Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:KK70:
Şekerim biliyorsun iki çocuk sünnet ettiriyorum bizde herşey x2 :KK70:

para yok bacım yoksa iki cumhuriyet alır takardım 50 şer lira ile idare et artık ikiz üçüz doğurmayın anam :kahve:
Erkek olursa bizde sünnet ettiririz :KK70: yani onu da hesapla neyse dur daha tutturamadık

doğuma hediye sünnete hediye everin hediye kız olsun yok:KK45:

İçimden bi ses ikizlerim olacağını söylüyor inşallah yanılırım

ayyy bu hakket başlamış çalışmalara lo bekle mapusa düşen bebe oralarda telef olmasın:-):-):-)

Gülme komşuna gelir başına :KK70:

kız sus senin durumun zati içler acısı ne kusmaları ne işemeleri ne ateşleri bitiyor hele o paspasın dili olsa da konuşsa ne banlar yediler orada :KK70:

para yok bacım yoksa iki cumhuriyet alır takardım 50 şer lira ile idare et artık ikiz üçüz doğurmayın anam :kahve:

ayyy bu hakket başlamış çalışmalara lo bekle mapusa düşen bebe oralarda telef olmasın:-):-):-)

kız sus senin durumun zati içler acısı ne kusmaları ne işemeleri ne ateşleri bitiyor hele o paspasın dili olsa da konuşsa ne banlar yediler orada :KK70:
Eli maşalı anneleri olunca mola paspası hep aktif :KK70:

Ya başladık bi daha ki ay şimdi kaleci var kalede bi daha ki ay boş kale çalışmaları olacak

Kız Bebek mi yapcam ❤️
Espirisine erkek bebek yapım diyeyim ehehehe
Bebek mi yapcan ❤️Can'ımmmmmm
Planlıyoruz kızım çok istiyor araları çok açıldı ama korkuyorum da bakalım :))
Sen napıyorsun nasılsın
Bence yapılacak olan yapılmış da sonuç bekleniyor :))))
Her şey normal Dr istediğin zaman yapabilirsin dedi ama önümüzdeki ay çalışmaya başlayalım dedik başka işlemlerim olduğu için iyileşme sürecindeyim :)))

Sen nasıl oldun canım

Espirisine erkek bebek yapım diyeyim ehehehe

Planlıyoruz kızım çok istiyor araları çok açıldı ama korkuyorum da bakalım :))
Sen napıyorsun nasılsın

Her şey normal Dr istediğin zaman yapabilirsin dedi ama önümüzdeki ay çalışmaya başlayalım dedik başka işlemlerim olduğu için iyileşme sürecindeyim :)))

Sen nasıl oldun canım
Perşembe memelerim 1.seneyi doldurdu :))
Ama yoğun tempo yüzünden kendi kendime kutlama bile yapamadım :))
İş güç devam :KK14:

:-):-):-):-) ahahhahha manyak yaaa erkeği yap ara beniii :KK70:
Ay yanlış hesap yapmışım bu ay bile gelebilir es kaza :))) ya hergün çocuk soruyor bebek oldu mu diye bizi odaya atıyor bebek yapın diye ahaha ha
koymuş kafayı eşi gelince kapıda yakalıyor :KK70:
Ay yok artık o atlıyor bana gerek kalmıyor :KK70:
sen estetik cerrah gezmekten zor tutturun bebeği :KK70:
iyi oluyor geziyorum bahaneyle nişantaşı etiler bağdat caddesi oh oh

X