Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Canım arkadaşım nazaramı geldin sen.Olsun demek hayırlısı böyleymiş.Sendeki bu azim ve pürüpak yürek oldukça atlatırsın tatlım.
Temizlesinler iyi baksınlar sana.Eminim gerekli tüm araştırmaları yapmışsındır.Acil şifalar dilerim.

Karın için ise gecikti falan duygularına hiç kapılma.Evvela saglık.Bak ben oldum meşhur 6 ayda bitti.Hayatımda öyle aman aman bir degişim olmadı.Ufacık bir grip bile olunca nasılda aciz ve muhtaç oluyoruz öyle degilmi.

Saglıkla dimdik keyfli olunca herşey tamda zamanında oluyor emın ol.Senden güzel saglıklı haberler beklerım her daim .Sevgiler.

Bence dr fırsat bu fırsat kurtarayım kendimi dedi salladı seni

bacım çok da güzel değilim amma nazar değmiş olabilir seninde kalbinin pürüpak olduğuna eminim senle tanışmayı çok isterim ta en baştan samimiyetini dürüstlüğünü bana bu tarafa geçirdiğini söylemiştim

Çok doğrusun ya tabi önce sağlık... bakma işte geçmişte yazmıştım hani bu aylarda olayımda yaza tam şiş ödem iyileşme tam olsun diye kısmet değilmiş.Sen sık sık gel bu cadı tayfadan arada kurtar beni çok üstüme gelirlerse ALAEDAXS yetiş derim

Seni ve miniklerini öpüyorum

Son düzenleme:
Ercen Bey'in topiği baştan okumak 1 günümü aldı, şimdi de buna başlayayım en iyisi:)

burası inan Ercan beyin topiğinden daha eğlenceli çok güldük eğlendik burada şimdi sağolsun kızlar benim durumdan keyifsizleştiler ama tekrar canlandık

Güzelim sen yokken ben vardım doktor ile aramda parazit oluşturma lütfen doktoru da tepemize çıkartma biraz vıdı vıdı et:) herşeye he deme :)

Şekerim adam uçtu resmen odadan diyorum başkada birşey demiyorum ben çok sakin uslu kibarım bilirsin hiç ruhumda yok vıdı vıdı dermişim

topiğe şöyle bir bakayım derken bir şeylerin ters gittiğini anladım sayfaları atlayarak geriden okuyayım dedim .geçmiş olsun canım,nazara geldin herhalde. ama senin gibi yardımsever ,güzel kalpli biri kolaylıkla atlacaktır bu ameliyatı.hiç canını sıkma ve bu ameliyatının olup bittiğini ve karın germe ameliyatına girmek için karnının çizildiği anı düşün. güzel düşün güzel şeyler olsun canım. nerede olacaksın ameliyatı karar verdinmi? şimdiden geçmiş olsun. öpüyorum seni.

Son düzenleme:
1.Sahne

Amanııın ben geldim.Bacılarrrrr,gacılaaaaar...neler oldu neler...amanın ölüyom,bitiyom...gitti gitti gittiii...şimdi ben bugün 4 arkadaş spora...çok eğlenme fotolar,kakarakikiler,fistanlar dandini bostanalar...derken her bir yerlerde foto çekilirken benim otorduğum yerin altında aliminyum şerit sen yırt benim eşofmanı,gir etimin içine.Ama ben o an anlamadım biraz acıdı ama en çok eşofmana üzülmece daha da yeni aldım pantul eşofmanı.Derken biz zumba mumba plates ne varsa girdik girdik çıktık en son sauna buhar odalarından sonra jakuziye girdik dört çatlak bayan.Derken sular alttan alttan fokur fokur şeettirirken birden bacağımın altı yandı.Ben de parmağımla şööle bir bakiim nooldu dememle benim baş pımmak gir sen o etin içine yarılmış yanee ay ben bir kork bir kork...zıpladım suyun içinden doğğğru klübün sağlık odasına.Bir hemşire.tam değiyo ben feryat figan.Bir elliim diyo ben bir ağız yerde bir ağız gökte.amanııın goşun goşun yardım edin bacılar gacılar ben ölüyom...

