• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

Slm kizlarrr herkesee hayirli gunler olsun insAllah..jang haklisin ama bazen esimle kavga edesim evi dagitasim varrr:) hatta soyle bir dagin tepesin de yanliz sadece yarim saat gecirmek istiyorum biraz kafami dinlemek istiyorum ..biraz bunaldim sanirim (affedersiniz ama rahat ettigim tek yer lavabo ) yaa cocuklarla ya esimle kii hep aslinda cocuklarla yada misafirimle kaliyorum guzel tabiide birazda kafa dinlemek istiyorum evde yanliz kalinca temizlik temizlik kalmayincaa hopppp misafirr neyse saglik olsun neyapalim:) yine binlercee sukurler olsun Rabbim bugunlerimizi aratmasin..kizlarr bugun ilkdefa regl oldum insAllah gibek gider de zayiflarim:(.
Bide tecrubeli annelerden bebegime corba tarifi istiyorum 6 aylik oglusum:)

günaydınn herkese .
bu hafta cuma işyerinden arkadaşlarım gelicek ,haftaiçi temizliğe kadın bulamadım doluymuş mecbur bir gün bi oda bir gün bi oda kendim yapıcam .perşembe de ikramlıkları yaparım ..cuma günü işyerinden alıp gelicem arkadaşları arabayla ..
bugün de alışveriş günü bir sürü şey almam lazım ,evdei çay bardakları su bardakları yenilenecek artık iyice eskidiler ,cuma günü komşularım geldi oturmaya ,cam bardak istediler çay için valla utanarak verdim bardakları ..
kolay gelsin cnm bende soyle guzel bir alis verise cikmak istiyorum bakalim kismet nezmn olcak..aile icinde olunca insan tabak canak deyip geciyor aMa arkds veya yabanci misafire en guzelini cikarmak ustiyoruz ben dogumda hepsini eskittim valla bulasikta yikana yikana hal kalmadi eski gibi duruyolar..temizlige gelince gelecek bayanlar cok istiyolar o yuzden benim gozume geliyor acikcasi calismiyorumda evde guzel guzel oturup sıkılıyorum:)temizlik is guc bendee:)

Slm kizlarrr herkesee hayirli gunler olsun insAllah..jang haklisin ama bazen esimle kavga edesim evi dagitasim varrr:) hatta soyle bir dagin tepesin de yanliz sadece yarim saat gecirmek istiyorum biraz kafami dinlemek istiyorum ..biraz bunaldim sanirim (affedersiniz ama rahat ettigim tek yer lavabo ) yaa cocuklarla ya esimle kii hep aslinda cocuklarla yada misafirimle kaliyorum guzel tabiide birazda kafa dinlemek istiyorum evde yanliz kalinca temizlik temizlik kalmayincaa hopppp misafirr neyse saglik olsun neyapalim:) yine binlercee sukurler olsun Rabbim bugunlerimizi aratmasin..kizlarr bugun ilkdefa regl oldum insAllah gibek gider de zayiflarim:KK43:.
Bide tecrubeli annelerden bebegime corba tarifi istiyorum 6 aylik oglusum:)
canım tarhana çorbası en güzeli ,ben bugün yapıp yedircem inş. ,tuzsuz olucak ama unutma ,her türlü sebzeyi güzelce haşla ez çorba yap ..
kolay gelsin cnm bende soyle guzel bir alis verise cikmak istiyorum bakalim kismet nezmn olcak..aile icinde olunca insan tabak canak deyip geciyor aMa arkds veya yabanci misafire en guzelini cikarmak ustiyoruz ben dogumda hepsini eskittim valla bulasikta yikana yikana hal kalmadi eski gibi duruyolar..temizlige gelince gelecek bayanlar cok istiyolar o yuzden benim gozume geliyor acikcasi calismiyorumda evde guzel guzel oturup sıkılıyorum:)temizlik is guc bendee:)
valla temizliğe kadın bulamadım evim çok pis her gün de temizliyorum ama malum çocuklar var ,artık pazartesiye erteliycem arkadaşları ,kadın pazar gelip temizliycek ,inş. gelirler pazartesi ,nasıl bişey bulucam onu da bilmiyorum ama ayıp olucak artık ne yapayım öyle de gelmelerini istemiyorum .

