Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

vuuuuuu neler duyuyorum neler börülce hanım sizdemi teşrif ediyorsunuz o halde ben bi Cengiz abazoğluna uğrayayım tboz jelibonun asıl gariban benim o kadar Kıyafet aradım taradım skinny giyip geldim yok işte millayıda sen silip süpürüyorsun ben yine paçoz kalırım

Evet aynen cok dahice bi fikir profil resmi yapmak valla bende öyle cok süslenmem zuzuya söyle süslenmesin ben işten cıkıp gelcem bi de yani

kız geliyor bu sefer daha kalabalığız iki masa şart
hahahha battım valla daha butik açmayacağım hop sepete sepete derken baktım ebesinin dini olmuş kartım

ben yaşlıyım siz giyinin siizn zamanınız da tek estetiğim yoktu 36 bedendim bir yürürdüm İst arkamdan gelirdi

Hahhaaha görcez kim paçoz şimdi öyle abazoğlu falan deme bende başlıcam alışverişe

duyduk duymadık demeyin bu börülce tboz bir manita yapmış aman allahım hani buna o adam nasıl bakmış şaştım kaldım benim oğlum baksa döverim

valla çok yakışıklı çokkk huyu da iyi ise verdim gitti börülceyiii

Oooo hayırlı uğurlu olsun nihayetine erdirecekmisin evlende düğününe gelelim kız

Allahım ya görende dünya yakışıklısı sanar benimde bi albeniliğim var elbet ama hep sorunlular beni bulur şuan evlilik anlamında ciddiyetin c sini konuşacak piskolojide değil o yüzden 2 gün sonra ya da 2 ay sonra bana hadi koca bulun dersem şaşırmayın

hahhahah albeniliğin varda millet bunu görememiş yaş 35 hala alan yok yok yakışıklı ne diyim şimdi adama allah sahibine bağışlasın

tek tek yapın bana bak sünnet,dügün, tatil ben memur hatunuyum 20 tl takarım ona göre
Evlenirsem çagarcam tabi benim pek akrabam yok bilen bilirrr o yüzden altın için size ihtiyacım var bahaneye lüzum yok çeyreğede razıyım toplaşıp olmaz kişi başı çeyrek Allahım ben evleneyimde üstüne size para veririm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…