımı bilirim. Ama ikisinde de son günüme kadar çalıştım ve ben hamileyim diye ek bir şey hiç istemedim. İlk gebeligimde yöneticim ek is bile verdi diyebilirim. Ama sağolsun 2.gebeligimde müdürüm daha anlayışlıydı. 2.gebeligim riskli olmasına rağmen hiç mizmizlanmadim. Çok şükür hasta değilim sadece hamileyim. Bu arada zaten sıkıntılı bir durumu varsa doktor çalışmasına izin vermez, çalışabiliyorsa da mizmizlanmayacak.

Benim hamileligimin hem ilk 3 ayi zordu bulanti acisindan degil ama migrenim agirlasmisti ve ilac da alamadigim icin tek yapabilecegm aglamakti. B3ni en sorunlu yere verdiler bilerek izne ayrilana kadar orda calistim koca gunde bi yemek molam vardi 10dk sadece. 31 haftalik hamileydim aksam nobeti yazildi gitmeden ne kadar calistirsak kardir diye herhalde.

agladim sizladim sinir krizlerine bile girdim ama kimseye belli etmedim dik durdum. Karnim burnumda belge goturmek ne ki kac kere gittim geldim. Ne kocamin ne annemin haberi oldu. Yeri geldi ayakta bekledim kac saat eve geliyordum ayaklarim sismis ertrsi gun üstüne basamiyorum.

bir de sigara iciyormus oh keyfe keder cidden o sigara o minicik yavruya ne kadar zarar veriyor. O kocaya ne demeli seni belgeye yollamasinlar oldu olacak evden gelmesin kiz maasini da direkt eve yollayin bankamatikte sira falan bekler yorulur o simdi. Bana bu durum duygu somurusunun padişahı gibi geldi biraz da. Dikkatli olmazsaniz tum isler size kalacak gibi.

Lavabo isi tamamda. Evrak almamak yazi yazmamak sadece naz.. Ki 7haftalik yani son aylarda degil.

Bana göre de arkadaşınız fazla nazlanıyor lavabodan çıkamama durumu normal çünkü hamileliğin ilk evreleri zor geçer. Ama sigara içen birine sanırım iltimas göstermezdim. Hamileliğimin ilk evreleri bulantı ve istifayla geçti ama kimseye iş yüklemedim. Bence umursamayın ve onun sorumluluğunu yüklenmeyin yarın birgün çocuğu olduğunda da sürekli uykusuzluktan çocuğundan dert yanıp yine mi size yükleyecek bunları düşünün...

8 aylık hamile 5 kat yukarı evrak götürüyordum. hamileliğini kullananlar çok, biraz kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum.
ne evde eşime naz yapmışımdır ne de işte arkadaşlarıma.. farkım sadece biraz tombiş olmamdı :)
hamileyken evrak götüremiyor ama sigara içiyor kendi bebeğini düşünmüyor ben mi onu düşüneyim. kusura bakmasın.

sigara içiyorsa hiç acıma karmakarışık
bende hamileyim kimi hamilelikler gerçekten çok zor geçiyor
çok şükür ben o kadar zorlanmadım ama çok duyuyorum hamile kaprislerini
yüz verme sana en fazla başına gelirse görürsün der
ben vicdanlıyım kimseye iş yüklemem de ve muhakkak sigara olayını da yüzüne vur
daha olmadı müdürüne de bildir.. olur mu yaa öyle şey
evrak taşıma ve sigara konusunda koptum ben

Çok zorlanıyosa rapor alsın ben 32.haftaya kadar çalıştım 37 ye kadarda çalışırdım ama ankaraya gidecektim doğum için belli bi haftadan sonra uçağa almıyorlar o yüzden 32de pes dedim, bu süreçte bi kere tansiyonum çıktı o kadar, gebelik şekerim de vardı çalıştım yani, üstelik arşive de ben bakıyodum sandalye tepelerinde gezdim ama bu kadarı benim mallığım tabi

Evrak taşımak sigaradan daha çok zarar veriyorsa gitsin evinde zıkkımlansın.

ayrıca her hamile de öyle değil. Doğuma gideceğim güne kadar çalıştım, doğumdan çıkıp eve gelip maillerimi cevapladım. bu kadar naz iyi değil, sakınan göze çöp batar.. gerçi bu arkadaş sigara içerek zaten çöpü gözüne sokuyor anladığımız kadarıyla..

son cümlendeki sigarayı görene kadar olabilir bazı hamilelerin gerçekten çok sıkıntılı çok sorunlu geçiyor hamilelikleri benim annem 9 ay sırt üstü yatmış kolunu kıpırdatamıyormuş kanaması olacak korkusundan vs diyecektim amaaaaaaa madem sigara içebilecek kadar bebeğini düşünmüyor işleri de gayet güzel yapabileceğine inanıyorum boşuna vicdan yapma bence bırak kendine düşen işi halletsin çok kızdım yaa hamile haliyle ne demeye hala sigara içiyor kendine verdiği zarar zaten ortada bi de ufacık bebeğe zarar verecek

Sigara mii!! Sana yaptigi nazdan baska bir sey degil.. Esi de cok biliyorsa hamile karisina sigara ictirmesin..
Cok kotuyse rapor alir gider oyle hamileler taniyorum kendimde dahil saatlerdir ayakta kalmisimdir yurumusumdur.. Bazilari cok abartiyor, naz yapacagim diye cabaliyor.. Daha ilk haftalardan boyleyse son haftalarini dusunemedim!!

Valla bende çok ağır bi hamilelik geçirdim ama sigara olayına tahammülüm yok. Tölerans göstermeye çalış fakat baktın seni kullanıyor, tepkini de göster. Bir de güya aba altından sopa gösteriyor, kocası demişmiş de bilmem ne.

Sakın sakın iş hayatında malesef ki böyle bir toleransa yer yok.bütün iş üzerine kalır.Sende devamlı çok yoğun olduğundan yetişemediğinden bahset sen kıdemlisin bırak evrak almaya o gitsin duymazlıktan gel yakınmalarını.Eşi seni mi gönderdiler demiş ,doktorlar hamilelere yürüyüş öneriyor zaten ne var bunda iki adım mesafe sigara içerken bişeyi yok.Bu kız seni kullanır çok güzel kullanır ilerde onu duymazlıktan gel yapması gereken işleri ver ve bırak başka bir şey duyma.

Madem öyle hamile haliyle kocası calistirmasin 7 haftalik hamilelikte ne varmış karnı burnunda olsa anlicam
Gitsin nazını kocasına yapsın
Sanki bize doguruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…