Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Sorma Jelesec Jelesec dün çok gergin bi gündü benim için.sinirden gece gözüme uyku girmedi sabaha kadar nette takıldım..kk..da da o msj ı görünce arkadaşı accık uyarim dedim..birazcık uslubum dışında oldu ama..patlama kısmeyi onaymış..
Bak ayrıca kurallarada uyarım..meme bölümünden dewam etmedim ki arkadaşların canı sıkılmasın dedim..
Canım benim faceyi verimde ben napim sonra :))çok emek verdim ama:-)

oyyy arada lazım ya rahatlıyor insan eee sende eski k.k lısın anlıyorsun kim ne ne yazmak istemiş cuk yakalamışsın iyi yapmışsın hahhahah çok güldüm valla:-) doğru valla senin azmin sabrının karşılığı o şahane yüz burun bebeğim tadını çıkar doktorun kim bilmiyorum ama aferin ona da :KK70:

oyyy arada lazım ya rahatlıyor insan eee sende eski k.k lısın anlıyorsun kim ne ne yazmak istemiş cuk yakalamışsın iyi yapmışsın hahhahah çok güldüm valla:-) doğru valla senin azmin sabrının karşılığı o şahane yüz burun bebeğim tadını çıkar doktorun kim bilmiyorum ama aferin ona da :KK70:
Ha haaa ...Boşuna fırçaladın beni:KK59:

ben daha çok seviyorum seni beromm güzel yüreklim yavruları da kap gel ev büyük benim rahat rahat takılırız :KK60:
Ayyy en cok ben seviyorum :KK36::KK36::KK5:Nasıl tatlı , bıcırık, guzel bi hatunsun sen , bayılıyorum sana , pozitif hatun hayranım sana :KK68:sen de her zaman baştacımsın , bende beklerim , misafirim ol gel bana börekler açayım sana :rolleyes:

Ayyy en cok ben seviyorum :KK36::KK36::KK5:Nasıl tatlı , bıcırık, guzel bi hatunsun sen , bayılıyorum sana , pozitif hatun hayranım sana :KK68:sen de her zaman baştacımsın , bende beklerim , misafirim ol gel bana börekler açayım sana :rolleyes:

canımsın ya 29 senelik eşim demedi bunları:KK39: hahhahah yerim seni güzel yürekli can arkadaşım :KK68: hadi sonbahar geldi geyiğe :cool:
sen becerikli hatunsun börekte açan dolmada :KK73:yuppi yemek yemek yaşasın :KK70:

gel gel, sen bizdensin artık :) ( doktorun kim olursa olsun:KK34:)
bak sonra sürü falan derler , sakın alınma, biz sallamıyoz o tür lafları, sende kulak arkası yap :))

ahahhahah ya sen cansın dobram benim ahiretlik dostum dur tel açım ya hahhahah canım ogülüm süre çete neler derler hahhaha

canımsın ya 29 senelik eşim demedi bunları:KK39: hahhahah yerim seni güzel yürekli can arkadaşım :KK68: hadi sonbahar geldi geyiğe :cool:
sen becerikli hatunsun börekte açan dolmada :KK73:yuppi yemek yemek yaşasın :KK70:
Esler malesef bizleri şımartmamak icin (neden boyle düşünüyorlarsa çözemedim hala )pek de bizi Pof pof lamıyorlar :işsiz:kendileri bilir :KK45:bize bizden fayda var :KK53:evet sonbahar geldi geyık yapalım ya :KK66:dedikodu yapalım özledim hepinizi :KK68:

Esler malesef bizleri şımartmamak icin (neden boyle düşünüyorlarsa çözemedim hala )pek de bizi Pof pof lamıyorlar :işsiz:kendileri bilir :KK45:bize bizden fayda var :KK53:evet sonbahar geldi geyık yapalım ya :KK66:dedikodu yapalım özledim hepinizi :KK68:

iyiki arkadaşlar dostlar var arada iltifatlaşıyoruz iyi geliyor berom :KK70: evet evet artık balık sezonu pardon k.k sezonu açıldı :sampiyon::sampiyon: yuppi toplaşalım :KK60:

Evet toplanalım cok özledim herbirinizi , özellikle seni :KK200:

bizimkiler buluşma planlardın da yine doymadılar eğlenceye yemeye içmeye :KK59: hepsi iyiler fuul time dedikodu hayata dair yine :KK70:
bende seni çok özledim valla karşılıklı aşkımız bak bu en güzeli:KK60:

iyiki arkadaşlar dostlar var arada iltifatlaşıyoruz iyi geliyor berom :KK70: evet evet artık balık sezonu pardon k.k sezonu açıldı :sampiyon::sampiyon: yuppi toplaşalım :KK60:
Ay bilmem balık sezonu , başka sezonu . Cok özledim seni ve konuşmalarını :KK200:toplaşalım tabiki herkez burda olsun eskisi gibi :nazar:

:ukala:hadi bakalım kimler duyar , gelir ama benden selam süslüne , gelmezse küseceğim ona :))

X