bu arada eşim 2 hafta sonra yurtdışı 1 haftalığına göreve gidiyor pöfff

Slm millet. Kısa yazıp çıkayım. Çılgın benim de kirila kirila bitti bardaklar. Ya oğlan ya babası günlük ben de haftalık kiriyorum maşallah bize :-) dolayısıyla çamaşır suyuna bas derdi kalmadan bardaklar bitti. 2 çay bardagim kaldı 2 de kupa evlendigim zamandan :-) nasıl benzer şeyler yaşıyoruz. Bizde de gelecek temizlikçi aradı iptal etti. Zorunca başka birinden no buldum yarım gün iki bayan geliyor dedi. Aradım cts geldiler abla kardeş olarak. Yarım gün yani 5 saat kalırlarsa 60 tam gün kalirsalar 100 tl burada. Diğer bayan 120 istemişti. Evin işi uzun sürdü tabii. Allahtan perdeler yikanmisti 2 haftada bir de cam.hariç dip köşe yapıyorum ayda bir koltuk siliyorum ama olmuyor isye bi anda girişmek gibi. Koltukları bu sefer örtüleri çıkartıp yikadim takmak için nasılsa adam var bolca dedim akşam yine bize kaldı :-) adamla büyüğü arkadaşa yolladım. Adam evde kızına bakıyor haftasonu kadın kpss ye gidiyor. Onlar 9 4 arası oradaydilar. Gumushaneden yeğen geldi küçüğü de ona verdim sadece uyutmaya emzirmeye aldım. Saat 5 te yemek de hazırdı tum temizlik de bitmişti. İyi calisitim ama o gün. Taa gece 3 te kalkıp duvardaki kuflerden başladım bize ayrı kadınlara ayrı kahvaltı. Ekmek pogaca bilmem ne derken zaten sabah oluyor. Çok şükür ben savdim başımdan. Bundan sonra ayda bir alırım yarım gün camlara bilhassa. Salonunkini silmek tam 2 saat sürdü.
Annemler umreden geldi onları aramayı bile unutmuşum yorgunluktan. Babam.küstü dün 65 i doldurup emekli oldu. Biz de yarın apar topar malatya antep yapacağız güneşi gördük. Yolda ben de alacam arabayı yazık adama. Tek götüremez sonuçta. Hadi ben valiz hazırlığına byy.
Yıldız cim sizin orada kaçarak ettim şimdi temizlik ücreti. Ben de evdeyim ama büyük anında camda bitiyor. O uyuyunca küçük uyanıyor namaz zor kiliyoeum akşama kadar. Küçük sürekli bağırıp ilgi istiyor konuşayım oynayayim iyi de benim birsürü isim var. Abisi bebekken kendi başına oyalanirdi o yönünü çok arıyorum

Kısa yazicam derken büyük uyudu sanıyordum uyanınca uyuturken uzun uzadıya yazdım. Komik olmuş da düzeltme ihtiyacı hissettim :-)

jang canım geçmiş olsun sen atlattın sıra bende .. ben de dolap temizliği yaptım pazartesi ,dolap içlerini yani ,arkadaşlar da haftaya pazartesi değil çarşamba gelicekler ,ay yalan söyledim vicdan azabından ölücem , konyaya gitcem dedim ondan erteledim cumayı onlar da para toplamışlar aralarında yola çıkıcam deyince bugün verdiler lazım olur diye ,ev pis olmasa yine neyse ama o şekilde kabul edemezdim napıyım ,beyaz yalan sayılır bu dimi ,ay ne kadar da vicdan yapıyorum ALLAHım sanki yolsuzluk yaptım :) valla benim yöresel yemeklerimi çok seviyorlar hele turşu kavurmam fiksleri oldu her hafta kavurunca onlara da bi tabak götürüyorum ,menümde ;
pırasa tava ,mısır unlu patlıcan kızartması ,tahinli kafes börek ,tahinli milföy tatlısı ,sakallı poğaça ,3 renkli kek ,nohutlu yeşil mercimekli yoğurtlu meze var .daha eklesemmi acep :) kalanlardan işyerine de yollıycam çünkü laf atan oldu bir iki , ay çarşamba da eşimin doğum günü ,pasta alıp üfliycez evde ,çocukları da alıştırıyoruz biraz doğumgününe filan ,arkadaşlara gidiyoruz daha pasta mum nedir bilmiyorlar ,eşime de netten güzel bir doğum günü hediyesi ayarladım ..
http://kisiyehediye.com/kupa-bardak/sevimli-aile-kupasi .html
bunun aynısı ama 3 isim olucak ,arkasında da babacım seni çok seviyoruz ,iyiki doğdun iyiki bizim babamız oldun yazıcak ..
babalar günü kutlamıyoruz o yüzden doğumgününde yapayım dedim :)
saçımı boyadım beklerken yazıyorum size, ufaklık uyuyo uyanmadan yıkayayım

