- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
ay doğru dedin ne diyim. en azından görmemiş değilim
bak doğru görmemiş olmak daha kötü cezaevini de gör oradan yaz bize ortam nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay doğru dedin ne diyim. en azından görmemiş değilim
bende taze kaşarı severim taze ama kaşar
abartma be ne 20 si kendini niye yaşlandırıyorsun senahahhahahha işte benden 20 yaş küçüksün yaaa ondan sevmen eskisi makbul ve pahalıdır bebem öğren
ortam akıyorsa gelicen mibak doğru görmemiş olmak daha kötü cezaevini de gör oradan yaz bize ortam nasıl
abartma be ne 20 si kendini niye yaşlandırıyorsun sen
lezzete bakıyorum pahalı ucuz fark etmez paraya tamah etmem
ortam akıyorsa gelicen mi
ekşın, adrenalin varsa ses et gelirim
valla fakirim oğlanda yok ki sünnet düğünü yapayım en iyisi bi çocuk doğurayım pışpışlarımhahhahah valla doğru tamah etmiyon ondan benim gibi fakirsin
lezzet önemli doğru
hadi görüşürüz bende yatışa geçtim kırıklık var üzerimdeHadi ben kaçtım görüşürüz ekşın olursa telden çaldırın
Hahaah 36 giyiyorummBörülce sen kaç numara ayakkabı giyiniyon looo bana gelirken bir dolgu topuk getir orada inceyi çıkarır onu takarımmm önce havam olsunnn sonra oynama kıvamında dolgu takılırım
bir ayakkabım bile yok ama zengin arkadaşım çokkk ayıp ayıppp
Neeee 36'mı minnak seni :)) bir ara 40 giyiyordum artık 39 küçük ayaklar çok güzel oluyorHahaah 36 giyiyorumm
Hele bir gel bakayım bak ben seni pamukları sarıp sarmalayacağım hünerli ellerimle başını döndüreceğim :)) ben burayada bakarım whatsap'ada o ara hamurumuda mayalarım yaaaaabu zuzu ya burada ya whatsupda hangi ara yöresel lezzetleri yapacak bilemedim aç kalacağız gibi heybeye ekmek mi koysak
Seni yerummmmm :) havanı sevsinler bastığı yeri oynatıyor bu jelibon hakikatli hatun seviyorum seni bacımben hak yemem yok fotoda iyisin ama o masada en beğenilen yüz bir uzman tarafından hemide bak zordur beğenmez inceler çaktırmadan seni dedi şahane he bıngıl şahene herkes duysun
öyle hayatım BMV yok ama olsun pasta limonata ne be ben büyük kuzuma da Çengelköyde denize nazır yemekli yaptım (havam atım ha bakma o sene iflas ettik fatura çok geldi içkiden
kız diyorum ben adımı iki görmeye gerek yok tek görüm çözerim kendini beğenmiş bu
Ben demiştim dimi en miniğiniz benim diyeNeeee 36'mı minnak seni :)) bir ara 40 giyiyordum artık 39 küçük ayaklar çok güzel oluyor
Hahaah 36 giyiyorumm
Neeee 36'mı minnak seni :)) bir ara 40 giyiyordum artık 39 küçük ayaklar çok güzel oluyor
Hele bir gel bakayım bak ben seni pamukları sarıp sarmalayacağım hünerli ellerimle başını döndüreceğim :)) ben burayada bakarım whatsap'ada o ara hamurumuda mayalarım yaaaaa
Seni yerummmmm :) havanı sevsinler bastığı yeri oynatıyor bu jelibon hakikatli hatun seviyorum seni bacım
hadi görüşürüz bende yatışa geçtim kırıklık var üzerimde