Evet ya ben calışıorum sizde buluşup kalori depolucaksınız ilgilenmiyorum
Benim mübarek gün bugün evet calışıorum ama sevgilim gibi olan kişi de malesef hergün calışıo gece yarılarına kadar o yüzden cagaramam yaniiarada kaçamak yapıoz işte dün akşam gibi
Hahaha fotoları atarsınız artık bana onla idare ederimHahaaaa yok yok kaçmadım :)) önden beğenip sonradan yanıtlıyım dedim kız evi naz evihaftaya bizde toplantı var estetik partisi yapiciz buyur gel hastayım numarası yap patronuna kullan kafa iznini
Bence cok titiz ve temiz birine benzion fotolardan öyle hissettim
Nerdeeee istemeye gelcek rüyamda görürüm ben onu ancaağır hanım ol ki he ağır kız desin hemen istemeye gelsin
sorma yaaa diyete başlayamadık bircuma oynar yakarız
Yapacak tabi benim gibi hatunu bulmuş :)) kakılmış gibi tepinip duruyorum evde ütüyüde yapıversinhe bakım bi nasıl temizmisin cimri olduğun kesindeo kadar paran var duymadım eve kadın geldi temizlik var dediğini kakılmış gibi kendin yapıyorsun 3 çocukla... kocaya da ütü,bulaşık ohhh tabi bmv olur
Ruh hastasıyım ben :)) evi temizleyip sonra Alkolle dezenfekte ediyorumBence cok titiz ve temiz birine benzion fotolardan öyle hissettim
Hahaha fotoları atarsınız artık bana onla idare ederim
Yapacak tabi benim gibi hatunu bulmuş :)) kakılmış gibi tepinip duruyorum evde ütüyüde yapıversin
Ruh hastasıyım ben :)) evi temizleyip sonra Alkolle dezenfekte ediyorumişte bu kadar temizim :))
Bence cok titiz ve temiz birine benzion fotolardan öyle hissettim
Temizlik olsun ben her türlü Kakılıyorumçok yersem evine kusabilirim artık neyle temizlen bilemem ayyy ne iğrenç kadınım yaaa ben
Temizlik olsun ben her türlü Kakılıyorum
Gelirim tebiiiii :))aferinnnnn temizlik iyidir bana da gel
sen var ya az değilsin haaa adama 3 çocuk yap bağla birde üstüne zengin kocaya ütü yaptır bulamadık böyle koca
gör börülce gör bahtına tükür
Diğer düşündüklerimi özel söylerim herkesin içinde utanırımGelirim tebiiiii :))tboz başka ne düşünüyorsun benim Hakkımda :))
:)) istenecek birşey bırakmamışız geriyeAmmada kaynatmışınız ha geyikçi hatunlar.oku oku bitiremedim..
Damat arayanlar,sünnet yapanlar,sünneti ticarete dökenler,selülüt giderenler ohhh sefanız olsun
Ben ne istesem acep
Oki özelden bilare dinlemek isterimDiğer düşündüklerimi özel söylerim herkesin içinde utanırım
Ammada kaynatmışınız ha geyikçi hatunlar.oku oku bitiremedim..
Ben ne istesem acep
- Damat arayanlar,sünnet yapanlar,sünneti ticarete dökenler,selülüt giderenler ohhh sefanız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?