vuuuuuu neler duyuyorum neler börülce hanım sizdemi teşrif ediyorsunuz o halde ben bi Cengiz abazoğluna uğrayayımkız zuzu daha iki hafta var başladı grupta onumu giysem bunu mu giysem diye leylada aynı bir ben salaş gariban kot diyorum bende o gece ince giydim öldüm beee ayaklarım geberdi son zamanlarda oynayamadım bile
demi akıllı kadınım hep diyorum profil resmi tamamdır tek tek uğraşmayayım
İnan demedim canım..hiç öyle şeyler düşünmedim..
Evet aynen cok dahice bi fikir profil resmi yapmakkız zuzu daha iki hafta var başladı grupta onumu giysem bunu mu giysem diye leylada aynı bir ben salaş gariban kot diyorum bende o gece ince giydim öldüm beee ayaklarım geberdi son zamanlarda oynayamadım bile
demi akıllı kadınım hep diyorum profil resmi tamamdır tek tek uğraşmayayım
vuuuuuu neler duyuyorum neler börülce hanım sizdemi teşrif ediyorsunuz o halde ben bi Cengiz abazoğluna uğrayayımtboz jelibonun asıl gariban benim o kadar Kıyafet aradım taradım skinny giyip geldim yok işte millayıda sen silip süpürüyorsun ben yine paçoz kalırım
Evet aynen cok dahice bi fikir profil resmi yapmakvalla bende öyle cok süslenmem zuzuya söyle süslenmesin ben işten cıkıp gelcem bi de yani
Hahhaaha görcez kim paçozvuuuuuu neler duyuyorum neler börülce hanım sizdemi teşrif ediyorsunuz o halde ben bi Cengiz abazoğluna uğrayayımtboz jelibonun asıl gariban benim o kadar Kıyafet aradım taradım skinny giyip geldim yok işte millayıda sen silip süpürüyorsun ben yine paçoz kalırım
Aynen ben cok süslü olmam normal halimle olurum
Yok yok hiç süslenmiyorum kuaföre dahi gidemiyorum evde pırasa saçlarımı tarayıp spreyleyip çıkıveriyorum :))Hahhaaha görcez kim paçozşimdi öyle abazoğlu falan deme bende başlıcam alışverişe
Yok yok hiç süslenmiyorum kuaföre dahi gidemiyorum evde pırasa saçlarımı tarayıp spreyleyip çıkıveriyorum :))
Oooo hayırlı uğurlu olsun nihayetine erdirecekmisin evlende düğününe gelelim kızduyduk duymadık demeyin bu börülcetboz bir manita yapmış aman allahım hani buna o adam nasıl bakmış şaştım kaldım benim oğlum baksa döverim
valla çok yakışıklı çokkk huyu da iyi ise verdim gitti börülceyiii
Bende saçlarım pırasa olsun diye kuaföre gidiorm zatenYok yok hiç süslenmiyorum kuaföre dahi gidemiyorum evde pırasa saçlarımı tarayıp spreyleyip çıkıveriyorum :))
Oooo hayırlı uğurlu olsun nihayetine erdirecekmisin evlende düğününe gelelim kız
Allahım ya görende dünya yakışıklısı sanar benimde bi albeniliğim var elbetduyduk duymadık demeyin bu börülcetboz bir manita yapmış aman allahım hani buna o adam nasıl bakmış şaştım kaldım benim oğlum baksa döverim
valla çok yakışıklı çokkk huyu da iyi ise verdim gitti börülceyiii
Her ay at kenara 20 tl bak meme ameliyatım Sünnet düğününe bağlıtek tek yapın bana bak sünnet,dügün, tatil ben memur hatunuyum 20 tl takarım ona göre
hahhahah albeniliğin varda millet bunu görememiş yaş 35 hala alan yokAllahım ya görende dünya yakışıklısı sanar benimde bi albeniliğim var elbetama hep sorunlular beni bulur şuan evlilik anlamında ciddiyetin c sini konuşacak piskolojide değil o yüzden 2 gün sonra ya da 2 ay sonra bana hadi koca bulun dersem şaşırmayın
Evlenirsem çagarcam tabi benim pek akrabam yok bilen bilirrr o yüzden altın için size ihtiyacım var bahaneye lüzum yok çeyreğede razıyım toplaşıp olmaz kişi başı çeyrektek tek yapın bana bak sünnet,dügün, tatil ben memur hatunuyum 20 tl takarım ona göre
Doğuştan benimkiBende saçlarım pırasa olsun diye kuaföre gidiorm zaten
çocukların pipi parasını estetiğe mi vereceksin kınıyorum seniHer ay at kenara 20 tl bak meme ameliyatım Sünnet düğününe bağlıyoksa yalan olurum
Bi kere ben 32 yaşındayım yanlış olmasınhahhahah albeniliğin varda millet bunu görememiş yaş 35 hala alan yokyok yakışıklı ne diyim şimdi adama allah sahibine bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?