• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 eylül anneleri geyik formatı :))

herkese günaydın .yine kimse yok kendi kendime yazıyorum .sabah sabah sinirliyim yine ..eşim bakanlığa gidicekmiş beni bırak dedi ,yok bi de kahvaltı yapalım evde dedi ,söylediği saat de 8 . madem böyle işin var 7 de kalkıp yapsakya saat olmuş 745 adam ben seninle gidicem beni bırak bi de kahvaltı edelim diyo ,3 çocuk bi de kendimi hazırlıyorum tam takır bi adam hazırlanamıyor ,mıymıy da mıymıy , sinir etti beni .neyse yola çıktık 830 da o da zorlaya zorlaya ,trafik yokmuş ,bababababa tam iş saati nasıl trafik olmasın .onu bırakana kadar saat 850 oldu zaten ,ondan sonra da bir trafik size analtamam gıdım ilerleme yok ,işe geldiğimde saat 930 tu ve delirmek üzereydim.. ne bekletmeyi ne bekletilmeyi severim .uyuşuk insanı sevmiyorum ,işin varsa akşamdan söyle erken kalkalım bi yarım saat ,rahatça kahvaltımızı edelim yola çıkalım herkes vaktinde işine varsın ,zaten işe geç geliyorum bi de 930 olunca müdürden durduk yere laf yiycem ,anlatıyorum adama ne var sanki biraz geç gitsen diyor ,ya zaten işim olunca geç gidip erken çıkıyorum sürekli olursa istismara giriyor ,neyse trafikte bi de arıyor vardınmı diye ,ağzıma geleni saydım ,diyorki bana yaa ne yapayım ben dolmuşla da giderdim ama seninle vakit geçirmek için gelmek istedim suç mu güzel karıcım diyo :) dedimki yumurta bilmemne ağzındayken yapma o zaman erken kalk strese girmeyelim .neyse artık bugün de böyle başladı hadi hayırlısı .yarın ufaklığı doktora götürücem hırlıyo baya ,bu arada iyice eksilerde yaşıyoruz ,giriyoruz içeri her ay 1000-1500 ne olucak bilmiyorum şuan -4000 deyiz ,şu evi satmadan olmayacak ,arabayı satmak da hiç istemiyorum çünkü çok işimizi görüyo arabasız işe gidemem gelemem ölüm olur yollarda ,normalde dolmuşla gitmek istesem in bin otobüs bekle 1,5 saatte anca işte olurum ama şimdi bekleme yok bişey yok 15 dakikada işyerindeyim ,hem sabahları da saatleri denk getirip ayarlayamam olmaz yani ,ne yapıcaz bilmiyorum tek yol evi satmak ,o da satılmadı ,eşim tekrar kredi çekelim diyo ,hayatımızı kredi oldu çıkamayınca çek bi kredi ,faize gir .ALLAHım affetsin inş.
Herkese günaydın ..haftasonu nasıl geçti anlatın bakalım .cumartesi günü ben bol bol aktivite yaptırdım minnoşlara ..bloğa ekliycem ekleyemedim daha ..
bu ara bizde bi nazar var dua edin bana .4-5 gün önce ocağa kurufasulye koymuştum .çocukları uyutmuştum kocam da büyük oğlanla uyumuş ben de pişssin diye tv izliyordum ,yorgunluktan tv izlerken olduğum yerde uyumuşmuyum ,fasulye köz olmuş resmen gözümü bi açtımki evi duman götürüyo ,3 gün evden koku çıkmadı o kadar havalandırmama rağmen ,ALLAH korudu valla ..
haftasonu da cumartesi günü eşim markete gitmişti ben de küçüğün odasını havalandırmıştım kapatayım camı diye odaya girdim kapı kapandı arkamdan ,büyük oğlan anne diye peşime gelirken anahtarı çevir , kitledi beni .
ocakta çay var kaynıyo ,patates var altı açık kızarıyo ,ayy altıma yapıcaktım korkudan inanırmısınız böyle bir kokrku bilmiyorum ,ufak ağlamaktan krize girdi ,büyüklere anlatıyorum anahtarı kapıdan çıkarın alttan atın filan ,kızım anladı anahtarı çıkardı ama atmayı bilemiyo ,başladım ağlamaya ,aklım ocakta o patates yanar da kokusundan etkilenirlerse ,çaydanlıktaki su kaynaya kaynaya şıp şıp ediyo sıçrarsa ,deliye döndüm inanın elim ayağım buz kesti ,en sonunda balkona çıktım aşağı yukarı komşulara sesleniyorum ,eşim 5 dakikalığına markete gitti ama yine de korkuyo insan ,ben balkondayken eşim girmiş içeri açtı kapıyı ama bayılacaktım korkudan .
bi nazar var anlamadım ,bu kadar üstüste yanmadıysak daha da yanmayız valla ..
çok şükür nazar etmeyin ama büyükler ufaklığı çok seviyorlar ,sürekli oynayıp oynayıp iki öpüyorlar küçüğü sonra oyuna devam ,bıraksam bakıcaklar ,biri bezni getiriyo biri emziğini ,ağlayınca sallıyorlar beşiği ,ayy bi de tamam tamam Oğuzhan bişey yok oğlum demezler mi :) beni taklit ediyorlar ,çok zor olsa da aralarında az yaş farkı olması çok güzel yeni yeni keyif veriyor ,maşallah hiç zarar vermiyorlar bayılıyorlar kardeşlerine ,artık bi kaç ay sonra oturup oynatırlar inş.
bugün saçımı kestircem aşırı dökülüyor ,bakıma gircem yani .:)
dün oyun parkına gittik ,bizim oğlan bir keyiflendi anlatamam nereye koşturcağını şaşırdı yavrum ,oğuzhanı da uyutmuştum ,ben yanında otururken kızı göz hapsine alıyorum baba da büyük oğlanla uğraşıyo ,kadının biri oturuyordu yanımda ,ben bi yanımdakine oğlum diyorum öbürüne oğlum öbürüne kızım filan ,kadın şokta üçü de sizin mi :) klasik tepki:) dedim evet üçü de benim ,maşallah faslı falan .. gören bunlar delimi diyor :)
markete girdik teyzenin biri yapıştı ,ahh kızım bunların hepsi senin mi ,evet teyze benim:) ahh ben de çok zor büyüttüm filan ,yok teyze alıştım ben artık diyorum ,ısrarla yok yok bunlar seni yer bitirir :) iki danalar süt krizine girdi ellerinde kutu anne aç anne aç derken kadına fenalık geldi ,halbuki çok normal bir durum bana göre yani:)
bazen vayyy bee diyorum eşime ,ula ne işler beceriyoruz başkaları şaşırınca daha bi anlıyorum diyorum :))
valla sen dorduncuyude yaparsin diyim ben :

