Cuma şimdilik ok evet konuştuk evlerimiz baya uzak onla ama o bana saatini uydurcak sagolsun ortak bi yerde buluşcaz gelcez beraberce döncez de
Ben ne dedim onu da dedimisüper o zaman iyi sevindim ortak payede buluşmanızasenin için çocuk dedi yaşını bilmiyormuş
Ben ne dedim onu da dedimi
amsterdam12 balım ahhh görüp öyle olsaydı bu üzücü durum daha kötü olurdun FAZLANAZLI dediğin den beri adamın yüzü konuşması aklımda çok üzüldüm
Yaşını söyleyincee aaa şu kadar yaş küçüğüm ben senden dedim her zaman ki gibi potahahhah yok onu demedi gruba yazmıştı oradan gördüm çocuk diye
ya ablacım ben geçen hafta gidecektim biliyorsun işim çıktı arayıp iptal ettim..iyi ki gitmemişim daha çok üzülürdüm..görüşmem de bu c tesiydi işte..inanamıyorum hala..şu dünya yalan vallahi.Allah rahmet eylesin adamı tanımadığım halde çok üzüldüm..
Yaşını söyleyincee aaa şu kadar yaş küçüğüm ben senden dedim her zaman ki gibi pot
Ben resmini gördüm diye hatırlıyorum onun ve cok şaşırdım cok genç görünüyor gerçekten maşallah ben dedim ama ennnn miniğiniz benim diyehahhahha kız Allahtan o yaşını göstermiyor kocaman kızları var kendinden büyük
Ben resmini gördüm diye hatırlıyorum onun ve cok şaşırdım cok genç görünüyor gerçekten maşallah ben dedim ama ennnn miniğiniz benim diye
Sizlerinde gönlü genç be yawww
leyla sen zuzu merve yaşlarınız yakın sayılır bebem benle nldglp ve uygulama yaşlıyız
dünden beri cok üzgünüm hem hemşerimdi hem iyi bi dr du benimde aklımda hadi hadi sen bana ameliyat olmayacaksın bu memeler seni 10 sene götürür hadi defol demişti.amsterdam12 balım ahhh görüp öyle olsaydı bu üzücü durum daha kötü olurdun FAZLANAZLI dediğin den beri adamın yüzü konuşması aklımda çok üzüldüm
içim parçalandı rüyamda gördüm bu gece.FAZLANAZLI doğru haber aradım beraber çalıştıkları dr yi dün saat 14 gibi olmuş alllah rahmet eylesin çok üzüldüm görüşmemiz geldi aklıma
içim parçalandı rüyamda gördüm bu gece.
dünden beri cok üzgünüm hem hemşerimdi hem iyi bi dr du benimde aklımda hadi hadi sen bana ameliyat olmayacaksın bu memeler seni 10 sene götürür hadi defol demişti.
ne biliyim sevmiştim ben ona ne zaman mail atsam hiç üşenmeden paragraf dolusu cevap verirdi. onun hastası olmadığım halde.
beni de az önce asistanı aradı.randevunuz iptal doktorumuz vefat etti dedi nasıl kötü oldum.
Guneydın kızlar , jelocum sizden ögrendim bende üzüldüm , Allah rahmet eylesin cok değerli bir doktordu .motoruyla kaza mı yapmış . Daha oncede yapmıştı galiba . Allah yakınlarına sabır versin .ofki ne offf Güner beyden sonra Tuğrul hoca
Guneydın kızlar , jelocum sizden ögrendim bende üzüldüm , Allah rahmet eylesin cok değerli bir doktordu .motoruyla kaza mı yapmış . Daha oncede yapmıştı galiba . Allah yakınlarına sabır versin .
Cok yazık olmuş .... bende iyileştim artık jelocum biraz gribe çevirdi ama cok daha iyiyim neyseki , sağlık gibisi yok ne kotuydu öyle butun tatıl burnundan geldi . Özledim sizlerievet bebem daha önce kazadan sağlam kurtulmuştu ölümü motordan olacakmışdoktorların adrenalin sevdası estetik cerrah değildi çok genç ve iyi kalp çerrahı Mehmet susam paraşüt atlayışında ölmüştü ona da çok üzülmüştüm ...amin canım amin
Cok yazık olmuş .... bende iyileştim artık jelocum biraz gribe çevirdi ama cok daha iyiyim neyseki , sağlık gibisi yok ne kotuydu öyle butun tatıl burnundan geldi . Özledim sizleribuluşacaksınız gene galiba yazılarınızı okudum . Kıskanıyorum ama banada canlı yayın yapın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?