• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

sağol canım, ameliyat olmadan düzelmeden iyi olmam pek mümkün değil ama olayı kabullenip doktor araştırmasına geçtim artık... zırlama durumunu atlattım şükür ...

hiç sorma ben karında canlı örnek çok gördüm aslında hazırdım ama bu biyopsi sonucu işi bozdu, kobayları görmeye devam anlayacağın:1:

hic üzülme canim iyi de iyi olsun öpüldünnn canli örnekmi ay kiz ben kendime yeni yeni bakiyorum internete bile bakerken gözümün yarisyla bakiyorum ayyyy:4::4:

Karında ilk kobay benim canım.Sağolsun ameliyata girişimden çıkışıma ve bugüne kadar kendileri takipteler.Benden sonra da çok gördü ama ona en yakın vücut örneği ben olduğumdan en çok takibe aldığı halada takibe devam ettiği benim :52::52::52: Laf aramızda kadın geleceğini, nasıl olacağını bilmek istiyor meraklı :34:

inaki iyiki toprak siz varsiniz yoksa ben cesaret edip amaliyat olamazdim kk öyle okudumku gözü kapali amaliyat yapamilirim diyorum tabiki korkudan bakabilirsem
iyki kk ve siz varsiniz yoksa ömür boyu karnimda bir torbayla yasayacaktim iki gündür kina dügüne gittim döktürdüm hic agrim sizim yokkkk
sadece uyusukluk varrr cokkkkk tesekürler kizlar ve kkkkkkkkkkk

Nankör kedi o kadar övüyorum seni yine yaranamıyorum ben olmasam dr resmini dagıtacak güvenliğe almayın içeri diye :33::33: adamı bıktırdın yine senin için çırpındı o kadar tüüüü sana :52::52: :19:

Nankör kedi o kadar övüyorum seni yine yaranamıyorum ben olmasam dr resmini dagıtacak güvenliğe almayın içeri diye :33::33: adamı bıktırdın yine senin için çırpındı o kadar tüüüü sana :52::52: :19:

len sen kesin doktorla beni çekiştiriyon :19:buldu senin gibi sessiz hastayı jelesec ona uyuz hasta gibi gelir tabi ne bıktı para verdik o kadar daha da vereceğiz:ssz: bulmuş kaportası dağınık hastayı her sene ameliyat daha ne olsun:37:

senin gibi olumlu hastalar yüzünden biraz uyuz olanlara sorunlu hasta diyor doktorlar:51:telini aradım açmadın alo de kaçta buluşuyoruz :29:

Gördük bugün ispiyoncuyu:52::52: kaçırttın sonunda dr u cadoloz seni :37: oh dr da dedi sana cadoloz haha :1::1: agzınla kuş tutsan boşyer bulamazsın daha:1::1:
len sen kesin doktorla beni çekiştiriyon :19:buldu senin gibi sessiz hastayı jelesec ona uyuz hasta gibi gelir tabi ne bıktı para verdik o kadar daha da vereceğiz:ssz: bulmuş kaportası dağınık hastayı her sene ameliyat daha ne olsun:37:

senin gibi olumlu hastalar yüzünden biraz uyuz olanlara sorunlu hasta diyor doktorlar:51:telini aradım açmadın alo de kaçta buluşuyoruz :29:

Gördük bugün ispiyoncuyu:52::52: kaçırttın sonunda dr u cadoloz seni :37: oh dr da dedi sana cadoloz haha :1::1: agzınla kuş tutsan boşyer bulamazsın daha:1::1:

cadoloz demedi yalancı:33: şey hanım pimpirikli dedi uydurma şişko:) biz nlglp ile çorba içtik sen tatlı götürdün yazık doktor boşuna uğraşıyor senle:36::33::33:

unutmadan pastayı yedin mi????????????

Son düzenleme:

gördük çırpınmayı ağzından kaçırdı bi kere son ana kadar beni ameliyat edip etmemekte kararsız kalmış :ssz:başka doktorun yaptığını düzeltmek işlerine gelmiyor birde ben pimpirik olunca adam tırsmış deme ki:51:

Azcık küçük kahvaltı çatalının ucuyla tadına baktım :17: gerisini ufaklık yedi :) sende uyanıksın ya dr geçerse diye çorba içip yandan beni dürtüyosun kebab mı yesek diye cadolozsun işte :35:
cadoloz demedi yalancı:33: şey hanım pimpirikli dedi uydurma şişko:) biz nlglp ile çorba içtik sen tatlı götürdün yazık doktor boşuna uğraşıyor senle:36::33::33:

unutmadan pastayı yedin mi????????????

Kapıdan dönüp acı gerçeklerini söyledi canım hiçde agzından kaçırmadı dahada almaz seni :1::1:
gördük çırpınmayı ağzından kaçırdı bi kere son ana kadar beni ameliyat edip etmemekte kararsız kalmış :ssz:başka doktorun yaptığını düzeltmek işlerine gelmiyor birde ben pimpirik olunca adam tırsmış deme ki:51:

Azcık küçük kahvaltı çatalının ucuyla tadına baktım :17: gerisini ufaklık yedi :) sende uyanıksın ya dr geçerse diye çorba içip yandan beni dürtüyosun kebab mı yesek diye cadolozsun işte :35:

afiyet olsun yarasın arkadaşıma:1: ve miniğe...ya vallahi kebab ve künefe hayali ile gelmiştim neyse bir daha ki sefere:56:

Kapıdan dönüp acı gerçeklerini söyledi canım hiçde agzından kaçırmadı dahada almaz seni :1::1:

aman çokta tııııııın:ssz:parayı veren düdüğü çalar güzelim ben bulurum bi baycan daha :32:işi kaptım canlı örnek ikide olanlarla sohbet iş tamam:34:

kendi düşünsün potansiyel hastayı kaçırdı diye:33:

Son düzenleme:
Panter hanım ve sweet hanım nerelerdesiniz? Herşey yolunda mı ? ses verin bacılar merak ettim :31:

Back