aklıma geldikçe yazıyorum yazıcam .
ay artık eşimle aramızda bi espri oldu ,karnım ağrısa midem bulansa 4.mü geliyor yoksa diyo :) valla insanın eşine bırakın onu bunu sarılası bile gelmiyor yaaa :)
eşim bu ara yeni esprisiyle beni neşelendiriyor . ne mi ? ne olur beni kov :)
bağırıp çağırdığım zamanlarda kovdun mu beni ,ne olur kov ,kov da bi bi ay biyerlere gidip kafamı dinleyeyim :) başkası olsa anında kovarsın beni niye kovmuyon diyo :) dedim kovmucam ula inat değil mi :) bana adam lazım seni asla kovmam boşa uğraşma diyorum :) ağzımdan defol git kovdum seni çıksa alıp başını gidicekmiş :) ben kızınca hemen başlıyo muhabbete aha da kovuyo beni az kaldı ,hadi de helebi kovdum git diye diyo :) akşam de git kovdum seni dedim ,aha ben giyinip gidiyorum diyo sıpa :) dedimki kapıdan dışarı değil karşı koltuğa geç oraya kovdum :) bu kovma muhabbeti bi süre gider :) adamcağız kızdığımda sakinleşeyim diye her gün yeni bi espri bile üretir oldu valla :) edsofi niye öyle dedin canım ,yok benden pas ,sıra sizde siz yapın :)
bugün saçımı kestiremedim kuaförün işi varmış ,yarın temizlik yapıcam ,çarşamba bakıcıyla üst komşum gelicek çaya ,yarın gelin dedim ama işleri varmış , ne mi yapıcam .
yöresel turşu kavurmamız herkes çok seviyo ,dolma ,sigara böreğim vardı buzlukta ,yanına da tatlı yaptım mı tamamdır ,onlar sadece çay sanıyor da benim evimde bu zamana kadar kimse sade çay içmedi :)
ufaklık uyuyo uyansın saat 18den sonra sırayla yıkıycam üçünü de ,eşimle yıkıyoruz her pazar ama dün yıkıyamadık ben de eşimi beklemiycem banyoları rezil ediyo ,kendim yıkarım temiz temiz banyo da temiz kalır :)

aklıma geldikçe yazıyorum yazıcam .
ay artık eşimle aramızda bi espri oldu ,karnım ağrısa midem bulansa 4.mü geliyor yoksa diyo :) valla insanın eşine bırakın onu bunu sarılası bile gelmiyor yaaa :)
eşim bu ara yeni esprisiyle beni neşelendiriyor . ne mi ? ne olur beni kov :)
bağırıp çağırdığım zamanlarda kovdun mu beni ,ne olur kov ,kov da bi bi ay biyerlere gidip kafamı dinleyeyim :) başkası olsa anında kovarsın beni niye kovmuyon diyo :) dedim kovmucam ula inat değil mi :) bana adam lazım seni asla kovmam boşa uğraşma diyorum :) ağzımdan defol git kovdum seni çıksa alıp başını gidicekmiş :) ben kızınca hemen başlıyo muhabbete aha da kovuyo beni az kaldı ,hadi de helebi kovdum git diye diyo :) akşam de git kovdum seni dedim ,aha ben giyinip gidiyorum diyo sıpa :) dedimki kapıdan dışarı değil karşı koltuğa geç oraya kovdum :) bu kovma muhabbeti bi süre gider :) adamcağız kızdığımda sakinleşeyim diye her gün yeni bi espri bile üretir oldu valla :) edsofi niye öyle dedin canım ,yok benden pas ,sıra sizde siz yapın :)
bugün saçımı kestiremedim kuaförün işi varmış ,yarın temizlik yapıcam ,çarşamba bakıcıyla üst komşum gelicek çaya ,yarın gelin dedim ama işleri varmış , ne mi yapıcam .
yöresel turşu kavurmamız herkes çok seviyo ,dolma ,sigara böreğim vardı buzlukta ,yanına da tatlı yaptım mı tamamdır ,onlar sadece çay sanıyor da benim evimde bu zamana kadar kimse sade çay içmedi :)
ufaklık uyuyo uyansın saat 18den sonra sırayla yıkıycam üçünü de ,eşimle yıkıyoruz her pazar ama dün yıkıyamadık ben de eşimi beklemiycem banyoları rezil ediyo ,kendim yıkarım temiz temiz banyo da temiz kalır :)
swnde o potansiyel var vallahi massallah 7 de yaparain -:D inan bende senin gibi kalabalik bi aile olmak cok isterim fakat maddi durum el vermez degil bakici makici okula zor yollarm valla

Selam millet. Gerçi gelen giden yok gibi de belki okuyan olur :-) biz de bu ara pek yogunuz slm verip kaçıyorum en erken 2 3 gün sonra ayrıntılı anlatırım sanırım. Bebislere iyi bakın. Bizimki bugün yan dönmeye başladı nasip kısmet tam tur a :-) ama inanılmaz sürünüyor sadece ileri kaldı gidemediği o da hallolsa yandım ben

swnde o potansiyel var vallahi massallah 7 de yaparain -:KK70: inan bende senin gibi kalabalik bi aile olmak cok isterim fakat maddi durum el vermez degil bakici makici okula zor yollarm valla
Ins rRabbim gönlüne göre verir canim.
Selam millet. Gerçi gelen giden yok gibi de belki okuyan olur :-) biz de bu ara pek yogunuz slm verip kaçıyorum en erken 2 3 gün sonra ayrıntılı anlatırım sanırım. Bebislere iyi bakın. Bizimki bugün yan dönmeye başladı nasip kısmet tam tur a :-) ama inanılmaz sürünüyor sadece ileri kaldı gidemediği o da hallolsa yandım ben
ula ben yaziyorumya surekli kendi kendine konuşan deliler gibi beni adamdan saymiyonmu

Ay yok kuzum haşa ne demek adamdan saymamak :-) sen topik sahibisin sen gelmesen kim gelir zati ondan öyle dedim. Gene kaçıyorum bebeler bekler beni

günaydın..dün saçımı kestirdim kuaförde ,saçımı keserken kafamda bi yağ bezesi vardı tarağın tırnağı takıldı yağ bezesi patladı ,sıktım iyice içini ama enfeksiyon olmasın diye cildiyeye gittim kuaförden çıkınca ,antibiyotik kapsül verdi damlat dedi kapanır kendi kendine dedi ,saçımı boyayacaktım kaldı o da yara kapanana kadar boyayamam.
kuaförle baya sohbet ettik ,kuaförün abisinin 3 çocuğu varmış ,2,5,5,5,7,5 yaşlarında ..anneleri çocukları bırakmış memleketine gitmiş ,kocasından boşanıyormuş ,çocuklarına kendin bak diyormuş çocuklarını da stemiyormuş ,ne vicdansız insanlar var yaa ,annelik doğurmakla olmuyor çok sinirim bozuldu valla ,zaten kadın güvenlikçiymiş ,adam astsubaymış haftada 2-3 gün çalışıyormuş gerisinde çocuklara zaten o bakıyormuş ,böyle erkekler de var :) ama böyle iyi insanı da kadınlar bırakıyor ,nedir bu kadınların derdi de anlamıyorum valla yaa...