ayy niye kimse yok yahu :(( üzülüyorum. bak bebişler 6 aylık da oldu azıcık daha rahatlamadık mı
hadi kızlar hadi yine buraya..
biz ani bir kararla geçen cuma yola çıktık malatya maraş antep malatya yaptık yarın da elazığ yapıcaz ööle geziyoz eş dost iş güç için. sağlıcakla kalın. büyüğü hasta ettik minnak da diş çıkartıyor. yengesi buldu dişini daha beklemiyordum günde en az 5 kişi elini ağzına sokuyordu garibimin :( nasip yengeyeymiş hemen hediyesini aldı sağolsun. babam da hedik de hedik diye tutturdu bugün. daha görünürde diş yok canı çeker onun hep hedik torun bahane :) herkese selamlar sevgilerben kaçarr...

canlar nasılsınız uzun zamandır gıremedım cunku gezmelerdeyım :KK73:trabzondan istanbula ordanda sakarya suan ordayım nısanın sonu gıbıde erzuruma evıme donuyorum inşallah kızımla tatıl cok guzel kızımda artık donuyor ek gıdaya gectım suan yogurt ve tarhana corbası yedırıyorum kızım cok sevdı sız neler yapıyorsunuz

herkese selam .niye kimse yazmıyor yaaa .. hepinize aşk olsun gerçekten ..bir zamanlar ne çoşkuluydu burası ,ıssız kaldı .
ben geçen hafta arkadaşları misafir ettim ,iki gün onlardan kalanları yedik ,haftasonu malum dışarda çocukları oynatmaya filan götürüyoruz derken hafta bitti .dün öğlen eve gittim taa geçen haftadan yufkam vardı ,ev açması yufka hiç bozulmuyor anacım hemen sigara böreği yapayım ,yanına da kısır ohh mis dedim ,yaptım ,tek yemek gelmedi koydum çayı çağırdım komşuları oturduk yine .. oğlan 4-5 gündür uyku bırakmadı halim harap ,dün gece 5 te dikildi ,derdini de anlamıyorum karnı tok altı pek mır mır da mır mır ,illa kucak istiyo kucağa alıyorum yine durmuyo ,gece oturdum ağladım sinirimden ,eşim uyandı sesime , artık çocuk sesi duymak istemiyorum sinir krizi geçircem yakında dedim verdim ufaklığı eline ,çıldırmam yakındır ,çocuk sesine tikim oluştu artık ,gecenin bir yarısı bir saatliğine bebeği avutacak bir kimsemiz bile yok ,şu 1 yıl geçse şu oğlan da 2 yaşına gelse çok rahatlıycam inş. ama bu bir yıl bana hiç geçmiycek gibi geliyor ,her günüm kabus dolu ,akşam çocukları uyutabilecekmiyim stresi oluyor halbuki bi şekilde uyuyorlar ama tahammülüm kalmamış .. eşim bu haftasonu göreve gidiyor almanyaya ,umarım çocuklar çıldırmaz da çok zor olmaz ,arkadaş gelir belki istanbuldan izin alabilirse hiç değilse moral olur takılırz biraz ..ufaklık hala desteksiz oturamıyor bi otursa hiç değilse oyuncakla oynar ,sürekli yerde ,hiç de sevmiyor yeri ,zor geçiyor bu ara günlerim yani ,ALLAHtan büyükler baya birbirleriyle oynamaya başladılar ,oyun kurup oynuyorlar çok şükür ,1 sene sonra odalarına almayıp anne biz oyun oynuycaz sen gelme derlerse şaşmam ..

