• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Börülce sen kaç numara ayakkabı giyiniyon looo bana gelirken bir dolgu topuk getir orada inceyi çıkarır onu takarımmm önce havam olsunnn sonra oynama kıvamında dolgu takılırım :KK70:
bir ayakkabım bile yok ama zengin arkadaşım çokkk ayıp ayıppp :KK70:

Börülce sen kaç numara ayakkabı giyiniyon looo bana gelirken bir dolgu topuk getir orada inceyi çıkarır onu takarımmm önce havam olsunnn sonra oynama kıvamında dolgu takılırım :KK70:
bir ayakkabım bile yok ama zengin arkadaşım çokkk ayıp ayıppp :KK70:
Hahaah 36 giyiyorumm

bu zuzu ya burada ya whatsupda hangi ara yöresel lezzetleri yapacak bilemedim aç kalacağız gibi heybeye ekmek mi koysak :KK70:
Hele bir gel bakayım bak ben seni pamukları sarıp sarmalayacağım hünerli ellerimle başını döndüreceğim :)) ben burayada bakarım whatsap'ada o ara hamurumuda mayalarım yaaaaa :D

ben hak yemem yok fotoda iyisin ama o masada en beğenilen yüz bir uzman tarafından hemide bak zordur beğenmez inceler çaktırmadan seni dedi :nazar: şahane he bıngıl şahene herkes duysun :KK70:

öyle hayatım BMV yok ama olsun pasta limonata ne be :KK12: ben büyük kuzuma da Çengelköyde denize nazır yemekli yaptım (havam atım :KK70:ha bakma o sene iflas ettik fatura çok geldi içkiden :KK59:

kız diyorum ben adımı iki görmeye gerek yok tek görüm çözerim kendini beğenmiş bu :KK70:
Seni yerummmmm :) havanı sevsinler bastığı yeri oynatıyor bu jelibon hakikatli hatun seviyorum seni bacım

Hele bir gel bakayım bak ben seni pamukları sarıp sarmalayacağım hünerli ellerimle başını döndüreceğim :)) ben burayada bakarım whatsap'ada o ara hamurumuda mayalarım yaaaaa :KK70:

eve de paket yapacam ona göre tüylümden öyle yapıyorum malum akşama evdekilerde yer boğazımdan geçmez onlarsız :p kapalı kaselerin vardır umarım yada ben evden getirim senden alırsam içini doldurup vermek lazım:KK70:

Back