uzmanla takıştım az önce , bizim bu hafta işyeri boştu şefler müdürler göreve gitti ,uzman bakıyor işlere amir olarak ,tutmuş başkasının yaptığı işi bana yıkacak ,bilgi bulamamışlar beni arıyorlar neyse tarif ettim bulamamışlar ,sabah geldim buldum evrakı ,götürdüm uzmana ,uzman doğrumu bu bilgiler diyor ,dedim herhalde doğrudur şurdan burdan aldım filan ,sen dediysen doğrudur ,dedim ben sorumluluk alamam ,buldum getirdim size başkasının yaptığı işin sorumluluğunu ben niye alayım ,sinirlenme sakin ol diyo bana ,ben de dedim sakinim zaten bakın iki evrakta da adım yok ,ben size yardımcı olmak için buldum getirdim .tuttu başkasından istedi bilgiyi ben sert çıkınca ,hah işte öyle ,amelemiyim ben yaa başkasının işinden sorumlu olucam töbe töbe yaa

ayyy bu ne durgunluk ya ne oldu bize millet.. azıcık size anlatayım bari bizdeki gelişmeleri. önce bebek.. ancak yan dönüyor halen tam tur dönemiyor tam tahmin ettiğim gibi abinin yaptığı birseyden korkmus olsa gerek. emeklemek için çadırı kuruyor kedi pozisyonu yani ama dayanamıyor fazla. ön hariç her yöne sürünüyor. koyduğum yerde bulamıyorum büyük çekti diye bakıyoum yok o kendi halinde bıraktığım şekild dalmış oynuyor. arkamdan önümü dönesiye kadar koltukların altına kaçıyo minnak :)
şimdi de şu doğal hayat meselesi.. evde erişte yapmayı da denedim oldu. üstelik pancardan kırmızı, pazıdan yeşil renkli yaptım rengarenk oldu :) pazarda ucuz elma arayınca amcanın biri 7.5 kg elmayı 4 tlye verdi bana küçük diye :) nasılsa sirke yapıyorum. üstelik dün akşam aksilik oldu 4 kg sirke dolu kavanoz patladı, nazar dedik buna da. d vitamini araştırıyorum katkısız onu da sadece Amerikada bir firma üretiyor dünyada. ondan da Türkiye ye siparişle ürün getirilemiyor ben de bi ecza firmasıyla bağlantıya geçtim getirtmeyi kabul ederlerse oradan alıcam. unlarım vanilya çubuklarım geldi. toz şekeri bıraktım ve hayatımızdan %99 çıkarrttım. süper tatlı tarifleri buldum meyveli onlarla idare ediyoruz. bugün hacamat için evet yanlış duymadınız :) hacamat için randevu aldım. içim dışım temiz olsun artık yeter.. haftaya izlenimlerimi yazarım inş. evde artık düzenim oturdu şükür. ekşi mayam tuttu, kefir haftada 3-4 lt tüketiyoruz kendi mayaladıklarımdan. yakında onlardan peynire de başlıyorum inş. ekşi mayayla yaptığım ekmekler artık olması gerektiği gibi kabarıyor, tek sıkıntı fırınımın pişirmemesi. ayarı değiştirip denemelerle onu da aşacağım inş.
aaaa bebişin kendi kendine ek gıdaya geçtiğini söylemem gerek onu atlamışım. eline veriyorum elmayı suyunu emiyor. ama iki günde zor çıkarttı içinden :) bi daha muhakkak suyla karıştırıp vereceğim.
şimdii biz büyüklere gelelim. eşimle hiç anlaşamıyoruz. eskiden bi akbank reklamı vardı farklı dünyaların bankası gibi bi kızla bi oğlanın aşkı üzerinden anlatmıştı nah işte öyleyiz sanki. tamam anlayışlı bazı yerlerde çocuklarını çok seviyor ama kesinlikle bir koca değil hiç değilse bana değil :KK43: iki çocukla mesaim sabah 5.30 da bazen ekmekler için 4 gb başlıyor. akşama kadar her birinin uykusu yemesi içmesi oyunu akşam yemeği derken akşam 6 ya yakın geliyor eve. daha ben sofrayı hazırlamadan koş oğlum anne hazırlamış diyorlar ben salatayı ayranı ne biliyim bişeyleri tamamlayıp koyana kadar kalkıp gidiyorlar ööle sap gibi kalıyorum yine bulaşıklarla. zaten bütün gün insan yüzüne sesine hasret kalmışım bi kere nasılsın diye soran yok. sonra küçüğün uyku saati geliyor onu uyut -bazen sağolsun kendi uyutur-, küçük bey mutfaktan sızan ışıkta uyumuyor diye mutfağa giremiyorum azıcık dinlenip sonra alıyorum büyük oğlanı. küçüğü uyandırmadan uyutmaya çalışıyorum o kadar zorluyor ki büyük uyurken o uyumadan uyumayayım diye çabalarken çoğu zaman uykum kaçıyor saatlerce uyuyamıyorum. sonra 22-23 ne olduysa saat dışarı çıkıp iş yapmaya girişiyorum tabii halim kaldıysa. tüm bunların arasında güleryüz gösteriyorum gün içinde tatlı dilli mesajlar, geçen gün şarkı bile besteledim o kadar yani ama adam bildiğin odun. her hafta beşiktaş maçına gidicem diye olay çıkarıyor sadece ik hafta ne olur gitme çok yorgunum dedim ikisinde de kızılca kıyamet koptu. tabii o an vermiyor tepkiyi ama az sonra en ufak birşey bulup patlıyor. geçen gün akşam 8 de giriyorsun yatak odasına sabah 8-9 a kadar uyuyorsun nasıl bu kadar uykusuz oluyorsun dedi şoka girdim. dedim bunca şeyin arasında bunları diyorsan hiçbirşey demem sana. hiç düşünmez mi bu insan gece en az 4 kere emzirmeye kalkıyorum çocuklar biri dursa öbürü durmuyor sabaha kadar en kötü namazla kalkıyor uyuyakalırım kahvaltısı kaçar diye uyumuyorum olan bu. sadece cts leri 8 e kadar yatabiliyorum bi de gecede 5 ten fazla seans geçirdiysem o gün rica ediyoum. üstelik bütün gün akşama enerjisi kalmasın diye sokak sokak bebeleri gezdiriyorum canım çıkıyor. 46 kg olmam bile belirti değil mi? takdirden vazgeçtim bari saygı göreyim. biri bana nasılsın desin ya.. annem de perşembe günü babamla umreye gitti. bari gün içinde arayan soran bi o vardı beni. o gece kalktım dedim ki madem yatmaktan başka birşey yapmıyorum antep e yolla beni. zaten gideceğiz biraz daha bekle dedi. aklımdan malatyaya gidip annemlerin boş eve yerleşmek geçmiyor değil. onlar gelene kadar orada kalırım bebelerle. daralırsam konu komşu da var. her birine bi gün gitsem iki haftada ancak biter. niyeti bozdum uçak biletlerine baktım zamanı bile belirledim kafamda ama yine cesaret edemedim. gidişin dönüşü birşey olmayacaksa ne gereği var gitmenin? delirdiğimi anladı ki o sabah itibariyle ev işne yardımcı olmaya başladı küçük gece kalktığında çoğunlukla o bakıyor. bugün aradı birşeyler sordu. akşam geldi mutfağa yardım edecek ne var dedi ama içimde o kadar şeyi daha tamir etmeden üst üste kırdı ki cevap bile vermiyorum çoğu zaman kasıtlı olarak değil içimden konuşmak yüzüne bakmak gelmiyor. tek ortak noktamız çocuklar onlar bizi, biz onları ayrı ayrı çok seviyoruz ama bırak ömrün sonunu 10 sene sonra hala beraber mi oluruz çok sık soruyu soruyorum kendime. yeri de değil zamanı da ama çok doldum herşeyi yazıp bunları yazmasam içimde kalırdı..
bebelere kendinize iyi bakın yarına misafir var. salata tatlı ayarladım sabah kalkıp temzzliği de halledeyim 9 da bizdeler ben kaçar.. sevgiler herkese..
not:beyefendi evlendiğimizde evden çıkmazdı yalvarırdım bi arkadaşına git maça git maç yap camiye git diye. 3 sene durdu durdu bunların hepsini her gün biri olmak üzere son 6 aydır yapıyor :(

