Butun evlilikler cokmu guzel???

Sanki bnm disimdaki evlilikler cok guzel cok mutlu esleri cok anlayisli geziyorlar tozuyorlar ben yasayamadim ve imrenerek bkyrm ne olck bnm bu durumum.
Evet maalesef herkes öyle göstermeyi çok seviyor. Hepsi gösteriş içiniz rahat olsun. Bizzat görüyorum birebir. Yalnızca fotoğraf çekip atmak için bile yakınlaşıyorlar kendi kendine çiçek gönderen bile var. Siz evliliğinizin güzel taraflarını düşünün. İlla karşı taraftan beklemeyin siz evliliğinizi güzelleştirin🤗

normal de bizim evliliğimize de herkes ooooo süper falan diyor ama baya baya kavga ederiz biz.. yeri gelir evde çok bunalırız yeri gelir üst üste dışarı çıkarız..
imrenmek yerine evliliğiniz için bir şeyler yapın.
her şey parada değil, mesela bir kitaplık yapmak istiyordum, dışardan kasa bulduk, 5 tl ye boya aldık 1 günümüz eşimle onları yapmakla geçti. burada amaç zaten eşle birlikte vakit geçirmekti e oldu da.. siz de eşinizin ilgi ve alakasına göre bu tarz şeyler yapabilirsiniz

Hayatınızda hiçbir zaman kıyaslamaya yer vermeyin. Mutsuz evlilikler muhakkak vardır ama siz sizinkiyle ilgilenin. Eğer siz evliliğinizde mutlu değilseniz, başkası mutlu ya da mutsuz olmuş ne önemi var? Kendi evliliğinizi ölçüp tartın ve sizi mutsuz eden insanları hayatınızdan çıkarın.

Elbette güzel evlilikler var.
Ama ufak veya büyük pürüzler vardır herkeste illaki.
Sosyal medya fotoğraflarından yola çıkarak böyle düşündüyseniz hepsi gerçekçi değil.
Gerçekten çok mutlu insanlar olduğu gibi gösteriş yapanlar da vardır.
Siz onları takmayın kafanıza.
Kendi evliliğinizi ne ile nasıl güzelleştirebilirsiniz ona odaklanın.
Elinizden gelen şeyler varsa yapın.
Ne gibi problemleriniz vardır bilmem ama düzelmicek şeyler değildir umarım.

Mutlu evlilikler elbette var ama siz hariç herkes mutlu değil. Sosyal medyaya takilmayin. Orada herkes cok zengin cok mutlu gercek hallerini yakinlari disinda kimse bilmiyor cunku.

Mesela cok param var, cok mutluyuz diye gecinen tipin eşi asgari ucretin biraz ustune maasla calisiyor cocukta var eve giren tek para o. Kaynanasinin ust katinda yasiyor. Arada bir yurtdisinda yasayan kp yardim parasi yolluyor bunlara, evinde beyaz esyalarindan biri eksikken gidip iphone alip instagrama koyuyordu. Devamli geziyormus gibi gosterip gittigi yerlerde bir çay içer filan.
Tabi bunlari baska sehirlerdeki veya yakin olmayan tanidiklari, arkadaslari bilmiyor. :KK70:
Kaynana dertlerini hic yazmiyorum.

Kendisi de diyor "nereden bilecekler benim evimin icini neden kendimi aşagida gostereyim" kafa bu.

Güzel evlilikler elbette var ama sorunsuz evlilik yoktur.
Bir sürü faktör var evliliği, ilişkiyi zora sokacak çünkü.
İkili ilişki, maddiyat, aileler, çocuk sorumluluğu vs.
Ama anlaşmaya gönlü olan iki insan varsa bir şekilde orta yol bulunuyor
Sizin sorunlarınız ney, neden mutsuzsunuz, nasıl çözülür bunlar bilmek lazım.

Bir erkek ile evliyseniz evliliğiniz sorunlu olabilir.

Bence kadınlar kadınlarla evlense sorun çözülür.

Şaka bi yana. Güzel evliliklerin çoğunda kadınlar aman ağzımızın tadı bozulmasın mantığıyla her şeye boyun eğiyor.

Iyi adamlar da var . Hiç şüphesiz. Ama bu demek değil ki evlilikleri sorunsuz.

Bazen kadınlar çekilmez oluyor.

Farkli yetişmiş 2 insanin aynı evin içinde hiç çatışmadan sükunetle geçinmesi zor.illaki çatışmalar olacaktır. Ve olmalidır.

Güzel evlilikler elbette var ama sorunsuz evlilik yoktur.
Bir sürü faktör var evliliği, ilişkiyi zora sokacak çünkü.
İkili ilişki, maddiyat, aileler, çocuk sorumluluğu vs.
Ama anlaşmaya gönlü olan iki insan varsa bir şekilde orta yol bulunuyor
Sizin sorunlarınız ney, neden mutsuzsunuz, nasıl çözülür bunlar bilmek lazım.
Benim sorunum esimin asiri asosyal olusu zaten hep boyledi degsmedi onceden israr kiyamt biyere gdyrdu daha artik ugrasmyrm normal bir insan degil benim gozumde cevremdeki evli erkeklerin hicbiri bole degillll

Vallahi canım sana birşey diyeyim mi akşam eşiyle bangır bangır kavga Edip dövüşen çift biliyorum ve 1 saat kadar sonra bir yerde canım kocacım,balim,hayatım gibi cümlelerle resim atam biliyorum...yani kavga bizde ediyoruz ama bunlar bildiğin hakaret,küfür Edip bunları yapınca ben artık inanmıyorum %90i yalan ve sahte

X