akşam çamaşırlar vardı katla dedim unutmuş herif ,gece sabah doğru ufaklığın yanından yatak odasına yatağıma geçeyim dedim baktım çamaşırlar yerde ,herife söylendim katlamamışsın bi de yere atmışsın diye ,sabah kalkmış çamaşırları katlıyo bir gülesim geldi sormayın ,dedim napıyon ,e akşam fırçayı yedim kalktım topluyorum :) ay üzüldüm adama korkuya bak :) bi yandan da hoşuma gitti beni dikkate alıp sabah kalkıp yapması ,yarım gün evdeyim zaten ben yapabilirim ama herifim sağolsun , dedimki bırak ben katlarım gelince ben sadece yere atma pislenir demek istemiştim dedim ,neyse arabada gelirken aklıma geliyor gülüyorum .yazdım buna whatsupptan çok şuhh bir mesaj :) sabah sabah moralimi yerine getirdin bu sözlerin bile yeter diyo bana :) seviyorum ben bu adamı yaa .. bu arada bulaşık işini de akşam ona yıktım ,ya akşam olunca üç çocuk yediydin içtiydin bulaşıktı zaman yetmiyor oda hep mutfaktasın bize vakit ayıramıyorsun ben yıkıycam çocuklar uyuyunca da otururuz beraber diye bulaşık yıkıyo akşamları ama ben zorda kalmazsam kendim yıkıyorum yazık adama ,geçen bakıcı haftasonu oğlanı almaya geldiğinde adamı bulaşık yıkarken gördüğünden beri içim cız ediyo ,karizması çizilmesin kocamın .

çılgın canım hakikaten ıssız kaldı burası. ben tez-çocuk falan derken koşturuyorum bi de 10 günlük tur yaptık geldik üstüne. çok anlatılacak şey var da zaman yok selam vereyim dedim. hıı bu arada bizimki dişten dolayı huysuz gece yarım saatte bir uyanıyor 2 gün de deli gbi ateşi vardı ağız burun gırla gidiyor. seninkinin de ağzını yokla derim benim oğlanınkini yengesi buldu bana nasip olmadı

Jang canim disimiz cikti zaten gündüz de öyle kucaga alismis bakicida ondan . Hep oyun hep kucak .. anlat sen kimse okumasa ben okurum

oyy canım.. bu topik bu hale mi düşecekti? sırf vefadan bırakmıyorum da :)
diş ha çıktı ha çıkıyor ama ömrümden ömür gitti benim. tez için haftada bir iki saat dışarıda olup en az da 36 saat bilgisayar başında olmam gerektiğinden bakıcı ayarladım. seninkine nispeten çok kolay oldu. zaten tanıdığım kimse yok burada mecbur nete düştüm. teyzesizsiniz diye bir site var. üye olup oradan baktım. acil ihtiyacım olduğu için sadece tel i olan ve uygun fiyatlı birilerine baktım. biri geldi görüştük ama başka yerden de telefon almış fiyat orası daha yüksek olduğu için had, rastgelsin dedi bize :) birini daha buldum iki gün gelsin diye bekledim. 1.gün işim var dedi 2. gün hastayım diye mesaj attı :9 çok komik di mi:) o gün akşamı aradım açmadı, ertesi sabah benim seinle işim olmaz demeye aradım onu da açmadı. anladı zahir :) 3. aday da karar kıldık. o da ben de piyasa ney bilmiyoruz ama sabah 8.30 da gelecek öğlen 1 e kadar. hafta içi her gün. cuma tam gün kalacak. ayda bir beraber toplu temizlik yapıcaz cam kapı vs. gündüz de ya yanında olacam ya yan odada ders çalışıcam yahut iş yapıcam. 600 e anlaştık. kadın çok titiz senin gibi maşallah. tam trabzon kadını :) çamaşır suyu kullanmıyorum, deterjanı temizliğe karıştırmam dedim şok oldu. bizim keratalar fırsat verirse evde çalışacağım, fırsat vermezlerse binada misafirhane var orada; orası da dolu olursa kütüphaneye taşınacağım artık. 3 ay böyle dayanacağız ne yapalım. ne yardan ne serden geçemiyorum çünkü. gece çalışıp muhtemel abla gelince uyurum ona da dedim zaten :) büyük iyice tv sizliğe alıştı zaten maşallah. n telefon ne tv kolay kolay aklına gelmiyor aktivite tasarladıysak o gün. bu aralar en büyük tutkusu makas. küçük de onun her hareketini izliyor. ama kendisine karıştı mı saçını bir yakalyıp bir bağırıyor ki sormayın gitsin :) ilahi adalet işte ...
bebelerimi seviyorum ya.. neyse ben kaçar tez e başladık bi kere..