Son düzenleme:
ayyy bu ne durgunluk ya ne oldu bize millet.. azıcık size anlatayım bari bizdeki gelişmeleri. önce bebek.. ancak yan dönüyor halen tam tur dönemiyor tam tahmin ettiğim gibi abinin yaptığı birseyden korkmus olsa gerek. emeklemek için çadırı kuruyor kedi pozisyonu yani ama dayanamıyor fazla. ön hariç her yöne sürünüyor. koyduğum yerde bulamıyorum büyük çekti diye bakıyoum yok o kendi halinde bıraktığım şekild dalmış oynuyor. arkamdan önümü dönesiye kadar koltukların altına kaçıyo minnak :)
şimdi de şu doğal hayat meselesi.. evde erişte yapmayı da denedim oldu. üstelik pancardan kırmızı, pazıdan yeşil renkli yaptım rengarenk oldu :) pazarda ucuz elma arayınca amcanın biri 7.5 kg elmayı 4 tlye verdi bana küçük diye :) nasılsa sirke yapıyorum. üstelik dün akşam aksilik oldu 4 kg sirke dolu kavanoz patladı, nazar dedik buna da. d vitamini araştırıyorum katkısız onu da sadece Amerikada bir firma üretiyor dünyada. ondan da Türkiye ye siparişle ürün getirilemiyor ben de bi ecza firmasıyla bağlantıya geçtim getirtmeyi kabul ederlerse oradan alıcam. unlarım vanilya çubuklarım geldi. toz şekeri bıraktım ve hayatımızdan %99 çıkarrttım. süper tatlı tarifleri buldum meyveli onlarla idare ediyoruz. bugün hacamat için evet yanlış duymadınız :) hacamat için randevu aldım. içim dışım temiz olsun artık yeter.. haftaya izlenimlerimi yazarım inş. evde artık düzenim oturdu şükür. ekşi mayam tuttu, kefir haftada 3-4 lt tüketiyoruz kendi mayaladıklarımdan. yakında onlardan peynire de başlıyorum inş. ekşi mayayla yaptığım ekmekler artık olması gerektiği gibi kabarıyor, tek sıkıntı fırınımın pişirmemesi. ayarı değiştirip denemelerle onu da aşacağım inş.
aaaa bebişin kendi kendine ek gıdaya geçtiğini söylemem gerek onu atlamışım. eline veriyorum elmayı suyunu emiyor. ama iki günde zor çıkarttı içinden :) bi daha muhakkak suyla karıştırıp vereceğim.
şimdii biz büyüklere gelelim. eşimle hiç anlaşamıyoruz. eskiden bi akbank reklamı vardı farklı dünyaların bankası gibi bi kızla bi oğlanın aşkı üzerinden anlatmıştı nah işte öyleyiz sanki. tamam anlayışlı bazı yerlerde çocuklarını çok seviyor ama kesinlikle bir koca değil hiç değilse bana değil :KK43: iki çocukla mesaim sabah 5.30 da bazen ekmekler için 4 gb başlıyor. akşama kadar her birinin uykusu yemesi içmesi oyunu akşam yemeği derken akşam 6 ya yakın geliyor eve. daha ben sofrayı hazırlamadan koş oğlum anne hazırlamış diyorlar ben salatayı ayranı ne biliyim bişeyleri tamamlayıp koyana kadar kalkıp gidiyorlar ööle sap gibi kalıyorum yine bulaşıklarla. zaten bütün gün insan yüzüne sesine hasret kalmışım bi kere nasılsın diye soran yok. sonra küçüğün uyku saati geliyor onu uyut -bazen sağolsun kendi uyutur-, küçük bey mutfaktan sızan ışıkta uyumuyor diye mutfağa giremiyorum azıcık dinlenip sonra alıyorum büyük oğlanı. küçüğü uyandırmadan uyutmaya çalışıyorum o kadar zorluyor ki büyük uyurken o uyumadan uyumayayım diye çabalarken çoğu zaman uykum kaçıyor saatlerce uyuyamıyorum. sonra 22-23 ne olduysa saat dışarı çıkıp iş yapmaya girişiyorum tabii halim kaldıysa. tüm bunların arasında güleryüz gösteriyorum gün içinde tatlı dilli mesajlar, geçen gün şarkı bile besteledim o kadar yani ama adam bildiğin odun. her hafta beşiktaş maçına gidicem diye olay çıkarıyor sadece ik hafta ne olur gitme çok yorgunum dedim ikisinde de kızılca kıyamet koptu. tabii o an vermiyor tepkiyi ama az sonra en ufak birşey bulup patlıyor. geçen gün akşam 8 de giriyorsun yatak odasına sabah 8-9 a kadar uyuyorsun nasıl bu kadar uykusuz oluyorsun dedi şoka girdim. dedim bunca şeyin arasında bunları diyorsan hiçbirşey demem sana. hiç düşünmez mi bu insan gece en az 4 kere emzirmeye kalkıyorum çocuklar biri dursa öbürü durmuyor sabaha kadar en kötü namazla kalkıyor uyuyakalırım kahvaltısı kaçar diye uyumuyorum olan bu. sadece cts leri 8 e kadar yatabiliyorum bi de gecede 5 ten fazla seans geçirdiysem o gün rica ediyoum. üstelik bütün gün akşama enerjisi kalmasın diye sokak sokak bebeleri gezdiriyorum canım çıkıyor. 