• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jeleseeeeeec,nerdesin bacııım pireler mi uçuşuooo??? baak ben sabah kalktım akşam için mercimek çorbamı,nohutlu pilavımı pişirdim.Bir takım nevresim ütüledim,çoraplar

çiftlenip katlandı kaldırıldı,makineye kirliler atılıp yıkandı ve asıldı,lavabo lar ovulduu,tuvaletler dezenfekte edildiii,yataklar toplandıı,gepekli tost ama arası beyaz peynir ve dilim domatesli

yapıldııııı,şimdi sağlıksal yeşil çay hüp hüp hüpletilioooo,birazdan dujjj bıcı bıcı soona arkadaşın evinde toplanıp sabah kaaaveeee soona öğlen namazına cenazee,soona tekrar o kaave içilen

grupla d.günü partisiii.........:10::16::16:

okurken ben yoruldum valla,sabah sabah bu enerji maşallah,sen boşver sana yaşlı diyenleri bu hızla 20 lik çıtırlara 100 basarsın emin ol :9:

41 X:nazar: deiyeyimde nazar değmesin

pişşşt avukat hanım...nasıl gidiyor nişanlılık?
k.valide namzetlerinde durumlar nasıl? başladı mı kıçkançlık tripleri :1:

okurken ben yoruldum valla,sabah sabah bu enerji maşallah,sen boşver sana yaşlı diyenleri bu hızla 20 lik çıtırlara 100 basarsın emin ol :9:

41 X:nazar: deiyeyimde nazar değmesin

Ay kartopu inanma hergün evine kadın geliyor temizliğe :40: hanım efendi o kuaför bu spor salonu arkadaş toplantıları geziyor hangi arada ev işi yapacak :30:

Son düzenleme:
Bir baktım 3.tane yeni beğeni kim dedim baktım kartopum:16: hahahahaha meme küçültmeye son yazdıklarımı beğeni yapmış:34: doğru bir tane tabi aklın yolu da bir:31:

Son düzenleme:
Ay kartopu inanma hergün evine kadın geliyor temizliğe :40: hanım efendi o kuaför bu spor salonu arkadaş toplantıları geziyor hangi arada ev işi yapacak :30:

hatta hanfendi kuaföre bile gitmiyor, saçları gönderiyor:60:

Güzelim sen ikinci ol zaten yarışmada da 2.inci oldun senin kaderin böyleymiş :6:

hakkaten yaw, bi birinç olmadım gitti. neyse kupayı kendi kendime veriyim bari :65:
buna otomotivasyon diyolar:1:

Kaynanası geldi galiba? foruma gelmesi çıkması bir oldu:1: pişşşt yardım lazım mı? c11 geleyim hemen:10:

gitçen de ne yapçan merak ettim:1:hatırlarsan bundan 1,5 ay kadar önce senin k.valide sendeydi...arkasından bıdı bıdı yapıp, önünde "anneciğim çayınızı karıştırayım mı" modundaydın. verme kıza gazı. o daha yeni nişanlı, daha tanıyacak k.valideyi, nabzına göre de şerbet verecek. boşuna avukat olmamış, o varya, altından girer üstünden çıkar bence:34:

Bir baktım 3.tane yeni beğeni kim dedim baktım kartopum:16: hahahahaha meme küçültmeye son yazdıklarımı beğeni yapmış:34: doğru bir tane tabi aklın yolu da bir:31:

topiclere yazılan ilk yazılar maillerime düşüyor,Kazen in yazısını görünce dur yine kim kime ne yapmışta Kazen de "Kazen Atasözünü" kondurmuş deyip eski topiğe bakayım demiştim :1:

Son düzenleme:

hakkaten yaw, bi birinç olmadım gitti. neyse kupayı kendi kendime veriyim bari :65:

gitçen de ne yapçan merak ettim:1:hatırlarsan bundan 1,5 ay kadar önce senin k.valide sendeydi...arkasından bıdı bıdı yapıp, önünde "anneciğim çayınızı karıştırayım mı" modundaydın. verme kıza gazı. o daha yeni nişanlı, daha tanıyacak k.valideyi, nabzına göre de şerbet verecek. boşuna avukat olmamış, o varya, altından girer üstünden çıkar bence:34:

ay sen çok fenasın ya espiriler süper valla :52:

Sen var ya sen bu dil sende oldukça:76::76::76: sana 30.k.valide gelse birşey yapamaz sen hem avukat hem edebiyatçı hemde çavuş olmalısın :1:

gönüllerin birincisi :65::65::65::79:

Son düzenleme:
jeselec diğer topicte sigaradan bahsetmişsin. ben mora terapi ile bırakmıştım 5 sene önce tek seansla. eşim de benden önce bırakmış hemde günde 3 paket içerken bırakmış.ben işyerinden birçok arkadaşa vesile oldum ve hepsi bıraktı sigarayı . istersen sana gittiğim yeri özelden yazabilirim

jeselec diğer topicte sigaradan bahsetmişsin. ben mora terapi ile bırakmıştım 5 sene önce tek seansla. eşim de benden önce bırakmış hemde günde 3 paket içerken bırakmış.ben işyerinden birçok arkadaşa vesile oldum ve hepsi bıraktı sigarayı . istersen sana gittiğim yeri özelden yazabilirim

canım ben bu kötü nödül olayından sonra bıraktım doktor yoksa ameliyatı yapmam dedi,mora terapiyi biliyorum bentoprak arkadaşımızdan ...ameliyat boğazdan olacağım için kanama riskini fazlalaştırır dedi ölümün yüzü soğuk hemen bıraktım tabi

Son düzenleme:
Sen var ya sen bu dil sende oldukça:76::76::76: sana 30.k.valide gelse birşey yapamaz sen hem avukat hem edebiyatçı hemde çavuş olmalısın :1:
gönüllerin birincisi :65::65::65::79:

çenem çok fenadır, bi de hazır cevabımdır söylemesi ayıp:23:

sen de öylesinnnn gönlümün birincisi, arkadaşların incisi:16:

Kartopum meme küçültmeye yazmışsın bizde çok beğendik Kazen beyin atasözünü :34:

taşı gediğine koymuş:34:

ogltkn cevap yazar özelden yazar sana:34: önemli bir görevde kendisi deşifre etmek istemiyor :34:

offf be kuşummmm,
verdiğin bu mesajla herkes anladı, evimin kadını olmadığımı :33:

kartopu, özelden görüşelim şekerim...buralarda yazmak istemiyorum. Malum; fikri, eylemi güzel olan var, olmayan var:34:

Back