- 27 Aralık 2012
- 352
- 179
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
Kanaması vs si yoksa biraz abartıyor,mide bulantısı yaşıyorsa,zorlanıyor olabilir ama sigara içiyorsa hiiiiç yakınmaya hakkı yokMerhaba . Is yerinde yim şu an en sonunda size yazmaya karar verdim çıkamadım işin içinden
10 gündür yanıma yeni bi kız verdiler onunla çalışıyorum .
Daha doğrusu calismaya çalışıyorum.
Kısaça durumu anlatayım
kız 23 yaşında 7 haftalik hamile.
Sabah işe geliyor en az yarım saat lavaboya gidiyor. sürekli bir yakınma hali. Ama sürekli. Ay öf çok kötü oldum aman yok rüzgar esti bi tuhaf oldum yok kapı çarptı yok söyle yok böyle
bi evrak yazılacak mesela yazamiyor bi evrak alınacak karşı binadan ben 2 kere gidiyorum mesela o 1 kere gitse hemen diyor ki yolda gelirken eşim aradı seni hamile halinle evrak almaya mi gönderdiler dedi diyor .
Bu sefer de ben vicdan yapıp tüm işleri üzerime alıyorum haşatim çıkıyor aksama kadar.
merak ediyorum hamilelik bu derece mi ağır ben mu günah ini alıyorum kızın
gerçekten öyle ise bi şekilde hallederim yani
çok Yoruluyorum anam ağlıyor ama sürekli onun yakinarak sizlanarak aglayarak is yapmasi beni daha da yoruyor
az önce sigara içiyorDu
uyardim suçlu ben oldum yine :/
O abartılı yaşayan hamilelerden hayır hamilelik böyle değil. Altı üstü hamilesin ya..Merhaba . Is yerinde yim şu an en sonunda size yazmaya karar verdim çıkamadım işin içinden
Kısaça durumu anlatayım
Sabah işe geliyor en az yarım saat lavaboya gidiyor. sürekli bir yakınma hali. Ama sürekli. Ay öf çok kötü oldum aman yok rüzgar esti bi tuhaf oldum yok kapı çarptı yok söyle yok böyle
bi evrak yazılacak mesela yazamiyor bi evrak alınacak karşı binadan ben 2 kere gidiyorum mesela o 1 kere gitse hemen diyor ki yolda gelirken eşim aradı seni hamile halinle evrak almaya mi gönderdiler dedi diyor .
Bu sefer de ben vicdan yapıp tüm işleri üzerime alıyorum haşatim çıkıyor aksama kadar.
çok Yoruluyorum anam ağlıyor ama sürekli onun yakinarak sizlanarak aglayarak is yapmasi beni daha da yoruyor
az önce sigara içiyorDu
Kişiye göre değişir ama ilk 12 hafta berbattı çalışamadım zaten bulantı stres hormonlar kızı normal karşılayın hamilelik bence çok zor ilk 3 ay hele..Merhaba . Is yerinde yim şu an en sonunda size yazmaya karar verdim çıkamadım işin içinden
Kısaça durumu anlatayım
az önce sigara içiyorDu
olacağı buydu .sigara içme istersen dedim
ağlaya ağlaya içiyorum zaten
bi de sen üstüme gelme dedi :/
Inan ki gerçekten kötü olsa yaparım asla sorun değil ama
sürekli ay midem ay kafam yemin ederim bunaldim
sabah hastaneye gitti
10 gün rapor patlatmis
şimdi geldi raporu
sabah hastaneye gitti
10 gün rapor patlatmis