46 kg olmam bile belirti değil mi? takdirden vazgeçtim bari saygı göreyim. biri bana nasılsın desin ya.. annem de perşembe günü babamla umreye gitti. bari gün içinde arayan soran bi o vardı beni. o gece kalktım dedim ki madem yatmaktan başka birşey yapmıyorum antep e yolla beni. zaten gideceğiz biraz daha bekle dedi. aklımdan malatyaya gidip annemlerin boş eve yerleşmek geçmiyor değil. onlar gelene kadar orada kalırım bebelerle. daralırsam konu komşu da var. her birine bi gün gitsem iki haftada ancak biter. niyeti bozdum uçak biletlerine baktım zamanı bile belirledim kafamda ama yine cesaret edemedim. gidişin dönüşü birşey olmayacaksa ne gereği var gitmenin? delirdiğimi anladı ki o sabah itibariyle ev işne yardımcı olmaya başladı küçük gece kalktığında çoğunlukla o bakıyor. bugün aradı birşeyler sordu. akşam geldi mutfağa yardım edecek ne var dedi ama içimde o kadar şeyi daha tamir etmeden üst üste kırdı ki cevap bile vermiyorum çoğu zaman kasıtlı olarak değil içimden konuşmak yüzüne bakmak gelmiyor. tek ortak noktamız çocuklar onlar bizi, biz onları ayrı ayrı çok seviyoruz ama bırak ömrün sonunu 10 sene sonra hala beraber mi oluruz çok sık soruyu soruyorum kendime. yeri de değil zamanı da ama çok doldum herşeyi yazıp bunları yazmasam içimde kalırdı..
bebelere kendinize iyi bakın yarına misafir var. salata tatlı ayarladım sabah kalkıp temzzliği de halledeyim 9 da bizdeler ben kaçar.. sevgiler herkese..
not:beyefendi evlendiğimizde evden çıkmazdı yalvarırdım bi arkadaşına git maça git maç yap camiye git diye. 3 sene durdu durdu bunların hepsini her gün biri olmak üzere son 6 aydır yapıyor :KK43:
jang canım çok güzel işler yaptıkların seni takdir ediyorum herşeyi kendim yapmaya çalışıyorsun ama bu durum bence evliliğine de zarar veriyor ,bu kadar yorgunluk sonunda kocandan yardım bekliyorsun haliyle olmayınca da daha çok üzülüyorsun ,şu doğal hayat işine biraz ara versen kendine bu kadar yüklenmesen ,biraz dinlenmeye vakit ayırsan eşine de bu kadar kızmazsın belki ne dersin.
inan okurken ben bunaldım ,bazen de hayattta oturup boş boş bir günü geçirmek gerekir ,insan olarak sence buna ihtiyacın yokmu ,haketmiyor musun ,bence sen bütün işlere 1 hafta ara ver sadece yat dinlen ,eminim sana daha iyi gelecektir ...lütfen hatrım için dene bunu ..bu şekilde çok yıpranıyorsun ,bikaç sene sonra pilin biter sen de insansın..
gerçekten anlaşamadığın insanla yaşamak çok zor ,yani insanı da değiştiremiyorsunki neyse o ,karakteri değişmiyor gerçekten ,yardım etse de bigün iki gün sonra eski haline dönüyor , ama bence sen biraz dinlen kendine gel, bu kadar kızmaz ve kafaya takmazsın o zaman bunları ,arkadaşlarınla görüş ,bunları konuşmakla çok iyi ettin deşarj oldun ...
duvarlarla konuşacak değilsinya ..
evlilik bazen ip üstündeki cambazlığa benziyo ,ya düşer ya geçersin hesabı .
RABBİM kimsenin yuvasını bozmasın .
benim oğlan da yan dönüyor ama tam dönmüyor sürükleme emekleme yok ,ayaklar eller pıtır pıtır hareketli ama vukuat yok ,biraz ben de kafama takıyorum aslında ne zaman döncek bu diye ama eşim boşver gayet sağlıklı geç olsun ne var diyo ,ikizlerden hep herşeye erken alışmışımya bunun geç olması geriyo biraz beni .
canım ben yazıyorum hep ama cevap veren yok en iyisi biz ikimiz birbirimize yazıp duralım:)
ben haftasonu cümbür cemaat kahvaltıya gittik ,ufak uyudu ,büyükler de restaurantın çocuk bölümünnde biraz oynadı biraz oturup bizimle yiyip içtiler ,sonra da yürüyüşe çıktık hava süperdi . face te resimler var bakabilirsin..
işyerinde nazara gelcem faceten fenomen oldum takipteler hep ,kahvaltıda beni görenler sen ne manyak kadınsın diyorlar :) dedim bağrış çığrış da olsa ben heryere giderim hayat kaçıyor yetişmem lazım eksik kalamam :)
ufaklığın onbeşgündür öksürük tıksırığı vardı doktora götürdüm bi sürü ilaç verdi ciğerleri biraz etkilenmiş dedi ,ilaçsız geçsi,n diyoruz bu hale dönüşüyo ,salgın varmış hemşire bile ilaçlarla onbeş günde atlatmış maskeli geziyordu o derece ..

