Diğer düşündüklerimi özel söylerim herkesin içinde utanırım
:)) istenecek birşey bırakmamışız geriye
Ay ben muradıma ereyimde siz hiç bişi takmayın hiç önemi yokahhahahah sen ne fenasın sarunyam yaaaa çuk diye oturtmuşsun mesajında mavi ile belirlediğim yeri okurken sabah sabah güldümo değil ticaret dökmüş o kesinde parayı da kendine kullanacak dese ki jelo çocukların pipisini kırptırıp parasını yine onlara harcayacağım yok kırpılan kuzular toplalanan para ananın zevkine gidecek yok ben kuzulardan yanayım oyuncak alır giderim
tboz hadi 100 tl takarım yazık kıza çeyiz yapacak borca girecek
Farkettiimmm ondan soruyo başka ne düşünüosun benim hk diye ama güzel yüzü var şimdi yalan yok belki fotoda iyi çıkıodur canlı canlı çirkin olabilirbu bıngıla hep iltifat edeceksin en sevdiği şeyen güzel sen diyeceksin, en bıngıl , en güzel yüz, en iyi dedikodu yapan en iyi misafir ağırlayan (bunu gaz olsun diye yazıyorum malum toplaşıp gideceğiz kuru simit,büskivit koymasın diye gazlama :)))))
@soocute sende begenip sessizce gitmişsin seni de farkettim sende 100 tl olmasada bi 100$ takıverirsin ne olacakkiahhahahah sen ne fenasın sarunyam yaaaa çuk diye oturtmuşsun mesajında mavi ile belirlediğim yeri okurken sabah sabah güldümo değil ticaret dökmüş o kesinde parayı da kendine kullanacak dese ki jelo çocukların pipisini kırptırıp parasını yine onlara harcayacağım yok kırpılan kuzular toplalanan para ananın zevkine gidecek yok ben kuzulardan yanayım oyuncak alır giderim
tboz hadi 100 tl takarım yazık kıza çeyiz yapacak borca girecek
Battım galiba hemen toparlıyırum@soocute sende begenip sessizce gitmişsin seni de farkettim sende 100 tl olmasada bi 100$ takıverirsin ne olacakki
Gecen gün zuzu özet geçin diyodusardunyam16 özeti cok güzel yapmış malum şahısların sünneti ticarete dökmeye çalıştığını bile yakalamış alkışlıyorum kendisini
Ay ben muradıma ereyimde siz hiç bişi takmayın hiç önemi yok
@soocute sende begenip sessizce gitmişsin seni de farkettim sende 100 tl olmasada bi 100$ takıverirsin ne olacakki
Gecen gün zuzu özet geçin diyodusardunyam16 özeti cok güzel yapmış malum şahısların sünneti ticarete dökmeye çalıştığını bile yakalamış alkışlıyorum kendisini
Battım galiba hemen toparlıyırum
Efenim ben kesinlikle kadınlardan yanayım..dokuz ay karnında taşı binbir zorlukla dünyaya getir.vücudun dağılsın.sonra da çocuğun hakkına sünnet hakkına niye göz dikiyon.desinlero anne,o pipiliyi karnımda büyütçem neler neelerrr çekiyor.bunu en çok hakeden.@zuzu53 arkadaşımızdır.canım benim o minikleri doğurcam diye neler neler çekmiş.hemde ikiz bide.sonuna kadar arkasındayım çünkü bende aynısını yaptım. bi küçük altında benden arkadaşıma
Ayrıca kızım olsaymış.damattan estetik başlık parası isterdimkızımın hesabına yatırırdım.vücudu dsğıldığı zsman kullansın.
Bi kadının vücüdu en önemli hazinesiii
Benim oğlanlara diyorum iş hayatına atılınca estetik paralarımı sizden kesicem diyorumilkinde otuz kg.düşün yani nasıl almim şimdi sünnet parasını
zuzu53 oldumu yırtabildimmi
Delüüüü..kalemi kuvvetli belli sardunyanın yalnız son mesajında nasıl bir U dönüşüdür yahu pesssss
ticarete dökmüş de kıza giydir lafları sonra hakkı deee
Delüüüü..nekadar ayıp. insan hiç birbirinin ayıbını yüzüne vururmu
Klavyem bozukta,harflere hep farklı manalar yüklemiş
Canın sağolsun bacım bi altında sana olsun.
Sen var ya senönünde eğildim böyle U dönüşü yapmak her kesin harcı değil
benim de bu yaz sünnet var kestireceğiz zuzu gibi pasta limonata değilyemekli altın bende isterim diyim ama şöyle hesap edin lütfen iki kişi birde çocuk gelseniz eder 3 kişi yemek tek çeyrek kurtarmaz beni ona göre
Gülemiyoooommm güldürme beniiiiabooowwwww aboooowwww
senin oğlanlara gelen kızlar yandıbunca yıl burada ne U dönüşleri gördüm ama yok seninki gibi kimse beceremedi
Canın sağolsun bacım bi altında sana olsun.
Nasıl bir dansözlüktür bu yaaaaaBattım galiba hemen toparlıyırum
Efenim ben kesinlikle kadınlardan yanayım..dokuz ay karnında taşı binbir zorlukla dünyaya getir.vücudun dağılsın.sonra da çocuğun hakkına sünnet hakkına niye göz dikiyon.desinlero anne,o pipiliyi karnımda büyütçem neler neelerrr çekiyor.bunu en çok hakeden.@zuzu53 arkadaşımızdır.canım benim o minikleri doğurcam diye neler neler çekmiş.hemde ikiz bide.sonuna kadar arkasındayım çünkü bende aynısını yaptım. bi küçük altında benden arkadaşıma
Ayrıca kızım olsaymış.damattan estetik başlık parası isterdimkızımın hesabına yatırırdım.vücudu dsğıldığı zsman kullansın.
Bi kadının vücüdu en önemli hazinesiii
Benim oğlanlara diyorum iş hayatına atılınca estetik paralarımı sizden kesicem diyorumilkinde otuz kg.düşün yani nasıl almim şimdi sünnet parasını
zuzu53 oldumu yırtabildimmi
Gülemiyoooommm güldürme beniiii
Allahhh çeyreği garantiledikkkyok benden sana 100 tl söz anam hadi çeyrek olsun
Nasıl bir dansözlüktür bu yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?