Bütün hamileler böyle mi ?

Kanaması vs si yoksa biraz abartıyor,mide bulantısı yaşıyorsa,zorlanıyor olabilir ama sigara içiyorsa hiiiiç yakınmaya hakkı yok

O abartılı yaşayan hamilelerden hayır hamilelik böyle değil. Altı üstü hamilesin ya..

Fazla nazlanmış 7 aylık zannettim 7 haftalıkmış bi de.. Karşı binaya gidip gelmesi, evrakları işlemesi velev ki kendisine zarar verecek olsa dahi, sigaranın verdiği zararın yanında bir hiç. Ben hak veremedim iş arkadaşınıza.

3 aylık bebeğim var.37 haftalık olana kadar çalıştım. Her belgeme kendim gittim imza aldım yeri geldi arkadaşlar sağolsun yorulma dediler. İşteki son günümde bile son belgelerimi imzaları tam mı diyw kontrol ettim. Hiç kimseye de bir şey demedim.
Yalnız yanımda sigara içen olursa sorun çıkardım. İş arkadaşın nazlanıyor ve sigara içen birinin nazlanmaya hakkı yok..

eşi o kadar şey diyormuşta sigara içme diyemiyormuymuş
çoğu insanın dediği gibi naz yapıyor işine gelmiyorsa çalışmasın ayrıca yanlış kişiye naz yapıyor

benim başlarda çok kötü geçiyordu..sağolsun iş arkadaşlarım yerimden kaldırmadılar..tabiri yerindeyse el üstünde tuttular..ama sızlanmadım ben hiç..sadece hamile olduğumu öğrenince ;aman dur sen ,ben yaparım ben ederim sen otur dediler hep...sağolsunlar çok anlayışlılardı..hatta amirim miski sakın strese sokmayın demiş :) normalde onunla anlaşamam.o bile bunu dediyse diyorum...ama sigara olayına gelince ben olsam bende yardım etmezdim..ne yani kendi çocuğunun canını düşünmeyeni benmi düşünecem derdim sanırım

Kişiye göre değişir ama ilk 12 hafta berbattı çalışamadım zaten bulantı stres hormonlar kızı normal karşılayın hamilelik bence çok zor ilk 3 ay hele..

Hamileliğimde aralıksız 24 saat boyunca tam 6 ay bulantım oldu..Serumla ayakta durmaya çalıştım..Erken doğum riskim vardı..Buna rağmen yoğun bir şekilde çalıştım..Elimde 20 dosyayla 4 kat merdivenle çıktım indim,asansörü olmayan binada...Annem kemoterpi alıyordu,iş aralarında onkolojiye koştum..Asla ne şikayet ettim ne de işimi başkasına yükledim..O yüzden yalan yere nazlanan insanlardan nefret ediyorum

sigara içiyorsa acımayın yoksa siz acınacak hale gelirsiniz. belli ki bebeği düşündüğü falan yok. hamileliğin arkasına sığınıp yatarak para kazanmaya çalışıyor uyanık!!!

Ben de hamileyim ama hiçbir zaman kullanıp suistimal etmedim.Belki çok ağır geçiriyordur ama dedikleri gibi gitsin rapor alsın.Bunun yükünü sen çekmek zorunda değilsin,ufak tefek yardım ve müsamaha gayet insani ama fazlası karşı tarafı suistimaldir.Hele de sigara içiyorsa,hiç inandırıcı değil.Zavallı masum bebeğini düşünmeyip içiyorsa,siz onu yorsanız çok mu?Asla...!

olacağı buydu .

valla midesi bulanan hamile sigara içemez arkadaş! benim de bulantım çoktu öncesinde sigara içen biri olmama rağmen sigara kokusundan iğreniyordum. içip geleni bile yanıma yaklaştırmıyordum.
en bulantılı dönemimde sapsarı suratla sınavlara girdim çıktım gözetmen eksiği olmamasına rağmen kimse de sen git dinlen demedi ben de zaten öyle bir beklentiye girmedim. 8 aylık hamile ev taşıdım.
kötüysen dayanamıyorsan rapor al. hamileliği bir hastalıkmış ya da herkes prenses muamelesi yapacakmış gibi görenlere hiç anlam veremiyorum.

Ilk bebegimde ilk 4 ay surekli izin aldim isten, gitsem de geri geldim veya lavabodan cikmadim, ikincisinde o kadar sorun yasamadim hic izin almadim. Her hamile farkli hatta her hamilelik bile farkli. Onun ne yasadigini bilemeyiz, lakin hamilelik bazen dunyanin en kotu hastaligi gibi olabiliyor.

39 hafta çalıştım kaldıki sürekli bişeylerde taşıdım son iş Günü'nden sonra 3. Gün doğurdum düşün ve 32 yaşındayım hiçbir sorun yaşamadım tabiki bazı insanların ağır geçiyor ama 7 haftalık sürekli mızmızlanmak olmaz daha şimdiden böyleyse olmaz yani

Sigara icerken hamile degilde ise gelince mi hamile befret ediyorum kucuck yavruyu daha anne karninda zehirleyenlerden benm kuzenim bencil annesi yuzunden zihinsel skntilar yasiyr annesi pufur pufur sigara icti dye beyin hucreleri gelismemis yazik degil mi o yavruya ? Tmam dabah bulantilari kotu olur bende 6. Aya kadar cikardm insann eli ayagi ttrer bir sure toparlayamaz ama o gerisi palavra bencr isi sana yikmaya calisiyr ayni gorumcem gbi gorumcemde ay oldum.bittim derdi butun isi yemegi bana yaptrrdi isler bitince hadi carsiya gdelm hadi gezelm derdi uyuz buda kullaniyr hamileligini blli sabah bulantilarina anlayis goster ama gerisini yapsin hamilelikte yiyip icip yatcaksn dye bir kural yok aksine doktrlar hareket edin yuruyum yatmayin kaslarinizi calistrin dogum kolay olur diyrlar hep dusuk riski haricinde oyle yurumek sknti degil ko

Bulantilari fazla olabilir yerinden kalkmakta zOrlanadabilir bazi insanlar ama sigara icecek kadar kendini bebegi duaunmeyen bi anneyse kusura bkmasin o kadar naZlanmayada hakki yok. Cok yuz vwrmeyin. Cok kotuyse izin alsin.

Sigara içtiğini okuyana kadar gerçekten zor bir hamilelik yaşıyor olabilir diye düşündüm.
Orda yuhhh dedim. Evraktan, işten sakınana kadar sigaradan sakınsınlar bebeklerini selam söyle benden.

Vallahi her hamilelik bir olmuyor Bende hamileliğimi ağır geçirenlerdenim. Yani mide bulantılarım kusmalarım ilk gebeliğimde de şimdikinde de olmadı çok şükür ama ağırlık var tabi 2 hareket edince nefesim kesiliyor çabuk yoruluyorum.
Kimisinin gebeliği de kuş gibi hafif geçiyor ne mutlu öyle kadınlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…