Yazmis miydim bilmiyorum ama Ufakliga bardak çekmenin bizde çok faydası oldu. Çörek otu yağı ile masaj yapıp bardak çekip 2 günde bir her sabah hapsirip yesil akıntı çıkardı burnundan 3.günün sonunda öksürük geçti. Tabi ek şeyler de vardı yazdığım.
Şu sade hayat işine gelince. İnan beni yormuyor aksine rahatlatıyor. Yemekler günde tek ogun tek çeşit çünkü yanında yoğurt yahut salata var. Öğlen de Oğlanla çeşitli meze salata türevleri yapıyoruz. Temizlik desen cifin kalıntılarını cikaricam diye çabalarken şimdi çok daha kolay hızlı kokusuz temizlik yapıyorum ev bile daha fresh kokuyor. Bunlar yormuyor beni aslında dediğin gibi arkadassizlik yoruyor. Sürekli nette biriyle konusmak sa çocuklardan vakit çalmak oluyor. Tv çıktı gibi hayatımdan bi tek ver fırına var izlediğim onda da tarifler hoşuma gidiyor :-) burada hep eşimin arkadaşları var bazıları çalışıyor vakit kalmıyor inan bi tanesi 3 aydır çağırıyor sürekli birseyler çıkıp iptal oluyor bu haftasonu bile kadının semineri varmış. Bi başkası minikler arası 10 gün sokağa çıkmıyor cocuk hasta olur diye. Bir başkasının dil sınavı var çocuğu annesine bırakıp kendini kütüphaneye kapatıyor. Bir diğerinin çocuğu kasik fıtığı olmuş ameliyat bekliyor. ..böyle böyle neredeyse herkesin ayrı derdi var önceden dostluk olsa bunlar dert olmaz ama birçoğu evine daha gotmedigim isimler sürekli ben çağırıyorum onlar da çekiniyor bu sefer gelmeye. Tipik Türk kadın yapısı ışte. Eşime de diyorum bak çocukları uyutayim 1 saat hava alıp geleyim teoride evet diyor ama tam cikacakken birseyler çıkıyor çıkarıyor bi yürüyüşe bile gidemiyorum. Sohbet varmış burada bi yerde neresi olduğunu bulursam oraya gidicem haftada bir. Ya eşim öyle ki mesela sohbet yerini arkadaşı biliyor eşini bıraktığı için nasılsa bulamaz diye tarif bile etmiyor adam. Kızgınlığım yorgunlugumdan değil birşeyleri düzgün yapmamasından. Arabaya binsek boş yolda dönerken kaza yapar. Evde masayı kırar tamir edeceğim diye 8 gün o masa orada yatar. Evin bir ihtiyacı olsa en erken bir ayda giderilir ki tam bir seneyi geçkin sıkıntılar var hala adım atılmış değil. Herşeye ben koşup öyle alıştırmak da istemiyorum. Öyle olunca da evdeki yaşamdaki aksilikler eksiklikler bütün gün gözüme batıyor hepsi elimin altındaki şeylerle ilgili. Çamaşır makinesi ocak prize ütü vs. İki tane ütü masası kırdık 3 senede düşünebiliyor musun?? Ben çok pozitif olduğum zaman görmezden geliyorum ama normal modda yahut sadece pozitifsem aklımda kalıyor ışte. İdare ediyorum ama bakalım nereye kadar.
Bu arada bebeklerin dönmesi 6.ayda yazıyor 6 ay bitip donmezse artık dr a kosariz. Dediğin gibi büyük 2.5 aylık döndü küçük 6 oldu neredeyse donmeyince panik oluyor insan ama çok şükür sürünüyor o yüzden kafam rahat. Abiden korkusundan dönmüyor bizimki hala o kanidayim :-)

