Tencere kapak misaliniz o zaman sizYok yoookk..o benden az konuşur ama daha özlü konuşur..bazen köşeye sıkışmıyor deyilim..ama o durumada iki laf sokuşturuyorum..altta kalmamaya çalışıyorum yani
kimdden duş istiyorsan ondan al 100 dolarını "sen istiyor duj verecek 100 dolar"
ben ömrümde 100 dolar görmemişim
Ehhh gibi..bazen kapaklar tam oturmuyo ama olsun..ben de pişen yemeye bakıyorum artık..Tencere kapak misaliniz o zaman siz
Fotoda daha çirkin çıkıyorum desem :)) aslını görmen gerek çok daha ŞahaneFarkettiimmm ondan soruyo başka ne düşünüosun benim hk diye ama güzel yüzü var şimdi yalan yok belki fotoda iyi çıkıodur canlı canlı çirkin olabilirama zuzu53 sanırım çatışma olacak aramızda ennnn ler hep ben olmalıyım en şık en güzel en zayıf en minik en börülce bu böyle gider yoksa ortama uyumluluk saglayamam
Al işte hatun yine asaletini konuşturdu biz pasta limonata o kadar param yok şak şak şak
Sen var ya senönünde eğildim böyle U dönüşü yapmak her kesin harcı değil
benim de bu yaz sünnet var kestireceğiz zuzu gibi pasta limonata değilyemekli altın bende isterim diyim ama şöyle hesap edin lütfen iki kişi birde çocuk gelseniz eder 3 kişi yemek tek çeyrek kurtarmaz beni ona göre
Ahahahaha bu ne özgüvennnFotoda daha çirkin çıkıyorum desem :)) aslını görmen gerek çok daha Şahane
Kalemimiz dert görmesin :)) sıkı yazarım yiğidi vururum hakkını yememvalla zuzu da öyle buda bunlar iyi dünür olur kalemleşir dururlar
Yaşasın birinciliğim olduuuu
Fake oldugu için kapattım zaten
Düşüncem bunu
Yok yoookk..o benden az konuşur ama daha özlü konuşur..bazen köşeye sıkışmıyor deyilim..ama o durumada iki laf sokuşturuyorum..altta kalmamaya çalışıyorum yani
kimdden duş istiyorsan ondan al 100 dolarını "sen istiyor duj verecek 100 dolar"
ben ömrümde 100 dolar görmemişim
Aynen valla sıkıldım fotolarımın açık olmasından hele birinin cıkıpta imalı ciddi bi laf söylemesini hiç çekecek durumda değilim amelyatlarımı oldum hepsindende istediğim gibi güzel sonuc aldım cok isteyen olursa özelden yolluyorum foto ama artık estetik işinden bi süreliğine uzagım zaten amelyat etcek dr da yok beni yani tek dr um var o yapmazsa başkası olmaz oda şuan yapmıcagına göre estetiğe elveda bi süre :))
ev temizliği dip burun köşe şu anda ondada birincisin hızlı temizlemede
bende hem erkeğim hem fakeyim hem sevilmem ondan yok albümüm iyi yapmışsınsonra etkilenip güzelliğimizden oluyorlar sen ben çıkmayınca sarıyorlar
düşün düşün iyi fikir
sen altta kalman bacımm senin gözlerinden bellisıkışsan da anlık sıkışın tekrar topu alın kendine
Fotoda daha çirkin çıkıyorum desem :)) aslını görmen gerek çok daha Şahane
Al işte hatun yine asaletini konuşturdu biz pasta limonata o kadar param yok şak şak şak
babam olsa hak yemem neyse ooo veririmHehe Varım tebiiiii ağzına sağlık jelibonumun :)) öperim yanaklarından bıngıl mıngıl der ama Hakkımıda verirJelesec
Kalemimiz dert görmesin :)) sıkı yazarım yiğidi vururum hakkını yemem
Aynen valla sıkıldım fotolarımın açık olmasından hele birinin cıkıpta imalı ciddi bi laf söylemesini hiç çekecek durumda değilim amelyatlarımı oldum hepsindende istediğim gibi güzel sonuc aldım cok isteyen olursa özelden yolluyorum foto ama artık estetik işinden bi süreliğine uzagım zaten amelyat etcek dr da yok beni yani tek dr um var o yapmazsa başkası olmaz oda şuan yapmıcagına göre estetiğe elveda bi süre :))
Aynen bende bu etkilendim den cok sıkıldıgım için herkese açmak istemiyorum oldu bitti geçti gitti amelyatlar işte
babam olsa hak yemem neyse ooo veririmsaçlarına gözlerine kaşlarına (gerçi yapma kaşların ama neyse:))) bayılıyorummm
valla iyisiniz sıkı köşe yazarı olurdun
anma hizmeti yapmıyoruz yaaa aman herkes çabalasın emek versin akıl süzgecinden geçirsin ne olacaksa kime olacaksa olsun yok ondan etkilendim yok bu övdü masallarını geçsinlerestetiğe karşıyım ben
ben hergün görüorum dolarları ondan yazıyorum dolar diye tl işe pek işim olmaz sana kıyamam yok ben cocuklara bisküvi gönderirim
aynen aynen en doğrusu bu ben inan çok uzun zaman oldu aynı muhabbet sıkıyor yazıp çizmiyorum oramı kesildi buramı biçildi okusun millet emek versin hazıra kon durumu olunca kıymetli değil :)))))Aynen bende bu etkilendim den cok sıkıldıgım için herkese açmak istemiyorum oldu bitti geçti gitti amelyatlar işte
evet ya daha püskevit yollamadın sen kaymaklı olsun
davada görmemiştin herşeyin bir ilki var bir kereden bişey olmaz
bende taze kaşarı severim taze ama kaşarkaymaklı bende severim birde eski kaşarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?