- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
hadi ya...
canım bu kadar yokuşa giden işte mutlaka vardır bir hayır..böyle düşün...
sorma beyaz tavşan var bir hayır bakalım senin gelişin tarihin den sonra galiba ameliyat buluşmada bende varım yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya...
canım bu kadar yokuşa giden işte mutlaka vardır bir hayır..böyle düşün...
Fazlalıklarınızı bana verin her şey çözülsün arkadaşlar olmaz mı
Göğüse ekliyorsak neden olmasın benimkiler aşırı destekli 75i bile boş bırakıyolar sağolsunlarben memeyi küçülttürdüm çıkan fazlalıklar çöpe gitti ama karın yaglarımdan kurtulacağım 6.ay sonra sana fazlalıkları veririm
Göğüse ekliyorsak neden olmasın benimkiler aşırı destekli 75i bile boş bırakıyolar sağolsunlar
aman ne takıyorsun çözümü var yat ameliyata kocaman yapar doktor
Yaşım tuttuğu zaman öyle yapmayı düşünüyorum zatii
daha gençsin anladım bekle zaman hızlı geçiyorasker yolu bekliyorsun galiba?
Hehe yok kendileri en sevdiğim oyuncu olur
neyse bir taraftan tutmuş sevdiğin oyuncuymuş
:81: amanın benim doğrucu davutum gelmiş
[sıze=3]geldim geldim, hatta sanırım temelli geldim[/sıze]
bilen biliyor birkaç gündür hastaydım ilaç kullanmama rağmen geçmedi doktora gittim bronşit başlangıcı 19.u ameliyat iptal bu durumda narkoz alamazmışım
of ya olsa da bitseydi iyiydi bekle dur 15.gün daha
aboooooow canım ciğerim gelmiş :118::86::86: Hoşgeldin ufaklığı halledeyim geliyorum hemençayı koy kahvaltıyı hazırla bebem
ÇOK SEVİNDİRİK OLDUM BEH:))))))))))
herşeyde var bir hayır,bende dün gece senin için dua etmiştim bugün ameliyat var diye,olsun şimdiden duaların hazır seni bekliyor ama yine ederiz ameliyat gününde kadar. sıkma canını hayırlısı ile atlatacaksın nasılsa.
aboooooow canım ciğerim gelmiş :118::86::86: Hoşgeldin ufaklığı halledeyim geliyorum hemençayı koy kahvaltıyı hazırla bebem
ÇOK SEVİNDİRİK OLDUM BEH:))))))))))
herşeyde var bir hayır,bende dün gece senin için dua etmiştim bugün ameliyat var diye,olsun şimdiden duaların hazır seni bekliyor ama yine ederiz ameliyat gününde kadar. sıkma canını hayırlısı ile atlatacaksın nasılsa.