2.SAHNE

Hemşire demezmi bir dikiş lazım.Ben anında odadan vınnn kadın peşimde ben önde soyunma odasına,o koşar ben koşar...zor bela beni ikna edip sadece pansumanla kurtardım durumu.Ama tetanoz yaptırmak kaydı ile. bütün eczanaler sağlık ocakları ya da aciller yaparmış.

3.Sahne

O, 4 arkadaş ve ben doğğru bir eczaneye ama beni bir görün aşı olacamya kalp 330 atıo amanııın ölüyom kimsenin haberi yok...Derken eczacıya dedimki ben tetanoz olacam.Dedi yapamam.Dedim neden? Doktor okeylemeden olmaz dedi Al sana bir yıkım daha...Hemen aman doktor canım doktor Baycan ımı aradım.Ses tir tir,tır tır tır vır vır vır ağlamaklı bir sesle anlattım durumu.Dedi benim görmem lazım.aneeem ben ölüyom bu arada kimsenin haberi yok:37 atladık o 4 bayan doğğğru memorial e...

4.sahne

Bekle bekle sıra bana geldi.Bu arada o 4 kadın beni sakinleştirmek baabında permüperişan...Derken baycan demiş acile gitsin.Hadeee ben ve 4 kadın doğğru acile.Baycan geldi nooldu n.. hnmcım sana dedi ben :18: şeklinde dişleri birbirine vurup titreme modunda cvp bile veremezken (çünkü aklımda binbir soru iğne yapacakmı,dikiş atacakmı ay ay ay hala kimsenin haberi yok ben artık öldüm el fatiha) kendimi buldum acil odasında.Bakmak ister göstermem ,eğil der eğilmem,ohooo şimdi Nldglp ile uğraş dur...neyse ben sular seller terleme sonrası zorla dikiş attırmadım.Sıkı sıkı bandajladı 3 gün su değmeyecek.Aslında 2 dikiş olabilir dedikce ben sedyenin üstüne fırlamaca...heheheheheeh tetanoz da yaptırmadımm gerenk yok dedi

FİNAL son perde.

Ben ve 4 arkadaş şükranlarımızı sunarak oradan ayrılmaca.Sadece 1 kutu antibiyotikle yırttım Cazgırlık da bazen işe yarıo sankim.Ben haala kol germe diyorum.Aman uzak olsun uzak.Ben şimdi 4 arkadaştan ayrıldım hatta beni başlarından defettiler desem yeridir:)) Ben şimdi evimdeyim kuzu gibiyim çok iyiyim.Hatta bi yatıp uyursam koç moduna geçiveririm) Selamlar sevgiler...

Merhaba :) arada bir bu kadar kiloyu nasıl verdiğinide bizimle paylaşsan artık dr un gözünede batmaya başladım da

Canım selam..

Çok yüzeysel söylersek: ilk 20 kiloyu 4 ayda falan verdim diyetisyene giderek. İlk başta rahat veriyorsun.
Sonra tam bir salaklık yaparak bıraktım diyetisyene gitmeyi. Nasılsa öğrendim artık diye düşündüm.Ama kontrol altında olmak lazım nolursa olsun.
Sonra sağlıklı beslenerek (birkaç kitap okudum üzerine) 66 civarına kadar indim ama sonra gram veremez hale geldim..
En son da metabolik balans diye bir programa başladım. Şu an onu da yapamıyorum bulunduğum şartlardan dolayı ama tıkanıklığı açtım o programla. Çok da yavaş veriyorum artık ama olsun, napalım. Son 2 aydır da hiptiroid nedeniyle ilaca başladım; çok küçük dozlar gerçi ama belki o da artık yardımcı olur kilo verememe.

Ercan Bey'e ameliyat olacağım, biliyorsundur belki. Vermene gerek yok dedi doktor, hatta ameliyattan sonra bir-iki kilo alsan daha güzel oturur dedi ama ben 55 ile girmek istiyorum ameliyata.

Çok alakasız şeylerden bahsetmemişimdir umarım:) Sen ne kadar vermek istiyorsun?

Canııım çok geçmiş olsun.Nazara geldin sen nazara Oku üfle sadaka ver ucuz atlatmışın.Yine Baycan herderde deva baycan.Çok çok çok geçmiş olsuuun.Öpüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…