Hakikaten herkes topigi terk etmiş :-) benim net bu gece geliyor eşimden girebiliyorum. Bizim ufaklık dün döndü müjdeler olsun :-) büyük oğlanı yikadim çıkardım giydirdim yatirdim küçüğe su ayarlayayim diye içeri girdim çıktım bi baktım ters dönmüş oldugu yerden. Eşim inanmıyor hala büyük kalkıp o çevirmiştir diyor. Ben de soktayim bi daha yapsa da görsem bari :-)

Yazmis miydim bilmiyorum ama Ufakliga bardak çekmenin bizde çok faydası oldu. Çörek otu yağı ile masaj yapıp bardak çekip 2 günde bir her sabah hapsirip yesil akıntı çıkardı burnundan 3.günün sonunda öksürük geçti. Tabi ek şeyler de vardı yazdığım.
Şu sade hayat işine gelince. İnan beni yormuyor aksine rahatlatıyor. Yemekler günde tek ogun tek çeşit çünkü yanında yoğurt yahut salata var. Öğlen de Oğlanla çeşitli meze salata türevleri yapıyoruz. Temizlik desen cifin kalıntılarını cikaricam diye çabalarken şimdi çok daha kolay hızlı kokusuz temizlik yapıyorum ev bile daha fresh kokuyor. Bunlar yormuyor beni aslında dediğin gibi arkadassizlik yoruyor. Sürekli nette biriyle konusmak sa çocuklardan vakit çalmak oluyor. Tv çıktı gibi hayatımdan bi tek ver fırına var izlediğim onda da tarifler hoşuma gidiyor :-) burada hep eşimin arkadaşları var bazıları çalışıyor vakit kalmıyor inan bi tanesi 3 aydır çağırıyor sürekli birseyler çıkıp iptal oluyor bu haftasonu bile kadının semineri varmış. Bi başkası minikler arası 10 gün sokağa çıkmıyor cocuk hasta olur diye. Bir başkasının dil sınavı var çocuğu annesine bırakıp kendini kütüphaneye kapatıyor. Bir diğerinin çocuğu kasik fıtığı olmuş ameliyat bekliyor. ..böyle böyle neredeyse herkesin ayrı derdi var önceden dostluk olsa bunlar dert olmaz ama birçoğu evine daha gotmedigim isimler sürekli ben çağırıyorum onlar da çekiniyor bu sefer gelmeye. Tipik Türk kadın yapısı ışte. Eşime de diyorum bak çocukları uyutayim 1 saat hava alıp geleyim teoride evet diyor ama tam cikacakken birseyler çıkıyor çıkarıyor bi yürüyüşe bile gidemiyorum. Sohbet varmış burada bi yerde neresi olduğunu bulursam oraya gidicem haftada bir. Ya eşim öyle ki mesela sohbet yerini arkadaşı biliyor eşini bıraktığı için nasılsa bulamaz diye tarif bile etmiyor adam. Kızgınlığım yorgunlugumdan değil birşeyleri düzgün yapmamasından. Arabaya binsek boş yolda dönerken kaza yapar. Evde masayı kırar tamir edeceğim diye 8 gün o masa orada yatar. Evin bir ihtiyacı olsa en erken bir ayda giderilir ki tam bir seneyi geçkin sıkıntılar var hala adım atılmış değil. Herşeye ben koşup öyle alıştırmak da istemiyorum. Öyle olunca da evdeki yaşamdaki aksilikler eksiklikler bütün gün gözüme batıyor hepsi elimin altındaki şeylerle ilgili. Çamaşır makinesi ocak prize ütü vs. İki tane ütü masası kırdık 3 senede düşünebiliyor musun?? Ben çok pozitif olduğum zaman görmezden geliyorum ama normal modda yahut sadece pozitifsem aklımda kalıyor ışte. İdare ediyorum ama bakalım nereye kadar.
Bu arada bebeklerin dönmesi 6.ayda yazıyor 6 ay bitip donmezse artık dr a kosariz. Dediğin gibi büyük 2.5 aylık döndü küçük 6 oldu neredeyse donmeyince panik oluyor insan ama çok şükür sürünüyor o yüzden kafam rahat. Abiden korkusundan dönmüyor bizimki hala o kanidayim :-)
idare edicez bu erkekleri canım ne yapalım işte amaaannnn ...
biz haftasonları hiç evde durmuyoruz .
cumartesi pazar hava çok güzeldi yaz havası gibi hep parklarda sokaklardaydık .
dün banyo günü zaten bi tantana da o ..
yarın akşam bi ikiz ebeveyni arkadaşım daha var .kk dan tanışmıştık çok yakın oturuyoruz ,çocukları avmde oyun parkı var oraya götürcez beraber kocalarımız da tanışıcak ,biz görüşüyoruz da ailecek görüşme boyutuna çok zamandır geçemedik çok niyetimiz vardı ,malum çok yoğunuz ,çocukların da arasında 1 ay filan var yani 4 4 lük bir grup olucaz inş. :) bu ara doğum günleri çok ,3-4 gündür öğlen çıkıp hediye bakıyorum çok şükür aldım hallettim kargoyla yollamam kaldı ..
bi arkadaşımız var ona gidicektik hediyesini alıp ama sürekli kızlarını bizimkilerle karşılaştırıyorlar demiştimya o arkadaş işte ,gidemiyoruz bu yüzden , yine eşim niyetlendi ayıp olucak gidelim diye ,durduk yere insanların canı sıkılcak diye vazgeçti ,halbuki her çocuk kendine özel niye anne babalar bu kadar kasıp da hemen karşılaştırma yapıyor anlamış değilim yaa ..bak bu yüzden görüşemyoruz işte .
ev satma işimiz sanırım rafa kalkıcak ,eşim 10 milyar corç için 400.000 tllik ev satılmaz ,en kötü arabayı kışa doğru satalım kışın arabasız kalıp yaza alırız yine araba diyor ,bi kısım borçlarımız temmuza bitiyor ,ufak krediler çekmiştik yetiştiremeyince ,ocakta ufak krediler bitiyor derken biraz toparlarız diyo ,eşimin evi satası yok ,aslında düşününce gerçekten bizim için biçilmiş kaftan her açıdan ,muhit çok iyi ,yanımıza avrupanın en büyük avmsi inşa edildi bu yaza açılıcak ,sağımız hastane solumuz okul herşey var ayağımızın dibinde .avm yapılınca bi de ev fiyatları 450-500 olur .. çocuklarımın tam istediğim yetişme alanı burası aslında ,sitedekiler de hep memur vs . bize uygun insanlar ,tabi çok aşırı uç zenginler de var ama artık kader ..battık diyene kadar ev işi askıya alıncak sanırım ..yaza temmuzda şu bir kredi bitince takside girip çocuklara montessoriye uygun oda yapasım var ,iki karyola ikeadan bi de oyuncak dolabı tamamdır :) 19 mayısta İstanbul sözümüz var yengemlere ,şu doğumda ve sonrasında bizi hiç yalnız bırakmayan yengemlere , sonra da tatile çıkarız bayramdan sonra sonra da arabayı satarız sanırım .bakalım zaman ne göstericek .yaa nasip
Hakikaten herkes topigi terk etmiş :-) benim net bu gece geliyor eşimden girebiliyorum. Bizim ufaklık dün döndü müjdeler olsun :-) büyük oğlanı yikadim çıkardım giydirdim yatirdim küçüğe su ayarlayayim diye içeri girdim çıktım bi baktım ters dönmüş oldugu yerden. Eşim inanmıyor hala büyük kalkıp o çevirmiştir diyor. Ben de soktayim bi daha yapsa da görsem bari :-)
canım bizim oğlan da döndü dönücek bugün yarın döner inş. oğlanlarımız paralel gidiyor farkında mısın :) hayatlarımız da öyle sanırım :))

Slmlarr sizi okuyorum hep ama kismet olmuyor yazmak ...hep kosusturmaa hep.bos isler benimkii rutin uyan kahvalti temizlik varsa gezmek yoksa temizlige devam...
Eskisi gibi degil hicbisrsey komsu dogru durust yok dostluk yok.olanda benim gibi ev temizlik ..veya ev is.
Gorunce birbirimize hep ayni kelimee m
Musait oluncaa muhakkak gel .
Birturlu musait olamama :).
Oglum yana donuyor ama tam anlamiyla donmuyo birazda zayif aman ya saglikli olsunlarda ne yapalim poposu agir olsun :) baba baba demeye baslamis esime goree :)

Slmlarr sizi okuyorum hep ama kismet olmuyor yazmak ...hep kosusturmaa hep.bos isler benimkii rutin uyan kahvalti temizlik varsa gezmek yoksa temizlige devam...
Eskisi gibi degil hicbisrsey komsu dogru durust yok dostluk yok.olanda benim gibi ev temizlik ..veya ev is.
Gorunce birbirimize hep ayni kelimee m
Musait oluncaa muhakkak gel .
Birturlu musait olamama :).
Oglum yana donuyor ama tam anlamiyla donmuyo birazda zayif aman ya saglikli olsunlarda ne yapalim poposu agir olsun :) baba baba demeye baslamis esime goree :)
canım okuma yaz :)
hoş geldin ..canım aynen yaa komşuluk ölmüş ama canlandırmak bize kalmış .bence herkese birbirinden adım beklememli .
ben bu eve taşındığımda bi gün kapım çaldı ,hamileyim ikizlere o zaman baktım sarışın bir kadın :)
dediki üst komşunuzun tanışmaya geldim ,ilk önce delimi bu kadın dedim ama en doğrusunu yapmış şimdi çok güzel bir komşuluğumuz var .
bazen ilk adımı biz atmalıyız ,şimdi ben de beklemiyorum kimseden davet gidiyorum ,zorla çağırıyorum gelin diye :)
yoksa iyice asosyal bir topluma dönüşeceğiz ,sen de git kapısını çal kovamazya öyle öyle alışırsınız .
maşallah fıstığa bu arada

