Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Diğer düşündüklerimi özel söylerim herkesin içinde utanırım

bu bıngıla hep iltifat edeceksin en sevdiği şey en güzel sen diyeceksin, en bıngıl , en güzel yüz, en iyi dedikodu yapan en iyi misafir ağırlayan (bunu gaz olsun diye yazıyorum malum toplaşıp gideceğiz kuru simit,büskivit koymasın diye gazlama :)))))

Ay ben muradıma ereyimde siz hiç bişi takmayın hiç önemi yok

Farkettiimmm ondan soruyo başka ne düşünüosun benim hk diye ama güzel yüzü var şimdi yalan yok belki fotoda iyi çıkıodur canlı canlı çirkin olabilir ama zuzu53 sanırım çatışma olacak aramızda ennnn ler hep ben olmalıyım en şık en güzel en zayıf en minik en börülce bu böyle gider yoksa ortama uyumluluk saglayamam

@soocute sende begenip sessizce gitmişsin seni de farkettim sende 100 tl olmasada bi 100$ takıverirsin ne olacakki

Gecen gün zuzu özet geçin diyodu sardunyam16 özeti cok güzel yapmış malum şahısların sünneti ticarete dökmeye çalıştığını bile yakalamış alkışlıyorum kendisini

Battım galiba hemen toparlıyırum

Efenim ben kesinlikle kadınlardan yanayım..dokuz ay karnında taşı binbir zorlukla dünyaya getir.vücudun dağılsın.sonra da çocuğun hakkına sünnet hakkına niye göz dikiyon.desinler o anne,o pipiliyi karnımda büyütçem neler neelerrr çekiyor.bunu en çok hakeden.@zuzu53 arkadaşımızdır.canım benim o minikleri doğurcam diye neler neler çekmiş.hemde ikiz bide.sonuna kadar arkasındayımçünkü bende aynısını yaptım.bi küçük altında benden arkadaşıma
Ayrıca kızım olsaymış.damattan estetik başlık parası isterdimkızımın hesabına yatırırdım.vücudu dsğıldığı zsman kullansın.
Bi kadının vücüdu en önemli hazinesiii
Benim oğlanlara diyorum iş hayatına atılınca estetik paralarımı sizden kesicem diyorumilkinde otuz kg.düşün yani nasıl almim şimdi sünnet parasını

zuzu53 oldumu yırtabildimmi

kalemi kuvvetli belli sardunyanın yalnız son mesajında nasıl bir U dönüşüdür yahu pesssss
ticarete dökmüş de kıza giydir lafları sonra hakkı deee

Sen var ya sen önünde eğildim böyle U dönüşü yapmak her kesin harcı değil

benim de bu yaz sünnet var kestireceğiz zuzu gibi pasta limonata değil yemekli altın bende isterim diyim ama şöyle hesap edin lütfen iki kişi birde çocuk gelseniz eder 3 kişi yemek tek çeyrek kurtarmaz beni ona göre

Canın sağolsun bacım bi altında sana olsun.

Canın sağolsun bacım bi altında sana olsun.

Bir altın mı yahu ist elit mekanın da yemekli düğün diyoruz adam başı 150 den yemek sen eşin oğlun (birini getir 3 oğlan çok olur :) 150X3 =450 yapar bacım tek çeyrek kurtarmaz eeee yediğini ödemez kii pipsi kesilene ne kalacak

Nasıl bir dansözlüktür bu yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…