• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" Asker Yarenleri Çeyiz Topiği "

Ya böyle şeyler alsam annemden çok utanırım bize daha 1- 1,5 sene vra çünkü :27:

Hangi site bana özelden atabilir misin hayatım ?

Bu arada ben şimdi birazcık kacıyorum annemle dışarı cıkıcaz da :)

Benim de böyle şeyler kahvaltı yemek takımı vs tamam ama diğer şeylerin hiç biri yok zamanla olur heralde :)

English home ve özdileğin nevresim takımları çok güzel oluyor bence zevkine göre sende oralardan bakmalısın bence :)

Bn suan tamamen mutfaga yonelmis durumdayim ıvır zıvırı cok diye.2aydır çeyizede ara verdm tatil donusu baslarim diye dusunuyorm:)
English home aklimda bayiliyorm oraya:)
Masa ortuleri runner ve nevresim takimlariyla ceyize geri donus yapicm:))

Oooo hamarat kızımız bizede öğret küb bnm canım sklıyo yapçak biseyler arıyorum :52:

Hic hamarat degilimdir bu konularda.Bunu yaptimda hayatmda ilk defa igne iplik tuttum:))
Keçe uzerine yaptmm cok basit.sonrada cerceveye yerlestirdim:)
Kırlentide ayni sklde üstüne düğmeleri diktim k harfi yaptm.diğer kırlentede e harfi isliyorm

Hic hamarat degilimdir bu konularda.Bunu yaptimda hayatmda ilk defa igne iplik tuttum:))
Keçe uzerine yaptmm cok basit.sonrada cerceveye yerlestirdim:)
Kırlentide ayni sklde üstüne düğmeleri diktim k harfi yaptm.diğer kırlentede e harfi isliyorm

Bunları düşünüp yapmak da bişey bnce :34: :34:

Kızlarr bugun aldığım karaca nevresim takımı

ayıcığı falan çok hoşuma gitti benim.

annem çocuksu buldu ama ben bayıldım desenlerine falan :16:

$emly-mav.jpg

Teşekkür ederim canımm :)

Güle güle kullan tuğbiş gerçekten bitiremedin geceliklerii bu da çokk seksiymişşş :23::23::23::23:
Sağol bebeğim :16: Aynen dayanmyrum cicili bicili napayım yaa :9: :9:
tuğba yahu al al bitiremedin gecelikleride :1: çok iyiler hepsi ama ben en çok ilk başta koyduğun modeli beğendim :) internettenmi alıyosun

Bu gdişle bitçek gibi değil canm ya yeni model çıkaryolr her defasnda bu son diyorum :9:
İlk baştaki bnmde favorim ttlm cidden çok güzl babydoll :21:
eVT canım internetten alıyrum gelen kolilerede diğer çeyizlerimi dolduruyrum :9: :9:

Sağol bebeğim :16: Aynen dayanmyrum cicili bicili napayım yaa :9: :9:

Bu gdişle bitçek gibi değil canm ya yeni model çıkaryolr her defasnda bu son diyorum :9:
İlk baştaki bnmde favorim ttlm cidden çok güzl babydoll :21:
eVT canım internetten alıyrum gelen kolilerede diğer çeyizlerimi dolduruyrum :9: :9:
kargocu getirdiği kolinin üstünde gecelik falan die yazıyo mu peki ben çok çekingenimde gidip mağazadan bile alamam bu gidişle :1:

kargocu getirdiği kolinin üstünde gecelik falan die yazıyo mu peki ben çok çekingenimde gidip mağazadan bile alamam bu gidişle :1:

Yok tatlim firmanin bantlari var sadece .Zaten bi tek gecelik satmiyolar ki esortman tayt corap hepsinden alyrum annm falnda istiyo :16:

Kızlar aşkitom ile evimize süs için keçeden kelebek yapıp süsledim :16:
Sıkıntıdan nelere sardım yaaa :37: :37:

$Photo3845.jpg

Back