Bana kısa bir mola .köpişleri gezdirmeye:)
Aledaxs canımnerelerdesin arkadaşım? Ya hiç sorma biyopsi sonucum beni ve sevdiklerimi üzdü komple boğazda ki lenf bezleri ile temizlenecek çok tırsıyorum ama mecbur bir an önce olmam gerekiyor :18: Çok sağol iyi dileklerin için atlatıp tekrar karın için ay sayarım inşallah...çok öptüm güzel yürekli arkadaşım
Bestem koş yetiş bacım.Sen gelirsin ancak bunun hakkından.Dur şu komşunun şimdiden aklına giriim de yapmasın seni ameliyat mameliyat.
Bence dr fırsat bu fırsat kurtarayım kendimi dedi salladı senisormam mı sordum vallahi pek beni iplemiyor gibi geldisonraki tedavi atom yada ışın neyse işte bunlar yüzünden olmaz bünye kaldırmaz dedi .Sonra ol sen ameliyatı sonrası sürece göre değerlendirme yapılır değip son noktayı koydu
Canım arkadaşım nazaramı geldin sen.Olsun demek hayırlısı böyleymiş.Sendeki bu azim ve pürüpak yürek oldukça atlatırsın tatlım.
Temizlesinler iyi baksınlar sana.Eminim gerekli tüm araştırmaları yapmışsındır.Acil şifalar dilerim.
Karın için ise gecikti falan duygularına hiç kapılma.Evvela saglık.Bak ben oldum meşhur 6 ayda bitti.Hayatımda öyle aman aman bir degişim olmadı.Ufacık bir grip bile olunca nasılda aciz ve muhtaç oluyoruz öyle degilmi.
Saglıkla dimdik keyfli olunca herşey tamda zamanında oluyor emın ol.Senden güzel saglıklı haberler beklerım her daim .Sevgiler.
Bence zaten onu yapmaz dr
Bence dr fırsat bu fırsat kurtarayım kendimi dedi salladı seni
Ben de geldim:)
hoşgeldinbak oku baştan bu topiği tanı kızları hepsi kafayı yemiş estetikli güzeller
Ercen Bey'in topiği baştan okumak 1 günümü aldı, şimdi de buna başlayayım en iyisi:)
Güzelim sen yokken ben vardım doktor ile aramda parazit oluşturma lütfendoktoru da tepemize çıkartma biraz vıdı vıdı et:) herşeye he deme :)
Ercen Bey'in topiği baştan okumak 1 günümü aldı, şimdi de buna başlayayım en iyisi:)
Kızlar diğer konu da tarih belirlendi 19.u ameliyat tarihi aldım bizim doktorun tavsiye ettiği profa gittim oda yakışıklı değilyarın doktor çevresi geniş olan bir arkadaşı arayacağım bakalım tavsiyesi var mı bu konuda...bende haberler böyle 24.ü karın gerdirme hayalim hayal oldu ((
Merhaba :) arada bir bu kadar kiloyu nasıl verdiğinide bizimle paylaşsan artık dr un gözünede batmaya başladım da
burası inan Ercan beyin topiğinden daha eğlenceliçok güldük eğlendik burada şimdi sağolsun kızlar benim durumdan keyifsizleştiler ama tekrar canlandık
burası inan Ercan beyin topiğinden daha eğlenceliçok güldük eğlendik burada şimdi sağolsun kızlar benim durumdan keyifsizleştiler ama tekrar canlandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?