davası var gel sende ufaklığın seyirci oluruz hahhahhaha
ufaklıkçoktatlı hanım da burdaymış..naber kız ufaklık
kalabalık görünmek iyidir dimi gel vatandaş geldavası var gel sende ufaklığın seyirci oluruz hahhahhaha
hayvanat bahçesi hariç çocuklar hayvan mı görüyor yazık biz gittiğimizde tavus kuşu beni görünce bi açıldı kıskandı zaar beniiyi yapmışsın ya çocuğa da sanada değişiklik bizimki bu hafta okulca gidecek bende üzülüyorum benim kuzuda bakma
benim istediğimi yapamayacağım şey yok gülümama taliyi verdim sana tamam al arada bana gönderim ortak kullanım bahar geldi ayarlayın da bağ bahçe sahiil branç yapak yine yada en yaptığımız yer senin ayarladığın ay harika idi manzarası açık büfesi
Jelesec yahu benim derdim evlilik, iliski, "askim yaaauuuu canim" degil. Sen beni yanlis anlamissin.
Yalnizim ve halimden cok memnunum :)
Gencligimin keyfini cikariyorum :))
Hatirlat, bir gun icin de genclik yasayayim :))
naaptınız kız beni
bir o yana, bir bu yana
paşa gönlüm ne derse o olur
bak gelmem bidaaaa
one minut
bunca zamandır burda olupta, ameliyat olamadığıma göre; kesin sende benden önce olursun.
mişimde bir anda atağa geçti
ameliyatı oldu da bitti...
ben hala mal mal bekliyorum
naber güzel memeli bağyanJelesec yahu benim derdim evlilik, iliski, "askim yaaauuuu canim" degil. Sen beni yanlis anlamissin.
Yalnizim ve halimden cok memnunum :)
Gencligimin keyfini cikariyorum :))
Hatirlat, bir gun icin de genclik yasayayim :))
benim minik kuzumu kimler üzmüş acaba..döveyim onları
naber güzel memeli bağyan
yok kendi kendime konuşuyorum benŞimdi ben kaçar çayır çimen yayılacağızgeldi bahar ayları
@
bana mı diyorsun ah canım arkadaşım benim heryerim güzel
oh oh sefanız olsun gezin bensizŞimdi ben kaçar yine çatlaklarla buluşacağız çayır çimen yayılmaca yaşasın bahar yaşasın yazanneler ve çocukları partimiz var hep biz gezersek olmaz
oh oh sefanız olsun gezin bensiz
yok kendi kendime konuşuyorum ben
önceden haberim olması lazım :) hastayım zaten şaka yapıyorumcanım yaaa sen uzaksın off valla çok iyi olurdu atla gel be 2 de konum atarım sana gideceğimiz yer babamın çiftliği
önceden haberim olması lazım :) hastayım zaten şaka yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?