• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

[sıze=3]geldim geldim, hatta sanırım temelli geldim[/sıze] :32::7::21::64::62::66:

aboooooow canım ciğerim gelmiş :16::118::86::86: Hoşgeldin ufaklığı halledeyim geliyorum hemen:10:çayı koy kahvaltıyı hazırla bebem:9:

ÇOK SEVİNDİRİK OLDUM BEH:))))))))))

Son düzenleme:
bilen biliyor birkaç gündür hastaydım ilaç kullanmama rağmen geçmedi doktora gittim bronşit başlangıcı :5:19.u ameliyat iptal bu durumda narkoz alamazmışım :ssz:

of ya olsa da bitseydi iyiydi bekle dur 15.gün daha

herşeyde var bir hayır,bende dün gece senin için dua etmiştim bugün ameliyat var diye,olsun şimdiden duaların hazır seni bekliyor ama yine ederiz ameliyat gününde kadar. :1: sıkma canını hayırlısı ile atlatacaksın nasılsa.

Son düzenleme:
herşeyde var bir hayır,bende dün gece senin için dua etmiştim bugün ameliyat var diye,olsun şimdiden duaların hazır seni bekliyor ama yine ederiz ameliyat gününde kadar. :1: sıkma canını hayırlısı ile atlatacaksın nasılsa.

kartopu, sen ve senin gibi güzel kalpli insanların dualarıyla herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle..

kızlarrrrr kahvaltı hazırrrrr:56:

$kahvaltı.jpg

aboooooow canım ciğerim gelmiş :16::118::86::86: Hoşgeldin ufaklığı halledeyim geliyorum hemen:10:çayı koy kahvaltıyı hazırla bebem:9:

ÇOK SEVİNDİRİK OLDUM BEH:))))))))))

Ogülemmmmmm bu nasıl bir güne güzel başlayış:16:

Hoşgelmişin bebişş nassı sevindim anlatamam.Amanın dostlar topiğimizin biriciği,pıtırcığı,sevgi böcüğü,güzellerin içinde en güzeli...ogülüm gelmiiiş:24::29::48::62::62::62::62::62::64::64::66::66::111::111::111::118::119::119::122::122::122:

:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76: sen bu dilliyi seversin ahahahahahahahahah

İşte buram buram kokan bir güzel yürek.Hayatta bundan daha güzel ne olabilir.Kendini sevmek,çevreni sevmek ve düşünmek.İnce insan vicdanlı ve dürüst insan.Başka ne arar ki insan hayatta...Sağolasın Kartopu sağol varol.

Back