Bütün hamileler böyle mi ?

Elbette hamilelik hastalık değil, hastalık olan auralı migren! ben buraya "ay midem bulanıyor siz bana iş yaptırıyorsunuz" diyen, hamileliği hastalık ile karıştırıp 7/24 ilgi bekleyen insanlar için yazıyorum ki konu sahibinin bahsettiği de öyle bir tip.. Kaldı ki ben gözümün görmediği zaman bile alışverişim dahil hemen her şeyi kendim yaptım, ima'nız boşa gitti yani :KK66:

sizin birilerini eleştirip- eleştirmemeniz önemli değil sevgili konsolos, zira 7 haftalık hamile bir insanın kalkıp çay koyamayacak kadar acizleşmediğini hepimiz biliyoruz.. Kaldı ki konu sahibi bu arkadaşın kocası değil, hamilelik birilerinin sırtına binmeyi normal hale getirmez değil mi?Çevrenin müsamaha- anlayış göstermesi farklı, bunu kullanmak farklı.. bence siz konuyu tekrar okuyun.. :KK66:
anlaşamayacağız belli boşa uzun uzun yazıp hamile halimle kendimi yormayayım :KK70:

Tamam hamilelik çok kutsal bir olay kabul ama madem iş yapamayacaksan git evinde otur ne işin var elalemin isyerinde babasının dükkanı sanki pehh :p

Valla ben de hamileyken çalıştım hem de 5.aydan sonra girdim ama kimseden iş istemedim
aksine benim olmayan işlerde bile çalışan arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım
evle arası 800 mt falandı yürüyerek gidip geliyordum hem de yaz sıcağında

bulantıları olabilir ama evhamlı ve hamileliğini kullanıyor
sigara da içtiğine göre evrak almaya yürümesinde de sıkıntı olmaz

Yürüyüşgebelikte iiyidir bence evrak almaya hep o gitsin. Ben daha yarin islerime ara vericem. Öğretmenim ayaktayim hareket halindeyim. Evet ilk 3 ay gerçekten çok kotu geçti çok istifar ettim ama sosyal hayatima engel etmedim.

Valla ben hep işten şikayet edenlere kızmışomdır.Personelimize de söylerim bunu ben de çalışanım herkes tercihleri doğrultusunda devam eder Kimse kimseyi zorla tutmuyor.
ben de hamileyim bu süreçte iş yerinde hiç şikayette bulunmadım tam tersine evde dinlendim işim de taviz vermedim.insanlar mecbur değil sürekli.şikayet dinlemekten dünyadaki tek hamile de ben değilim ayrıca.
Evet arkadaşınıza destek olmak gerekir ama ben olsam mağdem çok kötüsün izin al vs derim.zaten susar.

Bence sen hamile olduğun için durumu kişiselleştiriyorsun...

Kusura bakma hamileliği zor geçen biri posur posur sigara içiyorsa hassasiyet beklemesi tezatlık...
Duygusal davranıyor olabilirim gerçekten. Sigara içerken ağlıyor yazmış konu sahibi, o yüzden cevaplar çok sert geldi bana. Tabi ki hoş değil yoksa.

bende 7 haftalık hamıleyım sabah 8:30 aksam 19:00 mesai yapıyorum üstelik bununlada bıtmıyor işim
eve gıdıyorum yemek sofra hazırlıgı ye iç topla eşim yardımcı oluyor tabı ama onun dısında camaşır ütü hepsını kendım yapıyorum yardımcı kımsen yok yanımda yoruluyorum ama yapcak bırsey yok cok fazla kasmayın bulantım sabahları oluyor ogleye dogru kesılıyor benım bas dnmesı cok oluyor ama ıdare edıyuorum gunduz cok uykum gelıyor mesela iş yerınde ama uyuyamıyorum gece de yatış en erken 10 malesef uykum olmasına ragmen uyuy-maya vakıt ancak 10da gelıyor arkdaslar

Bazi hamilelikler zor gecer.ben 4 aya kadar bulantidan mafoldum.is yerim ilk 3 ay hamile oldugumu saklamak zorunda kaldim.gunde belki 50 defa iki kat uste metdivenle cikiyordum inanki iki adim yurusem yoruluyordum.hele o bastiran tatli uyku yokmu.:anneadayı: Simdi iyim ama ilk haftalar inan ayakta uyuyordum.bence kiz dogru soyluyor olabilir.

X