jangcım çok sevindim birini bulmana işler düzene girer böylece daha az yorulursun canım benim .
benden haberler kötü .geçen hafta amipli dizanteri oldum öldüm öldüm dirildim çok zor bir hafta geçirdim ,SERUMLAR İLAÇLAR vs. peşine pazar günü eşim almanyaya gitti ,o hasta halimle mecbur gönderdim, ALLAHtan istanbuldan arkadaşım geldi pazartesi ,ben de iyileştim şükür ,bu sefer de çocuklar boğaz enfeksiyonu oldumu ,kreşten aradılar ateşi düşüremiyoruz ateş düşürücü iki kere verdik ,yıkadık yine yok diye .apar topar doktora götürdüm ,antibiyotik ilaç ,antibiyotik ishal de yaptımı ,günlerdir uğraşıyorum ,reflor a başladım ishal için. ..akşamları erkenden uyudular kaç gündür hasta oldukları için ,biz de arkadaşla oturup sohbet ettik ,salı günü gece 3e kadar uyuduk ,dün işe gitmedim dinlendik evde ,öğleden sonraları gezdik ufaklığı da alıp ,güzeldi bana çok moral oldu ,bugün de havuza gidicez inş. eşim de akşama geliyor ,yorucu ama bi taraftan da moral dolu bir haftaydı benim için... eski günleri yad ettik bol bol .bu arkadaşım benim 10 yıllık dostum en yakın dostum ,eski günleri yad ettik çok güzel oldu ..

Hem iyi hem.kötü bir hafta geçmiş. Çok geçmiş olsun canım. Bu dizanteri nereden buldu seni? Aşı yaptirmadin mi önceden o koruyor diyorlar ya? Çocuklara da geçmiş olsun.
Biz ablayla uyum dönemindeyiz şükür çok iyi niyetli biri. 41 yaşında olmasına eşim biraz bozuldu ama Oğlanla çok güzel oynuyor görsen. Saklambaç tahtalarla kuleler oyunlar. Montessori faaliyetlerini tasarlayip onlara birakicam bu hafta. Tv haftayı buluyor açılması evde. En güzeli o oldu. Çocuk da tv hayatından çıkınca daha mutlu daha sevgi dolu oldu. İster istemez şiddet görüntüsü var tüm çizgi filmlerde. Küçük de hala uykusuz. Artık gece 1.30 da uyanıyor susturamiyorum bi türlü 3 aksam dir oynadıkça ışık açıp oturuyoruz. 2 buçuk gb uykusu geliyor. Bu aradaki süreçte de gözleri kapalı ağlıyor sürekli. Dişler iki oldu ikisi de tam uzamadi ondan mi bilmem. Ek gıdada da sadece tatlimsak şeyler kabulumuz. Eskaza bi kere mercimek çorbası içti o da gaz yaptı huylanir diye kimyon koymamistim. Bol bol ders çalışıyorum abla evdeyken. Buraya bakmak bile gelmedi bir haftadır aklıma :-) sağlıcakla kalın hadi bye

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Back