• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Farkettiimmm ondan soruyo başka ne düşünüosun benim hk diye ama güzel yüzü var şimdi yalan yok belki fotoda iyi çıkıodur canlı canlı çirkin olabilir :KK70: ama zuzu53 zuzu53 sanırım çatışma olacak aramızda ennnn ler hep ben olmalıyım en şık en güzel en zayıf en minik en börülce bu böyle gider :KK70: yoksa ortama uyumluluk saglayamam :KK70:
Fotoda daha çirkin çıkıyorum desem :)) aslını görmen gerek çok daha Şahane :D

:KK52::KK52:

Sen var ya sen :KK52::KK52::KK52: önünde eğildim böyle U dönüşü yapmak her kesin harcı değil :KK70:

benim de bu yaz sünnet var kestireceğiz zuzu gibi pasta limonata değil :KK70:yemekli :KK54: altın bende isterim diyim ama şöyle hesap edin lütfen iki kişi birde çocuk gelseniz eder 3 kişi yemek :p tek çeyrek kurtarmaz beni ona göre:KK70:
Al işte hatun yine asaletini konuşturdu biz pasta limonata o kadar param yok şak şak şak :D

:KK70:
Yaşasın birinciliğim olduuuu:KK24:

ev temizliği dip burun köşe şu anda ondada birincisin hızlı temizlemede :KK70:

Fake oldugu için kapattım zaten :KK70:

bende hem erkeğim hem fakeyim hem sevilmem ondan yok albümüm iyi yapmışsın :p sonra etkilenip güzelliğimizden oluyorlar sen ben çıkmayınca sarıyorlar
:KK70::KK70:
Düşüncem bunu :KK70:

düşün düşün iyi fikir :cool:

Yok yoookk..o benden az konuşur ama daha özlü konuşur..bazen köşeye sıkışmıyor deyilim..ama o durumada iki laf sokuşturuyorum..altta kalmamaya çalışıyorum yani:KK70:

sen altta kalman bacımm senin gözlerinden belli :KK53: sıkışsan da anlık sıkışın tekrar topu alın kendine :KK48:

:KK70:

ev temizliği dip burun köşe şu anda ondada birincisin hızlı temizlemede :KK70:

bende hem erkeğim hem fakeyim hem sevilmem ondan yok albümüm iyi yapmışsın :p sonra etkilenip güzelliğimizden oluyorlar sen ben çıkmayınca sarıyorlar
:KK70::KK70:

düşün düşün iyi fikir :cool:

sen altta kalman bacımm senin gözlerinden belli :KK53: sıkışsan da anlık sıkışın tekrar topu alın kendine :KK48:
Aynen valla sıkıldım fotolarımın açık olmasından hele birinin cıkıpta imalı ciddi bi laf söylemesini hiç çekecek durumda değilim amelyatlarımı oldum hepsindende istediğim gibi güzel sonuc aldım cok isteyen olursa özelden yolluyorum foto ama artık estetik işinden bi süreliğine uzagım zaten amelyat etcek dr da yok beni yani tek dr um var o yapmazsa başkası olmaz oda şuan yapmıcagına göre estetiğe elveda bi süre :))

Fotoda daha çirkin çıkıyorum desem :)) aslını görmen gerek çok daha Şahane :KK70:

ben hak yemem yok fotoda iyisin ama o masada en beğenilen yüz bir uzman tarafından hemide bak zordur beğenmez inceler çaktırmadan seni dedi :nazar: şahane he bıngıl şahene herkes duysun :KK70:

Al işte hatun yine asaletini konuşturdu biz pasta limonata o kadar param yok şak şak şak :KK70:

öyle hayatım BMV yok ama olsun pasta limonata ne be :KK12: ben büyük kuzuma da Çengelköyde denize nazır yemekli yaptım (havam atım :KK70:ha bakma o sene iflas ettik fatura çok geldi içkiden :KK59:

Ahahahaha bu ne özgüvennn :KK70: Jelesec Jelesec in dediği kadar varmışsın demekki :KK70:

kız diyorum ben adımı iki görmeye gerek yok tek görüm çözerim kendini beğenmiş bu :KK70:

:KK28:
Hehe Varım tebiiiii ağzına sağlık jelibonumun :)) öperim yanaklarından bıngıl mıngıl der ama Hakkımıda verir :KK70: Jelesec Jelesec
babam olsa hak yemem neyse ooo veririm :KK51: saçlarına gözlerine kaşlarına (gerçi yapma kaşların ama neyse:))) bayılıyorummm:KK28:

Kalemimiz dert görmesin :)) sıkı yazarım yiğidi vururum hakkını yemem :p

valla iyisiniz sıkı köşe yazarı olurdun:KK60:

Aynen valla sıkıldım fotolarımın açık olmasından hele birinin cıkıpta imalı ciddi bi laf söylemesini hiç çekecek durumda değilim amelyatlarımı oldum hepsindende istediğim gibi güzel sonuc aldım cok isteyen olursa özelden yolluyorum foto ama artık estetik işinden bi süreliğine uzagım zaten amelyat etcek dr da yok beni yani tek dr um var o yapmazsa başkası olmaz oda şuan yapmıcagına göre estetiğe elveda bi süre :))

anma hizmeti yapmıyoruz yaaa aman herkes çabalasın emek versin akıl süzgecinden geçirsin ne olacaksa kime olacaksa olsun yok ondan etkilendim yok bu övdü masallarını geçsinler :cool: estetiğe karşıyım ben :KK59:

bu zuzu ya burada ya whatsupda hangi ara yöresel lezzetleri yapacak bilemedim aç kalacağız gibi heybeye ekmek mi koysak :KK70:

:KK28:
babam olsa hak yemem neyse ooo veririm :KK51: saçlarına gözlerine kaşlarına (gerçi yapma kaşların ama neyse:))) bayılıyorummm:KK28:

valla iyisiniz sıkı köşe yazarı olurdun:KK60:

anma hizmeti yapmıyoruz yaaa aman herkes çabalasın emek versin akıl süzgecinden geçirsin ne olacaksa kime olacaksa olsun yok ondan etkilendim yok bu övdü masallarını geçsinler :cool: estetiğe karşıyım ben :KK59:
Aynen bende bu etkilendim den cok sıkıldıgım için herkese açmak istemiyorum oldu bitti geçti gitti amelyatlar işte

Aynen bende bu etkilendim den cok sıkıldıgım için herkese açmak istemiyorum oldu bitti geçti gitti amelyatlar işte
aynen aynen en doğrusu bu ben inan çok uzun zaman oldu aynı muhabbet sıkıyor yazıp çizmiyorum oramı kesildi buramı biçildi okusun millet emek versin hazıra kon durumu olunca kıymetli değil :)))))

Back