Allahhh çeyreği garantiledikkk
Ben hayatımda öyle dansözlük görmedim helal olsun cok iyi kalemi ciddenkalemi kuvvetli belli sardunyanın yalnız son mesajında nasıl bir U dönüşüdür yahu pesssss
ticarete dökmüş de kıza giydir lafları sonra hakkı deee
canım benıde ızlmeye alırmısın amelıyat sonucunu gormek ıstıyorum da
Ben hayatımda öyle dansözlük görmedim helal olsun cok iyi kalemi ciddenAllah onun diline düşürmesin
hosbldum canım :)hoş geldin
İzlemeye alıyım istersen ama albümüm kapalı amelyat sonuclarımı göremezsin yanicanım benıde ızlmeye alırmısın amelıyat sonucunu gormek ıstıyorum da
Hahahahahahah o kestirmeden ben imzayı atabilirim inşallahnasılsa senin iş uzun bacım bak yiyenin sünneti var önce senden bana gelir çeyrek
Hahahahahahah o kestirmeden ben imzayı atabilirim inşallah
Bak aklıma gelmemişti olabilir iyi fikir dur ben bi düşüneyimahahhah ayyy sen şimdi çocuğa dersin altınları paraları toplayalım ayrılırz
İzlemeye alıyım istersen ama albümüm kapalı amelyat sonuclarımı göremezsin yani
Ha ha eşimde söyler.lafı nerden nereye getirdin derBen hayatımda öyle dansözlük görmedim helal olsun cok iyi kalemi ciddenAllah onun diline düşürmesin
Bak aklıma gelmemişti olabilir iyi fikir dur ben bi düşüneyim
Ha ha eşimde söyler.lafı nerden nereye getirdin der
Yaşasın birinciliğim olduuuubiri vardı o iyi kıvırırdı ismi lazım değil ama yok sardunya en birinci
Fake oldugu için kapattım zatenzaten sonuçları tırt bununfake kendi
Cok haklı adamcağızz hiç konuşamıyordur tartışma başlasa sen nasıl lafı çevirdiğini görünce şaşkınlıkla agzı açık kaldııından zaten konuşamaz tartışmada biterHa ha eşimde söyler.lafı nerden nereye getirdin der
Düşüncem bunudiyorum ya totosu yere yakınsın yapan sen
Yok yoookk..o benden az konuşur ama daha özlü konuşur..bazen köşeye sıkışmıyor deyilim..ama o durumada iki laf sokuşturuyorum..altta kalmamaya çalışıyorum yaniCok haklı adamcağızz hiç konuşamıyordur tartışma başlasa sen nasıl lafı çevirdiğini görünce şaşkınlıkla agzı açık kaldııından zaten konuşamaz tartışmada biter
kimdden duş istiyorsan ondan al 100 dolarını "sen istiyor duj verecek 100 dolar"FAZLANAZLI sende begenip sessizce gitmişsin seni de farkettim sende 100 tl olmasada bi 100$ takıverirsin ne olacakki
Gecen gün zuzu özet geçin diyodusardunyam16 özeti cok güzel yapmış malum şahısların sünneti ticarete dökmeye çalıştığını bile yakalamış alkışlıyorum kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?