canım okuma yaz :)
hoş geldin ..canım aynen yaa komşuluk ölmüş ama canlandırmak bize kalmış .bence herkese birbirinden adım beklememli .
ben bu eve taşındığımda bi gün kapım çaldı ,hamileyim ikizlere o zaman baktım sarışın bir kadın :)
dediki üst komşunuzun tanışmaya geldim ,ilk önce delimi bu kadın dedim ama en doğrusunu yapmış şimdi çok güzel bir komşuluğumuz var .
bazen ilk adımı biz atmalıyız ,şimdi ben de beklemiyorum kimseden davet gidiyorum ,zorla çağırıyorum gelin diye :)
yoksa iyice asosyal bir topluma dönüşeceğiz ,sen de git kapısını çal kovamazya öyle öyle alışırsınız .
maşallah fıstığa bu arada
Hosbuldumm ..cnm haklisin valla bizde pek adim atmiyoruz..kendi adima tabii ama iste apt.benim yasimda yok karsi komsun buyuk kizi arada bir gel8nce kahve iceriz okadr alt komsularla zaten hep slm veririz birtane yasimda var oda bayn calisiyor ..rahatsizlik vermek istemiyorum ogretmen kendisi evde olunca temizlik veya disarida boyle istee..yine cok sukur ama hepsi iyiler benim bu aksam misafirim var esimin amcasi hanimi gelinlerii cocuklar ohhhj curcuna var bizde :)..kalkip lahmacun yogurt corbasi salata birde helva yapicam ...iste uzerine bunlari yap dedilr bende tamam dedimm..kizlarr size bir sorum var benim alt kisimlarda kilolar gitti sayilir ama usst bel ve gogus birazcikta gobek var ..ahaa daha regl olmadim 6 aydir olunca gidermi acaba bu gobek bide gosgusler suutten dolayida yaa sirtt :(

Ya yıldız cim sorma kg işini. Malum çok düşük benimki. Geçen hafta b fit denen spor salonlarına gittim. Hoşuma gitti. Yarım saat. Çok da yakın sadece bayanlar alınıyor. Sonra egitmene evde iki çocuk var eşime sorayım ikisine bakabilirse dedim. O da kabul etti bakmayı hatta 6 aylık yazıl dedi. Sonra gittim bi gün sonra kadın hiç yokmusum gibi davrandı. Paket almadığım için giriş çıkış 10 tl ama sanki fakire sadaka veriyor gibi hiç bir hareketi yüzüme bakarak göstermedi. Adımı 3 kere yanlış söyledi ki her seferinde düzelttim topu topu yarım saat. Benimle konuşurken afra tafra sinir oldum. İlla paket olacak di mi. Bi de nette öğrendim ki kardiyo yağ yakmaya yariyormuş yapmaya değil. Ben de evde yoga yapıyorum şimdi. Tlfna uygulama indirdim. Akşamları da ip atlıyorum süper oluyor. Bu arada hacamat a gittim kızlar. Karaciğer hizamdan iltihap çıktı. Çok ilaç kullananların kanı pek akmazmis benimki de çıkmadı pek. İlginç bir deneyimdi eşim de pazar gidiyor. Gelecek aya da randevu aldim. Temizlikçi çağırdım bu pazar gelecekti. Önden dedim perdeleri bi tür atayım ancak kirleri çıkar komurlu kaloriferler ev. Biraz sağı solu topladım ki kadına ancak mutfak bi de camlar yeter diye. Detaya girsin dedim. Şansıma kv si ameliyat olmuş. O da elden gitti. 6 aydır temizlikçi arıyorum trabzonda. Haftaya yeğen gelecek gümüşhaneden. Eşimle büyüğü dışarı yollarım küçüğü de ona veririm ohh mis gibi kendim temizlerim. Halıları da yıkamaya verdim yarısını diğer yarıyı serdim. Yarına misafir geliyor evde birşey yok. İki gün önce buzdolabı aniden bozuldu. Bugün sabah ancak parça gelip tamir oldu. Ben temizlik şirketi pahalı olur paraya yazık derken 300 tl de oraya gitti iyi mi :-( bizde durumlar böyle. Temizlik ev işi yemek işi falan geçiyor günler.
Ayy bi de bugün ne oldu. Eşimin arkadaşının eşi beni aradı. Konuştuk da akşama size gelelim dedik dedi. Ben de evde herşey bitti süt yumurta yok yarın gelin dedim samimiyetimiz var yani. Annesi yurtdışından gelmiş onu getirecek çocuklar oynayacak. Eşime öğlen mesaj attım yarın bize geliyorlar diye bi olay çıkarttı ki sormayın. Vay efendim niye ona söylenmemiş niye onay almadan evet demişim daha neler neler. Genelde iş yerinde konuşurlar en son biz hanımlar görüşürüz yine öyle sandım. Çünkü adam evden bu akşam sunlardayiz diyerek ayrılmış kızından sabah. Ben de konuştular zannettim. 3 gün önce de konuştuk kadınla olur bi haftasonu gelelim dedi eşime söyledim tamam demişti. Walla artık bıktım sürekli altta art niyet aramasindan. Emri vaki gibi oldu diyorum ben sana yapsam nasıl olur diyor. Haberi olmadığını bilsem daha usturuplu haber verirdim herhalde. Ben de dedim ev temizliği ikramlik iki çocuk yedir icir uyut hepsinden ikisini sen yap istediğin an misafir getir bana. Akşamları çocukları bana bırakmak için kaç takla atıyor. Hele dün çocuk baba acıktım dedi bir bağırdı çocuğa çocuk aglamaktan helak oldu aç uyudu yavrum. Ben küçüğü emziriyordum uyumustu o bile uyandı tantanaya. Ben mi abartiyorum diye düşünüyorum bazen ama bütün olaylar mi üst üste gelir. Ve bu bağırma olayı sırf beşiktaş maçı ve dizisi arasına girdiği için yaşandı. Gece 1 e kadar tv seyretmiş. Hacamat dolayısıyla gece ben ani kalkamadim. Her kalkisinda küçüğe de birsürü söylendi ofledi pufladi. Eve bile gelmesini istemiyorum kaos çıkıyor o gelince. Bütün gün düzeni olan çocuklar akşam akşam bi tuhaf oluyorlar. Küçüğü uyutuyorum ya kendi bağırıyor ya büyüğü bagirtacak oyun oynatıyor sürekli kalkıyor küçük ya da yatmıyor, sonra da bana bu mutfak niye toplu değil diyor. Akşam 5 te mutfaktan çıkıyorum bazen yemek yemeye bile giremiyorum bırak bulasigi. Kafayı yedirtecek bana ya. Psikoloğa gitsem yine care yok çünkü zaten iyi yanlarına baka baka. 4 sene geldik ama daha gitmiyor. Kendini azıcık toplaması lazım ama sorunun varlığını bile kabul etmiyor ki. Bu kadar pozitif bi insana bunları yazacak kadar bunaltmak da başarı bence. Neyse cenem düştü işler beni bekler anacim byyy. ..

Back